Tävlingsdags

Hej!
For till stallet efter lunch, hehe de andra behövde gå hel dag :P nej men ja. Jag och Ida fixade Rajraj, klippte, flätade, borstade, samma sak på Thor. Hann även rida på Thor och Bernie, båda gick det bra med, lite bättre med Thoren.
-
Skulle dra ut med stubben men vi båda var för lata så jag har ägnat min kväll åt att fixa i ordning för tävlingen imorgon. Tagit fram och valt kläder och liknande. Är inte nervös faktiskt, jag känner att jag kommer vara glad så länge vi kommer runt hela programmet haha! Några avsaktningar här och där gör väl inget ;-)
Men nu är klockan För mycket, ska upp sex imorgon för att vara i stallet vid efter sju, startar näst sist så imorgon blir det en lång dag. Ida startar dock två gånger i mitten så det blir nice.

Godnatt nu!
Såg väl lite sådär halvt rolig och dryg ut på bilden men det får duga, har varit dåligt med bilder på mig.


Ojdå

Såg nu att jag borde ha varit med noggrann med headern, haha man ser ju allt som inte borde synas :P
Ni får väl ta och stå ut helt enkelt.


Ny design

Har NO nu, hinner inte fixa deisgnen klar nu. 

Kvällsträning

Hallojsan, hehe ja.
Kör mina kvällsövningar nu, ska snart sova och vakna upp pigg och glad för att efter skolan fara till stallet och förbereda Thor för tävlingen, han ska vara finast, men det är han alltid så det kommer inte vara något problem ;-)
Hat gjort om lite snabbt på bloggen, hann inte fixa något mer ikväll då jag också fixade hästbloggen.
-
Ska ta med mig min dator imorgon till skolan så blir mest troligt lite mer bloggning.


Ba dam dam

Hej!

Jag och Ida hade lektion för Tuva och Mira idag och det gick jättebra för båda! Duktiga både ponnys och ryttare. 
Efter de var klara skuttade jag lite med Valborg som gick jättebra det också, hon var väldigt duktig och man såg och kände att hon tyckte det var kul!
 
Fixade sen Thor med hans vita fina benskydd och schabrak. Han var lite trög och lyssnade inte riktigt för skänkeln men det gick helt okej. Jag ska träna på mina hälar och sen försöka ta hjälp av någon från backen så jag får lite hjälp på Thor, det var ett tag sen. 
 
Jag blev lite förkyld tror jag, red i t-shirt och vart frusen som fan och täppt i näsan. Ifall man kan bli förkyld så snabbt haha! Det kan annars bero på pollen, jaja. 
 
Hejddååå
Åhhh va mysigt, ikväll då jävlar 

heh

Hallå allihopa!

Fullspeckad dag, verkligen. Det vart hela 4 vändor på ponnypromenaden, satan vad barn det var! Det är kul att så många kommer såklart :P 
-
Har fixat och trixat ihop en pärm med övningar till mig, Ida och Thor som kan vara bra. Jag ska inviga den imorgon ;-)
 
Har inte så mycket att säga så hejdå!
 

Arcus

Hallå.
Hoppträningen gick helt okej, är missnöjd över min egna ridning men men. Ni kan läsa mer om det på andra bloggen (ryttarnal.blogg.se).
-
Jag Ida och pappa står nu i kö för att komma in på Arcus, väldans lång kö är det så får se ifall vi hinner komma in innan vi ska till stallet :P
Är PP idag, 44 barn och mina ben gör redan ont.


Matematik

Hej!
Har nyss haft matte, eller vi har matte men jag orkar inte jobba något mer. Gick ut själv för att jobba och det funkar väldigt mycket bättre, fick 23 uppgifter räknade. Är nu på rödkurs och gav upp nu dom sista 10 minuterna.
-
Känner mig väldigt tråkig och trött just nu, känner mig väl lite nere eller någon sån logisk förklaring. Imorgon kommer det nog blir bättre med två hoppträningar, en på Valborg och en på min älskade Thor.
Nu ska vi snart och äta och det vill jag inte missa (haha). Sen har vi idrott och sen fara in till stan för att kolla lite sommarkläder. Sen beger jag mig till stallet för att hjälpa där, usch vad jag kommer vara trött i både huvud och kropp när jag kommer hem. Jag var dock nog smart att inte ta klackar idag (brukar annars alltid lyckas med att ta dem på det dagarna vi ska gå mest på).
Det är väl bara ännu en smart grej Jennie lyckas med ;-)


Dresses

Aprikos klänning- H&M- 150 kronor
Väska- H&M- 150 kronor


Sommar!!

Jag är alltid snabbare med sommarkläderna än vad moder natur (haha) är med sommarvädret. Men det blir väl bättre snart antar jag.
Gårdagen bestod av skolan till sex sen tre timmars möte i stallet. Under den tiden har jag även lyckas tappa bort min älskade navelpiercing som jag gärna hade velat ha tillbaka. Haha :(
-
Fick även två av mina saker som jag beställt igår eller färger också men av kläderna. Har inte tid till att ta ordentliga bilder så mobilbilder får duga :/
Lägger on ett inlägg sen, hejdå!


Utställning

Hej.
Sitter i matsalen med mina tjejor och har snart öppet hus för föräldrarna om våra A&S arbeten, väldigt onödigt ifall ni frågar mig.
Ska spela vänd tia nu så hejdå


-Förlåt. -dödsstraff. -naken

Hallå!
Bloggappen har ej funkat så jag har inget kunnat göra, skulle kunna gå in på min dator men orkade verkligen inte.
-
Idag i skolan har vi pratat om dödsstraff och jag borde verkligen inte lägga mig i i sånna diskussioner då jag slipper totalt, haha!
-
Far sen till stallet och rider på Thor, han får gå naken då han har nå kullar på manken och under sadelgjorden nu när han fäller och är känslig. Får se ifall jag ramlar av, höll mig kvar förra gången så det borde nog gå bra ;-)


Hallååå

Hallå!
Ska snart fara till stallet och rida på Valborg, gå över några bommar för första gången i hennes liv. Så det lär bli spännande, får be Ida filma så kanske ni får se något roligt när vi kommer hem :P 
har inget mer att säga så hejdåå

Dreambody

-


Min fina vän

Hej.
For till stallet efter skolan, körde ett träningspass med några tjejer från klassen sista timmen då vi egentligen skulle vara ute och gå i spöregnet.
Isse kom till stallet och var med mig tuva och Ida var med litegrann då vi behövde fixa i stallet. Han fick vara med om mer saker på den första gången han var i stallet än vad jag och tuva sett på våra många år som ryttare, hehe.
-
Vart väldigt ridsugen fastän det spöregnade och var jävligt. Jag ÄLSKAR regn i vissa sammanhang. Föreställ er hur sjukt mysigt ifall man är ute och springer runt och har skoj i regnet sen går man in byter om till mjukiskläder, sätter sig framför en eld och dricker varmchoklad med en fin pojke. Haha.
-
Har beställt lite kläder så min sommargarderob har blivit lite större, älskar det! Ni får bilder när jag orkar ta mig ut när det är fint väder och ta kort, känns så tråkigt med mobilbilder, usch fy blä :P nog för att min blogg består av typ endast mobilbilder.. Haha godnatt


Converse

Hallå!
Är i bilen nu på väg till skolan, har väl inget speciellt idag tror jag, idrott ifall vi ska ha det trots innebandyturneringen. Ska även ha något prov, ifall jag Inte minns fel som jag säkert gör, heh.
-
Bilden är från igår.


-

Skolan gick bra, for till stan efter för att möta Ewa sen tog vi bussen hem till mig. Vi pluggade lite, lagade mat och snapchattade, haha.
Jag har bara tränat lite piano och sett OTH efter det.
-
Fick något snurr i huvudet och började tänka på alla som dött, var väl inte det trevligaste innan man ska lägga sig.
-
<3


Det här hade gärna fått följa med mig till Malaysia och Thailand

Allt är från nelly.com


Haha fan

Haha dagen börjar bra, ska böja mig ner snabbt och ta upp en sko och Idas väska ba flyger förbi med henne dator i så hennes kant på datorn far hårt in i mitt öga och det känns inte helt okej alltså, haha. Jävlar vad ont det gjorde och nu känns det lite sådär svullet eller nå, haha ifall jag får ett blåöga är det ju hemskt.
Ska hem efter skolan för att gå ut med Bamse så händer inget idag.


!!!!

Just nu vill jag bara jagvetintevad, slå någon riktigt hårt och skrika och blä. Ser inte fram emot att Inte kunna sova heller (ja jag har en bra inställning till det).
Skolan känns så jävla waste of time, äckligt och jävligt.


Fel jävla dag

Idag händer allt mig, vad är det för fel på riktigt.
Vaknar och känner hur jag har ont överallt och trött som jag vet inte vad, trodde det var onsdag så kunde jobba AS hemifrån och spela piano. Längre in på dagen inser jag att det är tisdag och vi hade prov samt viktiga lektioner idag, jag ville skjuta mig själv men jag sov några extra timmar, städade lite och kollade lite film, skönt.

I stallet känns det som att min ridning bara går utför, eh ja nice.

Sen försvinner mitt blogg jävla inlägg, helvete. Så är det väl ingen bra kombination med mig som är sur och trött, samt vissa personen som inte riktigt känner medlidande. Lol nej men vissa personer gör mig bara mer irriterad.
-
Nej jag har det inte värst så ni måste Inte påpeka det eller tänka det, lol bara för att jag brukar tänka så, nej jag brukar inte det eller jo ibland.
Hejdå


Nu far vi snart

Efter en lång dag i skolan full med äckliga jobbiga människor ska vi fyra ta oss en promenad till stallet, ska bli skönt. Tror dock att mina ben kommer frysa litegrann, heh. Jaja, vi håller ju igång så.
Bloggar kanske senare innan vi ska rida!


Fan så segt

Det går förjävla segt för mig att somna, igår la jag mig i sängen 9, skulle sova vid 10, somnade kvart i tolv. Haha värt att lägga sig i tid.
-
Jag är på väg till skolan nu iallafall, ser ut som att jag ska sova i skogen i en vecka med alla mina väskor och påsar när jag egentligen bara ska byta om efter skolan till kläder som går att gå i, heh.
Jag ska försöka blogga under dagen!
Hejdåå


Imorgon, då jävlar

Hej!
Dagen har bestått av... Häst. Och det är så underbart! Ifall jag hade haft möjligheten till det hade jag haft närmare 10 hästar just nu, haha dom måste dock ha samma huvud som Thor. Nej drev, men det känns som att mitt liv SKA bestå av mest hästar, jag mår som bäst då.
-
Thor var så fin idag, Ida tog några språng och gick sedan dressyrprogrammet. Det såg väldans fint ut!!
-
Jag ligger nu i sängen med varm choklad och kollar dom nya avsnitten av "new girl" sen ska jag faktiskt sova! Hur skönt lät Inte det? ;-)
Imorgon tar jag, tuva, Ida och Maria oss en härlig tur till stallet. Känner på mig att mina ben kommer gå av sen när vi har ridning på kvällen, det är en skön känsla haha ;)
Kände när jag gjorde mina squats att benen har fått tagit mycket stryk dom senaste dagarna, sprang och promenerade ett tag med Thor idag också. Imorgon är det vila från squats och mest troligt inte så mycket annat heller.
-
Har även fått klartecken att jag får tävla Bernie och det ska bli så kul!! Lillbebisen, jag ska gå in med inställningen att det endast är en kul grej och då kommer vi ha så jäkla kul, jag tar igen borttappad B-ponny tid haha!
-
Morgondagens outfit på bilderna, minus brillorna, plus ett par klackar!


Ifall en kille ..... Så gifter jag mig med honom

Hej!
Ponnypromenaden var ju idag, 33 barn så två vändor, shit va trött jag blev när vi gått och sen hoppade jag Thor. Hoppade några språng på 90, han var väldigt duktig, inte lika stressad när han ser hinder längre.
-
Har även börjat med sån där squat challenge, haha så mina ben känns lite spaghetti liknande just nu.
-
Imorgon ska vi upp halv åtta för att bege oss mot Boden och heja på balans brudarna som ska tävla!! Ska bli riktigt kul.
-
Ja juste, den killen som köper mig ett stort fluffigt gossedjur ska jag gifta mig med ;-)


Gå, gå, gå

Hallå.
Har gått väldigt mycket dom senaste dagarna, väldigt skönt faktiskt. Ska idag träffa Tuva och då börjar vi gå mot stallet, sen far vi ut på en tur i skogen!
Har en väldigt rolig och ful kombination med mina skor och kläder, haha.
-
Vi börjar halv elva så mamma skjutsade oss till skolan nu. Jag och Ewa ska till bilden och jobba innan vi börjar.
Hejdå


Ba tänker

På en promenad hem, stannade för att vara på storheden klockan fem.


!!!!!!

Min dag blev mycket bättre nu!!
Jag och Ewa fick A på matteprovet!!


I love you but you aren't worth the fight anymore

Hej har Inge orkat blogga på ett tag, har även försökt lura Ewa under lovet men det gick inge vidare, lol.
Har ägnat mitt lov åt massor med stallaktiviteter och ridning, även käkat med USS på restaurang.
Nu har ju skolan startat ifall någon missat det, så vi har spanska nu.
Bloggar sen, har ridlektion ikväll. Hejdå!


Glader

Vi fick nyss tillbaka spanska provet 👍


ouch

Hallå.
Dagen har varit stressig men rolig, jag är ju inte den som stressar upp mig i första taget så det var inte så illa haha. Men barnen verkade glada och nöjda. Får se hur det går imorgon med påskäggsjakt och rykttävling.
 
Juste jag kanske inte nämnde vad det är för något, minns inte vars jag bloggat och om vad. Men vi i USS har ett mini påskläger för barnen på ridskolan. Haha.
Men jag ska lägga mig och se på serier med min träningsvärk som nästan dödar mig. Rajraj får ta på sig en del av ansvaret för det. Red ut på han med Ida och Thor och Rajraj var helt sjukt pigg och hoppig och studsig. En häst på vad är han, 174 och en ryttare på 155 är ingen bra kombination, helst inte när han är så pigg. Haha men jag satt kvar och det var kontrollerat, min tjurighet räddar mig många gånger ;) Sen är ju Rajraj snäll också så det är lugnt, hans energi tar dock över ibland hehe.

Påskläger

Hallå.
Har inte haft tid att blogga så jag kan blogga om gårdagen också.
Vi alla i USS träffades på storheden och skulle handla inför aktiviteten som är idag. Det var en riktigt sur gubbe som jag tror hade slagit till oss ifall inte hans Fru stod och sa till han att han skulle vara snäll, jaja sånt händer haha.
Massa efteranmänlingar så Ida och mamma fick ta en biltur till storheden :P
-
Vi är nu på bussen på väg till stallet, ska fixa i ordning allt sen kommer det 26 barn!! Satan alltså vad vi kommer ha att göra :P


Mat

-


Tuna

Hallå.
Är på bussen nu. Ganska seg och trött haha fan va less. Men det är fint väder så det är nice.
Är på väg till stallet nu själv, så det blir rätt skönt att vara ensam ett tag :P ska rida ut på älsklingen sen fixa allt i stallet så hämtar mamma mig efter det.


Quentin Fields

Hej!
Ska sova efter en dag med uteritter, sparkande, ätande, gråtande (haha jävla sorgliga serier), springande och mer ätande haha. Imorgon upp kvart över sju för att ha morgonjouren, kände mig för snäll för att övertala dom att jag inte Skulle med ;-) nej men jag kände verkligen inte för det, har inte fått sova ut på hela lovet så mitt humör kommer inte vara på topp imorgon på morgonen men det är dom som får lida så! Heh.
Godnatt!