glad chey här asså.

Hej !
Förlåt för helt otroligt dålig uppdatering men ska bli bättre om nån dag, ska ju jobba dom tre dagarna nu men nog om det då.
Imorn far jag Ida Viktoria och Andrea til campingen och sak fixa barnens naglar hahaha, vi satt på ridägret åh ba hur kan man tjäna pengar, så satt jag och fixa nån naglar så kom vi på det åså, vi får väl se hur de går ;)
Vill ha pengar nununununu.
Men har beställt lite saker från ebay, dom kommer om nån dag och då får ni se va men medans kan ni komentera vad ni tror jag beställt ;) Om ni har en blogg kan ni få en länkning om ni gissar rätt annars för ni bara ära, hatar när alla säger så om man vinner något men har inget annat att erbjuda er ;)
Ska skriva ett låååååångt inägg om ridlägret, ska börja ikväll sen kommer det när det kommer. Ska sova tidigt, måste upp halv åtta imorn..
Men vi har sett på nån film, var väl sådär lite konstig. Sen har jag och ida städat hela mitt rum eller inte garderoben utan ett annat eler det kasnke var mamma och pappa som gjorde det mesta men aja ;) Så nu har jag fått en ny säng, fast vi ska til Ikea när vi är helt klara på rummet och köpa massa saker och måla om osv. Men jag vet inte vilken färg det ska vara i ett som typ "rum" inuti rummet eller det finns ingen dörr eller så men det går som utåt och där ska det vara en annan färg, jag har vitt nu och ska ha kvar det vad tycker ni jag ska ha för färg i "hålet" kommentera !
Har ingen nytagen bild men ni kommer få en film på när jag rider sen, !
Juste, statistiken sjönk rättså mycket under ridläger veckan men nu idag blev de hööög igen ! :D :D :D  tack alla söta läsare !

Visste ni att?


  • Jag gillar att sminka folk och mig själv
  • Jag gillar att fixa mina och andras naglar
  • Jag längtar typ till skolan men ändå inte
  • Jag tycker det är kul att kolla på kort och saker man skrivit när man var liten
  • Jag tycker att djävulen är jävligt söt ;)
  • Jag har över 5000 eller 6000 kronor i mitt rum.
  • Jag HATAR när alla ska säga vad jag ska göra när dom sagt det för två sekunder sen som att jag typ var senil och sen blir jag bara sur, åså blir alla sur för att jag är sur men det är ju deras fel.

Oppsidoppsssiiii

Glömde blogga när jag kom hem från ridlägret och ska sova snart, är så jävla trött efter två veckor. Men på måndag börjar de igen, jag och Ida jobbar nästa vecka på knatteläger. Ta imot ungar som flyger av bus Ponisarna. Nä en vi ska göra det mesta där. Bloggar mer om veckan nån dag, jag och andrea ska kanske på stan om hon kunde imorn sen på måndag ska jag Viktoria Fagervall andrea fors Ida syster på campingen åh tjäna pengar hahah ni får veta hur sen ;) men vi har sett på "skicka vidare" soorrglig men as bra. Nu ska jag försöka övertala mamma och pappa att jag ska få köpa massa nagelsaker, fast vill ändå ha smink men aja. Hejdåååååååååå puss pussas osvosvsosv. Nä men juste svara bara på viktiga sms har slut :((

Dag6 tidsinställt ridläger !

Hej Hej Hallå !
Idag är det sista dagen :( Vi ska ha avslutning vet inte vad vi ska ha, hoppas bara inte på gymkana eller ja hur det stavas, blri så fuckat yr :s Men massa bilder kommer när jag rider och allt därimellan om mamma tar kort när jag rider, vill ha massa bilder från när jag varit liten osv. Men jag har ganska mycket ändå :)
Puuuoooossss!

Löshoppa.

Hej, har inte orkat och hunnit mobilblogga men nu väntar vi på att benita ska komma så vi kan börja löshoppa. Vi hoppade tidigare idag, skriver mer när jag kommer hem om jag kommer ihåg allt ;) aja håller på att dö värme hejdå :)

Dag4 morgon tidsinställt ridläger !

Tja alla pigga !
Alla ligger nog och sover nu, jag med hoppas jag. Tänkte gör två inlägg idag så ett på morgonen och ett senare på kvällen om ni kollar lite senare :)
Jag kanske är hemma om min allergi har blivit dålig igen men ska ta två tabletter varje dag och min andra medicin som är typ en inhalator eller nå sånt där.
Puss !

Dag4 kvällen tidsinställt ridlägret !

Hej !
Nu äre sent och jag sover hoppas jag för att orka gå upp imorgon och satsa allt på ridpassena ! Godnatt alla söta puss !

Dag5 tidsinställt ridläger !

HejHej :D
Jag har ridit ett pass nu trorjag, vet inte just nu (17 juli) vilka tider vi sak rida men mest troligt har vi det  !
Någon dag ska vi gå till Ica i antnäs och köpa godia och dricka osv. Det är typ långt ändå.. Mina ben efter två veckor två pass per dag och sen näsat vecka ska jag springa med pånihästar på knattelägret.
Puss !

Dag3 tidsinställt på ridlägret !

Ni kanske har märkt att jag komemr skriva varje dag ett tidsinställt inlägg :) Det blir ju inte så roliga inlägg men ja. Jag har inte så mycker att skriva men vi hörs ju imorgon också !

Dag2 tidsinställt ridläger!

Hej !
Nu har en natt gått på ridlägret, det har säkert varit nice hihi. Man rider två pass per dag sen ett teori pass och kvällsaktiviteter med Tess och lite annat :)
Jag kommer skriva mer om vad vi gjort när jag kommer hem. Men något jag vet är att vi ska stiga upp 7 eller 8 på morgonen.. sen lägga sig vid 11 eller 12 något sånt var det förra lägret iallafall :)

Dag1 tidsinställt ridläger!

Just nu är jag på ridläger första dagen på helpansion lägret och mest troligt har jag det jätte nice och nyss fått reda på vilken häst/hästar jag ska ha :D Ni lär ju få reda på vilken häst jag fick på lördagen :)
Det är ju ett tidsintällt inlägg så jag har inte så mycket mer roligt att skriva, hoppas ni har det lika bra osm säkert jag har ;)

your heart is cold as ice, but i still love you..

Hejhej !
Har chattat med Filip och Sixten sen har jag ätit och kollat fb åså, ska duscha snart, måste bada Bamse också. Trodde han hade badat redan men han hade bara varit ute..  så nu luktar han blöt hund :s
Fan glömde publicera inlägget..

cant sleep at all

Hejhej,
Hann inte blogga imorse hände så mycket. Men jag packade lite, sen for vi till mormor. Sne for vi och handla saker till ridlägret och svarta ridbyxor och handskar till när vi ska rida :)
Fan va tjocka vi kommer blir.. aja vi ska rida två pass varje dag också ;)
Men måste packa klart och städa i garderoben. Vi kommer ha med oss 3 väskor och det kommer typ inte räcka för min är redan full :d
Nu måste jag får Ida för ett utbrott snart hejdå :)
tagga eller vad andrea? :D

Visste ni att..


  • Jag har en Iphone 4
  • Det är as sexigt med magrutor åh ryggmuskler !
  • När jag var liten ville jag ah en mini gris
  • Ida skrämde mig helatiden at tdet fanns en krokodil som ville äta upp mig när jag var liten så jag började gråta..
  • Jag ÄLSKAR att shoppa när jag har mycket pengar !
  • När vi var i Malaysia när jag var liten ramlade jag in till aporna som tog min banan så jag började gråta..
  • Jag och min familj ska till Malaysia i december i tre veckor men nu är det typ nå krig elelr nå så det kasnke inte går.. :@

 


kärlek ,va fan är det för skit?

jag hatar kärlek, då vet ni. Det är så jävla åhh.
Fan va jobbigt det är att gilla någon som inte gillar en, sen ba börjar man gilla någon annan så gillar den en sen ba slutar den ba helt plötsligt åsås blir allt helt fel och, ja pallar inte med kärlek. Fuck, så jävla less.
Asså vad är meningen med kärlek egentligen? Åhhhh, fan asså.
Pallar inte åh skriva nå mer hejdå.

one more song

linnen: JC
Shorts: -
Orkar iinte skriva allt.

stralleeeeeee,

Kom inte på någon rubrok men chattade med Stralle så fick bli det ;)
Men det var iallafall sista dagen idag på ridlägret den här veckan, vi red ett pass dressyr, as duktig var Lillebror. Bästa passet med han :D
Sen var det ridborgarmärket, har redan atgit det 2008 eller nå sånt länge sen iaf men jag och Ida tog det ändå när alla andra ändå tog det :) Jag red på Zara, gick väl sådär. Eller jag klara ju det åsås men har bara skrittat barbacka på henne förut och hennes galopp är hemsk hihi nästan iaf ;)
Sen kom vi hem jag böt om har börjat packa till nästa läger då vi ska sova, jag har gjort inlägg till varje dag. Dom är inte så mycket att läsa, vet ju inte vad jag gjort osv. Men det kommer komma mobil inlägg om jag har tid åså, men något litet nån dag.
Senare ikväll ska vi till resturangen på campingen med lite folk. Ska se på nya fångad avsnitt nu medan jag ska äta kiwi :D Fast jag är typ allergisk men aja :d
Pusshejs.

störda syster <333333

meloooooooonnn :D

har kommit hem från Skäret nu två dressyrpass gick väl bra med Svarten mindre bra med Lillebror men inte dåligt. Ikväll ska jag inte göra någonting trorja, alla är typ borta åh så.. less jag blir.
Ska kolla på smink paletter på ebay, någon som köpt därifrån som vet något om det?
Ja, heidå :)

Ni fick  några punkter med  "diss", men inte hiss den är gången ;)
  • Träningsverk i röven..
  • Tvätta bort smink, as jobbigt
  • Folk som inte svarar på sms :ss
  • Folk som inte vill följa på stan.

svar till anonym: Min bh hälsar tillbaks :)

Hej, bloggar snabbt ska fara nu, men jag ska bli bättre på att uppdatera. Efter dom häre två veckorna så blire likadant som förut :)
Jag var inte hur många sms jag har kvar för den ändras ju aldrig :(
Aja , nu måste jag dra hej då :)

Bara för att jag är fin.

i lost the price i pay

HejHej!
Förlåt för sämst uppdatering. Men Ida tog datorn och ja.. Men vi red barbacka första passet, hade Svarten gick väl sådär. Inte bästa passet ;) Sen så ville jag ha en häst som inte var lika stark och bara sprang ett pass för har nå jävlusk träningsvärk i armarna, så då fick jag Storebror. Och nej, inget bra val faktiskt han bara sprang och hoppa och sprang men det gick bra för omständigheterna hihi ;)
jag somna isoffan när jag kom, var så jävla trött så kom mamma och sa att jag tydligen inte fick sova nu för jag inte skulle somna ikväll osv. Men ja, vi for och handlade , har köpt gooodis :D :D Och nu ksa vi se film igen, jag ser typ alltid film när jag läst min blogg åhja lite leskigt hihi :o
Aja heidå:)

Typ igår??

Fan va tråkigt att kolla på golf.


Svar: Antar att det är Andrea ;) Men de var på dom där rea ställningarna så det fanns bara en kvar som jag köpte :d och det fanns bara 44 på underdelen så köpte inte den. Men det fanns massa andra :) <33
Men du, har du gratis sms nu eller?

sitter och kollar på golf.. eller pappa göre. Visste inte ens att han gilade det men visst. Längtar som fan till ridlägret nästa vecka ! Andrea, fan va nice det kommer bli ! Tagga som fan :D
Men ska kolla fb lite sen ska jag läsa en häst tidning eller nå, vi får se :) Hoppas alla haft en bra dag, bloggar mer imorn :D


fucku.

Hejhej !
örlåt för ämst uppdatering men vi red ut imorse, jag hade Lillebror gick väl sådär jävligt pigg och hoppade på fyrhjulingen som benita körde åså men annars gick det bra !
Sen körde jag och Ida fyrhjulingen med mat till stallet så barnen kunde ge lunch. Ida sög på att köra, typ jätteryckigt men okej.
Sen red jag på Svarten gick väl sådär det är ju så många i ridhuset och hon är näst störst åhja det är 8 barn så det blir lite trångt åså.
Sen fixa vi ju åså sen for vi hem, böt om och for till mormor. Var där en stund och prata. Sen for vi till stan jag köpte en bikini på rean. Om du läser det här Andrea så är det bikinin som du vill ha för 30 kr :D den blåa med leopard hihi :D
Sen köpte vi en mascara på rean för 79 kr :) Orkar inte ta kort..
Sen for vi och åt på östernspärla sen hem och nu sitter jag och ser på "Rent a kid" ska lägga mej vid 10-11 är så sjukt trött.. Sen har jag sjukt ont i hela kroppen så jag kommer va as biff efter knattelägret då jag ridit två pass varje dag i två veckor och gått upp och matat hästarna mockat, sopat osvosv. Sen i tre eller fyraa dagar ska vi springa med hästar och hjälpa att göra iordning ponnisar osv hihi :D
Men nu ska jag se film puss, ♥

Hihi vinter, åså tittar jag ner också :D

-




I need you beside me..

Amentjatja ! :D
Har kommit hem för någon timme sen, det gick jättebra på båda ponihästarna som inte är ponnier men w/e dom är jätteduktiga ändå hihi :) Men det blir ganska mycket i ridkudet och lite kaooos ibland.. Aja, just live with it. Nästa vecka blir det säkert bättre med mindre grupper  trorja? :o
Hoppade in i dushen dirr, sen åt jag och nu sitter jag och bloggar och lyssanr på musik med min boll på huvudet och mitt vita linne med melon på nu :(
Får väl se vad jag göra ikväll, blir att sova tidigt ikväll. Än är det inte slut ;) Och det är jag jävligt glad för fastän hela min kropp värker, netyder bara att jag blir starkare hihi :D Det var ändå jävligt skönt att somna tidigt och vakan lite tidigare, jag sover annars bor halva dagen om ingen väcker mig men det är ändå jävligt skönt :D
Vill vara med Johannes :( kan typ ingen dag asså cepe.. vi har typ sagt flera gånger ba imorn sen ba nä kan inte  sen ba var han borta nu så skulle jag var med han när han kom tillbaks åså fick jag  ju nyss reda på att jag skulle på ett till ridläger.  MEN JOHANNES IFALL DU LÄSER DET HÄR SÅ SKA JAG VARA MED DIG EFTER ALLA TRE LÄGER ÅSÅ MEN FELLÅTT <3333333333
Ja men nu ska jg chatta med två filipsar och sen vetja inte :)
inte mina läppar hihi :D

Just smile

Hejhej !
Har kommit hem nu, fick Svarten och Lillebror. Jag började att rida på Svarten, ett dressyrpass. Det gick jättebra ! :D Sen markarbete med Lillebror det gick också jättebra ! Det var varit kul åså, vi får se hur ont jag har i kroppen imorn ;)
ja men nu ska jag äta, pusss♥

gggggammal :D

Visste ni att?


  • Jag är brunett
  • Jag är 150 cm lång
  • sist jag vägde mej vägde jag 34 kg
  • Jag har ljusbruna ögon typ eller inte jätte ljusa
  • Jag har ganska mycket nagelsaker
  • Min hund är 19 cm hög och väger 1,5 kg
  • Jag ÄLSKAR min mobil !

sova snart då !

Nu ska jag sova snart, blir ju upp före fan imorn :s ajja nice kommer det bli ! Ida ska och bada imorn som hon planerat länge så jag far själv imorn bara :)
Ni får ingen ny bild har bara på mig shorts och bh, as varmt i vårt hus asså. Kommer inte kunna somna :s
Puss,

HAPPYFACE !

Hej !
FIck nyss reda på att jag ska på ridläger imorgon ! Så det blir ganska mycket för mig och Ida nu dom tre veckorna som kommer ! Den veckan som kommer nu är det ju dagridläger som har ridit lite kortare trorja? men det blir ändå jävligt nice sen nästa vecka har vi ridlägret, det som vi bestämmt redan förra året ;) det är helpansion så man sover alla dagar ! Sen är det knatteläger som vi ska hjälpa till på , :D Jag ska skriva tidsintällda inlägg och sen skriver jag ju den här veckan på kvällarna. Men nästa vecka får ni klara er utan mig, hihi.  Vi får se om jag orkar göra så många inlägg. Hoppas ni kommer få en lika bra kväll som mig ! Puss !

Typ jag den gula, alla runt omkring mig är det typ helt aojfa eller nästan iaf.

-

Hej, har kommit hem nu :) Jag red på Tindra gick väl sådär, lite pigg efter att ha stått. Sen red jag Storebror gick bra !
Ska städa igen nu vi får väl se hur det går den här gången ;)

jag tycker att jag är vakker.
Måste också bara säga, tack för alla söta kommentarer !

Hejhopp!

Hej !
Jag ddrar till stallet nu bloggar sen. Inödigt inlägg men ville bara sga att jag lever. Puss !

everyting is gonna be alright

Hejhej alla glada!
Har kommit hem nu från en rättså kul kväll i ersnäs, god mat och efterrätt osvosv. Ska äta melon nu, ska äta en halv melon med sked ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ja, så äre. Nä skoja men jag märkte att jag smsat upp 200 sms på 5 timmar.. aja har ganska många kvar :) Ska läsa en häst tidning sen ska vi se på film i thinkkkkk !
Hoppas ni haft en trevlig kväll, puss !♥

Syster och världens gulligaste jag (a)

Visste ni att?


  • Jag plattar mitt hår varje dag när det är skola, eller nästan.
  • Jag gilalr inte julen längre, och pallar int åh skriva varför.
  • Jag längtar som tusan till ridlägret.
  • Jag kan inte vara utan min mobil i mer än 2 timmar typ förutom när jag är bortrest.
  • Jag älskar att sms, men mina kompisar är inte så social, eller vissa :D
  • Jag tycker det är jätteskönt att ta på sig mjukisbyxor när jag ändå bara sitter hemma.
  • Dom som inte känner mej tycker jag är något jag inte är.
  • Jag älskar att vara ute sent på sommarnätterna med massa folk, helt underbart !

Alla har vi varit små, eller ?


Vadå het?

hahahah..

omg.

Orkar inte vrida på bilderna, ni får vrida huvudet ;)


ROSA!

hahah kläderna..


Fin frisyren !

Ida och Emma, hihi nå gulliga ?

Hey sexy!


Jag Ida och My

Hihi.

Malaysia, Jag Ida och Annie :) Saknarrrr

Saknar dej..♥

Typ hej röd?



Saknar dej..♥  Hihi, jag tycker jag är snäll precis före eller efter kortet tagits så sprutar jag cola på min farmor..

hihi jag börja typ gråta..

hahah Ida, tur att du var söt när du var liten iaf..

Knas, ♥

Jag saknar dej..♥

The bitch is back

Hejhej !
har kommit tillbaks från gstad nu, vi skulle fika nå men det var as mycket folk så jag köpte en macka och sen for vi hem :)
Snart ska vi till ersnäs, vi ska också kolla på en häst innan vi skulle grilla :) Sen har jag tagit massa kort sen jag var liten åså lite från malaysia !
Ni får dom om någon minut, är så jobbigt att ladda upp bilderna på bloggen :s Men jag lovar, dom är as fiiiiiina !
Puss, !

VILL HA VILL HA VILL HA NUNUNUNUNU !

you make me fly

Hejhej !
Vakna för en stund sen, har ätit frukost och nu skulle vi tydligen stääädaa. fuck. Men senare ikväll ska vi till ersnäs.. komer typ sitta och smsa hela tiden, nämen det är bara vuxna där..
Men jag måste gå och städa Ida kommer få ett utbrott på mig annars, lite less bara. Pussss,


Hiss/Diss


Hiss: Mobiler, asså det måste typ vara en av dom bästa sakerna man uppfunnit, helt åhh. Man kan ju typ göra vad som helst med dom, lovelove.
Bikinisar och Underkläder ! älskar att köpa det, helst på Rea ! Det är ju typ jätte kul att shoppa kläder också men det är  roligare att köpa bikinisar och underkläder.

Diss: Alla krig och orättvisa, tycker det är as hemskt med människor som blir av med familj och kompisar i krig och sånt. Tycker det bara är onödigt ! Sen typ att vissa är jätterika och vissa jättefattiga som typ får leva på äckligt vatten från vattenpölar och sånt, hemskt.
Sen datorer som måste laddas 24/7 haha lite skillnad på sakerna men på rikt jag är as less på datorer som måste ladda.


Glad, jag blir för alla söta kommentarer ! :D

Hejhej !
Vi fort ill stallet tidigt idag eller vi skulle fara tidigt men det händer nästan aldrig när jag ska med ;) hihi. Då red jag Tindra och Ida Smilla, vi hoppa ite småskutt. Dom båda var jätteduktiga ! Sen tog vi in fölena och mammorna till dom (Svarten och Windy) så red vi på dom barbacka trava och skritta för att dom ska komma igång eftre dom fått sina bebisar ;) Gick bra det med.
Nu måste jag skynda mig att göra mig klar för ikväll, vi ska till Ingela och Stefan på 50 års fest. Vet inte hur länge vi stannar men inte jättelänge hoppas jag ;) är så jävla trött..
Men nu kan jag inte skriav nå mer, pusshejs.

Reprissss bild !

Visste ni att?


  • Jag har aldrig färgat mitt hår bara tonat för då måste jag blekadet och jag vill inte förstöra mitt hår.
  • Jag vill lära känna massa människor, vet inte varför känns bara kul typ hahah.
  • Jag gillar verkligen inte Kissie, och nej det är inte för att jag är avundsjuk på hur hon ser ut eller nå, skulle inte vela se ut så.
  • jag älskar nästan alla melon sorter.
  • Jag älskar att fara utomlands fast jag är as rädd att planet sak störta och att jag inte hinner säga till dom jag älskar att jag älskar dom.
  • Jag tycker det är jättemysigt att sitta och se på film en kväll med den jag älskar.
  • Jag bloggar bara för min skulle men blir jätteglad när så många läser och tycker det jag skriver är bra/kul eller ja :D
  • Jag är inte så nöjd med mitt utseende och jag vill inte ha uppmärksamhet för att jag säger så som vissa verkar tro, tycker bara så :)

Nu har jag skrivit massa inlägg men w/e jag drar till nån resturang på campingen nu pussokram snyggingar !

-

Ska börja med Hiss/Diss också.

Jag sak börja med Hiss/Diss också kommer slänga in lite såna inlägg nån gång när jag inte har nå bättre att blogga om, det första inlägget kommer imorgon klockan 6 på kvällen :)
Det kommer ju vara lite nya inehåll på mina inlägg, vissa iallafall, ni kommer fortfarande att få läsa vad jag gör på dagarna eftersom det här ska bli som minnen som jag kan läsa när jag blir äldre osv. Men nu snart ska jag äta så puss.

-

Ska börja med Veckans blogg, kommer nog inte göra varje vecka, men om ni vill bli veckans blogg så har du större chans om du:
Kommenterar inlägg vilket som helst, annars vet jag ju inte att din blogg finns ;)
Det är bara det ni måste göra för att bli veckans blogg ! Lycka till !


Veckans Blogg !


http://bellyss.blogg.se/
Tyckte att hennes blogg var rolig att läsa, som ni kanske märker så ska jag börja med "veckans Blogg"
Jag ska skriva lite mer om det i ett annat inlägg :)

Har varit hos läkaren och jag behövde inte röntga hjärnan :D

Hejhej !
Har kommit hem från läkar saken nu, sen for vi och handla lite saker och nu är vi hemma :) Ska typ städa :s ett av det värsta jag vet, på rikt. Men jag kommer få göra om mitt rum sen hur jag vill :D Men vet inte vad jaf vill ha för mitt rum gör inåt på ena kortsiadan så det blir osm ett rum där men vetinte vad de tska va för färg, har vitt annars ni får gärna skriva vad ni tycker i en kommentar :)
Sen ikväll ska vi se på filmer vi hyrt, asså jag vill vara med någon, men vet ine vem näsatn alla är typ borta åh ba aofjsofj.
Sen är datorn helt usch.
Asså på riktigt jag blir as sur ! nu är det ju något i Malaysia och Pappa ringde hans bror som bor där och han sa att de skulle ha nå val eller nå sånt skit just det datumet som vi skulle åka ner dit, asså fuck om det hädner samma sak som med Egypten. Då skulle ju min familj, Ingela och Lovina och sen My också med så hade dom stängt flygplans saken, typ lite less bara. Sen har vi redan betalat Stockholms resan så vi får väl se. Asså åhhhhh.
Jabradåvetnipuss.

Vad ska jag blogga om??

Jag tycker det verkar vara så tråkigt att läsa om vad jag gör på dagrnaså jag har gjort ganska många "visste du att" inlägg som är tidsinställda men vad tycker ni jag borde blogga om? Ni lär ju märka ifall det kommer en ny kategori eller nå sånt sen kommer jag ju skrivea säkert också :)
bara att kommentera eller skriva i bloggsvar saken. Nu ska jag hitta på något och gå co hvar social med folket som är här, sjukt söt hund har dom också som har lekt med Bamse !
Puss !

åh perry du är ett näbbdjur

Sitter och ser på phineas o Ferb hihi, men snart kommer Emmah som jag skrev igår, :) Och Fjordor ska med ! :D
Sen ska jag till någon läkare.. mindre kul faktiskt.. aja.
Jag bloggar emr sen dom kommer om tio minuter och jag gick typ just upp så heidå !

min mage såg konstig ut..

Visste ni att?


  • Jag är as mörkrädd
  • Jag är jätte lättskrämd, haha fråga dom i min klass..
  • Jag lever typ för hästar, fast hatar när jag fäster mej vid någon häst och sen blir det bara helt fel med allt..
  • Jag har jättesvårt för att hitta någon jag gillar jättemycket och dom jag gillar gillar oftast inte mig då.
  • Jag älskar min hund.
  • Jag är typ dator beroende hahah.. nämen typ
  • min garderob är 30 kvadratmeter, alltså ett helt rum
  • Mina bästavänner som jag pratar med mest är Ewa, Brianna, Tove och Johannes <3

Kanske måste röntga hjärnan.. :o

Jag vet inte hur det stavas men ja. Imorn kommer Emmah och Marie trorja med deras nya hund, kommer bli jättekul ! :) Sen ska jag till läkaren coh kolla varför mitt huvud är så konstigt och jag kanske måste röntga asså fyfan va läskigt :(
Ska se klart filmen snart vi ser på nån ja vetint vad det hette. Har duschat så ringde nån vetinte vilka det var men nå pöööjkar som var viktors kompi eller nå, så min mobil blev helt blöt :( haha.

någon som har gjort det som vet vad dom gör ? :o fan va läskigt det ser ut.

hahahaha åh dör.

Hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahhahaha Viktoria är lite knäpp hahahahahahahahahaahahahhaahhahah dör. Asså om du läser det här viktoria så har du ingen bra killsmak hahhahahahah.

hey sexy boy

Hejhej.
Fick lite utbrott tidigare och det var inte bara jag som fick det men ja, jag gick ut sen gick jag hem igen och låste in mig på toaletten och smsa med Johannes, så jag jag ner till lägenheten som är under där vi bor. Ja sen så gick jag upp igen och ja nu chattar jag med Viktoria om snygga killar på henens skola och vem som har magrutor typ haha.. Ah men ska typ se på film senare har sprayat klart cykeln nu ni får bilder nån annan dag orkar inte gå ut :)
Har inte så mycket att skriva, dagen har väl inte varit den bästa. Blir väl se fotboll tydligen eller nå skit.. Kul.
Aja, måste göra något med mitt liv just nu.
Pusshejs.

ser ut som att jag har stånd men har inte ens en kuk faktsisk :o hihi.
Johannes bästvän jag älskar dej, tack för att du finns <3

and baby everything that i have is your you will never go cold or hungry

HejHej :D
Hann inte blogga imorse, vi for till stallet, jag red på Svarten barbacka jag och Ida hade skritt tävling och jag vann varje gång :D eller kanske en eller nå, vem bryr sig !
Ah sen red jag på Storebror, sjukt fin häst asså ! Ja, men nu chattar jag med Filip, lyssnar på musik och äter fryst kladdkaka :D :D
Ni får lite bilder från igår och idag :)
Erkänn brun jag blivit!?!?!?!?!?!? fast ljuset hjälpte mig kanske lite på bilden.. men ändå !
Orkar inte ladda upp nå mer bilder är så fuckat sur.

forever more

Ni får se lite saker jag köpt sen kvällens outfit vi ska ut och äta toniiiight :)
BH/H&M/129 kr
BH/H&M/50 kr REA insåg när jag kom hem att den hade för långa band åh ba skit men a.
Tröja/Gina/49 kr REA Ida köpte till mej :D
Tunika/nån marknad/250 kr
Så en bild på mej och syster ! :D
Jag har städat typ hela dagen eller jag skulle ha städat men Ida kan ju berätta hur det gick.. hihi hatar att städa. Ni kanske får bild sen på vad jag ätit eller massa bilder ja, vi får se :D
Hopas ni får en bar kväll så bloggar jag sen, puss o kram ! ♥

Baby jag vet ändå vad som händer Så jag gråter bara i regnet

Byxor: Team Sportia
Linne: JC


She's the one If there's somebody calling me on She's the one When you get to where you wanna go And you know the things you wanna know You're smiling

Hej :)
Har inte orkat blogga, men nu gör jag det ! Ska snart dra och handla med mamma och pappa, jag sitter och äter mackor och lyssnar på musik i min säng med en hund som skäller brevid men så man hör typ inge musiken..
Asså ja, hitta nyss min adidas typ under alla gossedjur som ligger i en hög brevid sängen.. har inte ens tänkt på att den är borta.
Ni sak få lite ego bilder och outfit bilder om nån minut ska bara ladda upp dom på fb från mobilen osv.
Puss.

Du ka tova häl inne

Min rubrik borde få ett pris ! Nämen Lisa trorjag det var som ville att jag skulle visa vad jag köpt så jag lägger ut en bild på Ida med sakerna på :)
Bikbok/Mjukisbyxor Och Kofta/REA 49 kr/del
Sen har jag bara köpt en avrt och en vit kajal men det orkar jag inte ta kort på ! Men jag ska sova snart kan bara berätta att jag såg en av dom dåligaste filmer jag sätt ikväll, haha ohfyfan..
Aja puss godnatt alla !

Shut up and kiss me, hate to fighting whit you ..

den är från lindex och kostar 129 kr
Jag ska inte köpa allt och jag ska köpa underkläder från H&M men det fanns inte på hemsidan :s Men det är saker jag vill ha, hihi !

Svar till Lisa: Om ni vill det så kan jag göra det, förhoppningsvis så kommer dom till kvällen, du kan ju kolla om nån timme igen, kram !

Vill bara säga att jag hatar verkligen hatar när man skrivir på fb på sin bild ba: KOmmentera ! man typ jag kommenterar väl om jag tycker bilden är fin osv ! asså guuuu :@

Sen kommer ni få bilder på alt jag typ ska köpa förhoppningsvis också ;)

krampusskyssstrul ja okej.

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
har ingen

Vilken svordom använder du mest?
fuck, fitta, fan 
Äger du en Ipod?
nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
har ingen

Hur många resväskor äger du?
typ en

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
nej
Var köper du dina matvaror ifrån?
handlar aldrig asså själv

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
olikaaaa

Vilken var den senaste filmen du såg?
cops out eller nå

Har någon av dina vänner barn?
Nej tror int det

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
kläder lättttttt
Har någon någonsin kallat dig lat?
haha ja
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Naaa
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
ingen
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
chokladmjölk oftast
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Tror inte det eller?

När var senast någon stötte på dig?
haha. 
Vad åt du till middag?
Flankstek 
Använder du huvtröjor?
Iblanddd
Kan du vissla?
Kudne förut.. 
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
och det är ?
Vem var den senaste som ringde dig?
orkar inte kolla 
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
venne 
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Ja

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
Haha ? 
Tittade du på tecknat när du var liten?
Jag är liten bäjbis 
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
Har inte mätt det på länge..

Hur många syskon har du?
ett

Är du blyg inför det motsatta könet?
Om jag inte känner den är jag blyg mot alla 
Vilken film kan du alla replikerna till?

Ingen 
Äger du några band-t-shirts?
naä

När flög du senast?
hmm javenne 
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
8

Läser du för skojs skull?
iblnd
Pratar du några andra språk?
nej men kan andra språk 
Diskar du din egen disk?
ja för jag får hål i naveln sen

Har du gråtit offentligt?
inför min klass eller?
Har du en stationär dator eller en laptop?
bådaaaa

Försöker du alltid lära dig nya saker?
vadå? 
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
vill ha i naveln

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
hahah
Kan du kasta macka?
Nää... 
Har du någonsin varit på Jamaica?
ne
Vem har du med på BIOn?
alla som vill 
Vem var din favoritlärare?
Andreas !  
Vad har du för väder?s

sol typ 
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
haha?
Har du en blogg?
nä det är för gay

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
går i sexan men visst.. 
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
jag orkar inte tänka 
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
hahahah. 
När sov du senast på golvet?
nån vecka sen 
Vilken är din favoritdrink?
Oliiiika
Gillar du din boendesituation?
nje, hatar mitt hus eller betyder det det eller? 
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
räknar inte hur många timmar jag sover..
Äter du frukost dagligen?
ja oftast
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
naa ibland
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
haha nej inte för jag prata 
Vilken är din favoritfrukt?
massa

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej,
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
13
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
ibland

Tror du på liv på andra planeter?
ja jag har ju varit på mars?!?!!?!? 
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Pappa haha

Tror du att gud är en man eller kvinna?
om han finns en kille ???? 
Vad var det senaste du åt?
munk sak 
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
olika

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
int vet ja ?

Gillar du senap?
usch fy blä 
Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?
int vet ja 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
NEJ 
Sover du på sida, mage eller rygg?
olika 
Har du någonsin köpt något från ebay?
Nej
Tycker du om att krama folk?
SÅKLART ! vem gör inte? 
Skulle du säga att du är trendig?
trendig?
Äger du en digitalkamera?
vad är det? 
Om  någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
hahah. 
Vilken är din favoritkaraktär i star wars?
Den där du vet 
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
Jaa?? 
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
vennnnneeee
Tycker du att du är attraktiv?
hahahahaha 
Vad är du allergisk mot?

häst hund katt mjölk åh saker 
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
åh två för jobbiga ord i samma mening 
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
ahah nej? 
Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?

om jag var het??? nämen hur fan ska jag veta ?


-

Juste glömde berätta om stallet, ifall någon ville höra! Jag och Ida red ut jag red på Tindra och Ida Storebror, fan va Tindra sparka bakut och hoppade runt åh höll på, sen red Ida bakom mig och så satt hon och garva..
Sen har jag ridit på Windy också, skritta och trava barbacka bara för att rida igång henne för hon har haft föl :)

svar till Johanna: Ja, en syster. Jo hon heter Ida ! :)

Tjaa !
Jag for till stan köpte lite smink och kläder. Sen gick jag och Ida till mormor sa hej åså sen for vi och hämta Ewa och hennes kusin, vi gick till campingen sen for vi hem och Ewa och hennes kusin såg på film medans jag åt, Ewa fick översätta så hon skulle fatta för hon kunde bara polska.
Jag Ida och Julia ska kanske och bada om en stund, inte säkert men ! Sen ska jag väl se film eller något :) Julia ska sova här inatt också :)
Kvällens Outfit:
Shorts: H&M
Linne: JC

-

Nu far jag till stan sen hämtar vi Ewa bloggar sen.
Puss <3

Heeeeeejjjjjj :D

Drar till stallet snart, blir att flytta alla hästar till olika hagar, sen har jag as ont i benen så det är väl nice eller?
Väntar på att Ida ska hämta min tröja som är ute. Jag bloggar sen :)
Fint att man ser hela mitt ansikte också men det var bara bra, ser helt cepe ut så. Puss ♥

puss.

Brukar du komma i tid: ahah nej , eller ibland 
Vad hade du i din mun senast: melon 
Har du bra kondition: nej,, 
Hur lång är du: 1.50 
Hur känner du dig just nu: störd 
Hur upplever du dig själv som person: cepe 
Vanligaste färg på dina kläder: svart trorja förut iaf 
Kan du laga mat: bäst påre!
Vad jobbar du med/pluggar du: går på nlv?
Vad har du på dig just nu: Underkläder, tunika 
Hade du en bra kväll igår: JO :D 
Vilket är ditt senaste inköp: BH
Projekt just nu: vadå? 
Vilken tid gick du upp idag: 11 skulle till stan 12 
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma 
Har du sovit i din egen säng inatt: Jorå 
Vad hade du sönder senast: hm.. kommer inte ihåg 
Har du haft mörkt hår: Jag har mörkt nu
Är du morgonpigg: Nej, as sur på morgonen 
Vem snackade du med senast: i telefon eller vad?
Stjärntecken: fisssskkkkk 
När gjorde du senast något riktigt dumt: det dummaste jag gjort var en sak jag gjorde dagen innan skolan skulle börja för något år sen.. 
När hånglade du senast: för länge sen 
Saknar du någon just nu: jaaaaaa
Hur ofta loggar du in på LunarStorm: aldrig?
Gillar du dokumentärer: vissa 
Vilka språk kan du prata: Svenska Engelska sen kan jag säga dö hund på kinesiska och säga lite saker på spanska 
När fikade du senast: för en stund sen 
Vad ska man göra för att få dig irriterad (förbannad!): vem vet ? :o  
Senast sedda filmen: copout eller nå sånt 
Senaste impulsköp: en bh som jag kanske visst skulle ha fats råka ta 75A fett less assååå
Favoritgata: någon i malaysia
Favoritgalleri: alla i malaysia!!
Här bjuder jag mamma på middag: hahaahahh va? ahahah va gay det lät 
Fikar gärna på: venne 
Bästa lunchställe: olika 
Favoritgrönsak: Gurkaaaaa forever <33333333333333 
Favoritmärke: venne
Favoritdjur: häst hund
Favvoskor: reebok och min som är 7 cm och dom som är 10 cm 
Det dyraste jag köpt: Mamma och pappa betalar det dyra!
Dansar helst till: haahah
Reser helst till: MALAYSIA FOREVER<3333333
Mitt sämsta köp nånsin: kläder åh sånt venne men allt godis 
Favoritland förutom sverige? malaysia!!
Gillar Allsång på Skansen? nejjjj 
Senast lästa papperstidning: MinHäst
Senaste telefonsamtal: Andrea :) 
Kär: Joooop 
Varit i Polen? nej
Hur gammal var din mamma när hon födde dig? javenne 
Vill du ha / har du barn? vem vet? :O 
Hur många resväskor äger du? en rosa prickig :D:D:D:D:D
Tittade du på tecknat när du var liten? jag är en liten dvärg, nä skoja men jag är liten 
Vad är det sämsta med dig? Jag typ håller all min ilska inne tills det blir för mycket ocg någon gör något och då får jag typ damp , hihi och det går oftast ut på min familj och ibland kompisar och att om jag gillar någon som inte gillar mej så gör jag typ vad som helst för att försöka glömma honom åså blir det as gay. 
Har du bra kontakt med din familj? Ja det har jag
När hånglade du med en kille första gången? förra året tror jag ? eller i början på det här året 
Har du varit kär? Jaa
Hur stora fötter har du? 35
Följer du någon Tv-serie? jersey shore ibland, och bigbrother när det går <33333333
Vad gjorde du nyårsafton 1999? jag tror jag inte var född eller så var jag nyss född typ ?? 
Vilken roll hade du i skolan? jaaa, först klassenängel typ 1-3 sen typ den som alla lärare hatar ahhaha ;) 
Vart vill du åka på solsemester? malaysia 
Vill du gifta dig? typ
Vill du ha barn? vem vet?
Hur långa ögonfransar har du? inte jättelånga 
Brukar du bada på sommaren? JAAA 
Älskar du alla former av sport? Nej faaaan helleeeeeerrrr 
Lyssnar du på radio? Vilken kanal? olika 
Är du med i någon fackförening? och var är det?
Gillar du parmesan? det är?
Har du gjort något kriminellt? nej inge som stort
Knarkar du? alltid 
Vad är det första du gör på morgonen (jobbdag)? kollar mobilen
Vad är det första du gör på morgonen (ledig dag)? kollar mobilen
Vad är det sista du gör innan du somnar? kollar mobilen
Vad äter du oftast till lunch? skolmat
När åt du kött senast? igår typ 
Äger du en cykel? Ja ?
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: less på det här 
Favoritgodis: olikkkaaa
Är det nåt du absolut inte äter: ärtsoppa
Vad sa du senast: usch, pratar ödlor?!?!? :O 
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: ahahah va? 
Sommarplaner: javenne niccee 
Fisk eller badkruka: olika
Hur många kuddar sover du med: många !!! <33333
Favoritväder: Soligt och varmt
Sparare eller slösare: SLÖSARE oftast ;) 
Vem är viktigast för dig: alla vänner, familjen osvosv
Tror på liv på andra planeter: hihi jag hara varit på mars med mina små marsian kompisar som är gröna och rosa med antenner :D 
Kommer du ihåg din första kärlek: jaa.... 
Älskar du henne/honom fortfarande: yop

Tror du på mirakel: don´t thinks sooooo men i mabyyy babyy 
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jaaaa?
Ser du på kärleken som ett misstag: neeeee
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två typ eller venne 
Bio eller promenad: beror pååå 
Är du kittlig: JAAAAA
Rädd för insekter? JA ?!?!?!?!
Äckligaste insekten: ALLA utom humlor
Största svaghet: venne
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? javenne något azzzuuuummmemememmeemmeme
Vad vill du jobba som?  har inte tänkt på det eller, har tänkt på det men inte kommit fram till något.
Chips, morötter eller godis? olika
Pizza eller hamburgare? olika
Skriver du dagbok? ne
Har du nån flickvän/pojkvän? nej.. 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? I NAVELN!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) fint men jag orkar inte städa
Gungar du på stolen?.. nej 
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej, skulle typ svimma i luften..
Är du rädd för blod? inte rädd 
Anser du att du är stark? STARKAST!
Brukar du sola? Joo
!Kaffe, te eller inget? inget typ

Tio första 
- Första bästa kompis:
Ida typ, var jätteblyg när jag var liten så var emst med ida och hennes kompisar men se n Klara 
- Första bil: ingen än
- Första kärlek: Filip
- Första husdjur: lilla my
- Första semester: malaysia typ
- Första jobb: inget riktigt än 
- Första köpta skiva: ingen aning
- Första piercing: Öronen om de nu gills
- Första konsert: vadå gills lk eller eller jag venne 

Nio senaste
- Senaste alkoholdrycken:
asså cider men den har ju aslite alkohol i sig så ja
- Senaste bilfärden: idag 
- Senaste filmen du såg: copout 
- Senaste ringda telefonsamtal: andrea 
- Senaste bubbelbadet: Hos my för flera flera år sen 
- Senaste spelade CD: ingen aning
- Senaste hångel, med vem och när: filip länge sen typ 
- Senaste gången du grät: last niggghhhht 
- Senaste måltiden: för ett tag sen

Åtta har du någonsin 
- Dejtat en av dina bästa kompisar:
vadå dejtat?
- Blivit arresterad: Nej
- Blivit kär vid första ögonkastet: nej.. inte första 
- Varit på tv:
Japp 
- Fått ditt hjärta krossat: jaaa... 
- Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej

- Haft ett one night stand: nej
- Busringt till någon: joppp 

Sju saker du har på dig 
- 1.
trosor 
- 2. bh
- 3. tunika 
- 4.
- 5.
- 6.
- 7.


sex saker du har gjort i dag 
- 1.
ätit
- 2. bloggat 
- 3. Suttit vid datorn
- 4. varit på stan 
- 5. smsat
- 6. kollat på tv åh fb

Fem favoritsaker (inte ordning) 
- 1.
gurka 
- 2. Min mobiltelefon
- 3. godis
- 4. PENGAR 
- 5. glass 

Tre val

- Tacos eller pizza: tacos
- Öl eller vin: öl, fast dricker inte men ja 
- Idol eller Let´s Dance: idol

Två saker att göra innan du dör 
- 1. vetinte
- 2. vetinte

En sak du ångrar
- 1. redan skrivit eller ?


ffffffråååååågggorrrr

KÄRLEK
är du kär? - jo typ..
vem isåfall? - heeeemlissss...
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - tror inte det :)
är du rädd för kärleken? - njeee,

BADGIRL/BADBOY
har du rökt? - nej
Snusat? - nej
Rökt vattenpipa? - nej
har du varit full vid fel tidpunkt? - nej
Däckat? - nej
tycker du att det är coolt att supa? - niieee
Kysst en främling? - naa
Har haft oskyddat sex? - nej
Kysst en tjej? - nee
Sagt nej till sex? - jo, eller jo haha
har du haft sex med mer än 20 Personer - nejdå
har du haft sex offentligt? - nee
har du haft camsex? - niiee
har du spelat klädpoker? – joooj 
Gråtit inför mer än 10 personer? - haha jooo 
Smygit ut? - maby baby
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - ja.. 
Lekt med någons känslor? - nej, nevvaaaa
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - Men ja. 
Gråtit dig till sömns? - jo. 
Gråtit framför någon du älskar? - japp 
Vaknat av att du gråter? - jo
Skrikit ord som hora och slampa till någon - hihi kanske .. 
Mått bättre eller sämre av alkohol? - -
Slagit någon på skoj? - men ja, vem har inte gjort det? 
Blivit slagen på skoj? - jaaa
Varit på sol semester? - yäs
Badat i havet? - men ja
Har haft snöbollskrig? - jao
Inte sovit på en hel natt? - Jaooooa
Varit på sjukhuset? - jooooo 
Sovit i över 12 timmar? - Men ja 
Sett en film mer än 10 ggr? - hm,, närå 
Velat dö? - Ja i perioder fast asså inte typ ja men ni fattar 
Fått ett IG? - får A, B, C, D, osv 
Varit ute en hel natt - jo tror det 
Svikit en vän - jag tror det .. :/


UTSEENDE
hur lång är du? - 1.50 
ögonfärg? - bruna
hårfärg? - brunt
stil? - den jag har va annars? 
är du nöjd med ditt utseende? - nej, typ inte :s 
är du mogen?- hihihihihihihihihihihihihihihihihihih

FRITID
du har varit på läger? - ridläger?
du skriver låtar/dikter? - noooooop 
du kör handboll/basket? - ne
du kör fotboll/innebandy? - naa
du är ofta med kompisar? - ganska

DU TYCKER OM ATT
Kramas? alltid Kyssas? - Bådaaaaa :D 
Prata?- Jadå fast inte för mycket folk :d 
Sova?- på morgonen <333333333
Gå upp tidigt?-fan heller..

Lyssna på musik?- jupp
Lyssna på musik i headset?- iblanddddd
Vara på stan?- JA :D om jag har pengar eller om jag får pengar från mina föräldrarrrr
Vara ensam?- NEJ 
Att vara kär?- om den man är kär i är kär i mej så ja annrs fuck kärlek. 
Vara i skolan?- Ibland..
Vara hemma? - Joo ibland
Shoppa?- Men ja, 
Kolla på film?- JAA

Sex
Är du oskuld? ja
När förlorade du oskulden? -
Minns du vem som tog din oskuld? hahaa ofta man inte skulle komma ihåg? men ingen har tagit min oskuld.
Har du använt en dildo? Nej
Gillar du att ha sex? -
Vad är det roligaste som hänt inom sex? jo asså det var en gång,

Kommer du svara ärligt på frågorna? -Joså 
Är du en pojke eller en flicka? - Tjääääj
Är du oskuld? - Jopp 
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? - svara just på den? 
Har du någon gång haft sex med strumporna på? men alltid har sex varje dag med sockar  som jag skrivit på dom andra frågorna !

Utseende:
Ögonfärg? bruna fortfarande 
Hårfärg? fortfarande brunt det också 
Är det din naturliga hårfärg? Jaaa
Skostorlek? - 35

Hygien
Hur ofta duschar du? - Sommaren typ olika vintern oftast så en gång per dag 
Använder du deo? - jo
Brukar du borsta tänderna varje dag? jo två gånger oftast 
Använder du parfym? - Jaa

Vad föredrar du
Cola/Fanta? 
Tv/Data
Med/Utan kondom? 
Blå/Rosa
Skola/Jobb? - jobbar inte så venne

FRÅGOR
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär ? 1 ...
Vad tycker du om kärlek? - Ibland är det helt underbart ibland, fuck kärleken.
Har du flashat/strippat nångång? - när johan kasta en snöboll i tröjan på mej tog ju dock inte av mej allt men .. 
När kramade du någon sist? - Jadu, allt för länge sen.. 
Saknar du någon speciell person? - jo.. 
Har du svårt för att bli kär? - Som fan.. 
När kysste/hånglade du med någon sist? - för länge sen 
Är du singel? - JA........ 
När fick du senast en komplimang? - Idag i thinkeeeeeerrrrrr 
Har du hånglat med någon av samma kön? - Nejdå

Har du någonsin:
Varit medvetslös: - nooo
Hånglat med nån riktigt ful: - Nej
Hånglat med fler än 50 pers: - Nej 
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: na
Gjort något riktigt dumt: - ja.. 
Gjort något du verkligen ångrar: - som fan, 
Varit nykter på någon nyårsafton: - ja
Åkt ambulans: - Nej
Gjort nåt olagligt: - Jo 
Blivit polisanmäld: - tror inte det 
Fått din mamma att gråta: - säkert..
Skämts över dig själv: - jaa.. 
Sagt jag älskar dig och menat det: JA varje gång 
Tagit droger: - Nädå 
Vad hatar du verkligen: - kryp, dryga äckel vissa lärare åh massa mer 
Varit kär: - En gång fortfarande
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: vaaaa? 
Är du ensam nu: - Joo 
Vill du gifta dig: - om jag hittar någon som jag vill gifta mej med så ja?? 
Vill du ha barn: - maby baby

Senaste personen av motsatt kön som:

Såg dig gråta:- typ hela klassen

Fick dig att gråta: - ...
Du gick på bio med: - hmm minns inte 
Skällde på dig: - hahaha. 
Kramade dig: - Filip eller Johan kommer inte ihåg

De senaste 48 timmarna har jag:
Gråtit: - jo
Kramat någon: - nej typ inte :s
Pussat någon: - BAMSEEEEE<3333333

Köpt någonting: - jjaaaaa
Sjungit: - naa 
Saknat någon: - alltid.

Har jag?
Digitalkamera: - vad är det? 
Telefon på rummet: - min mobil på nätterna 
Egen dator: - om jag tar den dit så 
Könssjukdom: - hahahahahh nej. 
Bra kompisar: Jaa som flesta 
Tar du receptbelagda mediciner: jo

Kärleken;

Skulle han få Kyssa dig på halsen? - varför skulle han inte? eller vem pratar vi om? :o 
Kyssa dig på munnen? - vet ortfarande inte vem det är men visst. 
Kyssa dig på kinden? - Får alla. 
Gillar du någon? - Ja 
Vad heter personen du gillar? - filip..

Annat;

Hur mår du just nu? - har ont i ena ögat :( 
Har du mer än 2 bh:ar? - Jopp 
Har du piercat dig? - Nej man ska :D 
I så fall, vart? - öronen och ska kanske naveln 


Övrigt;

Är du hungrig just nu? - nej eller vill ha melon eller glass
Vad är klockan nu? - 23.39
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se facebook iidamarialooi.blogg.se 

Övrigt;
Gillar du punk-stilen? - javenne, 
du sminkat dig idag? - Juuuu 
i så fall, vad för smink?- puder, cake eyeliner, mascara kajal  
har du på dig för trosor just nu? - rosa string 
vad för bh/topp på dig just nu? - rosa spets  
lyssnar du på musik just nu? Ida sitter brevid med musik så ja 
I så fall, vilken låt för tillfället? - längesen

vad gillar du för musik? - olikaaa


Forever yours..

Hej !
Kan berätta mer om dagen, nu när jag har tid. Jag Ida pappa och Bamse for och hämta Andrea vid 12 sen for Ida och Bamse till mamma och mormor och jag och Andrea for till stan. Vi gick till strand först så var det ju stängt, så hade jag skor som var en decimeter höga och det gjorde sjukt ont i fötterna. Så gick vi till Lindex, sen gick vi till massa mer affärer i smedjan så gick vi till shopping  köpte lite saker. Så ville vi till H&M på storheden, så vi ringde till Ida och fråga om hon Julia och mamma kunde hämta oss så säger hon att vi ska ta båten till karlsvik åså var hon seriös.. Men tillslut hämta pappa oss, efter jag stått och tjatat i typ en kvart ;) så han sjutsa oss till storheden vi gick till h&M sen lindex sen kom han och hämta oss.
Sen fixa vi lite saker och sen for hon hem.
Nu ska jag äta melon pusshejs snyggingar !
haha va seriös jag såg ut men okej !

to the candy shop

Hejhej :D
Jag har inte så mycket att skriva vi har grillat och ätit ute, jag Ida Julia och Andrea ! :D Gott vare ! Så nu ska ni få se vad jag köpt :D
BH/H&M/129 kr (tog bilden från H&Ms hemsida glömde ta kort)
BH/Lindex/99 kr
String/H&M/REA 30 kr
BH/H&M/129 kr
String/H&M/59 kr
Det är skugga på ena ögat det är därför det är mörkare på ena ;)

Fuck, asså jag har köpt för över 1000 kronor idag, jag skulle ju spara :ss fast jag har köpt presenter till lite olika människor ;) men ni får inte se vad för dom kanske kollar ;)
Asså sjukt så sur jag blev när vi kom hem, jag tog bort alla lappar från bharna åså säger jag till Andrea ba den orangea ser större ut än den rosa så kollar jag på storheden så är det 75A asså pårikt så hade jag nyss tagit bort lappen åså ba asifjhsof -.- bläääää.
Puss, ♥

rubriiiiiiik.

Har varit på stan med Andrea och sen storheden skriver mer sen och ni får se vad jag köpt sen :) Ska vara social med Andrea nu :)
Jag Andrea Julia och Ida ska kanskeeee grilla senare ni får bilder :)
Griiiiiiis <333333333
Andrea <3
Ida och Bamse !
Fint javet, men när vi red i grimma och grimskaft.
Pussss,

Svar till korv..: Vi sökte på Bamse Looi hihi, :)

Hejhej :D
Andrea har farit hem nu, har varit med henne sen klockan elva eller tolv kommer inte ihåg ;) Sen imorn ska jag med henne på stan :D
Vi har typ badat hela dagen, sen har vi sett två filmer. Helt okej båda två :) Nu ska jag gå och lägga mig snart ska vara på stan klockan 12 typ. Så godnatt alla !
Jag är stolt över att kunna kalla dej bästavän vännen.. ♥

hihih hej.

Andrea är här och vi ska se på film så bloggar inte nå långt :) Det  var ganska kallt i vattnet eller i luften en när man kom upp.. Aja pusshejs.
Fin bild man hitta på google.

-

Hejhej!
Hann inte blogga imorxe innan jag for till Andrea men vi har varit på arcus och badat, sen har vi kollat på tv och nu ska vi till stallet en stund :) JAg ska rida på Elliot :) Ni får massa bilder från veckan sen när jag laddat upp dom på fb.
Ida och Julia !

-




Fuck my life ! Jag dör så less jag är. Usch. Jag ska och bada m andrea imorn kanske bloggar senare.

-

anytime you whisper my name

HejHej :D
Jag och Ida har fixat cykeln är snart klara vi ska äta nu :) Sen ska vi kanske tvätta bilen eller nå sånt där :) Jag vt att min blogg är jättetråkigt nu jag har inge bilder eller nå men jag ser så skabbig ut och jag orkar inte ta från mobilen till fb till bloggen.. Men jag lovar snart ska ni få massa bilder men än så länge får ni gamla bilder.. :/ Sen vill jag bara säga till er att jag bloggar för att kunna ha minnen till sen osv, men såklart blir jag glad när vi läser åh så. Bara så ni vet :)
Jag vill bada och sola !!!!!

-

Nu far vi till stallet sen ska vi spraya klart cykeln och hjälpa pappa att fixa bilen :) Idag ska jag rida på Tindra i grimma och grimskaft och Ida tar Smilla :) Sen ska jag rida igång Svarten eller Windy barbacka :) Bilder kommer sen från idag och igår :)
Puss,

Hejhej Hallå jag har sett på film ;)

Hej :)
Har inte gjort så mycket ikväll jag smsade med Jonathan Brihem och Ewa sen har jag sett på film, jag skulle ju duscha idag men nej då skulle Ida duscha .. Men vi ska ändå till stallet imorgon så då duschar jag efter det :)
Sen har jag chattat med Emelie :) Vi såg på Stardust ni får se längre ner om vad jag tycker om den ! Nu sitter jag och ser på Phineas och Ferb<33333333333333 hihi, ska sova om en stund ska vara i stallet klockan helav 12 imorn :s Men ska kanske läsa en stund, läser en rättså konstig bok men jag kan inte sluta mitt i.. haha. Den heter typ "Ursäkta att man vill bli lite älskad" eller nå sånt.
Hahahaah åh dör Ida är gayy ! :D :D :D :D :D
Den var väl bra, fast trodde den skulle va bättre ;)

-

Din personlighetstyp:
Jaaa, min personlighet. Jag är ganska blyg mot dom jag inte känner men är inte blyg alls mot dom jag varit med mycket och som jag känner mig trygg med. Varför jag är blyg är väl för att jag är rädd för vad personer ska tycka och tänka om mig.. Mitt självförtroende är inte bra alls, det känns som att det sjunker för varje dag som går.. Jag är väl glad för det mest fast om jag blir arg så kan jag bli riktigt arg. Jag gråter lätt för filmer när jag är med kompisar, inte med familjen haha, vet inte varför. Jag har bara varit riktigt kär en gång och går inte och blir tillsammans med vem som helst. Jag hatar dryga äckel fjortisar som tror att dom är så mycket bättre än andra och ska vara dryga hela tiden. Fast jag kan vara ganska dryg om någon är dryg mot mig ;)

Ditt självförtroende:
Är helt sjukt så dåligt det är som jag skrev förut så blir det inte bättre, har funnits dom som hjälpt mig att stärka det men sen har "hjälpt" mig att få lika dåligt igen. Men självklart finns det dom som bara hjälper att stärka ! Tror ni vet vem ni är och jag älskar er.
Jag vill verkligen ha ett bättre självförtroende. Som My Gabrielsson, nu vet jag inte om hon har jättebra självförtroende men enligt mig verkar hon ha bra självförtroende. Tänk vad mycket roligare livet hade varit om ingen hade haft så dåligt självförtroende själv så dom måste trycka ner andras, för det är ju oftast så, att dom trycker ner andra för att själv komma högre.. Som att jag hatar att prata inför folk, det är en av dom värsta saker jag vet, för att jag har dåligt självförtroende men nästan ingen lärare fattar typ det så dom blir bara arga och det stärker inte en heller. Sen är jag inte ängeln i klassen som jag var när jag var mindre, bara satt tyst och gjorde det jag skulle för jag vågade inget annat. Se nu när jag tar för mig mer då blir dom sura, visst man får ju inte göra vad som helst. Lärarna verkar inte förstå att jag ibland mår as dåligt. Jag vet att dom är lärare och inte nån som jobbar med psykiatri åsånt men jag tycker att man ska stärka barnen i det dom gör bra och inte bara trycka ner dom när dom gör dåligt. Sen är det vissa som bara kollar på utseendet, visst jag kanske har lite utmanande kläder för att vara tolv och jag kanske hade smink lite tidigt men jag vill se ut så här och jag kommer inte ändra mig för någon annan. Jag började med smink när jag var 5 och har använt det tills nu förutom nått år då lärarna kom och tvättade bort det ! det var ju helt sjukt , jag tycket det var kul att sminka mig inte för att jag ville vara finare eller nå. Bara för kul och jag älskar att sminka mig och andra fortfarande. Jag tyckte det vart för mycket när en från en annans klass mamma kom och sa till mig " ett sånt litet barn sminkar sig, det är så synd" det var det här året, när jag gick i femman. Jag förstod inte vad som var fel med det, och jag fattar fortfarande inte. Så om någon tycker likadant som henne så får ni gärna berätta det till mig. Jag har åkt hem från skolan för jag mått dåligt, jag har skolkat från lektioner med en kompis för båda mådde skit och ingen brydde sig, varken efter eller då, dom blev sura och gav oss kvarsittning, jag har låst in mig på toaletten på skoltid och dom blev sura, jag har suttit i källaren en hel lektion dom blir sur för att jag inte är med på lektionerna dom undrar inte om det hänt något. Alla tar allt så fel, alla tror att jag gör saker för att trottsa, som våran engelska lärare från början, hon trodde jag inte pratade inför klassen för att jag trottsa och så är det verkligen inte ! Så jag pratade med henne och hon fattade och hon har varit en jättebra lärare sen ! Sen kläderna är en till sak, helt otroligt att lärare ska bry sig så mycket om vad jag har för kläder på mig. Förut en gång när jag hade svarta genomskinliga byxor och ett linne, så kommer en lärare och drar ner linnet, det står lärare en bit ifrån och pratar om att barn inte borde klä sig så, när jag hör ! Sen när jag har shorts finns det barn som kallar mig för hora, asså det fattar jag verkligen inte ! är jag en hora för att jag har shorts? Hora är ett jobb och jag jobbar inte som en hora för er som undrade det. Jag blir kallad fjortid var och varannan dag. Tillochmed av dom jag trodde jag var kompis med. Visst om dom skämtar bryr jag mig inte men om dom säger för att jag sminkar mig och inte har täckbyxor asså det är ju helt sinnessjukt. Så om någon kallar mig fjortis säger jag bara, ja okej jag är fjortis är du nöjd nu eller? För jag orkar verkligen inte med dom. Sen kan det sitta dom från klassen och pratar om hur jag klär mig och sånt. Visst ni kanske tycker jag har utmanande kläder men jag hade inte varit jag om jag inte hade dom kläderna, för jag trivs i dom och jag tycker själv att det är fint men jag kan ändå bli ledsen för jag trodde iallafall jag kunde lita på dom i min klass som jag varit kompis med i fem år.. Jag brukar kunna hålla mig hela dagen om något hänt men sen när jag kommer hem kan jag sitta och gråta för jag hatar att gråta framför folk, för om jag kanske blivit ledsen av någonting så kan någon säga "vafan, varför blev du ledsen över en sån liten sak?" men då är det dom som inte varit med från början och för mig kan det betyda mycket för dom vet inte vad jag vet och känner. Nu när jag skirivt det här så ser det säkert ut som att jag har bra självförtoende för jag har inte skrivit att jag blir ledsen om dom kallar mig saker osv, men jag lovar jag blir ledsen även om jag inte känner dom. Helt sjukt faktiskt, eller inte alla men vissa. Sen kan jag ha hållit mig så länge så blir det för mycket, att jag blir ledsen över en liten sak tycker alla men jag ser ju helheten som ingen annan gör. För någon vecka sedan mådde jag verkligen skit, jag bråkade med några i klassen, några av dom som betyder mest för mig, och jag var verkligen inte glad alls jag berättade inte om det för någon fören en av mina kompisar såg att jag mådde dåligt och gjorde något åt det och det är jag jätteglad över ! jag vågade inte berätta till någon, jag trodde allt skulle bli värre. Inte till mina kompisar, inte till min mamma, pappa eller syster. Jag ville byta skola men ville inte berätta varför jag sa inte till mina föräldrar. Men tillslut vart allt nästan bra igen och jag är verkligen glad att du gjorde någonting åt det Brianna, det borde finnas fler som dig och egentligen förkänar jag inte någon som dig ♥ Nu vart det här som en bok fast det bara är en liten del av allt. Ni vill nog inte läsa det här men nu är det gjort så. Sen vill jag bara skriva att det finns en speciell som alltid hjälpte mig att mitt självförtroende skulle bli bättre, vem det är får ni inte veta ;)
Dina kompisar:
Mina kompisar, finns det inte ord för hur mycket dom betyder, jag har även bråkat med dom flesta av dom, förutom Ewa och Johan tror jag ladrig jag har bråkat om nå stort med ♥ Jag har inte så mycket mer att skriva om dom mer än att dom är underbara, jag skulle inte överleva utan er kom ihåg det !
Din fritid:
Min fritid.. jag rider i skäret som är ett jättemysigt ställe, dåligt bara att det inte går bussar dit.. Jag har jättetur för jag får rida in hästar och sånt och det är verkligen jättekul ! jag hade kunnat jobba med det när jag blir äldre, asså att rida in och rida till problem hästar. Tindra, var den första jag red in, hon är helt otrolig, hon är inte den allra finaste att rida men att bara mysa och rida ut på. helt amazing ! Men jag orkar inte skriva så mycket eftersom det vart så mycket på självförtroende. jag gör ju mer på min fritid men det var en av sakern.
Vad gillar du inte/gillar du med personer:
Med killar tar jag nu:
Vissa killar är lagomt söta och vissa är för mycket, det blir bara jobbigt om dom blir för mycket. Det första jag tittar på hos en kille är nog, ögonen, kläderna, håret och tänderna ! sen ska den ju såklart vara snäll åså men det är det första jag tittar på. Jag har varit tillsammans två gånger med samma person. Så jag går inte och blir tillsammans med vem som helst. Inte än iallfall ;) nämen jag gör inte det :) Jag har som ingen speciell killsmak, det är lite olika så jag vet inte vad jag ska skriva men mag och ryggmuskler är så jävla sexigt !

Nu vart det lite långt men ni som läst, puss på er !

-

Jag red på Elliot han var jättefin, bara lite pigg sen red jag på Storebror sjukt fin häst ! :D Vi ska till stallet imorgon också och fixa det det sista :)
Sen har jag inget bättre för mig ås jag ska göra nå test :)
Pusshejs ,

-

Vi ha sprayat cykeln eller börjat , men nu ska vi snart till stallet ska fråga pappa om han ska med och om han kan ta kort :) Jag och Ida ska prova rida Tindra och Smilla med grimma. Vi får väl se hur det går ;)
Puss,

-

Har kollat på någon film nyss, bra var den men nu ska jag sova ska till stallet imorgon på eftermiddagen tror jag :) Sen får vi se vad jag göra på förmiddagen :)

Vet inet vad jag ska blogga om men jag chattar med Filip.S och Johannes.N så hejdåååå

-

like your nothing

String 3-pack/H&M/50 kronor REA
Skor med Chilklackar/SeeMe/Ordinarie pris 499 REA pris 250 kronor
Stay ups/H&M/69 kronor
Cardigan/Maxi hihi/REA 99 kronor

fuckin' perfect to me, you are so mean when you talk

Hejhej :)
Nu är jag tillbaks från Boden, vi kollade i lite affärer köpte inte nå mycket idag. Sen började det att regna en stund så vi gick in till inter sport Ida köpte en Adidas jacka, jättfin ! På parkering när vi skulle åka hem så hade en sopbil backat in i någons bil, hela bilen var typ i bitar :s Sen åt vi och åkte och kollade på ännu mer bilar och nu har vi en lämnat en av våra bilar där tills imorgon också har vi fått en som vi mest troligt ska köpa, fast den vi ska köpa ska vara svart :)
Men fan va varmt det har varit idag, jag hann inte ta kort på mina kläder innan jag böt om men jag hade en vit tunika med en svart cardigan ni får se den sen för jag köpte den igår :)
Ni kommer få se det jag köpt i ett annat inlägg om en stund, just have to ta bilderna från fb ;)

Nu drar jag till boden med min frukost !

Hejhej :)
Snart ska jag och familjen till boden och shoppa ännu mer ;) Jag vakna så sent så jag har gjort min frukost i en låda och dricka i ett typ rör som man an dricka ur, haha men ja som jag sak äta påväg dit :)
Om jag köper någonting så lär ni ju märka det när jag kommer hem. Jag ska också göra en kategori som det kommer finnas inlägg med allt jag köpt, orkar dock inte lägga till alla som jag redan lagt ut kanske dom första :)
Hoppas alla får en bra dag puss,

Kidulthood


Hemsk film.. men den var braa !
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorn måste duscha också, godnatt ! :)

Baby don´t hurt me

Heihei :)
Har inte gjort något ikväll, har trott att jag skulle svimma för mitt huvud typ explodera.. Sen har jag sett på film och haft niiice :)
JAG HATAR DISKMASKINEN OKEJ???? Men nu ska jag chatta med Johan och se film , fan Johan att du ska sluta från nlv :( fuck så jag kommer sakna dej, och filip om du också skulle sluta :(
Fan asså men ja thats life eller?
vännen.. ♥

Vi är förlorare jag och du ingen av oss vågar tala ut ingen av oss säger vad vi känner står vi här men vi är bara vänner

Hotpants/H&M/79 kr
Fint att dom inte ens är den färgen , dom är typ korall eller nå.

BilBilBil !

Hejhej :)
Vi for till mormor idag hon är ju sjuk så det är därför jag är hos henne så ofta om ni undrade det. Sen har vi kollat på massa olika bilar, fans en as nice men vi får se om vi ska köpa den. Den var typ svart, stor med bas :D Sen kollade vi på andra men dom var inte lika fina. Sen for vi till Kvantum för jag hade ont i huvudet så jag fick dricka och äta där. Så hade Ida med sin choklad sak som var typ jättestor eller inte jätte men ändå ;) Så smälte den i bilen och vi ville inte säga till mamma och pappa så vi sprang in på kvantum och köpte nå vanligt vatten och svampar, haha ida fick betala på sitt kort.. Så sprang vi ut till bilen och kulle rengöra så hade det farit mellan sätena och massa men jag tror vi fick bort det mesta ;)
Sen har vi varit på H&M, ni får se sen vad jag köpt i ett annat inlägg :) Sen har jag glömt att skriva att jag köpt ett nytt par ridhandskar, ett skydd på mina sporrar så att dom inte förstör ridstövlarna eller nå sånt. Sen har jag köpt en mascara också :)  Men det får ni ingen bild på för jag orkar inte ta kort ;)
Och nu är jag hemma och vi får se vad jag ska göra ikväll, Moa undra om jag kunde va med henne men jag trodde jag skulle vara med Ewa men hon kunde inte åså blev det ba konsigt åhja och om du läser dethär Moa så kan jag vara med dig någon annan dag för jag smsa men vetinte om det var rätt nummer  ;)
Puss,

Surf School vs. Sebbe !

Hejhej !
Nu har jag sett två filmer, en var riktigt dålig och en var rättsåbra fast sorgligt att det är så för vissa.. Men ja Sebbe var den bättre, surf School var riktigt dålig, man börja typ skratta för den var så jäva dålig asså fyfan haha..
Nu ska jag sova har int i ryggen, benen och huvudet, great !
hihih jettefiiint !
Puss,

Svar till Andrea: Tack ! :D <3

Det är sjukt så ont jag har i mitt huvud , kommer typ svimma snart har tagit två panodil men har lika ont..
Så ikväll ska jag kolla på film, chilla och sova :)
Jag var ju så duktig så jag glömde publicera inlägget.. Men ja, Jag okrar inte blogga datorn är helt usch.
Hare bra alla ! :)
tycker jag är duktig på att ta bort tapet..

will be strong

Hejhej :D
Jag har kommit hem från nu, vi var på örnäset och fixa det där sen for vi till storheden och köpte lite saker :)
Det har varit nice men jag har inte så mycket mer att skriva jag och Ida ska ut nu och spraya cykeln lila :) Ni får se vad jag köpt idag :)
Shorts/Lindex/129 kr ( dom är mycket finare på ;) )
Kjol/Lindex/!79 kr
Trosor/Lindex/59 kr
Trosor/Lindex/59 kr
Trosor/Lindex/59 kr
Sen har Ida köpt en parfym som jag kommer använda ;)
Puss !

to be close to you

Förlåt för att jag inte bloggat har inte hunnit, men igår var vi ute och åt :) Sen hyrde vi fem filmer, sen somna jag i soffan vid nio sen såg vi en film :) Vi såg på "Hannah med H" typ, den var väl bra fast lite konstig ;)
Men nu ska vi och sälja nå saker eller nå så hejdå :)
Asså mina ögon dom är helt aojfafopja dom ser ju inte ut så om man bara tar ett kort asså ja.

Amen tja!

Kanske inte i luleå men dom gör det på andra ställen :) Men jag ska göra med nål ! :)

Jag hann inte blogga imorse, men vi for till stallet, jag Ida och Tess red ut jag red på Smilla :) det gick jättebra lite pigg bara. Sen red jag barbacka på Tindra i ridhuset, helt otroligt fin ! :D
Vi ska ut och äta, hinner inte duscha så jag ska dränka mig i parfym ;) Sen har jag fixat naglarna igår :)
Kläderna från igår.
Naglarnaaa.
Pusshejs !

ohfyfan ohfyfan!

JAG SKA FÅ PIERCA NAVELN OM JAG FIXAR DISKMASKINEN TILL VÅREN NÄSTA ÅR !!!!!!!!!! :DDDDDDD Jag ba: Får jag pierca naveln om jag fixar diskmaskinen tills våren nästa år och dom ba: ja asså jag dör på rikt ! OMG , jag måste fan klara det annars dör jag fan! 
ÖVERLYCKLIG FAN!

oh damn, i fucking miss you

Sjukt så trött jag är fast jag inte la mig jättesent igår.. Men jag kanske ska äta BJ glass vi köpte tidigare idag :) Nu sittre jag och halvt ser på Bambi haha, det var på tvn när jag kom och jag sitter ändå vis datorn så det spelar ingen roll !
Jag har skrivit det förut men nu börjar jag fan inse hur mycket jag saknar alla från klassen, eller nästan alla.. Seriöst jag har inte varit med nån utav dom förut Ewa en gång innan hon for..
Jag har bytt Outfit typ 7 gånger idag? hahah ;)
Nänu ska jag fixa någon header eller bild eller ja ni får väl se ! :D
Puss, hoppas ni får en bra kväll !

-

Ingela och alex äter här idag bloggar sen hejdå :)

:O

Naveln ser ju ut att göra minst ont ju.

Keep on movin keep climbin keep faith baby

Hej ! :)
Vakna för ett tag sen, duschade och nu ska jag äta något :) Eller dom väckte mig igen :s Aja senare idag, ska jag nog göraaaa inte så mycket nämen jag vet inte vad jag sak göra det skulle ju typ bli regn idag..
JAG VILL PIERCA NAVEL !
Om jag hade gjort det hade Ida säkert köpt den åt mej..

would i be if i leave you now

Nu har jag sett klart filmen, jag tror jag ska lägga mig tidigt ikväll har inget bättre för mig ändå. Men filmen var jättebra och sooorglig typ? ellleeeer?

Tidigare idag, :)


fuck så jag saknar dej

Hejsan !
Min morbror och hans sambo har åkt hem igen..
Sen har vi fixat på rummet och märkt sakerna vi ska sälja och massa. Jävligt jobbit :s Nu ska vi se på Million Dollar Baby :D Alla säger att detn är bra, vi får se !
Ni får nog höra det sen. Det är helt sjukt så varmt det är, jag har bara ahft på mej bikini hela dagen och jag håller på att dö..



Jag vill bada nununununu!

I can almost see it, that dream i'm dreaming, but there's a voice inside my head saying you'll never reach it

-

Men ser det ut som om jag sörjer dig Mer som om jag höjer dig För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

Tjatja :D
Johannes kunde inte komma idag heller.. Så jag cykla till campingen och badade och sola med Ida och Julia :) Sen köpte vi glass och höll på att svettas ihjäl när vi såg på tv :s Det är sjukt varmt ute nu..
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag kan inte ta på mig mer kläder än bikini och shorts, för varmt annars :s Men jag har inte nå mer att skriva dagen har varit nice kvällen hoppas jag också blir nice men vi får se !
Julia :D
Julia igen ;)
Det är rättså varmt faktiskt hoppas det inte ska regna som det står :d

Strand ,

Hejhej ! Är på stranden med julia och ida ! Chill chill :) bloggar sen :)

-




Badabadabadabadabada

Hejhej :)
Snart ska jag till campingen och bada med Johannes :) Han ska bara smsa :)
Jag ska ta massa kort så får ni bilder sen ! Men nu ska jag byta om och så sen far jag :)
Det var nå killar som hade knivhuggit  nån i benet och krossat nå rutor och  så men jag var jju bara där i nån timme så jag såg inte allt :)
Tack så jättemycket ! :D