257 days left

Hej.
Är på väg till stallet för att fara ut på uteritt med massa folk från balans. Väldigt trevligt i finvädret!!
Jag tar min bebis, får se hur pigg han är idag :P
-
Far nog ut och springer efter stallet (ifall jag orkar). Jag har ingen som helst aning om vilken dag det är idag så planerna har jag ingen aning om.
-
Sitter även just nu i en bil där mamma är stressad och kör snabbt och Ida sitter och skriker att hon ska sakta ner.. :P
Hejdåå


Springtur

Hej.
For och red ut på rajraj, det gick bra. Planerna var att jag efter det skulle ut på isen med isse och Rasmus men det blev inget, vart stressigt. Sen käkade vi "påskmat" haha, det var gött.
Har nyss kommit in från en springtur, tycker jag är väldigt duktig eftersom att jag är rädd för allt som rör sig eller låter utomhus när jag är ensam, sen är jag mörkrädd och det var halt. Haha men jag har haft så mycket överskottsenergi så kände att det var skönt.
Sprang 2 km, det vill säga 3 varv runt min lilla by haha. Nae men asså jag vågar inte springa i skogen och sen efter tre varv blev jag rädd för det kom en bil så jag skyndade hem haha! Det får räcka för idag, ska ta mig en dusch innan jag ska somna sen också.
Ttyl 😏😏 nej men hejdå haha
Juste fick även ett påskägg av mina päron, massa godis och ett presentkort på hööks på 300 kronor, mitt liv är allt bra<3<3


259

Riktigt nöjd med fransarna, tack Amanda!!
For till stallet på eftermiddagen/kvällen. Red ut, vi hade varsin galen pojke, lol. Thor var duktig, säkert rajraj också.
Ska se tvd sen sova, mycket planerat hela lovet. Jag som skulle få ett lugnt skönt lov.


Drar och fixar

Mina ögonfransar nu!

https://cdn2.cdnme.se/2593751/7-3/pic_51556b3dddf2b31ff6bc1677.jpg" class="image">


Firehead

Hallå.
Vad jag är less, jag vill så gärna färga mitt hår såhär riktigt rött. Men icket för då måste jag bleka, det är nog risigt haha. Men det hade vart så nice, kanske kommer hem från Malaysia med ett nytt hår ;)
Kanske ska ta och köpa mig lite hårfärg och se vad som händer med mitt hår utan att jag blekt det, någon som haft väldigt mörkt hår och sen färgat rött utan att bleka som vet hur det blir??


SÅ JÄVLA LYCKLIG

Jag älskar mina päron<3<3<3


Skönt!

-


Ut och promenera

Hej!
Ligger i sängen som en prinsessa medan Ida fixar min frukost för att sen fara ut och gå med henne i det fina vädret! Sen far jag till stallet och rider på Thoris, om inte Ida ska rida har inte riktigt förstått haha.
-
Sen är det ju ögonfransfix som gäller, tar tre timmar per person så det är nice haha. Men värt det ;)

Nu måste jag klä på mig, hejdå!
Lol va snett mitt ljus är såg jag nyss


Flambera

Hej.
Skolan sög nå jävulskt :P haha, tur att det är lov nu då.
Har varit på stan med min vän Ewa, lol nä men ja. Hittade lite målargrejer.
-
Ser nu på mästarkockarna med Ida och mamma. Snackar med min fina vän isse . Ja imorgon ska jag få långa nya fina ögonfransar mest troligt, något glad :-)-:-):-)


funderar

Hallå.
Dagen har bestått av mycket funderande så rubriken fick bli det. 
Har varit i stallet och ridit på en överladdad Rajraj, man känner sig inte lite liten på en, vad är han 174 cm häst. Haha, men ingen skada skedd så ;)
Efter vi ridit hade vi möte i två timmar, givande var det då. Så det var trevligt. Har mest sett på PA och serier, inte lika givande kväll. Jag vet dock inte vad som är givande nu för tiden, lol. Stallet är väl det. 
-
Galan igår var rolig med girlsen(ser ut som att jag skrev grisen, lol kul ens). Maten var dock ingen höjdare, usch det bara rann ut blod ur kötet, haha. Efterrätten var väldigt god även om dom flesta började må illa efter den, haha. Men förätten har jag inget att klaga på. Vid elva eller något sånt vart det fest haha, massa äldre kvinnor som druckit som verkade ha riktigt rolig, haha. En kvinna från stallet slår dom alla, är jag som henne när jag är i 50 års åldern är mitt liv fulländat! 
-
Känner mig inte taggad till skolan alls, får se vad dagen har att erbjuda. Vem vet, det kanske blir roligt (heh, eh ja) . Men nu ska jag skala mig en mango som jag ska njuta av medans jag dricker te (varm vatten och grädde) och kollar på OTH eller DH. 
Godnatt.
 

På väg till galan

Nu är vi på väg till galan, fin kläder på och massa god mat väntar på oss ;)
Ni kommer få bilder sen!


Min dag=blä

Skolan var rejält kass. Iallafall slutet, är riktigt less nu alltså.
Men det kunde Thor ändra på, hoppträningen gick ändå bra. Dåligt underlag men snart så ;-)
-
Fick även B på min bokanalys, det var väldigt roligt!
Godnatt
Japp, jag är kort jag vet.


Jävlar också

Haha skulle vara duktig igår och träna och såklart vill Gud mig något illa så höften vart ju helt sönder, lol ont ja. men har vi basket på idrotten, så jag "behöver" inte göra något.
Vi har iallafall matte nu, i allt jag gör så kör jag första minuterna jätte effektivt sen orkar jag inte nå mer. Men jag får lika mycket gjort som dom flesta andra så det är ganska skönt :P
Far och hjälper till på nybörjarlektionen efter skolan, sen ska jag mest troligt träna ifall det inte blir att springa massor med barnen.


Bättre humör ;-)

Kläder får en alltid på bättre humör, hehe.


Ångest

Pappa har kollat när jag skulle få min tandställning och tydligen skulle jag få den i maj. Känner att jag verkligen inte är redo mentalt, haha nej men jag fick lite ångest över det hela. Förhoppningsvis kan man be dom ta bort den ifall jag får helt panik, lol. Man får ju typ gratis blekning efteråt så det är väl det ändå som är bra med det, sen har jag finare tänder sen. Jag tycker dock inte det är så jätte mycket fel på mina tänder haha.
Ewa skulle också få så förhoppningsvis får vi den samtidigt så vi kan vara söta tillsammans.


-

Åh vad less, det ska ju vara vår nu men nä för det kommer vara svinkallt nu. Jaja, är på väg till skolan. Ska på textilen för att förhoppningsvis komma någon vart på min tröja. Ska aldrig mer sticka en tröja lol, man blir så less och hjärnan måste ju jobba sönder med alla Mönster, upp, ner, över, ja fyfan. Ska sen sy något men är Inte riktigt säker på vad. Tänkte först sy min drömklänning men det känns som att det antingen kommer vara för liten, stor eller ful haha. Även tänkt på en jacka, men vi får se, det tar sån jävla tid.
Jaja, drar på stan med Ewa efter skolan, väldigt längesen jag både var på stan och väldigt längesen jag använde mitt kort så det har sparat på sig lite pengar ;-)
Ska dock spara pengar ifall vi ska till Malaysia till sommaren.


Fick hästspark rätt i ansiktet

Glömde att berätta om uteritten i helgen. Det var jag på Thor, Ida på rajraj, Jenny på cafasch och en till kvinna på Holly (glömde bort namnet för tillfället) och både Thor och rajraj är överpigga, asså riktigt pigga. Så Thor galopperar på stället för han vet att han inte får skena iväg samtidigt som han inte kunde hålla sig, haha söte. Medan rajraj bara flyger iväg förbi mig och Thor och sparkar rätt upp (ni kan ju föreställa er hur högt det är när han får hoven upp i ansiktshöjd på mig när jag sitter på Thor. Så ifall jag hade varit 20 cm mer åt vänster hade jag kunnat just nu ligga i sängen med HELT sönder ansikte. Usch. Man tänker aldrig på hur snabbt allting kan förändras, jag hade ju haft helt ommöblerat ansikte. Med broddar och allt, nä usch.
Jag hade tur ;-) måste även tillägga att rajraj INTE gjorde detta för att han siktade utan han sparkade och Thor var så pigg så jag hamnade precis bredvid skon. Både Thor och rajraj måste vara två av dom snällaste hästarna så somsagt, ingen gjorde något för att göra illa oss/mig.
-
Ah juste, kunde ha fått hästsko rätt i ansiktet* ;-)


Sne arm, lol

Hej!
Lektionen gick ändå hyfsat. Det var första gången och jag är Inte alls van vid stora hästar med mycket gång. Det var kul iallafall.
Min arm är dock helt död, fick det i skolan idag. Det gör nå jävulskt ont så pappa fick smörja in den med någon mystisk kräm som alltid funkar men icket, det funkade Inte. Får stå ut.
Skola imorgon sen stallet, rider klockan sju, längeeee att vänta.
Godnatt!


Kisses

Hallå.
Är i stallet, har ridit på min fina älskling. Sen klockan sju har vi lektion, har cafasch. Haha lite blandade känslor gällande det ;-) det kommer nog gå bra.
Bloggar kanske senare, hejdå!


Upp sju på helgen, något nice

Hallå.
Är nu påväg till stallet för att ge morgonjouren. Kändes inte så lockande faktiskt. Kommer hem ganska tidigt, skulle vara med isse men han hade träningar hela dagen så det blev inget. Men Yvonne kommer iallafall och grattar mig i efterskott. Sen ska jag se på ponnyakuten och serier.


Livet leker, eller hur vare?

Haha är på nå cepe humör. Tror det är sömnheten som tar över :P
Sitter iallafall nu och kollar lite tv med familjen, ska sen stoppa på OTH (ser om min älskade serie) och lägga mig i sängen. Kanske käkar lite bär till, mums ;-)


Dagens Jennie lol

Far till Boden nu, hejdå.


Uppmärksamhetsberoende, osjälvständiga ungdomar

Varför bryr vi oss om vad alla tycker? Är det en del av oss människor, finns det något inom oss som gör att vi alltid behöver stanna upp en sekund, inte för att veta ifall det man gör är rätt utan för att se till så att det man gör eller säger är coolt nog för kompisarna runt omkring en, det spelar ingen roll om det är någon som blir sårad på vägen för det gör bara att man hamnar ännu högre upp på "popularitetslistan". Finns det någon som gör att vi inte kan stå upp för något på egen hand för då hamnar man utanför och det är det hemskaste som kan hända, ja förstås, ifall inte alla andra håller med då.
 
Alla säger att man ska vara sig själv, men när man kämpat sig genom alla motgångar för att våga visa sitt riktiga jag så är det fel. För då är man antingen för ytlig, perfekt, dum, dryg, ja vad som helst kan vändas till något negativt. Vi lever i en värld då man ska le och hålla med alla andra, för annars blir man inte accepterad.
Det enklaste är att följa strömmen, right?  
 
Vad är det med oss människor egentligen? Det går så långt att man kan göra i princip allt för att få lite uppmärksamhet, för att få just den där killen att kolla lite extra på en, för att få våra föräldrars bekräftelse. Ungdomar dör var och varannan dag  för en sån extremt onödig anledning som mobbning, folk som bara måste slänga iväg kommentaren om att man är fet, ful, dum i huvudet när man går förbi någon i korridoren, man kommer hem och möts av kommentarer på internet som är värre, för det är väl enklare att skriva än att stå öga mot öga och säga att man vill att någon ska ta livet av sig. "Vadå jag sa ju bara en sak" ifall du tänker så, ja då tänker mest troligt resten av personerna som mobbar personen också så, tillslut blir det ganska mycket för en person att behöva ta, eller hur? 
 
Vi är i en värld full av uppmärksamhetsberoende, osjälvständiga ungdomar som inte har någon aning om vad dom håller på med. Vi gör först och tänker sen, men det funkar inte att säga "det var ett misstag jag ångrar mig", det får inte den utsatta att må bättre, det får inte den utsatta att förlåta dig och glömma bort det och jag är säker på att det inte får den utsatta att resa sig från graven.  
 
-
 
Jag är antingen självständig eller ensam, eller lite av båda delarna. Jag söker inte tröst hos människor, jag har aldrig tyckt om att visa mig svag inför andra människor. Bortsett från begravningar är det inte många som sätt mig gråta, om dom gjort det är det för någon andledning som verkligen tagit hårt på mig, inte för att någon tog min mössa. Nej men ni fattar, det måste vara något riktigt jobbigt som hänt. 
 
Det senaste året har nog fler sätt mig ledsen än vad antalet personer sätt mig ledsen inom hela mitt liv. Folk förändras, folk försvinner och varje gång sitter man där och undrar vad det var man gjorde fel. Jag har fått nog av det, något inom mig har insett att relationer, såsom vänskap och kärlek, det tar mer än vad det ger tillslut. Visst det var väldigt skönt att ha en pojkvän man visste alltid fanns där, men det slutar alltid med tråkigheter. Precis som det uppstår saker under tiden också, vissa säger att det gör en starkare. Sure, vi lär oss, men jag har fått nog av allt. Jag kan bygga upp mig själv på andra sätt än att trycka ner mig själv (för att sen växa som person som verkar vara en taktik), må dåligt eller trycka ner andra.
 
Jag säger inte att jag är något helgon, jag är inte alltid lycklig, men jag har insett att det vi gör är fel och ja vill inte vara med på det längre. 
 

Komiskt

Hej.
Kan inte sova så kan lika gärna slänga in ett kort inlägg. Var hemma idag också. For sen till stallet, red på lektionen. överpigg ponny när han såg bommar, men han är bäst ändå. Frös dock halvt ihjäl så det var mindre skönt.
Imorgon står jag och Ewa i cafeet, vi ska baka bullar så det lär väl vara bullar och toast jag kommer leva på imorgon ;)
Godnatt.
Ja juste, statistiken höjdes nå jävulskt efter rubriken/inlägget "min älskling", vem kunde tro att jag menade min svarta lurviga lilla pojke ;) ;)


Min älskling

Hej!
Dagen har varit väldigt skön, sov ett bra tag. Sen har jag bara målat och ritat.
Sen tog jag och ida bussen till mjölkudden där mamma hämtade oss för att sen fara mot stallet. Red på lektionen klockan sex, åh vad jag älskar min bebis. Han gick stadigt mesta delen av passet, duktig i sista galoppen och åh va han var bra. Väldigt nöjd.
-
Nu är vi på väg hem, hungrig, fryser och hostar sönder halsen. Haha, skönt ;)


Jag gillar mina föräldrar

Ni ser ju vad jag hållit på med hela kvällen. Sen kan ni ju ha hänsyn till att det är första gången jag ritar en riktig människa så allt är inte perfekt nä :P
Lol godnatt.


Måttsund

Hej.
Är i bilen på väg till skolan nu, klockan nio går bussen till måttsund. Fan va less när det blev så jäkla kallt precis idag. Men jag och Ewa åker madrass (haha) så vi kan sitta inne istället. Vi kommer dö men sånt händer väl. Tror dock inte att lärarna ville att vi skulle åka madrass, dom berättade om deras förra klasskompis som blev förlamad när hon åkte in i något med madrassen, eh ja. Lol fan, jaja hejdå :P


I know why

Jag har funderat och funderat över varför jag har gett upp mitt sociala liv. Och nyss kom jag på det, på den senaste tiden har jag bara förstört alla relationer jag haft med folk på ett eller annat sätt. Olika val som har gjort att relationer har förstörts. Jag gör då detta inte med flit men jag är väl inte den bästa på att tänka igenom saker så jag får väl ta konsekvenserna för det också haha. Sen är jag väl inte den mest sociala personen heller, jag är kass på att hålla kontakt med folk och jag hatar folk som inte kan planera, stör mig på små saker som gör att jag inte står ut i närheten av dom. Haha
-
Jag gillar dock mitt liv med hästar, bamse, Thor, ja det jag håller på med nu. Har ju även kommit igång med att rita och måla, det är riktigt kul så det är nice.
Jaja, godnatt.


Jag hade kunnat...

..ge upp mitt liv här i Sverige för att börja om någon annanstans. Det hade varit så jävla skönt, djuren hade dock behövt följa med, Ewa är då inkluderad i kategorin "djur"
Så någon snäll människa övertala mina föräldrar att vi ska flytta långt, långt bort.


"Mello" måste vara det fulaste ord jag hört

Lol, ja det är fult som fan.


Grönt kort

Hallå. Har varit lite knasigt med bloggandet. Men hade iallafall hoppträning igår, min ponny är bäst :P nej men det gick bra.
-
Vi är nu på väg till stallet, Ida tar Thor. Får se ifall jag ska rida nå annars har jag iallafall första grönt kort kursen klockan tre till fem.
Hejdå!
Lol jag borde fixa till bilden med blå och gula grejer men jag är för lat.


Geniet har talat

Ni ska bara veta hur mycket lättare det blir för mina föräldrar att få upp mig på morgonen nu när geniet (jag såklart haha) har kommit på den ultimata idén. Jag kan inte somna när det är för varmt i rummet men jag "kan" inte gå upp på morgonen när det är kallt så jag har kommit på den smarta idén att när jag vaknar stoppar jag elementet på ettan, för då är det kallt till när jag ska lägga mig. Sen när jag lägger mig stoppar jag den på femman så det har värmts upp till morgonen. För det hinner oftast inte bli varmt innan jag somnar.
-
Åh mina föräldrar har skapat nästa Einstein!
Vi är till och med lika i utseende


Skadat ryggen

Hej.
Ligger i sängen nu, har haft lektion idag. Vi hoppade litegrann och jag hade Chakira. Riktigt kallt var det förresten idag haha. Men det gick bra ända till jag ska hoppa sista hindret och en skoter åker på ängen och hon spänner sig och börjar studsa litegrann och jag tappar helt koncentrationen och glömmer bort att skänkla och övertyga henne så jag flyger till andra sidan haha. My bad.
Jag var ju dock inte så seriös med rubriken men ryggen och rumpan har lite ont haha. Pappa har masserat och stoppat någon kräm, sträckte säkert mig eller nå.
-
Är riktigt upprörd (inte över avfallningen) så jag går och lägger mig nu. Godnatt.
-
Japp, vi är söta.


Mina bebisar

-


Framtidsplaner

Kock, strippa, dressyr ryttare, arkitekt, snickare, byggarbetare, politiker, pilot.
-
Imorgon kommer ett inlägg om mina framtidsplaner!


Haha ja min pappa är söt lol

Hallå där.
Är allmänt glad, kan bero på den extremt "dampiga" låten på tvn som får mitt humör att stiga till molnen. Haha, men det är skönt!
-
Ida väckte mig och Vickan halv elva tror jag, fick börja leta paket (ja min syster gömmer mina paket varje år) sen öppnade jag dom. Jag är riktigt nöjd!! Mycket relaterat till ridningen vilket jag uppskattar då vi redan har massa kläder, man kan ju dock aldrig ha nog ;) men jag kommer mest troligt lägga ut bilder på allt på den andra bloggen när jag har tid.
-
Men det jag fick var, HV polo piké, väst och schabrak (gissa hur lycklig jag är!!), ett par ridbyxor, ett par "skämt byxor", pengar, presentkort på kicks, 100 kronors påökning på kortet varje månad, hårdekoration till dressyr tävling, en riktigt snygg tröja av Viktoria, en tavla där man kan träna på dressyr programmen (behövligt, eh ja ;)) har jag fått med allt månntro, jag tror nog det.
Eller jag har fått en klänning som jag beställt tidigare och redan fått hem, men det var en present så ja :P
-
Efter vi skjutsat hem Vickan for vi till stallet och red ut med Maria, saga och Ida. Vilket väder alltså!! Mitt ansikte led, helvete alltså. Men Thor var helt okej duktig så det var trevligt. Sen for vi hem och dom plus Peter har käkat här. Vi barn eller vad jag nu ska kalla oss, sitter nu framför melodifestivalen med godiset ;)


Fjorton hela år

Hallå!
Stallet gick väldigt bra. Thor är finast som alltid, skötarna fick rida litegrann också.
-
Efter stallet hämtade vi upp Vickan, sen for vi och handlade. Jag körde in i en stackars tant, lol.
Sen for vi hem och käkade. Vi hjälpte Ida att göra desserten till imorgon. Var ute och sprang/gick och kollade resor till Malaysia, åh vad jag vill dit! Hade lätt kunnat stanna kvar där med nån snygg kille haha. Nej men det hade vart jävligt nice, ännu bättre ifall Vickan hade följt haha vi satt och drömde litegrann under tiden :P lol.
Fyller ju även år idag så längtar tills imorgon, öppna presenter<3<3<3
Nä godnatt nu!
-
Det är några år sen, haha fan va ful.


Blä

Far snart till stallet. Det skulle vara hoppträning men underlaget suger så jag och Ida rider ut istället. Viktoria skulle med men nu blev det inget eftersom att hoppträningen blev inställd. Hon sover iallafall här, så det blir väl nice :P