Det vart inte mycket majbrasande :P

Jag och vickan cyklade till markus, ingen var hemma, cyklade till tunavallen för att se om han är där, han var inte där, cyklade hem till han igen och han och john är där, så vi cyklade iaf till majbrasan, satt på nån sönder brygga och snackade. Frös ihjäl också, så efter typ tjugo minuter cyklade vi hem till Markus. Så såg vi american pie och sen chillade vi bara ett tag innan pappa hämtade mig. Vi skulle göra en egen eld på markus gård men hähähä, det slutar alltid med att vi chillar på hans rum :P
Ska äta nå och se tv sen sova och bli helt frisk!!

 

 


-


Valborg bitches

Hejhej!
Har varit jättedålig på att blogga men har varit så jävla trött.
Är påväg till tuna för att träffa vickan sen drar vi till markus och sen majbrasan, sen vet jag inte om john är där eller ja.
Bilder kommer ikväll om jag orkar ta kort.


now you're just somebody that I used to know

hej, fortfarande sjuk, inte nice alls. Har duschat och bara sett bb och chillat. Ska gå och hämta sockerkaka sen försöka sova ett tag.
Ikväll blir det på med mycket kläder och fara till tuna sen kanske sova hos någon. Ska ta lite mediciner så jag slipper vara yr och huvudvärken.

Godnatt

Lägger mig för att sova i hopp om en friskar Jennie imorgon. Fryser och är jättetrött, godnatt!


shit vilken känsla att få lyckas när man har kämpat

hejhej!
Har blivit lite bättre, kanske var bra med frisk luft. Ponin var iaf fin som alltid.
Har sett bb och nu musik, ska sova tidigt för imorgon kväll ska jag vara frisk. Ska fara till Tuna med fina folk, måste verkligen bli frisk.
Facebook

PIERCA NAVELN OM NÅGRA DAGAR

hej
är sjukling, yä. Fan vaknade vid tolv, yr, ont i huvudet, ont i halsen, osvosv. sovit någon timme sen, MEN ska till stallet snart. Mamma gör ordning min häst, måste hjälpa Ida, bara för att min poni är bäst.
Får fan pierca naveln om jag följer med till stallet!!! fyfan, ska fara och göra den om typ nån dag :D :D Något nice.
hejdååå

I lost my heart without you

Hejhej!
Stallet gick bra, longerade sunnie, badade henne osv. Sen kolla vi löshoppning.
Så for vi hem och jag åt, duschade åde sen drog jag till tunavallen med Vickan. Chillade där, frös, cyklade och snackade. Sen försvann Jonte och Vendela och David gick hem, så vi gick hem till Markus, vi skulle se saw men det funkade inte. Så vi gjorde inte så mycket, sen drog Vickan hem sen jonte, john och vendela. Pappa hämtade mig nyss, ska lägga mig och sova direkt. Är trött som fan, höll på att somna hos Markus igen ^^
godnatt!


Finns det liv är det aldrig försent

Åhfyfan, helvete vad långa köer överallt till arcus. Det är ju kaos, hade ALDRIG ställt mig i någon utav köerna.
Vi är iaf påväg till ponnyridningen, undra hur mycket barn det kommer när det är på arcus ^^ vi skulle ha stått där utanför så kanske vi hade fått nå pengar :P
Men vädret är iaf bra, så det kanske slutar med att vi rider ut.
Ska till stallet nu, hejdå!


Upp före fan och ha ponnypromenad

Ska sova snart, ska upp tidigt som satan imorgon för att sen fara vidare till stallet och ha ponnypromenad. Tror dock inte att det kommer komma så mycket men jag och Ida skulle pyssla på med unghästarna sen och bada Sunnie, tjurponnyn.
Ska se bb, men min dator fuckar ju sönder så kanske inte blir nå.
Jaja ska försöka fixa det nu, godnatt!


-

Var och handlade med familjen minus pappa plus ewa :P jag och ewa hade krig med såna där småvagnar och följde efter folk sen när dom såg oss sprang vi därifrån, så köpte vi lyxshake, hon i kassan trodde vi tog någon annans :P
Men nu ska jag och Ewa träna sen sätta oss i soffan och tjocka!
Hejdå!


I'm sexy and i know it

Tjtjtjtjtjaa!
Har sett arthur och minomojerna med Ewa, fan vad bra dom är! :D
Helt seriöst så tycker jag typ bättre om barnfilmer, eller oftast :P
Vi ska snart och handla, godis, glass, jordgubbar nomnom <333333
Jajajaja kollar old pics, hejdå!!!


Schoooooool

Börjar skolan snart, har varit duktig och gjort klart min läxa. Vi har idrott idag, så har vi lunch typ kvart i ett, icket nice.
Jaja hejdå!


Den där personen..

..som inte ens behöver anstränga sig för att göra en glad.


Just to see you smile one more time

Ska sova nu, vakna tidigt och göra läxorna. Duktig tjej! Hörde nyss att pappa köpt fel ögonfransserum, något för 500 wooopsssiii :s
Är sådär jätteglad, sån där känsla när man är så glad att man tycker det är jobbigt typ :P
Musik, Gosedjur, massa kuddar och ett stort täcke, perfekt! Ska försöka sova nu så jag kommer upp imorgon, åhhhh fyfan hoppas jag vaknar med såhär bra humör också!


Banananannna

Hejhej!
Skolan var åt helvete, något less. Hade dock inte en dålig dag så tappade inte humöret iaf ^^
Vi hade sexualkunskap, fick se en grispusssyyy, nice. Sen musik, tränade skolavslutningslåten.
Jag somnade hos Markus, åså hann vi inte till stan, hähä. Somnade på Markus arm, stackarn. Vi bara låg och snackade , något underbar han är.
Har ätit och ska se bb så hejdå!


David: yääää

For hem med Markus till honom efter skolan, vi har bara chillat och lyssnat på musik. Vi ska snart dra till stan, bloggar ikväll. Hejdå!!


To die for

Linne - LilLinne - NecklaceLinne - SmokeNelly Trend Forget Your BoyfriendSisters Point Rikki Top

teenager post #5403

Väntar på att Ewa ska komma till skolan så att jag har någn att prata med, nämen typ så. Ska prata med Magnus idag, vart sur som fan igår av det han sa. Rektorerna på NLV tycker att ALLT dom vuxna säger är bra och sant och om jag eller någon annan elev skulle säga nå skulle vi lika gärna stå och prata till en vägg. Tjatar om att NLV är så bra och alla går ut med bra betyg, fuck that.
Det är en jättebra skola när saker blir stulna också, bradär. Woopsii, kanske inte fick förstör NLVs rykte, i seriously don't care about anything anymore
-
Far till stan ikväll, det är kvällsöppet. Med Markus och kanske Vickan. Det var ju halva priset på hela bikok igår, fan att jag missade det.
nu kom Ewa hejdå!
TEENAGER POST

Något less tjej här alltså

Fyfaaaaaaaan, vill inte till skolan. Rev även sönder min jävla läxa jag suttit med i typ en timme igår. Helvete, min älskade mamma har tejpat ihop den <3 orkar dock inte göra klart den.
Ska se bb, hejdå!
Tjuvtitt på min ena skolavslutningsklänning, har tre att välja mellan och det går inte att välja....


Tjutjutjutjutjuuuut

Hejhej!
Är påväg till stallet. Jag och Ida ska rida ut med Jitzu och nån till, jättemysigt i vårvädret!
Har snackat med rektorn eller vdn och jag fick tydligen inte byta till andra klassen i sjuan så är lagomt less på skolan. Det som gjort så att jag ens orkat gå till den där skolan är att veta att jag skulle få byta klass om några veckor. Fuck that. Helt seriöst, skolan kommer bara med fler och fler bra ideér och skit.
Men nu är jag i stallet och ska släppa det där, hejdå!
Nya skorna!


Malaysia Bilder del 7

Det var längesen med Malaysia bilder så vi kör massa bilder. Sitter och drömmer om att åka dit, hehe
haha
haha
Åhhh, helt sjukt hur mycket jag saknar det

Självskadebeteende

Har en timmes a&s kvar nu, har jobbat hela dagen förutom en timmes engelska i början av dagen.
Känns ganska segt att sitta här i en timme utan att ha någonting att göra, för är klar med mitt arbete förutom bilder som inte går att fixa nu.
Ska försöka tvinga med mig Ewa till cafeét och köpa något.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_199902755.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_199902755.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_199902781.jpg" class="image">


Converse

Är påväg till skolan, ska på textilklubben. Sen efter skolan ska jag skynda mig hem sen stallet.


Med ett leende på läpparna somnar jag med musiken i öronen

Hej!!
Tennisen gick förvånansvärt riktigt bra. Eller för att vara vi :P vet inte vad jag gjort med min nacke/axlar, när jag skrattar slutar det typ med att jag gråter.
Jag har varit duktig och pluggat, bara för att Markus lovade en sak ;) nej men det var typ världens fittigaste läxa, sån där läxa som tar en timme att göra typ.
Har även sett bb, nu är det inga många kvar ju.
-
Köpte ett linne på stan, jc halva reapriset 37 kronor. Skor från stadium för 199, ska be pappa byta dom eller nå för det är massa vit färg på dom eller nå :P lägger ut bild på skorna någon dag.
Sen när jag kom hem hade min klänning kommit. Den passade iaf, men men men, den ser inte ut sen en skolavslutningsklänning... Men har en vit i garderoben som jag hittade så ska sy upp den och se om den funkar. Ska först fråga syslöjdsläraren om hon han göra det för då blir det mycke finare ^^
Nu ska jag snabbt träna lår/rumpa sen sova och vakna med ett leende på läpparna imorgon!
Jag och Ewa körde även någon slags kort fys efter tennisen, haha så fula. Drömkroppen nästa!


-

Slutade nyss och ska in till stan med Ewa. Om jag inte måste hem till hunden.
Sen ikväll är det tennis, mina axlar är helt fuckade. Jeteont, sen träningsvärk. Tränatränaträna ännu mer.
Bloggar efter tennisen eller före'
Påminnelse till mig själv :P "träna mage, rumpa, lår"

 

 


round in circles

Caroline :)▲These Lights Will Inspire You▼, It’s out of my controlrunning on our dreamsÁlbum sem título▲These Lights Will Inspire You▼, only chase drinks and dreams.running on our dreamsTumblrTumblrפוסט 54 - שנה לבלוג , פוסט ענקי !! - Yes design & helpTumblrWall Photos | FacebookEmily styleEmily style»♥« Frizurice / Hair »♥«Emily stylealexander ludwig
JOBBAR!!!
Ni får stå ut med alla weheartit bilder

summer clothes

lollouu -Resultat av Googles bildsökning efter http://fashionbible.blogg.se/images/2012/hilda2_191322483.jpgFancy - bag, blouse, bracelet, bracelets, chanel - inspiring picture on Favim.comTumblrLOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.Little tough angelrandom heartTumblrGoogle Image Result for http://distilleryimage10.s3.amazonaws.com/610fa6cc2d0211e19e4a12313813ffc0_7.jpgBalliq - Saga Soldén -Boyfriend Blue Shirt - Love It So Much✞▲☯ evelina bravo ✞▲☯

svar: nej, jag spydde inte. Ville dock det eftersom det kändes som att det var ända upp i halsen :P

Ridningen gick super. Hade Jitzu, det säger ju allt ;)
har duschat och nyss ätit, snackar med lite folk åsånt. Ska ta och sova om ett tag, ska hitta lite fina kläder och bilder. Förhoppningsvis kommer min klänning jag beställde i fredags imorn. Köpte en JÄTTEBILLIG för att ha någon ifall jag inte hittar en bättre. Kommer ha jättesvårt att välja när det är en vecka kvar typ. Man hittar ju aldrig den där perfekta skolavslutningsklänningen... Om någon sett någon fin kan ni ju gärna tipsa mig om den/dom, skriv i chatten, blogresponse, sms, kommentar eller nå, vill hitta en fin!!!
Juste, ska skaffa lila dip dye. Om jag någonsin kommer till skott. Men nu har jag iallafall bestämt mig så nu är det bara att boka tid så!

Potatisbullar förfan!!

Det var potatisbullar i skolan idag, jag, Ewa, Brianna, Tove och Felicia. Gissa vem som vann?!?! JAAAAGGG!!! Åt 13 fucking potatisbullar och ångrade de som fan. Mår illa, har gjort det hela dagen. Fyfan, ville spy upp det men orkade inte äta så mycket så jag gjorde det :P jag och Ewa lekta spioner på rasten också, inomhus då. Haha fan va coola, vi sprang omkring och rullade runt hela skolan.
Är påväg hem, ska ba lägga mig och se på bb ett tag och hålla mig borta från mat ett tag ^^
hejdåå!


-

Är påväg till skolan, tycker jag är duktig som gjorde mig klar så snabbt, hähä.
Ska göra min engelska och spanska läxa i skolan, ska tvinga ewa att hjälpa mig.
Men nu ska jag äta klubba, hejdå!


Party all night

Spelade poker med Ida och Pappa. Jag förlora, eller åkte ut eller ja.
Sen gick vi tre ut med Bamse och jag cyklade runt ett tag, hähä orkade bara inte vara inne. Sen har jag tränat här hemma också. Ska få min dream body innan sommaren.
Men ska se jersey shore och sen sova, godnatt!


Make up


We're just having fun, we don't care who sees

Tja!
Är på ett sånt här humör när det känns som att jag snart kommer explodera utav lycka. Vet dock inte varför men allt känns så allmänt bra just nu!
Stallet gick super, trodde dock att Jitzu skulle dra iväg och alla andra tre hästar skulle följa med. Vi red ut och ja, men det gick bra tillslut. Jävligt pigg ponnii, men stolt som satan, världens finaste.
Snart far vi till nån restaurang i stan. Har även hunnit sminka mig direkt efter stallet. Lösfransisar är sjukligt jobbiga, dom är också ganska mycket för långa än vad jag vill ha. Har glömt bort hur kul det är att sminka sig, har ju bara haft typ mascara ett tag nu men det var ju jävligt kul med ögonskuggor och sånt, har dock blivit sämre, tränaträna :P
Ska dra hejdå


Blackjack

Snart drar vi till stallet, spelar kort med Ida så kan inte skriva hejdå!


Gillar du shopping, älskar du smedjan!!!

Markus, Vickan och John kom. Vi spelade poker med Ida och nå annat. Sen drog Ida och vi gjorde ingenting, bara myste.
Orkar inte blogga, ska se bb sen sova. Imorgon ska vi till stallet, nice.
Godnatttttt


mmm the way you do me

Middag med Ingela ikväll, trevligt osv.
Sen kommer Markus, Vickan och John. Ida har inte gjort något på flera dagar så hon ville ha poker kväll med mina kompisar, haha..
Min hund flög nyss.


Egoegoegoego

Har varit på thaiaffären, ska fara och handla nu. Ni får massa söta och oseriösa bilder medans :P


And I don't wanna live that way

Hejhej!
Ida väckte mig halv elva. Har spelat kort med henne och ätit. Sen har jag badat Bamse, ska vara fin när Ingela och dom kommer ;)
Ska göra mig klar, sen far vi och handlar. Skulle till stallet idag men Vi far imorgon istället.
Hejdåå!


But you didn't have to cut me off, make out like it never happend, and that we were nothing

Är påväg hem nu. Gick på stan med Ewa och Vickan. Sen for vi till markus åde.
Vi var där själv en timme sen kom John och Jonte. Sen efter ett tag kom Markus och Max.
Vi chillade ett tag sen gick vi till candy corner sen gick vi tillbaka och bara chillade igen, hähä. Asså vi gör saker men asså jag orkar inte skriva nå detaljerat.
Ska äta, se bb och ba chilla sen sova. Godnatt!
-
Fitta! Glömde publicera det här. Men tänk er att det är ett inlägg som skulle publicerats vid tolv igår eller nå ^^


Chillar i Markus rum

Har kommit hem till Markus. Jag och vickan åt på max sen tog vi bussen till Tunavallen.
Vi for hem till vickan och lämna nå saker sen kolla vi på fotboll ett tag. Nu är vi hos Markus och väntar på att Markus ådom ska komma :P


Inteköpanågontingdag

Dom dagarna är seriöst värst. Hittar typ massa kläder. Glömde mitt presentkort också.. Fuck life.


At school, I risk my phone's life to text you

Tjatjatjatjatja!
Snart åker jag och Ewa in till stan och chillar. Sen vid tre kommer Vickan. Får se vad jag gör ikväll, kommer typ sluta med att jag sitter hemma :P


Påväg till skolan

Vi har idrott idag, inte kul alls faktiskt. Kommer dö osvosv, men kom ihåg min medicin iaf :P
Åh vill sova, ska byta buss nu så orkar inte blogga nå, hejdå!


Nothing to lose

Ska sova, har sett en halv film :P sen börjat läsa en bok, duktig flicka.
Imorgon är det fredag och jag går på stan med Vickan, trevligt!
men nu ska jag stoppa på musik in the öron och somna till det.
Godnatt!


Hähähä

Det heter kanske inte lag? Jaja ni fattar


Nu kör vi!

Spelar poker med Ida och pappa. Bamse är även på mitt lag :P


Hjälmsvar :P

Yes det vet jag, just därför pappa köpt en ny hjälm åt mig dagen efter. Men vi kollade verkligen så att det inte var nå sprickor osv, då hade jag inte haft den på hoppträningen. Sen är det här första gången jag ramlar och slår i huvudet sådär hårt, tror aldrig att jag ramlar direkt på huvudet förutom då. Så jag skulle ju ha jävligt otur om jag flög av och hamnde på huvudet igen.
Mina föräldrar tyckte dock inte att jag skulle rida, men jag ville och tog den risken att jag kunde ramla av igen. Men nu har jag en ny hjälm och kommer inte använda den jag ramlade av med något mer!
Skriv namn!!
-
Oj, det vart ett långt svar. Jaja, är på bussen påväg till skolan. Skulle åka med pappa och gå på a&s klubb men jag vaknade inte. Eller vaknade och sa att jag skulle gå upp sen somnade jag samma sekund typ.
Sen ska jag kanske och fixa en sak, sen
Hem och se ett bb avsnitt och äta så ska jag sova. Orkar inte vara så jävla trött :P
Vi har hk idag också, jag och filip.b ska göra någon vegetarisk sak, nice.


Rodneeeeeeey

Hejhej!
Efter skolan gick jag till kvantum med Stubbis. Träffade Markus, så är jag så snäll så köpte godis åt Stubbis.
For hem och böt om, åt och gick på toa på 4 minuter, något grym! För bussen gick och den fuckade ju sönder. Bara fel med bussen, gick inte att stanna, inte öppna dörrarna osv :P
Träffade Vickan och vi gick till Markus. Där var Mackis, John och Jonte ;) såg på jackass och sen for Jonte hem. Så
Följde jag och vickan på deras träning. Träffade Stubbis där också :P
Vi hade fest i deras omklädningsrum med musik.
Sen följde jag med Markus hem, vi snackade bara och myste. Sen häntade mamma mig.
Skulle smsa markus och missade munnen och tröck in hamburgaren i kinden, sött.
Jaja ska se bb nu hejdååå!
Bilden på mig och markus, han böjde fan på sig, men han hade skridkor så det är egentligen inte så illa :3 jättecharmig var jag också


Hippoooo

Hejhej!
Är påväg till skolan och ska på textil. Jag ska sy ihop min plipp eller plopp figur :P sen göra klart mitt schabrak.
Ska vara med Markus, Vickan och John senare ska bara hem snabbt och äta åde sen hittar vi väl på nå.


Myser sönder med Fia

Fia är dock ett gossedjur som inte ger så mycket kärlek tillbaka, menmen.
Vi hade ju bad i skolan, kunde inte andas. Konditionen är inte på topp när man inte tränat någonting på några månader, hähäh. Sen hade vi engelska och sexualkunskap typ, skulle rita en fitta och en kuk i genomskärning. Ja det var ju helt ok osv. Nejmen jag och Ewa drog på stan, visar längre ner vad jag köpte. Vart massa tjorv med kortet och inte fick ta ut nog mycket pengar och det funkade inte på gina och massa, menmen. Sen åt vi på max, tjockisar<3
Tennisen gick helt okej, dålig, trött, irriterad, okoncentrerad, hur mycket bättre kan det bli?
När jag kom hem kom Markus och John. Vi såg film, fyfan.
Ska sova iaf nu hejdå!
Och ett par trasiga jeans från Gina!


Tennis nu

Bloggar sen


Don't care what your friends say, cause they don't know me, I can be your best friend and you be my homie

Hejhej!
har engelska, orkar bara inte jobba just nu. Efter skolan far jag till stan med Ewa sen Tennis. Ska hjälpa Tove omett tag, hähä. Hejdå!
Google Image Result for http://4.bp.blogspot.com/-pdUQRXUEn9g/Txtc5-glAII/AAAAAAAAAQ0/3DZGrLKeulM/s1600/cute-life-quotes-13.jpg
Whenever you need me, whenever you want me, you know you can call me, I'll be ther shortly

Ojdå

Oj råkade publicera förra inlägget :P men sitter på pontus med Ewa och Louise, vi äter piggelin och ska vänta ännu en halvtimme.


Bad


So what we go out, that's how it supposed to be

Är påväg till pontus nu, jag och Ewa chillar där i en timme sen ska vi bada. Är trött som fan, träningsvärk åså är badvakter sakerna så jävla sura :P men ja, dom håller inte koll på hur många längder man simmar ^^
Fan vad jag hatar att dyka, fyfan nae. Tur att varken jag eller Ewa kan det, eller typ många i klassen men ja :P
Onödig fakta typ, ska av nu hejdå!


Tar fram min lila cykel

Jag hade Jitzu, det gick helt okej. Duktig men pigg ponny. Sen nya saker för henne så får väl vara nöjd!
Imorgon är det bad i skolan, första i år typ och sista :P jag och Ewa cyklar från skolan dit, nice. Pappa har fixat min cykel så det är ba åh köra ;)
Sen efter skolan far jag och Ewa in till stan, jag måste få hem någonting utav det jag la ut tidigare idag. Åker hem med Andrea eller dom skjutsar hem mig och Ida.
Men ska välja bikini nu så hejdå!


so what we get drunk, so what we smoke weed, We´re just having fun, We don't care who sees

det här skulle gärna få vara i min garderob!
Nu gör jag mig klar och rullar iväg mot stallet. Hjälmen är precis där jag typ börjar lipa av att ta på så får väl sitta och gråta på pånin :P

Jävligt varmt ute

Fan va skönt det är ute. Väntar på bussen med Filip, sen ikväll är det ridning, pappa har köpt en ny hjälm nu :P


Vickan: hihi tycker jag också :D

Drar till bussen nu, känns som att dagen kommer vara väldigt seg. Yr också, yää.


Someone like u

Hoppade somsagt på hoppträningen. Glad som fan är jag att jag gjorde det, ont i huvudet, yr och ont i ryggen. Lätt värt smärtan, så jävla fin ponny!
For iaf hem direkt efter jag ridit så låg jag i sängen nerbäddad med en film och en godispåse.
Sen kom alla hem och vi åt malaysisk mat, snälla skicka mig tillbaka, NU.
-
Efter ett tag kom Markus, Vickan och John. chillade i ettan ett tag. Vi laddade ner wrong turn 4, såg tvåan (?) hos Markus. Fyfan vad äckliga filmer, åhhfan.
Så spelade vi "med andra ord", nice osv.
Så såg vi filmen och ba myste. Sen for dom hem och jag insåg att det är äckel skola imorgon. Fan, det var ju så skönt åså ba näää. Fast det verkar ju som att vintern kommer tillbaka, tur att jag är förbered på all blötsnö med mina nya stövlar. Typ aldrig ägt ett par stövlar fören förra veckan.
Har sett JS och snackat med Markus, sött när han somnar hela tiden ^^
Imorgon köper pappa en ny hjälm till mig, känns inte helt ok. En månad har jag typ använt en hjälm sen ba två delar, som att slänga tretusen i sjön. Nämen typ så känns det, menmen undra vad som hade hänt om jag hade haft den andra hjälmen, typ sjukhuset nästa :P
Fick ont i huvudet igen, Men nu måste jag sova, godnatt!


Ramlade av

Skulle rida Sunnie innan hoppträningen och vi skulle ta första galoppen. Hon hade fan jävligt mycket muskler och bra balans. Kommer inte ihåg någonting utav det men mamma sa att hon höll på jättelänge sen ba tog hon i som fan och jag flög av mitt på huvudet. Sen tryckte typ det till i ryggen så det gör ont. Så gick min hjälm sönder, köpte ju en sån där as bra hjälm som skulle göra nå mär man flög av och det blev ett hårt fall, det gjorde den och hela skiten for lös. Hann inte ta kort, Lasse fixade den! Hoppas den håller.
Jaja nu är det hoppträning, får se om någonting händer. Ska hoppa unghäst, och mitt huvud mår verkligen inte bra. Men vi kör nu, händer nå så händer det.
46 gången jag ramla av, yää


Hachiko..

..måste ju vara den värsta filmen jag sett. Fyfan vad hemskt..
Snart drar vi till stallet och hoppar, nicenice.


Just nu

Smörja smörja smörja


-

Jg och vickan gör oss klar och drar till arcus, smsa om någon är där, hejdå!


vickan: alltid varit och kommer alltid att vara

Hejhej!
For hem och åt sen for jag tillbaka till Markus med Vickan. Vi chillade sen kom Maxii och Viktor. Vi såg på nån film :P kommer inte ihåg vad den heter.
Vickan sover här sen imorgon är det hoppträning sen ska jag vara med Vickan och Markus, som vanligt :P Ska följa med till Arcus först.
Men nu ska vi äta godis och snart hämta glasssss, så hejdå!
Har bidlerna på mobilen och orkar inte lägga ut dom. så nae

I don't even need your love, but you treat me like a stranger and that feels so rough

Har nyss ätit, ska gå och duscha och göra mig klar. Sen tar jag bussen till Markus och är med han. Jävligt seg morgon, fyfannnnnn. Men det är snart sommarlov så får stå ut i hurmångadagardetnuärkvar. Ska kanske byta klass också, hoppas på det eftersom min klass är helt fuckad, något har gått riktigt fel. Om jag får plats i den andra, kommer säkert ångra mig. Känner ingen där men ja, skolan är viktigare så då kan jag koncentrera mig på det istället :P
Men nu ska jag hoppa in i duschen annars missar jag bussen.
Drev ska åka med pappa Ida och Viktoria blev utslängd från bussen :PPPP

-

Är trött som fan. Har bara legat i sängen sen jag vaknade.
Ska vara med någon idag, orkar inte blogga hejdå


Same shit

Kan inte sova, legat och blundat jävligt länge men somnar aldrig. Fuckfuckfuck, skulle ju lägga mig i tid för att snart är det skola igen och kommer vara jävligt trött då.
Fan ska försöka sova igen, godnatt


25 Juni är det fest förfan!

Haha 25 Juni var första gången jag och Vickan träffades. Haha ni får läsa inläggen själva :P
hahaha söta

Sky is the limit

Har nå fel så ligger och är vetintevadjagär fan. När jag inte varit med någon på hela dagen får jag nå ryck :P Inte kul alls....
Har sett Jockiboi och HannaWs show, och BB. Sen bara tjockat med godis och sånt där äckligt. Gillar typ inte godis licka mycket längre, något lycklig. Nu slipper jag att Markus aldrig tror på mig längre när jag säger att jag ska sluta äta godis, hähä.
Vill typ stoppa fingrarna i haslen är så jävla mätt, ifall ni ville veta den roliga informationen. Ska sluta skriva nu blir bara massa onödigt.
KushQuotes☆Ðσρєѕт Ɲσтєѕ♬The Teen BookFoto bachecaHigh HeelsHello HubbyKushQuotesClulessShan

Mysiga uteritter i solen <3

Skulle ha publicerats för flera flera timmer sen men ja.
Jajajajaj tränade för Jan-Ove och sen red vi ut på Sunnie, Rose och Ro. Alltihopa gick bra!
Ska ut och äta hejdå!


Ridfilm Jitzu 13 april Jan-Ove träning 4!

Galopparbete :P drar och äter nu hejdå!


Ridfilm 13 april Jan-Ove träning 3!

-


Ridfilm 13 april Jan-Ove träning 2!

Det går inte att ladda upp flera i samma inlägg så det får bli flera :P


Ridfilm 13 april Jitzu!

Hejhej kommer lägga ut fyra (?) filmer från dagens ridpass. Guck bättre igår men fortfarande jävligt fin.


Ice age borde vara från 15 år

Fick fan mardrömmar utav den :P hähähä fan va fult. Är iaf påväg till stallet för träning. Ska rida Jitzu igen, ska försöka tvinga mamma att filma. Hon är dock inte så duktig så kommer säkert hålla handen för kameran eller något annat sånt där smart ;)
Ska fixa hennes täcken nu så hejdå!
Omg det är fan 10 grader!!!!!


Svarsvarsvar

Hihi ska komma flera om ni vill se? Tack! :D
Skriv gärna namn, om inte på bloggen så skriv i chatten eller nå. Blev ju nyfiken ;)


Julia: haha ah :D

Tog bussen till tunavallen och träffade Vickan. Vi gick till konsum i dimman, läskigt som fan.
Sen gick vi till Markus. Vi chillade från början sen såg vi på ice age, så söta. Vi Hann dock inte se hela för pappa ska upp åh jobba imorgon och imorgon ska jag upp tidigt på Jan-Ove träning! Yäyäyä ;)
Kom hem för ett tag sen, har skurit massa frukt och ska lägga mig i min säng och chilla sen sova!
Godnatt


Rendang biff :P

Ridningen gick jävligt bra, sååå glad att jag for. Huvudet blev bättre också.
Har hunnit duscha och ska äta nu sen far jag till Markus och är med folk där.
Ska skynda mig nu så hejdå!
Fråga i Blogresponse, svarar på nästan allt!!!


Smart val typ eller ja

Far till stallet, längtat som fan till det här och det kostar mycket så jag får väl stå ut. Tagit mediciner och om det inte funkar så får jag väl hoppa av pååånin. Hon har stått inne sen i tisdags också så hon kommer vara piggare än vanligt, ska skritta ut med henne först. Hejdå!


Tjotjotjotjo

Har nån slags migrän eller nå skit. Gick upp klockan tio och tog mediciner pch gick och la mig. Mamma väckte mig halv två och nu ska jag försöka vila/äta/dricka och ta mediciner så att jag kanske kan rida. Hejdå!


Gaaaaah

Först smsbombar Anton mig. När jag vaknar så känns det som att huvudet ska sprängas, har tagit mediciner och hoppas det försvinner innan vi far till stallet för han inte rida när det är såhär, jaja hejdå!


Det är inte lätt när det är svårt

Bloggar när jag inte kan sova, Hähä.
Tänker på så jävla mycket så får typ ba nå jag vet inte vad åh ba dampar sönder åh sparkar omkring allt i min säng och kan inte sova, det känns inte fullt normalt.
känns som att jag antingen kommer explodera eller lipa sönder.
Ska gå och ta något att dricka om jag orkar så kanske jag kan sova annara lär ni ju se ett till inlägg om jag orkar ^^
Sånna här nätter vill man ha någon fin människa bredvid en som kan få en att tänka på annat, jag får nöja mig med en flodhäst gossedjur..


Är det normalt att en fet jävla blixt kommer från datorladdaren?

Ska lägga mig nu med musik i öronen och försöka sova. Kunde fan inte somna igår, så wish me luck, nej drev men godnatt!
Jag älskar dig <3


Elfte April tvåtusentolv <3

Kvällen tillbringades med Vickan, Max, John, David, Jonte och Markus. Vi for först till Donken. Sen lekte med nå barn ^^
sen for vi hem till Markus, typ där vi alltid hamnar tillslut men det är chill där så why not :P
Vi hade det jättemysigt där, sen drog typ alla hem. Låg och snackade med Markus om ja, mycket.
var iallafall en as nice kväll med underbart folk.
Ska se bb och smsa med Markus ett tag. Måste sova tidigt för imorgon är set Jan-Ove träning och min mage dödar mig, träningsvärk är lite skönt ibland.
Imorgon på kvällen är jag med Vickan och någon mer :P
Hejdå!


Lycklig tjej hära

Är påväg hem blogar ikväll eller imorn!


I sommar ska jag..

Expectations.

Hästbilder & Ridbilder

Massa ridbilder och hästbilder. Jag har alltid på mig en rosa adidas så ni vet vem jag är :P Och hästen jag rider på är unghäst så ja ^^ Jag gör miner när jag hoppar, så jag har tagit bort huvudet på mig. Det här är typ en månad sen eller nå sånt.
hoppas ni är nöjda. Ska be någon ta kort nu så ni får se hur duktig min prinsessa har blivit. Eller så filmar vi eller nå, men nu ska jag städa hejdå!

Snart kommer bilderna


Ridbilder

Ida väckte mig för ett tag sen, nice. Jaja, om ett tag kommer det ridbilder. Orkar inte hämta datorn ^^ bilderna kanske är borta men ja.


You and me together nothing is better

For inte till tennisen, var less och onödigt när jag inte kan spela. For iaf till tuna och mötte Vickan, vi skulle gå till donken men det slutade med att vi gick till Markus. John gömde sig under sängen och tog tag i mitt ben, det är för allt sånt där man älskar dom :')
Jag är påväg hem nu, ska äta nå sen chilla så om jag orkar ser jag bb när klockan är typ tolv eller nå. Ska lägga mig i tid ikväll så kanske inte orkar ^^
hejdå!


Never give up


Har typ blivit blind på mitt högra öga

Skulle ta kort på min sminkning med blixt och så smart som man är stoppar man så aty blixten är rakt i ögat och sminkningen ser inte ens ut som irl, nice. Det är en gul typ sak som jag ser hela tiden och ögat gör ont.. Duktigt.
Jaja ska till storheden nu och träffa syster.
Måste skynda hejdå! Det går fan inte att ta bra bilder på smink
Juste jag ska lägga ut bilder när jg rider hinner inte nu, jg rider i skäret på stallbackens ridskola!


tillbaka till verkligheten

Tumblr_lx21yfn17g1r20ns1o1_500_large

The boy who!

♥ the boys who ...

Tumblr

Tumblr_lx21azsv4z1qb8a3ro1_1280_large

Facebook

Almost popular images on imgfave

Lachowski

Tumblr_lvwpwhagyz1qej2ico1_500_large_large

Live,love,laugh

Tumblr

Breathtaking words: Novembro 2011

Tumblr_m26q6hpvfo1r5wivoo1_500_large

Wall Photos

the boys who… | Jeg elsker deg

I'mUNIQUE♥


vafan, idag är det en person som kollat min blogg nio gånger

Namn – Jennie
Piercingar – 3 i öronen om det gills annars nej
Tatueringar – ingen
Längd – 154
Skostorlek – 35-36
Hårfärg – Brunett
Är du kär i någon – kan man väl säga
Önskar du att du bodde någon annanstans – yes

Tänker du på självmord – Nej
Tycker andra att du är attraktiv - hur ska jag veta det?
Dricker du – nä
Använder du droger – No
Vilket shampoo använder du – olika 
Vilken parfym använder du – make up store och nån som jag nyss glömde namnet på
Vad är du rädd för – pallaar inte
Gillar du att tvätta – aldrig gjort

-
Din första:
Operation:
har inte
Första piercingen: Öronen
Första priset: nån tävling i stallet
Första sporten du började med: ridning
Första husdjuret: Lilla my <3
Första semestern: Malaysia

-

 

 

 

Just nu: 
Äter du:
Inget
Dricker du: inget
Ska du: försöka få stralle att hjälpa mig att fixa bb live :P
Lyssnar du på: knapptrycksaker
Väntar du på: att bb live sak funka
Tittar du på: Datorn
Har du på dig: trosor, tröja

-
Din framtid:
Barn: ah

Giftemål: a
Karriär: ingen aning

 

-

Har du någonsin: 
Pussat en främling:
uhm, typ inte helt främling :P
Tappat bort glasögon/linser: solglasögon :P
Brutit ett ben: arm :P
Rymt hemifrån: Ja, när jag var liten. 
Röntgats: Tror det 
Gråtit när någon dött: Ja
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Nej, inget seriöst

 

 

-
Senaste:
Film du hyrde:
Ingen aning
Film du köpte: ingen aning
Låten du lyssnade på: nån markus stoppa på

Låten du hade på hjärnan: ingen aning
Personen du ringde: markus trorja eller nå
Program du tittade på: Big brother
Person som du tänkte på: Vixxi <3
-
Favorit:

Låt: har ingen speciell
Sak att göra: kompisar åh stallet :P
Bil: lådbil förfan!

Antal Gånger ditt hjärta brustit: typ tre?

Hjärtan brustit på grund av dej: ingen aning

antal ärr du har på kroppen: har inte räknat

-

Senaste:

Tidning du läste: nån hästis

Personen du fick mail från: mail? säkert fb eller nå :P

Personen du fick brev av: Nordea :P

Personen du fick sms av: Markussss

Saken du köpte: godis säkert

-

Övrigt:

Vad har du gjort idag: varit med folk och stallet

Var det kul: ya

Hur tidigt stiger du upp: vafan

Gillar du att slåss: fuck yea, ba kötta

Vad ska du göra ikväll: sova

Är du seriös: oftast :D :D

Var har du ont: träningsverk i typ hela kroppen

Använder du hårspray: nej

Kan du stå på händer: har inte provat på länge och kommer inte göra det

Håkan Hellström eller The Ark: håkan förfan <33333

Salt eller socker: nje men tja

Är du glad nu: njaaa

Var du glad igår: njaaeeae ett tag :P

Känner du nån som jobbar på sjukhus: yes, intressant osv

Stockholm är:  stressigt

Kan du sjunga: är ju fan bäst

Mer värt än guld: va tror ni?

Ett land jag helst vill besöka: Malaysia <333333 annars typ typ Miami, fast med kompisar isf :P

Påsar: är finast om dom är rosa

Ska bli skoj: Att sova

Ska inte bli skoj: att lovet är kort och sen måste man tillbaka till helvetet

Sparar till: inget speciellt



Lars i big brother <3333333333

Haha han är så skön.
Kvällen var nice, var med Vickan, Markus, John, Max, David, Maja och Filippa.
Slutet av kvällen var inte så bra, slutade i tårar.. :P
Men ska se bb hejdå!


I'm not gonna need you if I fall so why am I crying

Är påväg till Tuna och hämta vickan sen konsum sen David eller Markus! Det kommer bli en jävligt nice kväll! Skrier sen, hejdå!


Faaaaaaaaan

Gjorde ett inlägg men glömde publicera imorse. Fan, men vi är påväg hem från stallet.
Kaos i stallet när vi kom typ :P men det fixade sig och jag åh Ida red Jitzu och Ro, Jitzu är fan jävligt fin!!
Sen red vi ut och skrittade av.
Så red vi ut på Sunnie och Rose. Sunnie är tjurig som vanligt men det gick också bra :P
Ikväll drar jag till mjölkudden/tuna/notviken. Nu har Vickan kommit hem, yä!!


nomnom

Tumblr_luh1cjdxnd1r0j194o1_500_largeCLAIRE ELISETumblr_m24p5y0ct61r67w2xo1_500_large

Me and my drum *duhdudududnn* me and my druum

Ja tja. Dom for nyss hem för nån höll på att kalva :P men det var trevligt iaf! Om ett tag kommer Markus, skulle aldrig ta med någon hem när Ida är hemma men det är ju så jävla mobbat så det går inga bussar ifrån denna söta by.
-
Vet inte hur man säger det här i en mening men, kik JenniieL ja typ sådär


I sommar ska jag..

Before I Die &lt;3

:P

Rubriker, så jävla svårt ibland.
Har varit åh handlat, sett ponnyakuten. Nu har Benita och Lasse kommit åh ska äta här.
Ikväll kommer Markus och ska sova här, vet dock inte vad vi ska göra här, så jävla tråkigt. Jaja får väl se film eller nå :P
Hejdååå!


Bisolvon

"allt är jobbigt och less på allt" humör är jag på just nu. Så min snälla pappa gör mat åt mig och mamma fixar mediciner. När jag ätit så far vi och handlar till ikväll, det kommer bli niice!
Tror också att jag tror att sommaren kommer snabbare än vad den gör. Har haft shorts flera dagar, vill helst inte visa mina fina bleka ben men jag tror ju typ att det är sommar fastän snön ligger kvar och det är 0 grader ute. Sååå jag kör på shorts idag ;) kommer bild om Ida kan vara snäll och ta kort.
Nomnom malaysisk mat <33333 ser dock inte så gott ut men :P


haha så jävla sant


Big brother in my heart

Big brother suger men det är ändå så jävla bra!!
Jaja men det var jävligt trevligt på middagen! Underbart folk också.
Men nu ska jag se bb hejdå!


Förlåt sötisar

Har inte haft lust att blogga. Vi for till stallet imorse, red ut på sunnie och dom ledde sh. Båda två höll på, men det gick bra iaf.
Sen red jag jitzu och det gick helt okej.
Är nu påväg till Emmah, Marie och Lennart. Ska äta där, trevligt!
Har för övrigt dödat min hand/arm. Jävligt ont gör det :P


HAHAHHAHAHAHHA

så jävla söt unge

Kvarrererer

For till John och var där med han och Markus. Vi chillade ett tag sen drog vi till Kvantum fyfan va kallt.
Men sen drog vi hem igen och jag spelade nå as coolt spel. Sprang runt och kötta ner folk på gatan. Nice.
Men ska se bb och äta frukt hejdå!


I sommar ska jag..

wdywtdbyd?

Känslan när man hittar jeans man inte vetat om i garderoben :')

Hittade två par jeans och har klippt shorts utav mina svarta söndriga jeans.
Ett par är från My som var för stora då jag fick dom dom andra har jag ingen aning om hur jag fick dom :P


Test sak

Ja tja


Anonym: okej, tack!!

Mamma kom och väckte mig halv tolv, har ätit mango och tagit mediciner. Nu ska jag städa och sen kommer Zoe, Saga, Yvonne, Pernilla och David. Jättetrevligt!!
Hejdå!


Eminem

Har bäddat ner mig i sängen och slagit på 8 mile. Kommer säkert somna, jaja.
Har snackat med Anton hela kvällen typ, nice!
Godnatt!!


Ny header!!

Gjorde en snabb bara för att få en sommrig eller nå.
ska se film och äta äppelpaj, hejdåå!
den vart för stor för inlägget men jaja, om någon inte ser

I love you like a love song baby

Hejhej!
Tänkte göra ett videoinlägg men orkade inte :P Har fått ett väääldigt stort påskägg utav "påskharen" fast inte bara godis då, utan massa smink åh sånt där, nice! Jag ska ju sluta äta godis så ^^
Yäy, mamma och Ida kom nyss med en vattenmelon till mig <33333 kärlek.
Ska se BB nu och sen film eller nå, hejdå!
I just need a pick me upShhTumblrMay the odds be ever in you favor.wash my eyes with wodkahiiiya.i like your face.Love!

-

For ju till Markus, var där med han och John. Sen efter ett tag kom Jonte, saknad pojk!
Vi chillade i markus säng, höll på med nå äckligt ^^ Jonte stoppa alla sånna där stötsakerna på mig, fan va rädd jag blev. Men for hem nyss eller är påväg med bussen, ska äta.
Det känns förjävla skönt med lov!


I sommar ska jag..

The Bucket List

12.28

Tar bussen till Markus om ett tag. Slutade typ nyss, mötet med rektorn gick väl bra. Så har vi haft spanska och fått godis.
Riktigt skönt med lov, fyfaaaan.


Without you I wouldn't survive

Är påväg till skolan. Har möte med Peter sen slutar vi tolv, rätt nice. Sen drar jag till Markus!
Ikväll ska jag till stallet åh rida Jitzu, nice.
Det är ju fan lov nu typ!!!


Inte jag som skrev inlägget nedanför

Inte jag som skrev inlägget, vet inte vem det var men säkert Ewa eller nån.
Så jag har inte piercat naveln.

hej.

jag har piercat naveln :DDDDDD

om jag piercar naveln så ska detta ligga i min brevlåda!

TircisLjusblå Triple StarAngel Glitzy BananaLjusblå DB Jewel Banana
Lila Jewel Banana

Asså jag vågar fan inte

Jag vågr fan inte pierca mig asså staven, fyfan massa skriver ju att det är den ondaste piercingen och att den tar as lång tid att läka. ATT TUNGAN GJORDE MINDRE ONT?!?! Fyfan.. Jag ville ju fan åså ba nae.
MEN ska jag pierca naveln? 2 månader tills sommaren, någon som piercat naveln och har badat innan två månader?!?!?! Vet fan inte vad jag ska göra jspakasl
Jaja är och äter på nån restaurang så hejdå!


Det kanske är bättre att börja om på nytt

Ser bb, har ätit osv. Det är kaos hemma hos oss. Ida, my, samuel, hugo och jesper är här. Dom äter typ allt dom hittar, springer omkring och skriker och håkler på som fan :P
Kanske far till stallet ikväll, dom har inte ringt än så inte säkert.
Hejdåå


Glömde bort att vi skulle ta spruta idag

Fyfan va jag fick panik när vi fick veta det. Gjorde iaf ont, är yr och mår illa, nice :P
Drar kanske till stallet ikväll annars är jag med Wille eller någon. Hejdå!


Skolan nu

Drar till skolan nu. Gjort sönder mina legging, sött. Jaja


Jag vet inte vad jag ska göra längre

Sitter bara och gråter när jag är vaken, försöker sova och gråter så mycket så det går inte att somna. Vad fan ska jag göra då? Jag vet, jag kommer må bättre imorn eller när som helst men jag tror inte att någon verkligen fattar hur dåligt jag mår, masken jag tar på mig varje morgon, vill bara slänga iväg den föralltid. Vill kunna se glad ut på utsidan och vara glad på insidan.


Kan gå från jävligt glad till att jag bara vill försvinna på en sekund

Och just nu vill jag bara försvinna och komma tillbaka när det är sommarlov och bara ta det lugnt och sova åh ha det så jävla bra.
Mår skit, börjar lipa helt utan anledning, dock finns det många men som jag inte ens tänker på osv, får utbrott på min familj för saker dom inte ens vet om.
Min klass är världens dåligaste klass, vill helst byta skola helt men vill inte lämna ewa åhdom. Jag och Brianna ska iaf byta till andra klassen, så får väl stå ut tills sommaren.
Lovar att jag sjunkigt i nästan alla ämnen, pga idioter i min klass. Skulle helst vela kasta en fucking stol i ansiktet på dom, men lärarna och rektorn kommer ju fucka ur. laosgslqnqåsåjss säger då bara att snart blir det fan för mycket och då vet jag fan inte vad jag gör.
Lovar flera tycker att jag överdriver men gör fan inte det för ni vet inte vad som hänt åh massa skit. Helvete, vill inte nåmer seriöst, jag pallar inte.
Ja sen kan jag ju bara varna er om att börja på min fucking skola. Dom som sitter tyst och vågar inte säga nå blir nertryckta till botten. Dom som vågar säga ifrån får tillbringa halva skolåret hos rektorn eller inne på lärarnas kontor för att man varit "bitchig, kaxig" osv, vafan bara för att vi har stake och vågar göra någonting får vi skit, åt helvete. Jag låter fan inte alla trycka ner mig, för om det plus att ni har massa haters i klassen utan anledning så får ni ett helvete för lärarana är fuckade (dom flesta) rektorn är jag ganska trött på att höra "vi fixar det här jennie" "det kommer ordna sig, jag lovar" fuck it! Dom jävla orden betyder lika mycket som ett förlåt från idioterna i klassen, förlåt men jag bryr mig inte, dom får bli hur sur som helst för att jag säger dethär om deras "perfekta" skola med likabehandlingsplan och alla mår så jävla bra, guess what? Det går inte en dag utan att jag mår dåligt redan innan jag ska till skolan eller att jag drar hem eller mår så jävla dåligt. Ord från mitt hjärta och enligt mig är Nlv såhär dåligt.


nästa vecka gör jag!!!

om jag vågar, hähähä nämen fyfan va ont. Verkar ändå vara värt det så göre typ kanske :P
Om någon är jättekänslig så behvöer du ju inte se.

Glass <3333

Är på kvantum med Ewa åh snart kommer Filip. Jag och ewa ska köpa Massa glassar som säkert kommer smälta på bussen :P
Mina jeans dödar mig hejdå!


brb skriva om Irland på engelskan

-

-

Har hunnit plugga och fixa mig, snart kommer my och hämtar upp oss sen drar vi.
Hejdå


You are the fire baby

Vi hoppelihoppade på ridningen. Jag hade Jitzu, asså man kan ju inte vara bättre, fan min drömprins som egentligen är en prinsessa.


Pink, Purple, Blue

Hejhej!
Har fixat header åt Cissi och sett lite bb. Ska se hela avsnittet imorn istället missade så mycket. Men nu kan jag sova istället så!
Får göra staven i örat, ska kanske göra det på lovet eller nå. Men fan va ont ändå :s
Jaja godnatt!


Vickan: nae, skulle bara se om någon skulle tro på det :PP

Har slut mango, bb funkar inte, jag insåg att jag inte "kan" pierca naveln även om jag får, jag kan inte fixa mitt hår som jag vill ha det, är jävligt less på min klass, får typ ingen plats i parallel klassen, min kropp funkar typ inte, kan det bli bättre? Lovar jag kommer ramla av pånin och bryta något så jag inte kan rida eller nå.


Svar till Tove: Haha om vi hittar nå :s

-

jag har fått nå ryck..

..vill göra någon förendring.. typ håret, piercing eller nå. Jag och Ewa satt imorse och kollade massa bilder och det jag hade kunnat göra är↓
image descriptionimage description
Ska se bb nu sen stallet, mina muskler mår inge bra så vi får se hur det går :P

I sommar ska jag..

perfect bucket list

Converse

 

 

 


Vågar jag?!?!?!?!?!


Do you even understand I have to let go

Försov oss, inte roligt.. Men iaf så hann jag inte fixa mig alls. Inte sött..
Jaja har ridning ikväll, fyfan va jag vill hoppa!


Aprilapril!

Fuck, har glömt att lura folk. Jaja, jag kör hela månaden ;)
Ska somna till musiken och vakna upp med världens leende för att gå till skolan och mötas utav alla leenden och uppmuntrande kommentarer utav min klass, den är för fin alltså aldrig att men velat byta ut någon mot nån människa med fungerande hjärna inte.
Nä nu är jag dum, hejdå!


Fin stavning på "before" i inlägget under någonstans


Rubrik

Hejhej!
Sitter på bussen och chillar! Nämen är påväg hem nu eller till storheden.
Jag och vickan drog till John och var med John, Max, Perra, Lukas och Markus. Dom skulle kö nå skjuta sak men det vart nå konstigt åhmassa. Sen drog Lukas och Perra hem och vi chillade i sängen sen gick vi till Donken, fyfan va kallt det var.
Jag och vickan satt och åt peppar, mums.
Men nu ska jag av så hejdå!


Fruxo klubbaaa!!!

Drar snart till John och är med några. Cepe viktoria orkade inte åka in till stan så vi kunde inte vara med Wille :s
Bloggar sennn!'


BEFOR I DIE

how to make a gif
free gif maker

Jag vill göra nå.... somrigt

Det är ljust ute och ändå inte jättekallt, summer feelings!
Jag, Ida och Bamse kom nyss hem från en promenad ut i skogen, jag har fått börja gå åsånt nu. Förut fick jag ju inte gå längre än en väldigt kort sträcka, höll det dock inte så bra. Men nu när jag gått "långt" så har jag så inihelvetes ont i benen. Mer än en månad har jag bara suttit still nästan, inte bra när man ska träna och bli biff :P
Ni får lite sommar bilder medans jag sitter och längtar till sommaren kommer ^^
TumblrDreams and happy things to doBefore I die I want to,Baby, you light up my world like nobody else☆Before I DieBucket Listmarlintt. -Dreams and happy things to doBefore I die...iheartit -TumblrBEFORE I DIE ♥

Maskeradhoppning!!

Det gick bra, förutom att två ramlade av :P Men dom var duktiga iaf! Jag och Andrea plus dom andra också fixade massa saker i stallet.
Har sett bb nyss, orkar inte blogga så hejdå!
image description

Nomnom


FYFAN DET HÄR ÄR LYCKA PÅ RIKTIGT