förstår inte hur det kunde bli såhär..

Hejallafolk.
Har nyss kommit hem, eller för ett tag sen.
Vi hade brännboll på förmiddagen som inte jag visste något om så jag hade tio cm klackar.. men jag fick avra dommare med Ewa sen Filip.
Sen var det världens äckligaste luch efter blodpudding typ, nämen typ. Sen hade vi klassråd, typ kaos för Anna var inte i klassrummet (a)
Så gick vi till kh, ont i fötterna som fan efter allt. Så slutade vi i stan, jag och Ewa gick till max och Ewa köpte en glass sen köpte jag en bh från hm sen kom mamma och Ida hämta mig och vi for till mormors lägenhet och packa ur det sista med Styre, Yvonne och Kalle.
När pappa kom hem hade han med ett paket till mig från posten :D Bilder ↓ på vad det var, men ska försöka fixa nagelbloggen, vi får se om det blir nå.


Akryl nagel sakerna, ska fixa någons naglar sen så kolla senare !

Nagelbloggg

Godmorgon ;) Väntar på att ewa ska komma är på skolan utan sms ensam, inte kul. Men jag ska starta en nagelblogg istället för att lägga ut massa bilder osv på den här bloggen, jag ska försöka fixa det på eftermiddagen men vi får se ! Men kommer fortfarande lägga ut liite bilder på naglar men inte så att det bara är naglar. Men jag kommer inte på vad den ska heta, ni för gärna skriva en kommentar eller bloggsvar om ni har förslag. Om det inte blir någon blogg är det för att jag inte kommit på vad den ska heta ;) Idag skulle vi tydligen gå till kh, inte kul att gå dit med 10 cm klackar och shorts när det är typ 10 grader ute.. Men klockan tre hämtar mamma mig och ida och då åker vi hem, då kanske mina akryl nagelsaker kommit så då ska jag fixa idas naglar :) men nu ska jag ringa ewa så hejdååå !

Alla säger att man alltid hittar den rätta, men om man ger upp va händer då?

HejHej
Har inte fått datorn av Ida för hon är spofjsofgijs. Och orkar inte ta någon annan.. Men iaf min familj, min morbror och hans sambo som bor hos oss nu några dagar och min moster och hennes sambo var och åt middag på östernspärla, gott gott. Sen har vi varit i mormors lägenhet och kollat.. Saknar dej redan, hur ska det här gå..?
Skolan har jag redan skrivit om sen när jag kom hem efter jag vilat ett tag fixade jag mina naglar. Orkade inte göra längre gjorde bara gele på mina med glitter ni får bilder ↓



vart inte jättebra har inte fått akryl sakerna ännu så ja.

Tack sötis !

Pratar med dej imorn,

frysta mums mums <333333

Hejhej.
For hem från skolan, mår illa och är yr. Men ja har inte gjort så mycket, är less på äcklen.
Ett till paket har kommit med nagelsaker :) Men ska äta nå sen vila osv.
Mår inte så bra heller för saker som hänt tidigare.. Men that's life antar jag..

syster älskar dej,

någondag sen outfit

Försat naglarna jag gjorde med 3d acrylic powder, as svårt

munnen vart sajfaosifj o och kroppen skulle vara blå men ja.



Älskar bilar låten hihi as gullig ju !

Jag har fortfarande inte fattat att du är borta..

Hej, förlåt för världens sämsta uppdatering men mår inge bra alls.. int sjuk eller så utan ja. Men jag far till stallet nu med syster och mamma. Kanske man blir lite gladare.. Kommer skriva senare vad som hänt åde men orkar inte nu..
Svar: Visst var den ! :) Den är från Gina Tricot och kostar 199 kronor :)

-


Jag gav upp allt för dej

Hejhej.
Vi gjorde inte så mycket i skolan idag, fick en loggbok, fan haha. Så glömde jag den i min bänk.. Aja. Men sen var jag Ewa,Filip och Måns kvar i klassrummet. Vi gjorde inte så mycket jag försökte få en lapp som FIlip hade, Måns lyssna på mucik och Ewa gjorde typ olika hela tiden ;) Sen for Måns hem. Sen körde vi "jag har aldrig" eller Ewa frågade mig och Filip massa saker.
Så vid tre eller fyra eller nåsånt gick vi in till stan, så kom ett fucking tåg så innan dom där sakerna för ner sprang Filip över så beövde jag och Ewa vänta i typ 10 minuter, fan va segt det gick. Men sen åkte Filip hem och jag och Ewa for till shopping och kolla sen gick vi och åt på Max, tjockt. Men ja det gick inte så bra för oss men orkar inte skriva, inte nå intressant vetni.
Men nu ska jag byta om och sen kolla på någon film. Sen sova ganska tidigt är trött som fan ! Men får sova hur länge jag vill imron, fan va nice på rikt. Jag skulle vara med Oskar men vi ska gå på stan istället nånå dag nästa vecka :)
Ja hejdå.
Juste har fixat Julia naglar ni får bild sen om hon lägger ut på sin blogg, så tar jag den ;)

svar till stralle

Svar: Hörrru ge dej, du är alltid söt bättre?!?!? ♥

vad är det som har hänt, hänt mellan oss

Skrev ju i förra inlägget att jag skulle skriva om dagen osv.
På morgonen såg vi på en film om medeltiden och då skulle vi anteckna eller nå sånt och jag Tove och Ewa skrev fan två sidor, fan va gryma vi är !
Men sen rast åh så sen mat och jag sitter mittemot Måns och Ewa sitter brevid Måns, så leker Måns alltid med min elelr hans egen mat så kastar han sylt på Ewa, HAHA det var typ mycket.. så säger han att jag ska komma eller så kastar han pankaka på mig så springer jag därifrån så jagar han mig typ i matsalen..
Så hade vi rast sen klassråd eller så sånt. Ja kommer inte ihåg vad vi bestämt men vi ska typ sova på skolan åh nå mer.
Så hade vi fucking fotboll hatar idrott fuck så iasfjhaofih a.
Sen gick jag och Ewa in till stan och hämta min klänning åde sen gick vi till Max för att träffa My, sen for Ewa hem och jag och My satt utanför JC i typ ett år sen gick vi in till skoaffären och var där till fyra då tog hon bussen ehm och jag gick tillbaks till skolan och sen åkte jag och pappa hem när han slutat. Chiiillll med ipad ändå. Ja när jag kom hme hade mina nagelsaker kommit eller en sak. Orkar inte ta kort.
Men ni får en bild på klänningen/tunikan. Fan va kul att det fanns i xs när Ida kolla men bara i s när jag kolla så köpte jag en s men aspofjaoifja. Ska kanske byta den imorn.
Den är egentligen mycket längre men jag vikte upp den för den var för långggg.

Strallleeeeeeeeeeee <3333333

Hejhej!
Stralle är söt alla som ville veta det :D Nämen chattar med Stralle ska snart skriva om dagen och ni ska få se vad jag köpt på stan.
KOLLA SÅ SÖT?!?!?!!?

Finaste jag vet.

Svar: va söt du är, tack så mycket :')
Svar till alma: Tack så mycket ! Jo du har rätt det ska jag jag !  :)

-

Hejhej !
Har tänkt och det har varit söta månniskro som skriver på fb sms osv, ni vet ju vem ni är och ni är för fina ♥ Ni alla som kommenterade snälla saker, ni är underbara och det är för er jag bloggar.
Men jag ska iallfall börja blogga igen, jag kommer bara strunta i om ni kommenterar om mitt utseende, vad jag har för kläder osv. SÄger bara att det inte är någon ide för jag kommer inte svara på dom eller bry mej längre.
Men jag kan ju skriva om vad som hänt under dagarna jag inte bloggat.
Jag märkte att jag hade tidsinställda inlägg så det har ju kommit lite nya inlägg ;)

Jag kommer inte ihåg exat när jag sluta blogga men jag börjar sen i måndags.
Det var ju första skoldagen, jag hade somnat vid tre och gått upp halv 8 eller jag skulle upp då men gick  upp 8 eller nå för alla står och skriker att jag ska upp. Men ja så sjutsa mys pappa och my mig ochIda till skolan. Vi har flyttat upp till ett klassrum högst upp. Jag hade 10 centimeters klack och skulle upp fyra trappor och sen var jag sen också, inte kul första dagen ;)
Det var jätte kul att se alla, sen har Agnes börjat i våran klass :) Känenr inte hon så bra men hon verkar snäll ;) Vi gjorde inte så mycket den dan, vi slutade halv ett. Nice som fan så åkte jag buss med FilipStubbfält. Mina nagelsaker hade kommit så jag fixade Idas naglar, bild längre ner. Fast jag har 5 packet kvar som ska komma !
Sen var det ju terminens första ridlektion, jag fick Elliot. Fin som vanligt men pigg som fan, som vanligt det också men ;)
Jussteee, måns sitter mittemot mej i matsalen så satt han och åt från min mat.. hehe sen suger han så han tappar massa mat och så skulle han skära nå så flög det ner i min tröja.. fan va äckligt på riktigt..
TISDAG
I skloan gjorde vi inget speciellt, eller minns int men inget jag komemr ihåg så kan inte vara så viktigt. Jag åkte buss hem eller jag tror det.. fan mitt minne asså. Så när jag kom hem typ sov jag eller asså fan skippar tisdagen minns inte någonting på riktigt !
ONSDAG
Vi har inte gjort nå speciellt idag heller vi har målat porträtt med våran syslöjdslärare. Inte kul asså, hatar att rita helst människor.
Sen kom Filip och stoppa mat på mig så sen stoppa jag på han sen stoppa han tvål i mitt hår sen skulle Måns stoppa tvål i mitt hår så jag stoppa i hans osv. Men så har ingen lärare nå humor så alla blir sura för att vi var på lågstadie toaletten. Sen för att vi inte skulle leka med tvål. Fast allt började med att jag och Måns skulle starta ett matkrig, haha..
Men ja jag och Ewa var på stan hade as nice, jag har lagt undan en tunika typ från gina, ska köpa den imorn när jag har med pengar. Ska vara med My, saknad som fan.
Men nu orkar jag int skriva nå mer hejdåååå !
Inte världens finaste men första gången och sjukt svårt med gele !

-


-


-


-



Jävla äcklen

ska sluta blogga orka m alla jävla störda som fan inte ens vet vem jag är. Varför blogga när bara äcklen ska klaga, har fan nog av såna så jävla störda. Ni som inte har fattat det så bloggar jag för min egen skull och ingen annan jävels.
Fyfan va coola alla ni är som kommenterar och trycker ner en. Fan mina förebilder ! OCh vad i helvete spelar det för roll om jag är 12 år, jag gör vad jag vill och det är mitt liv, fuck u.
Hoppas ni får ett bra liv ni alla efterblivna.
Och till alla andra, ska ju sluta blogga men ska ha kvar bloggen eftresom jag skrev här som minne så jag kan läsa den men pallar inte åh sitta och skriva när alla ändå bara klagar på allt. Kankse börja r igen sen.
Pusshejs.

Ska fixa min header idag trrrorjjaaa.

hejhej!
Har inte orkat blogga, är as trött. Men Viktoria har varit här ett tag sen hade hon träning så hon for te gstad trorja. Men iaf så ska jag fixa min header, chattar med Stralle. Vill äta nå men orkar inte gå till köket (a)
Ska nog inte göra så mycket roligt idag. Vi får se om jag far någonstans senare :)
Fan va jag längtar tills vi ska till Malaysia, helt as chill och fara bort från allt.
Men imorn ska jag och Viktoria vara i stan m Stralle och om Isse skulle med. Sen ska vi vara med Oskar och om Filip kunde :)
Men ska vara social med Stralle nu hejdåå.

svar till dom som kommenterat inlägget för typ 100 år sen.

push-up, ja, nå fel med det? Och den andra, jag har svarat på en som skrivit en likadan kommentar som dej och jag tycker inte heller det var den finaste bidlen men jag hade brottom så orkade inte ta massa bilder. Sen är det väl min bild, min kropp, min bh, min blogg, eller hur? Vadå p12ig ahhah, är det p12igt att lägga ut det jag köpt..  jag är inte kile ifall du inte visste det och jag vet då ingen p12 som lägger ut bilder på sin bh och jag hoppas att ingen kille använder bh. Aja pallar int er som ska klaga på andra, pusspusss.

Hejhej.
Skulle blogga hos Viktoria men det vart nå fel så det försvann :( Men ja jag hade 45 minuter på mej att duscha, städa, sminka mig och platta håret men hann inte platta det så satte upp det i en hästsvans. Men jag tog bussen till Viktoria, hon skulle platta håret så jag kollade fb på hennes dator. Sen cykla vi till stan kollade typ en halvtimme sen orkade vi inte och gick till kh och ringde massa folk men ingen kunde typ men så kunde Oskar så vi cykla hem till viktoria och lämna cykeln sen tog vi bussen till Oskar. Så såg vi på en film, vi såg inte så mycket vi prata typ bra åså. Så tog jag och Viktoria upp hela Oskars säng :D hihi. Men sen körde vi skp, sen gick vi ut till studsmattan och körde skp för det var så varmt i hans rum. Sen gick vi in efter en stund och vad gjorde vi då, vi pratade sen skulle han äta så jag och viktoria satt i hans säng och väntade. Sen när han kom tillbaks så sjutsa hans pappa oss till statoil så hyrde vi en film. Så for vi hem och såg på den. Så låg jag och Viktoria i sängen så fick han sitta för det fanns inte plats (a) men la han sej ner ist åså så dom hela tiden att jag var as varm, (y) Så var Viktoria typ upptryckt mot väggen och jag i mitten sen var Oskar as nära kanten, cool man är som fick bästa platsen ! Men sen hitta Viktoria nå sanning eller konka i min mobil så vi körde det i typ fem minuter sen gick Viktorias buss och jag ringde pappa så han hämta mej och nu ska jag äta något har bara ätit frukost och sen åt jag potatismos när jag kom hem men är fortfarande hungrig ;)
bjuder på den orka inte ladda upp nåmer bilder ;) såg typ rädd ut men haha..

-



Fullt hus !

Hejhej !
Ida har haft sitt "kalas" idag, med vuxna som fikat osv. Hihi fick också presenter :D Fick pengar och presentkort ! Men imorse cyklade jag och Ida till H&M Ida skulle köpa en as fin sak men denfanns bara i storlek 40, så ne. Men jag köptel ite saker som ni får bild på längre ner i inlägget.
Men det har varit fullt upp hela dagen med folk. Vårat kusinbarn kom hit och vi gick till campingen med Bamse, varmt som fan i vattnet ville bada men ingen vill bada med mig, dom tycker det är för kallt.
Men iaf, fixade Ida och Benitas naglar. Nu ska jag se film.
hejdå.

Min och Viktorias packlista till tältningen!

nä orkar inte skriva hela men kbry. nä skoja är hyper, märkte nyss att jag måste beställa två till saker. blä aja puss.

kind of

SISTA PERSONEN SOM: 
Sov i min säng: nyss fått en ny så bara jag
Fick mej gråta: vetint int gråtit på länge !
Jag delade en dricka med: minns it
Jag gick till ett köpcentrum med: för länge sen
Skrek åt mej: haha ida

HAR DU NÅGONSIN: 
Sagt jag älskar dig till någon och menat det: Ja
Hamnat i slagsmål med ditt husdjur: alltid, brukar slås med min hund 24/7 asså
Varit i new york: nejj
Drömt något som slagit in: jo
Fått skuldkänslor för nått du har gjort: Japp
Önskat att du var av det motsatta könet: ja..
Haft en fantasikompis:
Vad ska du göra när du är klar med detta testet: sova
Vad var det sista du åt: godis (a)
Är du uttråkad: ja och trött
Hur många kompisar är online på msn: vetint
Sista filmen du såg: black swan typ
Sista rösten du hörde: ida
Är du kär i någon just nu: jappppp ,, :/
Vilken bok läser du just nu: klass 7b typ
Vad är det på din musmatta: har en mac japppp.
Favorittidning: läser int typ.
Värsta känslan i världen: besvikelse, sorg, kärlek ibland om det är en känsla?
Vad var det första du tänkte imorse när du vaknade: fuck my life, varför ska alla väcka mej ?!??!!?
Namnet på din framtida dotter: har int tänkt på de
Namnet på din framtida son: inte på det heller
Choklad eller vanilj: Choklad
Framtidsarbete: nå kul !
Är du högerhänt: jo
Favoitsport att kolla på: ridning kanske
Vad finns under din säng: Golv
Din hårfärg: brunett
Ögonfärg: bruna
Längd: 1,50
Glasögon:
Ålder: 12
Pojkvän/flickvän: singel
Favoritsyselsättning: orkar int skriva typ
Vilken typ av bil kör du: ingen
Tycker du om att vistas runt människor: om det är kuliga människor så ;=
Har du varit kär i någon du aldrig kommer få chansen på: javenne va dom tänker
Har du jobb: Nej
Någonsin älskat en nära vän: ja?
Är du ensam nu: nej
Är du rädd att du aldrig kommer gifta dej: Nej
Vill du gifta dej: jatyp
Vill du ha barn: Jatrore

FAVORIT: 
Rum i huset: garderoben hahah
Musik: olika
Sång: har olika 
Minne: finns så många.. 
Dag i veckan: olika

DOM SISTA 48 TIMMARNA HAR JAG:
Gråtit: Nej
Köpt något: ja
Blivit sjuk: nej eller nä
Sjungit: jooo haha
Sagt jag älskar dej: nje men skrivit
Kramat någon: Jatrore
Pratat med någon: joo
Haft ett seriöst samtal: japp
Saknat någon: jo
Bråkat med dina föräldrar: japp hihi
Drömt om någon: ja
Sovit mycket: ja men för lite ändå ;(

åh fan va kul åh tälta!

Hejhej !
Fan va trött, dom väckte mig klockan 10. Fast vi ska ju till stallet så, sen har jag fått mina nagel penslar ! Men jag ska beställa 4 eller 3 till saker. Ni får se sen när jag fått det vad det är. Men orkar inte ta kort på pelnslarna.
Vi ska rida ut på någon, vi fick välja men jag vet inte vem så vi får se ;) Nästa vecka ska jag Viktoria, Filip och John tälta eller det är inte säkert men japp. Fan va kallt.
Men ska beställa nu så pusss,
åh va less jag blir det går inte att ladda upp bilder.

åhhhhhhhh, har bara fyrahundra sms kvar.. fan måst klara mej på det tills nästa månad.

Hejhej!
har bara bakat med Idao ch sen har jag duschat idag. Skulle vara med Oskar nu halv sju men har inte plattat håret eller nå så orkar int idag. Vi får se vad jag ska göra sen :)
Men nu ska jag kolla lösögonfrans lim. Tråkigt liv men måste köpa nytt !
Hejdå.


hihihihihih puss på rumpan.

Tjejlistan

1. Har du ett par rosa string?  Jappp
2. Vem var den senaste du pussade? människa, filip sjur bamse.
3. Vad har du för bhstorlek ? 70a
4. Trivs du med det? - Vadå?
5. Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? - hahah åh, 39 nu. haha jag, viktoria och noah satt och räkna dom :D
6. Gillar du nån nu? - Jaaa, men vill inte !
7. Vad gjorde du inatt? - Sov
8. Och i förrgår natt? - Sov
9. Vad gör du innan du ska sova? - kollar mobilen och fb i mobilen 
10. Kan du prata med dina föräldrar om allt? - inte allt men mycket
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - ja
12. Har du varit gravid? - nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - har ingen
14. Choklad eller glass? - olika
15. Push-up eller T-shirtbh? - push-up
16. String eller hipsters? - string
17. klackskor eller sneakers? - beror på
18. Kjol/klänning eller jeans? -jeans,

Tio fakta

1. Hemstad/ort - luleå
2. Äkta håfärg? - brunett
3. Nuvarande hårfärg? - brunt
4. Frisyr - uppklippt snelugg 
5. Ögonfärg - bruna
6. Skostorlek - 35
7. Humör - trött
9. Civilstatus - gift, fast singel
10. Vänster eller högerhänt - höger

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - två gånger 
2. Tror du på kärlek? - ja varför skulle man inte ?
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - joppp
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - a,
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - asssså typ nää,
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nepp
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? -nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - haha hur ska jag veta? då blire ju int hemligt ;)
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? -  assså nu typ. 

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. cider eller öl? - cider ifall jag hade druckit
3. Dag eller natt? - beror pååå
4. One night stand eller förhållande? - förhållande 
5. Tv eller internet? - internet
6. Pepsi eller cola? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - olikaa jao.
8. Färgfoto eller svartvita? - färg
9. Telefonkontakt eller face to face? -  beror väl på
10. Bilddagboken eller myspace? - inget, facebook skare va 

Tio Har du nånsin

1. Har du nånsin blivigt upptäckt när du smitit ut? - na tror int dey
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - asså nää,, 
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - men ja? 
4. Har du hoppat bungy jump? - nej aldrig 
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - neaa  
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - näääää
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - hihihihihihihihi
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - jag vet inte vad ömsesidig är så vem vet ? ;)
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - jaaappp

Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? - ja som fan,,
2. Är du glad? - na sådär
3. Är du fundersam? - haha kul det lät.. 
4. Är du uttråkad? - jaa
5. Är du tysk? - nepp
6. Är du japansk? - nej

7. Är du italienare? -nej
8. Är du fransk? -nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - jo
10. Gillar du någon just nu? - ja
Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? -  00.50
2. Namn? - Jennie
3. Vart bor du? - Luleå
4. Hur många barn vill du ha? - 2 typ
5. Vill du gifta dig? - ja typ 
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skääärrr 
7. Har du ätit sushi? - ja,,
8. Favoritglass? - olika :D  
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - typ fleraaaa
10. Humör? - trött

Fyra Grejjor

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
2. Har du en hund? - ja
3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon va troru?!?!?!?? :D 
4. Tror du på spöken? - vetinte

Skulle du

1. Skulle du vilja vara längre? - nej
2. Skulle du vilja väga mer? - nej.
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nje

Kan du

1. Kan du röra på öronen? - nje
2. Kan du slicka dig på näsan? -nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen ? - japp, eller typ inte längre. har gjort det så mycekt så har börjat skela när jag gör det :(
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - inte när jag är vaken ;)
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - sprit? ja.

hihihihihihih.

Hejjagharingelivså jagvetfanintvadjagskagöra

Japppp ska gå och kolla om jag kan baka cupcakes till idas vuxenkalas grejsimojs, fast ska bara fixa muffinsarna måste köpa saker till dekorationerna sen.
asså vet någon om det är näsat vecka på sommarlovet näsat vecka? ;o
Nästa veck ask jag typ tälta om dom som skulle tälta kunde osv. Sen på måndag ska jag vara med Vktoria och min nya man, hihi nämen ska var med Stralle och rasmus sen viktoria dååå :)
men jaaa, hejdååå ;*
det är nå damp så kan inte ladda upp bilder, sen är fb helt iajd aod också , lessssss.

svar till anonym: Tack så mycket ! :D

Hejhej :)
Jag kom på att jag glömde skriva om igår så gör det nu !
Jag gjorde ingenting till klockan fem då cykla jag till storheden och träffa Viktoria, vi cyklade till ica i gstad och träffade Oskar :) Jag köpte tuggummi sen vare nå cepe med mitt cykellås sak asså dör, haha så vi lämnade den på ica sen gick vi till ip, kollade vilka som var där sen gick vi eller oskar cyklade hem till oskar :) Det var as kallt ! Han har ett as nice hus ! men vi var i hans rum, viktoria kollade fb åså sen skulle han till sin farmor typ så vi ringde till Noah så han kom så drgo vi till nån trapp och pratade sen ringde Johannes och sa att vi skulle komma till skolan och vara med han och Moa :) så vi gick dit sen börja jag Viktoria och Johannes att frysa så vi gick till en trapp och sen prata vi typ bara sen ringde dom på hos någon surkärring så vi behövde springa ut så slängde Johannes in sin typ sparkgrejsimojs i en stor buske typ sen gick vi till nån kulle ty poch satt på den och det var kallt som fan. Så gick vi tillbaks till den där trappen så ringde dom å igen efter ett tag så slog jag mitt lillfinger i dörren haha. Så det vart dubbelt så stort :( Sen gick vi till nå gungor och frös och prata sen gick vi till statoil och vänta på Viktoria buss sen kom mamma och pappa och hämta mig.
jag ska fixa Idag tårta på lördag på morgonen, fyfan va nice. Ni komemr få bild sen !
Men ja hejdå , ♥
fuck måst ha!

-



sämst kvalla men ja.. ska börja cykla till gstad nu.. fucklife.

hihihi.

Har fixat mina naglar nu, ni får bilder senare när det torkat åså. Måste göra mig klar men orkar inte. vet inte hur jag ska komma till gstad men på något sett kommerj ga dit iaf ;)



hihihi.

Har fixat mina naglar nu, ni får bilder senare när det torkat åså. Måste göra mig klar men orkar inte. vet inte hur jag ska komma till gstad men på något sett kommerj ga dit iaf ;)


You are amazing

Pappa ringde och väckte mej halv elva typ.. Aja. Klockan sex ikväll ska jag vara med Viktoria och Oskar :) Skulle kanske vara med Stralle, vi får se.
Ska äta, baka, duscha, platta håret och göra mej klar :)

Fimosticks 100 stycken.


24 stycken sen fick man ett par lösögonfransar med :)
sen kommer det tre till paket trorja :)

still need you beside me

Hejhej !
Ska sova nsrat så det ffår bli ettt sanbbt inlägg nu.
Men jag for och gratta mormor, sen lämna mamma mej på storheden påvägen hem. Var på H&M sen kom Viktoria. Jag köpte en bh. Sen for vi till Lindex, hon köpte tight jag köpte underkläder, 3för2 eller nå såntdär. Sen gick vi till Ö&B köpte dricka, sen till djurmagasinet. Såg fäglar som strula, ni får bild längre ner haha. Sen gick vi och satte oss i en rondell, jag gjorde kullebyttor och alla i bilarna stirra, typ kolla på vägen kanske?
Sen tog vi på oss bhn vi köpte utanpå våran kofta och satt i rondellen sen satt vi så i typ en halvtimme sen gick vi till Maxi och gick på toa sen köpte Vktoria korv för hon var hungrig. Så köpte jag godis på Ö&B. Så gick vi till hennes cykel vid H&M så cykla vi til gstad och kolla matchen, tror dom vann ;) Men ja så drog jag Viktoria och John till Ica för att jag och Viktoria frös, det är as kallt ute :( Så kom Noah och Emil, sen kom Pigge så drog han efter ett tag sen drog Noah och Emil sen kom alla tillbaks åså. Sen skulle vi dra någonstans men vi stanna på parkeringen och pratade. Sen behövde Viktoria och Noah hem och pappa hade kommit. Så Viktoria sjutsa mej och Noah och John bodde på vägen till storheden så dom följde med oss :) Så skulle viktoria cykla till Tuna men vi sjutsa henne hem. Så kom jag hem vid halv elva eller nå sånt. När jag kom hem låg det två packet och vänta på mej. Imorn ska jag ta kort så får ni se vad jag köpt. Det var jättebilligt! Ska fixa mina naglar med det jag fått imorn trorja ;)
Imorn ska jag vara med dom i gstad eller så ska jag vara med Oscar, vi får se hur det blir :) Aja måste sova nu, hejdå.
'
Vart ingen bra bild.

va är kärlek för nå skit?

hej.
pallar int åh skriva nå mycket.
Chattar m Viktoria och Stralle, tack för att ni finns ♥ ska vara med John och Viktoria senare, dom kommer hit så vi drar till campingen trorja.
A men nu ska jag gå upp och äta och fixa mig.
Som att allt rasade på en sekund, allt vi byggt upp.

jag tror jag är kär

hej !
ska sova nu jag måst typ upp tidiagre imorn :s Aja orkar inte skriva nåmer, hejdå <3


Wille är kortast bara så alla vet.

Tjaa !
Blev inget som planerat idag, jag bakade inte och var inte med John och Viktoria :( men jag ska äta nu sen får vi se orkar inte göra något typ regnar ute och ingen vill va ute i regnet..
glömde att publisera

-


blev inte att vara med någon men har lovat att baka m ida till hennes kalas elelr va man nu säger haha.

-

blev inte att vara med någon men har lovat att baka m ida till hennes kalas elelr va man nu säger haha.

-

svar till anonym: Nä inte det, var med Viktoria L.

Hejhej !
Vaknade klockan 12, eller Ida väckte mej.. Men jag har städat, känner mig duktig ! Men iallafall så senare kommer Viktoria, så är hon hos mig ett tag sen cyklar vi till storheden och ska kolla i H&M typ sen kommer John eller så följer han med och kollar sen far vi till campingen sen vetja int va jag ska göra VIktoria kanske sover här tonigghhhtttt ! Vi får seeee :)
Men måste äta någonting sen ska jag fortsätta att städa på sminkbordet :ss dör.
Förlåt för inge bilder men orkar inte ta kort ;)

-


<3



-


vad ska jag göra sen?

Hejhej !
förlåt för helt sjukt dålig uppdatering men ska bli bättre !
Men kan skriva vad jag gjorde igår. Vi for till LK och skulle kolla på nå ska Ida och my åh massa mer gjorde för att få ett helgpass på LK. Sen for jag hem fixade mig åså. Sen kom Viktoria så jag åt sen sjutsa pappa oss till gstad. Vi gick till ip och kollade Johns match. Sen träffa vi Filip och Sixten. Dom dissa oss så vi gick till discot. Träffade Isse åh hans kompisar. Det sög på discot, det var typ as mörkt så man såg typ inge sen var musiken så hög så man kunde inte prata och det var typ inga där.
Så vi gick tillbaks och kollade på Johns match igen. Fast det var så kallt så vi gick in och värmde oss i skolan :) John ådom förlora.. men John for hem och duschade och böt om åså sen kom han till skolan. Vi satt där och pratade sen gick vi till discot för att kolla sen till skolan igen. Sen vid 11 eller nå for vi hem för viktoria hade match åtta nästa dag.
Idag har vi varit i stallet, jag red ut på Silke ochIda på Tindra. Börjar bli för lång för b-ponny haha.. Ikväll för vi se vad jag ska göra ska typ till gstad igen :)

Andrea, Viktoria och Jennifer !

haha dör på rikt !

jag är tolv år och jag fattar inte varför man inte ska få lägga ut det man har köpt och spelar det någon roll hur gammal man är?? på bilden var den mer urringad än vad den brukar , men vafan ska du bry dej om det? om du inte gillar det titta inte förfan! Vad är det som är patetisk? Och nej hela bhn syntes inte, dags att skaffa glasögon tjejen.

jag trodde jag skulle sakna dej,

Hejhej !
Vakna vid tio över tolv typ sen gick jag upp kollade fb åsånt. Senare vet jag inte vad jag ska göra.. ska kanske vara med folk sen på kvällen, vi får se !
men ska ta och fixa nån frukost nu.
sötstorebror ! <3

hur ska jag vet, veta vem det är som är rätt?

Hej, har kommit hem från lk för ett tag sen ska skriva om dagen sen ska jag sova, skönt !
Men vakande typ kvart över tio, sen vid tolv for familjen til hägnan och träffade saknade kusiner ! Sen kvart över ett sjutsa pappa mig till gstad och sen mötte jag Viktoria på busshållsplatsen.
Så gick vi till Ica, så vare nä äckel som höll på men visst !  Så leta vi efter Filip, Sixten, John och Viktor. Sen hitta vi dom, inte så svårt menmen. Så vare typ två till eller tre elelr javenne. Så cykla dom och jag och Viktoria hade ingen cykel så vi fick låna någons kommer int ihåg vems men nån snäll ;) Så satt jag på sadeln och viktoria sjutsade. Dom andra sög på att sjutsa haha :') Men så cykla vi på nån väg som vi tydligen inte skulle cykla på för det var nå sak. Men ja så hade alla redan hoppat i medan jag och viktoria typ stog och kollade på sen gick vi ner och bada men ville inte blöta håret för det skulle bli lockigt, men ikket. Såklart skulle dom skvätta vatten på oss.. men ja så v blev typ dränkta nämen dom skvätte massa vatten.
Så när vi badat klart så skulle jag ta på mig bhn och ta bort bikini överdelen, så stog viktoria med en handduk bara på framsidan för var bara vatten på andra sidan så kommer det en jävla båt, åså vare typ tio pers där.. Men så cyklade vi till John för att nästan alla skulle byta om, hans katt är jättesötttt ! Jamen sen skulle nån sjutsa mej och viktoria skulle sjutsa nån för jag var lättare eller nå sånt skit men sen sjutsa viktoria mej på sadeln och Filip.L på pakethållaren. Så kolla vi busstiderna och sen for vi till Statoil. Dom köpte glass sen kom mamma, pappa och Ida och hämta mig och Viktoria eller vi sjutsa viktoria till storheden så åkte hon buss hem.
Sen fixade jag mig till Lk inte det som går snabbast menmen. Så for vi dit jag, Ida, pappa, mamma och Ingela  åt och vi var med dom i nån timme sen kom Andrea så jag var med henne vi gick omkring gjorde saker, träffa folk åså. Sen vid kvart i elva elelr nå for Andrea hem så jag var med Viktoria Fagervall. Vi skulle vinna en playboy kanin kudde mn det gick inge bra så vi fick en uppblåsbar klubba osm vi gick omkring och slog folk i huvudet och på ryggen med, dom titta helt konstigt på oss hihi. Så går jag förbi nå äckel fjortisar så ba puttar nåt äckel mig, men typ jaok, förstår mig inte på dom.
Så åkta jag och Viktoria Larven, vi åkte den själv så fick vi åka typ massa varv. Så skrev vi som fan och alla stirra helt konstigt, fattar inte varför..
Men sen vid kvart i tolv gick vi mot bilen och jag höll på att frysa ihjäl. Men sen kom vi hem jag gjorde mig klar och nu ska jag sova för ingen är social på sms :( Fast ska inte smsa så mycket mer har smsat 900 sms på fyra dagar..  ajja. Mina ögon håller på att åka igen hela tiden så ska sova godnatt alla söta !
<3

sleeping in my car

Hej !
Ska sova nu, vi har sett på "The Kid" hemsk film igen. Men aja imorn måst jag upp typ tidigt.. nämen typ halv elva.. ska vara i gstad klockan ett så ska jag Vixxxiiitoria, Sixten, Filip, John och nån viktor bada :) sen får vi se vad jag gör efter det :) Men sen på kvällen är det ju LK med Andrea ! :D Sen ska jag träffa lite folk där åså :)
Inte okej att jag smst 600 sms på tre dagar...
Men nu ska jag sova gnatt ! :D

I can go down on my knees for you and all you do is make me feel bad

Hej igen ;)
har beställt massa saker ni får se va det är när det kommer ! :D men ska se på film och bada bamse nu så heidå :D
snart fyller du fjortis syster, hoppas du får det jättekult fast glömde köpa presenterna ju..  älskar dej.

Andrea, japp haha !

Tjohej !
Tidigare idag har jag .... jobbat sen for vi och fika med Benita. Sne for jag hem har inte gjort så mycket åt ute åsås nice nice ska och bada med filip, sixten, john och Viktoria imorn :D Sen på kvällen LK med Andrea ! :D :D
Måste bara visa hur mobbad jag blir !
:((

Pippi och Viktoria !

Hejhej !
har ju jobbat till 13 vi kom hem vid ett fixade Sandras mugg. Sen for vi till frisören, Ida har slingat håret och jag klippte luggen ! As fint på Ida vart typ avundsjuk haha. Men sen for jag till Ica i gstad, det tog typ länge innan Patricio kom så jag pratade med Stralle och Isse :) söta dom är som inte hittar till deras träning (a) Men sen kom Patricio så typ cykla han in på Ica så var jag ute så jag gick in så lämna vi cykeln är inne sen vänta vi på viktoria vid busshållsplatsen. Tog typ lång tid..
Sen kollade jag och Pippi på Filip och Sixtens träning och lite av Viktorias :) var as kallt :( Men sen visste vi inte var vi skulle fara så vi satte oss på marken en stund sen började vi gå till storheden, bara pippi som visste vägen ;) haha. Så efter lite mer än halva vägen så stanna vi i en rondell och jag gjorde bakåtkullebyttor och sen satt vi och vinka till folk osm körde förbi, typ bara killar som vinka!
Men sen fortsatte vi, så vi gick till coop, sen gick vi till Maxi. Så missa Viktoria bussen.. Så hon skulle ta bussen som gick halv elva men det var nå tjafs sen hade hon kollat fel åså ba oafjpafja. Sen köpte vi gooodis :D
Så fanns det ingen buss till pippi så pappa sjutsa hem Viktoria och pippi :)
Sen kom jag hem såg kalrt American Pie och nu snart ska jag sova, orkar aldrig på upp på morgonen..
Vakkert men vattenkriget på ridlägret ;)

kalas jupp.

Hej !
Vi jobbade första dagen idag, roligt vare ! Fast kommer vara helt slut efter dom här dagarna ;) Men ska på lk med Andrea sen skulle jag träffa massa folk där, skulle inte gå med dom men vara med ett tag typ eller nå :)
Bra att båda hatar karuseller som snurrar hihi ;) Men ja, ska lägga mej i min nya säng och kolla på nån film i datorn !
Så pusshejs !

BÄSTAVÄN, Fan va länge sen man snacka med dej då, du ska ju vara på stan hela tiden så man träffar dej :( Men måst vara med dej nån dag ! <3333333333