Färga håret

Hej!
Har varit på Max. Orkade inte käka nå, har nån slags halv migrän eller nå, komplicerat ;) jag köpte även hårfärg som nu ska jag färga det och duscha sen sova. Hejdå!


Choklad

Hej!
Jobbar om mobiltelefonen, förvånansvärt kul. Fast Ewa är väldigt irriterande. Sånt händer.
Ska till stallet på någon timme. Ska bli nice.
Måste jobba nu, kanske ska och köpa en till choklad i fiket. Hejdå!


Skola

Hej!
Har varit på textilklubb och nu snart börjar vi. Teknik fortfarande, ganska långtråkigt ^^
Jaja, ska spela nu haha. Hejdå!


Apple

Jag och hemknappar från Apple funkar inte särskilt bra ihop. Min förra mobil som är sönder för tillfället funkade ju knappt hemknappen på, sen nu min iPad som inte ens är min. Mobil jag har nu är också ganska seg ibland, sånt händer ;)
Iallafall, idag tar mamma Thor. Jag far hem till Ewa sen far vi på tennis. Har teknik hela dagen igen, eller hela veckan egentligen. Så jag och Ewa kommer nog inte kunna stå i cafeet som vi skulle, något less.
Åh nu vart det kallt, hejdå!
-det här skulle publiceras imorse klockan åtta men min äckel mobil suger.


Outfit

-


Teknikvecka

Lyssnar på davids och mimmis keynote sak som inleder teknikveckan. Är väldigt trött, så är måndagen den jobbigaste dagen. Skola hela dagen, sen stallet i fem timmar. Förhoppningsvis somnar jag snabbt ikväll då!
Ni kanske får en ful mobil outfit bild, får se ifall jag får nån fin.
Hejdå!


Godnatt

Ska nu sova, märkte för ett tag sen att pappa städat mitt rum, lyckan ;) hade tänkt ta itu med det snart men det slipper jag nu!
Har även beställt en riktigt snygg sak, bild kommer när jag fått den.
Nu måste jag sova!


Piano

Hej!
Imorse for vi till stallet, skuttade lite. Det var roligt och det gick bra! Duktig bebis.
Efter det for vi till graven och tände lite ljus. Gillar verkligen inte att vara på kyrkogårdar. Ah men efter det for vi till hööks och träffade Ida och pappa. Vi köpte lite benlindor till Thor och en tröja till Bamse. Kanske lägger ut bild senare ifall jag orkar.
Kollade även på biltema, hittade lite saker till kadriljen jag ska vara med på. Vi kommer bli en vandrande julgran jag och Thor, hur sött ;)
Tränar iallafall på att spela piano nu, måste kunna låten snart. Kan introt och första versen, haha.
Juste, har fått pappas gamla iPhone 3GS som jag ska ha till min mobil funkar. Så det funkar tillsvidare.


Kläderna

Kamouflage (?) linne- bikbok 99 kronor
USA linne- bikbok 149 kronor
Långärmad tröja- bikbok 199 kronor

Kvällens outfit

Lagomt dåliga mobilbilder.


This is my bbb

Hallå!
Är nu påväg hem från en rolig kväll hemma hos Brianna. Vi käkade tre rättersmiddag, det var väldigt gott!
Sen drog vi ut och chillade ett tag. Förstörde Briannas gräsmatta med mina skor, hehe. Sånt händer.
Sen såg vi film sen for alla hem efter som.
Har fortfarande ingen mobil, fick ju låna pappas under kvällen men han kommer såklart vela ha tillbaka den.
Pappa far och hämtar hans iPhone3 imorgon som jag kommer få leva med ett tag framöver. Något deprimerad. Jaja, bättre än inget.
Kommer lägga upp bilder på dom nya kläderna om några minuter.
Hejdå'


Tove här

Hej! Sitter på briannas kalas nu med Jennie och Ewa och roar oss! Snart ska vi väll se film och äta massa gott osv!!
Men om någon vill veta vad jag ska göra img så fortsätt läs, om inte sluta läs... :)


Img ska jag vara med Ellen, Anna och kanske någonting. Sen ska jag bara hem... :)


Stackars mobil

Mitt liv är över. Min mobil ligger hemma på bordet i 735 bitar typ, pappa skulle byta ut skärmen men dom har skickat fel skärm. Så jag har nu pappas mobil och ni når mig på 0707870291 ikväll. Sen är jag säkert mobillös.
Far snart till Brianna är hos Ewa nu.


Stallet

Hej!
Far nu snart till stallet, efter det fixar jag mig och duschar och far mot Ewa. Käkar där sen far vi till Brianna!
Bloggar väl när jag har tid eller när jag kommer hem.


New girl

Ska kolla ett avsnitt New girl innan jag somnar. Har varit en lite uppochner kväll, så jag rensar huvudet med lite skratt. Godnatt!


Nytt

Tangentbord till Ipaden- 649:-


Tjenäää

Hejsan!
Sitter nu och ser på skyfall med mina päron. Har dock sett halva i skolan så jag inviger mitt nya tangentbord samtidigt som jag bloggar på bloggarna.
Var på stan idag med Ewa och Brianna, jag köpt lite saker som förhoppningsvis kommer upp på bloggen redan ikväll ifall jag får till det med allt på datorn. Ska även redigera bilderna lite så jag kanske inte hinner göra till båda bloggarna ikväll, ni lär ju se.
Imorgon far jag tidigt till stallet för att sen fara hem och göra mig klar sen fara mot Ewa. Chillar där ett tag sen far vi mot Brianna och firar henne, lillungen ;)
Nu börjar dom komma ikapp det jag såg så hejdå!


Thor


Skyfall

Hallå!
Sitter i klassrummet och dricker saft och ser skyfall. Har även hunnit träna lite till låten vi ska lära oss.
Men nu ska jag fortsätta se på filmen!


Leopard skor

Hej!
Är nu påväg till skolan, vi börjar dock halv elva men varken jag eller Ewa orkar åka buss, så måste Tove gå till skolan, haha stackarn.
Vi lär väl spela nå spel eller se nån tv serie. Jag har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan så det är väl inte så kul. Tar stallet hela helgen eftersom att Ida är på ULK kurs. Om ni vill se bilder från Malaysia finns det på www.ryttarnal.blogg.se det finns endast en del än så länge men det kommer komma fler.
Hejdå!
Outfit+leopard klackar


Nya vantar

Blev klar med mina vantar idag, dom är då varma iallafall ;)


Ny header

Hallå!
har nu en ny header. eller en header. Vet inte varför men jag hade ingen header, märkte det för någon dag sen och nu tog jag tag i det problemet. Den är inte så proffsigt gjort då den är fixad på paint. Haha, bilderna var på den här datorn och orkade inte flytta över dom, det är då såna hära hemska saker inträffar.
Men boysen på bilderna gör den fin ändå ;)
Nu ska jag börja göra mig klar och lägga mig för att sova med musiken under kudden, hur mysigt som helst! Det ända som saknas är mjölken, hehe.
Lägger in en bild på headern ifall den inte kommit upp för er. Godnatt!
Imrogon är det dans på idrotten, älska livet.

Lol

Åkte nyss förbi tre gubbar, en sågade ner ett jävligt stort träd. En stog några meter framför och var påväg att ta emot trädet, den sista står och försöker mäta hur trädet kommer falla, hade velat se vad som hände sen. Hehe.
Är iallafall påväg till skolan, ska på textilen och förhoppningsvis är jag klar med ena vanten iallafall.
Ångrar mitt klädval då jag kommer att frysa ihjäl, men vad gör man när man inte tänker nå långt. När huvudet är dumt får kroppen lida, är det så man säger? Haha jag är riktigt dålig på såna där ordspråk eller vad det nu är.
Nu ska jag skriva något litet inlägg på ryttarna sen är jag nog framme på skolan.
Hejdå!


I Will wait for you, because honestly I don't Want anyone else

I try to be strong but some days I cant and I feel like i'm the weakest person on earth.
-
I haven't realized how hard this is until now, and now when I know how hard it is I feel like the devil himself for make people feel like this.
-
Please heart can you fix this? -no its to deep, time will heal you I'll promise
-
Har inget bättre för mig när jag inte kan sova så varför inte skriva lite deppmenningar? ;) fan va ful, men what to do när sånna här saker inträffar.
Ska he på musiken igen och hoppas på att somna.


I don't care, I love it

Hej!
Tennisen gick bra, två poäng från att vinna över pappa. Nog för att han sträckt sig så han kan knappt springa, haha. Men det var kul iallafall.
Var på jättebra humör, fixade skolarbete, skickade in 2 månaders gamla skolarbeten, det var väl mindre bra dock. Men nu är det gjort.
Fick tillbaka två prov, ett svenska och ett so. Fick C på svenska, är nöjd ändå. E på so, haha det var provet vi hade i början av terminen då David (läraren) fick sitta och hjälpa mig hela tiden för att jag ens skulle klara det, så jag är nöjd med det också! Har förbättrat mig och nu försöker jag, tycker dock att so är väldigt tungt, såna saker som inte intresserar mig det minsta. Otur att vi har den bästa läraren i just det ämnet, sånt händer, han får det att bli roligare iallfall.
Var även utan min mobil under lunchen för att läraren tog den, man får tydligen inte ha framme den. Fick "panik" när jag skulle hämta en macka för att jag visste att någon annan höll i min mobil, inte bra haha. Den håller ju på att gå sönder helt, seg och jobbig. Undra hur det går då, men vad förväntar man sig när jag haft den 24 timmar om dygnet i ca 2 år eller något sånt. Man blir ju lite fäst vid den.
Nu måste jag iallafall sova, tar stallet själv imorgon. Kommer säkert glömma att ge häststackaren mat, haha. Skulle inte förvåna mig när jag inte ens kommer ihåg att käka själv när jag är ensam hemma, Ida tycker det är nå fel på mig, hon kanske har lite rätt ändå. Hehe.
Godnatt'


Just nu


Die

Hej!
Är nu påväg till skolan. Var en väldigt skum morgon kändes det som, jag vet dock inte varför så det är lite frustrerande. Inget stall för mig, jag är med ewa tills vi har tennis. Sen på torsdag är jag med John.


Mörker

Hej!
Skolan gick som vanligt, skulle stå i cafeet men istället stog nån annan.
Har gått med nybörjargruppen, lol jag var säkert den ändå som var mörkrädd. Sen red vi i gruppen före våran egna för att spara tid. Vi red ut, jag hade nicke.
Jag och Ida har bakat och nu ska vi se film med familjen, Hejdå


Woopsii

Hej!
Dagen har varit väldigt skön! Stallet gick bra! Kolla bilder på www.ryttarnal.blogg.se han var finfixad idag ;) det vart dock nå konstigt med formatet på bilderna.
Folk kom på middag och sett Jersey shore. Imorgon är det skola och jag måste jobba MASSOR för att hinna ikapp med allt möjligt. Hatar att ligga efter i saker. Men jag har inte haft så mycket eget drivande till att jobba så det har inte gått så bra, hehe.
Jag har massa blandade känslor om allt, glad så jag nästan spricker samtidigt som jag vill sätta mig i sängen och gråta. Även om det första alternativet låter mer frestande, men what to do.
Godnatt!


I'm in love, I'm in love and I can't get enough

Dröm!


-----> skolan

Är påväg till skolan nu. Bloggar senare


Ska börja....

...blogga igen. Har inte haft ork och tid. Ska egentligen sova men jag fick dåligt samvete för att jag inte bloggat nå. Haha.
Stallet gick bra, fin ponnyn! Sen hade vi en föreläsning om ADHD, den var riktigt bra. Tror det var bra för både lärare och elever att höra faktiskt eftersom att det handlade lite om missförstånd i skolan och att behöva stöd av andra osv. Det var roligt att lyssna på!
Imorgon vet jag inte vad jag hittar på, kanske är med John som jag lovade att vara med för längesen. Vi får se, har även styrke och kondition på idrotten. Fyfan säger jag bara, hemskt verkligen. Sen nästa vecka dans, Asså jag och idrott går inte ihop så bra.
Godnatt!
Följ mig på instagram för att hålla koll på vad jag gör under dagen när jag inte bloggar ;) är dock mest ego bilder men ska även där börja ha mer andra bilder.


Nattinatti

Hej!
Dagen har varit ganska rolig ändå. Sett Harry Potter på engelskan, sett film på no, textil och sånt där typ. Väntade tills fem så fick jag och Ewa åka med pappa som redan hade tre passagerare ;) så jag fick sitta i Ewas knä, hehe.
Sen har vi spelat tennis, gick faktiskt bra! Ska sova nu, tidig kväll och tidigt morgon så jag hinner fixa mig vilket jag inte hunnit tidigare dagar.
Näsan är dränkt i nån kräm så att den ska bli bättre, tror jag sträckt vänstra armen. Kan inte röra den i vissa lägen och har förjävla ont när jag lyfter saker, exakt samma ställe som jag bröt den på också. Så jag var svagare där sen innan men ändå, ajaj ;) har fått lära mig att knäppa upp bhn med en hand, hehe.
Imorgon far jag till stallet efter skolan, jävlar vad jag längtat efter att få rida på Thor!
Godnatt!
Åh kolla killen på bilden!


Bruten näsa

Hejsan!
Ska snart sova ska bara blogga först.
Dagen har varit riktigt bra. Skolan var som vanligt, prov som gick helt okej. Jocke som lärare, ja typ så.
Efter skolan drog jag till stallet, får reda på att jag ska rida ut med Ida och Thor på victorin. Björn följde även med, haha. Han och victorin tävlade om vem som sprang snabbast, hehe. Sen höll victorin på men jag satt kvar som tur var, bockade och sparkade. Det är inte så gulligt när man sitter på faktiskt även fast det säkert ser väldigt gulligt ut ;) när vi vände for Björn hem och vi skulle trava en bit. Nån gubbe låter i nån bredvlåda och Thor travar iväg före eftersom att han travar snabbare. Så först bockar han, jag sitter kvar men han slår i hans hals i min panna så hjälmskä saken far upp, han sparkar, jag sitter kvar, sen hoppar han rätt upp i luften och sparkar bakut, jag satt inte kvar hehe. MITT på näsan, tur att jag inte landade lite snett för då hade jag säkert brutit den eller nå. Haha, hamna typ i chocktillstånd eller nå. Victorin skenar iväg långt bort från mig och Thor efter. Ida fick honom lugn iallafall och jag var tvungen att springa efter den där jävla ponnyn ^^ yr var jag, såg helt suddigt och mådde illa, det gick över ganska snabbt. Eller huvudvärken kommer och går, har gjort hela kvällen. Hittade honom efter vägen där han stog och åt. Märkte då när jag fick tag på honom och Thor var lugn att jag inte hade någon känsel i näsan och tänderna var helt ömma och ida börjar skratta. Såklart har min hjälm gått sönder IGEN. Så det är bara att ta fram pengarna för mamma och pappa ;) riktigt ont gör min näsa, är svullen, röd och lite skrapsår. Ifall den ser ut så imorgon blir det ingen skola för mig, hehe. Har dock massa krämer jag smörjer in näsan i. Sånt händer ;)
Red ju även lektion idag, trodde det skulle bli en repris på det som hände tidigare under dagen. Hade Alva, hon var riktigt fin. Är nöjd över passet, gick stadigt och avslappnat för det mesta. Hon fick dock några ryck, skenade, sparkade och nån liten liten bock, vet inte riktigt vad det var, haha. Men det gör inget för hon var så duktig resten av timmen! Har fått rida henne ganska mycket nu och har börjat hitta knapparna, det är kul!
Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar med en vanlig näsa imorgon!
Godnatt!


Lol

Brisnna och Ewa la ut nån ful bild, tar bort den Såfort jag kan, ni får leva med det ;)


Yääää


Far till David nu!

Bloggar sen


I can't forget but I can pretend

Hejsan!
Har haft fullt upp hela dagen, verkligen! Inte varit hemma någonting alls. Vi vaknade och for direkt till hertsön för att kolla på kurirenmästerskapen. Var några från SB som tävlade och det gick bra för alla! Vilket var kul.
Träffade lite folk osv. Vid två eller tre for vi mot Thor. Fixade där i stallet sen for vi tillbaka till hertsön.
Sen for vi till Ingela och käkade middag, gott var det! Så chillade jag och Ida på Lovinas rum med Lovina och Sara medans Lovina snackade med sin lilla pojke. Söta var dom, det var bara ganska långt ifrån dom bodde. Några hundratusen mil :P
Vi for till stallet efter det, klockan var vid tio. Gav kväll och fixade i stallet, sopade osv. Sen kom dom från tävlingen hem.
Vi for till kvantum och jag köpte godis. Kom hem, bestämde när vi skulle vara där imorgon. Kom fram till att vi skulle upp 8, fyfan. Jag var då inte med i den här planeringen :P
Så nu ska jag sova. Har glömt mina hörlurar i köket och orkar inte gå upp. Jobbigt när det gör att man kan somna, hehe. Sånt händer, jag måste väl kunna somna utan dom. Men idag kändes det som en sån här jobbig kväll när massa saker cirkulerar i huvudet, och allt om samma sak. Väldigt frustrerande när alla tankar kommer när man lugnar ner sig och ska sova.
Hehe kunde inte låta bli, kul att provocera lite när det är om så töntiga saker, trampade nog några på tårna med dom raderna. Sånt händer och det är så jag känner ;)
Godnatt'


Kvällen

Den här kvällen har jag snackat med en person som verkligen har fått mig att tänka på saker och ting. Hur man ska hantera saker i livet, bara släppa det eller kämpa för att lyckas. Tror det är första gången jag snackar med han men det var verkligen något jag uppskattar, mera sånna här killar! Jag vinner inget av att ge upp, jag riskerar ingenting av att chansa men jag kan vinna allt! Så varför vara så jävla feg? Du lever bara en gång, så ta vara på det här livet.
Allt ordnar sig tillslut, DET vet jag


hästisar

Hej!

Haha letar hästar med Mike på hästnet. Han ska köpa en häst i julklapp åt mig så jag ska hitta nån riktigt dyr ;) 
Imorgon far jag på kuriren saken, dressyren tror jag är imorgon. 
Kollar också modern family, hehe. Juste har varit med Ewa också, vi gjorde inte så mycket. Kollde DHW.
Hejdå!
<3

Kanska flera som tänker såhär

Ifall någon mer tänker som h*n på den senaste frågan tänkte så har ni ett svar här. Så slipper ni tar er tid att skriva en egen fråga. 
 Tyckte det var lite roligt. 

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

snälla du.. kan du sluta göra "depp" inlägg hela tiden, okej,vi alla förstår nog att du är ledsen men alla blir det efter att ens förhållande har tagit slut. jag hoppas att iallafall ordnar sig men ta inte ut allt på bloggen,snälla. jag tror inte att någon bryr sig riktigt typ om hur du mådde maj osv,eller ja, du typ "jag är hemma från skolan för att jag är ledsen",men herregud, ta tag i skolan istället, haha,det är barnsligt tycker jag ,sen så tror jag inte heller att någon tycker det är roligt att läsa din blogg om du bara gör depp inlägg för att du typ "jag gråter" man ba, haha,kbry. men ja, du är jätte fin och värd en jätte bra kille,så kämpa på du, hitta din booyy ;)

För det första så vågar du inte alls stå för ditt ord eftersom att du inte skriver vem det är som skrivit den här frågan. Sen är det ju så att ingen ber dig läsa min blogg, det är inget tvång, jag lovar dig inget hemskt kommer hända ifall du slutar läsa den. Jag har den här bloggen för att kunna skriva av mig, och dela med mig utav hur jag mår till mina kompisar eftersom jag tycker det är jobbigt att prata om mina problem ifall jag inte står personen nära. Ja, alla blir ledsna när ens förhållande har tagit slut. Det är väldigt jobbigt för mig och jag försöker verkligen att vara stark, jag mår bättre av att skriva av mig och därför väljer jag att skriva på denna blogg. Alla har olika metoder för att försöka vara stark och jag tror att ifall du hade mått såhär hade ju också skrivit om det ifall det fick dig att må bättre. Ett inlägg om att jag önskar att mitt liv såg ut nu som det såg ut i maj, exakt likadant som att folk längtar tillbaka till sommaren. Ingen big deal alls hörru. Sen var det ju så att jag var hemma från skolan för att jag var ledsen, det är min blogg och jag skriver om mitt liv på den. Varför ska jag dölja alla negativa saker för? Jag har mina toppar och dalar precis som du och alla andra i denna värld, jag vill inte ljuga om varför jag är hemma precis som jag inte ljuger om vad jag åt till middag t ex. Du kanske tycker det är fel att skriva om sina känslor, men jag tycker det är lika normalt som att skriva att man är jätteglad för att man fått en ny valp. Du vet ingenting om mig, hur jag mår, hur det är i skolan, hur det känns för mig så säg ingenting om att jag ska ta tag i skolan. Ja visst, tyck det är barnsligt. Men skolan är stället där jag verkligen inte mår bättre, jag ska först komma på fötter igen sen kan jag ta tag i skolan. Jag har gått från att aldrig jobbat, aldrig lyssnat på lärarna, varit bitchig mot alla och dum mot eleverna till att verkligen satsa på skolan. Samtidigt som jag blivit "mobbad", vilket du kanske vet ifall du läst min blogg under en längre tid. Så säg fan inte att jag är barnslig för att jag missar en skoldag för att jag mår dåligt. Säg en person som aldrig har stannat hemma för att dom varit ledsna, det är inte många. Jag satsar på skolan och har förbättrat mig väääldigt mycket och sånt här irriterar mig som fan. Att du sitter bakom din datorskärm, vet ingenting om mig, säger att jag är barnslig för att jag inte "tar tag" i skolan, sen påstår du att du står för ditt ord? Ifall du står för ditt ord skriver du ditt namn, DÅ står du för ditt ord. Eller skriver till mig privat MED namn. Jag har aldrig sagt att någon måste läsa min blogg, och jag undrar hur lång tid det tar innan folk inser att den här bloggen är för min skull inte för eran skull! Så ifall mina "deppinlägg" är så jävla tråkiga läs inte min blogg, svårare än så är det inte. Det roliga är ju att folk verkar vela läsa om mina problem eftersom att min statestik har höjts efter att det tog slut mellan mig och Markus. Du kan inte snacka för nån mer än dig själv hörru. Det blir bara pinsamt för dig. "kbry" lol. Snälla du.... skriv ditt namn. Så behöver jag inte skratta åt dig när du påstår att du står för ditt ord när det namn du påstår att du heter är "Jag vågar står för mitt ord" Ha en bra kväll.

jag tycker att det är bra att ni gjorde slut,nu kan jag ta han i mina händer, moahahahahahahhahahahahahahhahahahahahaha. ond häxa jag är.

Alla har ju olika åsikter. lol, jag tror inte han vill vara i någon ond häxas händer ifall jag känner han.

Verkligen ledsen för ni gjorde slut. eller han, det var taskig! han kommer aldrig hitta en fin tjej som dig jennie!

Tack hörru. Mjaa, ingen kan styra sina känslor, likadant som att jag inte kan sluta älska honom när jag vill kan han inte börja älska mig när han vill. Så det är jobbigt, men det kommer ordna sig :) nog tror jag han kommer det, men tack! Skriv gärna namn, eller skriv i chatten eller nå. Skulle vara kul att veta vem du är :)

Jennie! Nu är det såhär att jag finns om du vill prata! Jag lyssnar och du ska veta att jag tycker du är värd exakt det du vill ha!

Tack Julia! vad snäll du är

Va bra att de inte va därför ni gjorde slut då, Men ändå jävligt tråkigt att alla skriver sånt där. Det är väl inte deras liv heller. Du som verkar så snäll åsså skriver alla såna elaka saker till dig. Men du verkar stark så håll ut, det blir bättre tillslut :)

Jo, dom är ju lite knasiga. Haha tack tror jag, jag försöker vara stark. Lyckas väl inte alltid men försöker.

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


-

Jag läser min blogg från mars 2012- maj 2012. Fan vad jag vill tillbaka till då, allt verkade vara så bra. Roliga dagar, kvällar, nätter. Inga tårar bara leenden.


tjaaa

Hej.
Är Ewa ringde mig vid nio sen vid halv elva för att jag skulle snacka med henne, hehe. Så nu har jag äntligen gått upp, kunde inte sova igårkväll. Kändes jobbigare än igårkväll faktiskt. 
Ska snart ta och göra mig en god frukost som består av mycket frukt och sen ta och göra bort lite skoljobb. Det blir bra, sen far jag efter tre till stan, ska kolla bikbok med Ewa sen far jag till stallet med Ida. 
nae nu vart jag jättehungrig, hejdå.
I want to be that girl again

Hehe Ojdå

Svar till kommentaren: jo jag skriver lol ganska mycket. Ska sluta skriva det på bloggen, blir så oseriöst. Det passar bara så bra till allt, hehe.


Fan

Jag känner mig så töntig som låter det här gå ut över er och bloggen. Men det är det som för det mesta cirkulerat i mitt huvud just nu.
Jag stannar hemma från skolan imorgon, det var så jobbigt idag i skolan och jag behöver vila upp mig efter många sömnlösa nätter nu.
Jag försöker hitta anledningar till att bli glad igen samtidigt som en del utav mig inte har gett upp än. Jag har svårt att förstå att det är över, jag är ledsen men jag har ännu inte förstått det. Jag vill bara släppa allt, lägga mig ner i sängen och försvinna i en underbar dröm där alla otroliga minnen från mitt liv spelas upp mitt framför mig, att få återuppleva alla minnena.
Jag hade fel om vem jag trodde skulle kunna hjälpa mig att bli stark igen, än en gång. Men med hjälp av alla underbara människor runt om mig kommer det bli bra, jag måste bara vänta tills allt lagt sig och jag kan börja tänka klart igen.
Det är Jobbigare att sakna någon när man vet att den inte saknar en tillbaka. Att veta att den man älskar inte älskar en, det gör ont, som fan.
Förlåt för att jag skriver det här på bloggen, ska försöka sluta. Får börja skriva för mig själv. Nu ska jag ta och sova sen imorgon bada min gölliga Bamse sen fara till stallet för att ta coola vinterbilder med Thor. Det kommer bli bra.


lol

Nu får det stå "tagga en" för jag orkari nte ta bort det. 
ringde dig senast- pappa 
 5 som smsade dig senast- mamma, rasmus, ewa, ida, david
 en saknad person- finns väl ganska många
en vacker person- lol Markus hah
den/dom du träffade senast- familjen
 som hörde dig skratta senast- ewa eller npn från familjen
som hörde dig gråta senast- lol hela min klass haha 
14. Tagga en rolig person- ewa
15. Tagga en barndomskompis- stubben
17. Tagga någon med magrutor- lol
18. Tagga någon du vill träffa- 
19. Tagga någon du haft ett förhållande med- lol markus
20. Tagga en bra vän- finns väl många men typppp Rasmus 
22. Tagga den/dom du senast reste med- familjen
23. Tagga någon som är längre än dig- typ alla 
24. Tagga någon som är kortare än dig- vet ingen som är i min ålder 
25. Tagga någon med fint hår- Filippa LB 
27. Tagga en ny vän- John :P
28. Tagga någon smart person- jag 
35. Tagga den du senast ringde- mamma tror jag
37. Tagga någon det var länge sen du träffade- Isse
45. Tagga en tuff person- jag och viktoria 
47. Tagga någon läskig person- lol jag är läskig 
48. Tagga någon person som är bra på fotboll- kan inget om fotboll
49. Tagga någon som du litar på- mångaaa men, Ewa 
lol kul ens. 
Ska slå på en film och käka bj. 
Skoldagen med tre ord, hemskt, jobbig, förjävlig. 

Textil

Hej!
Är påväg till skolan, fast jag inte känner för det alls. Har inte fått mycket sömn, så vi får se hur det här slutar, lol.
Var så mycket viktiga lektioner så jag får ta mig till skolan. Känner mig väldigt risig utan smink i mjukisbyxor, hehe. Sånt händer.
Var även dum så jag tog min skinnjacka med förkorta armar och kall, nästan lika dum som igår när jag vart ledsen och slängde mobilen i väggen, hehe. David vart nästan rädd för mig, lol.
Nu ska jag dricka upp min mjölk sen textil, nu satsar jag på att vara en glad Jennie idag!


besöksrekord, undra varför? ;)

Lol har typ besöksrekord iallfall dom senaste 90 dagarna. Haha jag undrar varför så många läste min blogg just idag? ;) Alla verkade ju veta att det var slut innan jag visste det typ, luleå är allt roligt ibland. Mår bättre när jag inte tänker på det lika mycket så har varit ute och gått, dock tänkte jag på det mycket då, hehe. Men imorgon far jag till stallet och är med min bebis <3 Det kommer bli nice. 
everything is gonna be okay

-

Nu går jag ut och går ihop om att tårarna snart tar slut, lol.


Många som frågar om mig och Markus, nu får ni alla ett svar. Ingen ide att fråga nå "privatare" frågor, kommer inte berätta något mer.

Nu tar vi ett sånt här långt, tråkigt känslosamt inlägg igen. Jag skriver inte det här för att jag vill ha uppmärksamhet eller vad ni nu kan hitta på. Tvärtom, jag vill inte snacka om det och det är flera som har frågat om det och jag orkar inte skriva samma sak om och om igen så nu en gång för alla skriver jag vad som hänt, utan onödigt många detaljer eftersom att det är mitt privatliv som jag inte vill gå ut med helt och hållet. 
-
Jag och Markus är inte tillsammans längre, efter nästan sju månader tog det slut. När jag var i skolan, lol. Drog därifrån direkt, hatar att gråta bland folk. Brydde mig dock inte så mycket då. Tänkte gå hem, kom på att jag inte hade någon nyckel och jag ville snacka med Viktoria, så jag gick till tunaskolan och satt där med Vickan och Elin när dom jobbade. När dom slutade gick jag och Markus ut för att snacka. 
Vi "löste" det och är numera vänner. Jag är inte sur alls på Markus, inget förhållande håller för evigt när man är 13 (i princip inget). Men jag är väldigt ledsen eftersom att vi var tillsammans i nästan 7 månader och ingen är väl glad när det tar slut. Jag vet inte hur jag ska skriva det här, allt låter så konstigt. 
Så vi tar det kort. Jag älskar Markus fortfarande, och kommer mest troligt  göra det, eftersom jag inte kan bara välja att sluta älska någon. Men vi hade nästan aldrig tid att träffas pga hockeyn och ridningen nu i slutet av vårat förhållande. Vilket gör det svårt att funka. Men nu ska jag inte ha någon kille, jag ska satsa på Thor nu, min lilla prins.  
Jag är glad att det höll så länge och att jag fick vara hans flickvän i 7 månader, det har verkligen varit som en dröm. Markus är perfekt och kommer alltid vara det i mina ögon ♥
Tack alla ni som brytt er, det är väldigt gulligt utav er men jag vill helst inte snacka om det just nu. Men nu har ni ett blogginlägg ni kan läsa om och om igen för att försöka lista ut varför det tog slut eller vad ni nu vill veta. För jag kommer inte gå ut med det. 
 Jag kommer må bra igen, klarar jag att bli av med den jag älskar klarar jag allt. 
 

I'm worried, for you, for me, for us two.

Inget funkar just nu. Förutom att nuförtiden är jag glad, jag ler. Åtminstonde på dagen, på kvällen rasar allt. Jag är rädd, jag vet inte vars allting blir fel, jag tar ut saker i förskott för att försöka vänja mig vid tanken att det kanske, bara kanske kommer bli såhär. Jag får panik, jag vet inte vad jag ska göra, vem jag ska vända mig till. Jag har några stycken jag kan prata med, sen min familj såklart. Men innan jag kan försöka förklara för andra vad som händer i min hjärna måste jag ta reda på det själv. Ingen kan hjälpa mig, jag står ensam nu och måste fixa det här själv. Tillslut kommer jag kunna prata om det, när jag vet vad det är jag är rädd för, vad som gör att jag aldrig kan somna, vad som gör att tårarna bara kommer helt plötsligt, lika snabbt som dom försvinner oftast.
Jag är frustrerad, jag är besviken, jag är less men som jag sa är jag till största delen rädd. Jag är rädd för vad som kommer komma, vad som kommer hända. Vad det kommer bli av mig. Det är nu eller aldrig, jag måste samla mod, sluta tänka på rädslor, våga göra dom där sakerna jag måste göra för att få allt på plats igen. Jag känner inte igen mig själv, inte någonstans. Folk förändras, men det är tufft när man inte vet, inte vet vad som kommer hända.
Jag är så jävla feg, det värsta jag vet är att bli sårad, efter alla dessa ord, efter alla krossade hjärtan och tårar som runnit för min kind borde jag vara van. Men jag blir bara räddare och räddare för varje ord jag får höra. Alla dessa år har jag lurat mig själv och alla andra att jag inte bryr mig, det var en strategi för mig att överleva det här. Att inte bryta ihop helt, jag lurade mig själv att jag inte bryr mig. Nu sitter jag här, rädd för mig själv, inget självförtroende, inget mod. En flicka på 13 år som har fuckat upp sin egna hjärna.
Jag vill inte vara såhär, jag vill inte må såhär, jag VILL inte vara rädd nå mer. Men hur, hur ska jag fixa det här när jag inte vet vad som händer i mitt huvud. Jag vill inte bara rädda mig själv, en av mina drömmar sen jag var liten var att hjälpa folk, jag visste/vet inte hur, men på något sätt vill jag hjälpa folk att hitta livsglädjen igen. Rädda svältande barn and so on, men hur ska jag lyckas med det när jag inte ens lyckas hitta min egna livsglädje? Det är mycket jag inte kan gå ut med på bloggen, eftersom att det är för privat. Men jag kämpar, varje dag, försöker hålla minen, vara glad, men jag vill egentligen inte låtsas något mer, jag vill ställa mig framför klassen och skrika ut vad jag känner, hur jag mår pga vissa utav dom, vad dom lyckas göra mot mig och med mig, sen försvinna därifrån. För gott, aldrig mer stoppa min fot innanför Nya läroverkets dörrar. Sen fara bort, långt Bort för att försöka hitta mig själv. Skita i skolan och allt annat runt omkring, bara fokusera på att må bra. Jag har mina toppar och dalar men dom här Dalarna har blivit way to djupa nu asså. Senaste två dygnen har jag sovit sammanlagt 8 timmar, fått "panikattacker" i sömnen och när jag är vaken. Det är ju förstås inte riktigt panikattacker, men det bara slår slint i min hjärna, jag vet inte vad som händer. Jag vill skrika rätt ut men jag vill inte dra till mig uppmärksamhet. Jag blir så frustrerad och förskräckt när jag märker vad jag håller på med, det här är Inte jag. Verkligen inte.
Just nu ikväll vart det extra mycket ståhej i mitt huvud om en sak jag inte kommer gå ut med, kommer inte snacka om det här med någon förutom den det hör berör eftersom jag vet att h*n kan hjälpa mig att hitta mig själv igen, att bli stark i mig själv och sluta trycka ner mig själv.
Jag är inte redo att snacka om något av det här än, nu ska jag ta mig en riktig tankeställare, är jag redo för en förändring? Vad är det som händer? Hur kunde det gå så långt att jag är rädd för mig själv? And so on så kanske jag vaknar imorgon pigg och glad, heh det kanske var lite för höga förväntningar.
Jag KOMMER klara mig igenom det här, det vet jag. Jag kommer vara en helt ny person om ett tag, en självsäker person med självförtroendet på topp. Jag behöver INGEN för att lyckas, jag måste bara tro på mig själv.
-Yes I'm smiling but inside I'm dying-


Kill me

-


Lol

Tog mitt förnuft till fånga och försökte sova igårkväll, somnade fyra. Lol.
Sånt händer. Nu gäller det att hålla god min hela dagen!


Åh

Riktigt less på mig själv. Somnar aldrig, det måste ju vara nå fel på mig. Igår somna jag inte fören halv fyra, nu har jag inte somnat än och klockan är tjugo i två. Kommer ju aldrig orka med dagen imorgon. Funderar på att inte sova något nästan inatt för imorgon måste jag hålla mig vaken hela dagen eftersom att vi har stallet direkt efter skolan så har inte tid att sova. Då har jag inte sovit natten innan, hållet igång hela dagen så då måste jag väl kunna sova.
Endast 5 timmar kvar att sova, känns riktigt onödigt. Har inte min iPad här heller. Nu blir väl mamma sur ifall jag gör såhär, för då MÅSTE jag hålla en god min imorgon, för annars blir allt kaos. Hade dock velat ta ut min ilska och frustration på vissa i klassen ;)
Jag är inte ens trött, inte gäspat en ändå gång, känner inte mig trött inte ens lite. Har inte känt mig trött så att jag vill sova på flera dagar. Trött mentalt men inte så att jag somnat. Någon som har nå tips? Legat i sängen och verkligen försökt sova i flera timmar, inget händer. Ändå håller jag igång ganska bra på dagarna, dvs stallet, ridningen, är ibland ute och går/springer osv.
Antingen fortsätter jag försöka sova och får mig typ 2 timmars sömn eller så satsar jag på att kunna sova hela natten imorgon och förhoppningsvis resten av veckan eftersom jag kommer på rätt spår då.
Vi får se, Hejdå!


hej

 dagen har varit.... lugn typ. Har inte gjort något typ, varit i stallet. Ridit på Thor, sett film med familjen, käkat godis. ska se oth sen sova. natti
Följ mig på Instagram så följer jag dig, har en ny. "jenniiiel" 

Riktigt söta

Hej!
For till Brianna efter stallet. Tove skulle hem när jag kom, fick ett armband från Spanien. Jättefint var det, tack Tove!
Vi kollade på upp, sen chillade vi ett tag. Så började jag och Ewa ta på oss massa saker, haha fan va fula. Så gick bus eller godis, fick en femma och en godis var, lol. Vi gick dock bara till två stycken sen vart det tråkigt och vi gick hem. Kollade videor sen vid halv elva kom pappa och hämta mig. Skjutsade hem Ewa och nu ska jag snart sova. Förjävla trött. Har även fått byxorna jag beställde, svarta cheap monday jeans för 349. Tror det var rea på dom. Dom
Var bara liiiite långa, haha sånt händer när man är född dvärg.
Nae nu ska jag och byta om se ett avsnitt oth. Pööörfekt.
Godnatt!


Rensat sms

Hej!
Eftersom att Sture och sussie bor i ettan nere hos oss så ville han laga mat ikväll. Trodde det bara skulle bli vi 6 men hela släkten typ kom :P 12 personer plus en liten söt bebis! Men det var riktigt trevligt och massa god mat och efterrätt. Som perfekt slut på den här dagen är jag på bussen påväg till Markus nu. Det är ALLTID typ 5 minuter tills bussen går när jag kommer på att jag ska någonstans. Så jag halkade bara lite, eller nå.
Känner mig också väldigt risig men han får stå ut ;)
Har slut minne på mobilen (har ca 4000 bilder och MASSA sms) så har rensat lite sms. Har inga spel kvar nästan och det har knappt gjort någon skillnad, love life. Hatar att radera bilder.
Bloggar kanske senare, Hejdå!


Skolkatalogen

Hej!
Igår for jag till Tuna, träffade Vickan, vi gick till dollar, köpte godis, gick till David, snackade med han och Jonte snabbt sen åkte vi buss till storheden och köpte hårfärg till Vickan. Gick till stadium, Willys och sen tog vi bussen hem. Vi chillade, käkade. Gick ut på dn promenad sen böt vi om och gick ner i källaren och började färga vickans hår. Sen medans vi väntade på att det skulle bli klart sprang vi ut i shorts och t-shirt för att möta David vid bussen. Fyfan va kallt, sprang hem och sköljde ur färgen från håret. När vi var klara gick vi till mitt rum och lyssnade på musik, snackade, jag var övertrött så jag satt och garva. Söta. Men sen klockan 11 for David hem, vi satte på en film. 21 jump street, efter ett tag gick vi till köket och gjorde mackor sen la vi oss när filmen var klar.
Vaknade av frysskador typ. Igårkväll ändrade jag på elementet så det skulle vara kallare, blev föööör kallt. Hade bara en filt eftersom det var så varmt när jag skulle sova. Hemskt var det :P
Har iallfall käkat frukost, varit ute på en promenad med Bamse och nu är vi alla tre (jag, Ida och Vickan) på bussen påväg till stallet. Eller Vickan ska hem och vi ska ut och gå med Thor.
Vet Inte ifall jag kunde vara med Markus ikväll, får se vad som händer.
Hejdå!
Juste har fått skolkatalogen, såg ut som en tjock kort liten hamster, haha sånt händer.