Gossip girl

hjehej!
Hittills har min dag bestått av gossip,gossip, gossip. Så jävla dåligt väder, vart är sommaren?? Känns som att sommarlovet snart är slut, men några veckor är det ju kvar! Snart åker vi också, det hade ju varit perfekt om jag hade haft en laddare till datorn i bilen så hade jag kunnat se gossip under resan, men icket. Ska fråga om pappa kan fixa nå. 
Men nu ska jag fortsätta se gossip och jag tror det är det jag kommer göra resten av dagen :P
Hejdå!

I try really hard to be a better person but it turns out being a good person is really hard sometimes

577209_470288062999907_2142620270_n_large
Hej!
Vi käkade på gamla diamant vet dock inte vad det heter och vi satt ihop trängda i minibilen, satan vad jag hatar den. Alltid jag som får sitta där bak för att jag är kortast, yää. Nejmen ja, god mat. Inte lite mätt, men vi satt och snackade om saker i flera timmar, haha Ingela är för skön, men iaf vi gick sen till kioskpiraten och köpte godis, inte sugen alls :P köpte också en powercow haha, inte som jag kom ihåg dom :( och nu kommer jag hosta som fan inatt, jaja gossip girl finns ju alltid! 
Gossip girl hela natten förfan! Iaf tills jag somnar hähä. Nä nu ska jag ta mitt godis och ett glas vatten och lägga mig i sängen och se gossip, såhär trevligt en fredagskväll :P
Hejdå!

Fuck

Linne- bloppis
Shorts- klippta jeans från jc
Lila hår- beautynet.se

 Asså fuuuck, allt for bort. Men ridningen gick bra när hon gick framåt, haha. Ska fara och äta med ingela nu.

I am a strong person but every now and then I also need someone to take my hand and say "everything will be alright"

hej!
käkar ska till stallet snart!

hejsan

fin rubriken <3 Nejmen, ska göra mig klar sen lägga mig och se en film och somnar till den. Vaknade nio idag så det kommer nog inte vara så svårt att sova. 
Imorgon, ännu ett ridpass. Jag är inte van vid "lata" ponnysar utan egen motor så Alva är påväg att döda mina ben, haha. Pumpa muskler i sommar! Hähä godnatt!
Hur ska jag kunna gå vidare när jag inte släppt taget 

Asså kärlek till dom här

hahaha asså fyfan va söta 
 

PSG

Lagomt när jag blir frisk ska alla på psg, niiice. 

A relationship is only made for two, but some bitches don't know how to count

563420_212602725508685_68583213_n_largeHejhej!
For ju till Markus, det vart ett lustigt besök. Nä haha, känner inte för att vara seriös. Men det vart lite knas iaf, men det fixade sig så. For hem, böt om och käkade sen drog vi till wallöfs. Snackade med Eva, kollade lite grisar och höns. Måste skaffa mig en gris, förjävla söta!! Vi drog till stallbalans och hämtade tränsen sen åkte vi och kollade på Gulleman, Truls och Lotus, satan vad stora, jag måste ha sätt väldigt liten ut när jag red på dom för flera år sen :P 
Vi hämtade hästarna från hagen sen red vi till stallet, borstade och fixade. Ridningen gick mycket bra mycket bra, galoppen behöver tränas väldigt mycket på. Emmah hjälpte oss, väldigt snällt och uppskattat! Men ja det kommer bli nice det här. 
Har duschat och käkat och nu ska jag kolla på tv och chilla sönder, yäää. Haha hejdå!

Ni som kommenterar..

..skriv gärna i blogresonse, så mycket enklare att svara och du hittar det lättare!
Svar: Som det ser ut nu så går jag kvar på nlv i högstadiet men vi får se hur det blir, det har varit lite från och till och jag har inte riktigt vetat vad jag vill. Men mest troligt går jag kvar på samma skola i samma klass.
Fråga på du ;)

shiiiiiet, vad gör jag uppe nu?

Nämen hej jämna bilder. 
Men iaf, ska kanske till Markus om han vill svara på mitt sms. Annars följer jag med Ida till stan och är med Ali. Typ ända gången han sover :P Jaja annars drar jag till han efter stallet. För vi ska ju till stallbalans och rida idag, jättetrevligt. 
Kunde inte sova på hela natten, Emmah var beredd på ett helvete. Nä skoja jag är snäll. 
Men nu svarade Markus och jag ska göra mig klar sen far jag hejdå!
 

Bamse har dött..

Svarar först på lite frågor. 
Rebecka: yes det vet jag men jag förstår som inte vad det har med piercings att göra, dom är ju jättetrevliga åsÅ så ser inget problem med det :)  kommer inte ihåg hur du stavade ditt namn men du vet vem du är iaf :P
Anonym: beautynet.com eller något sånt där.


Nu till min "döda"hund, skojade ju såklart, har bara tränat han att dö på kommando :P jätteduktig hund, har även hoppat 30 cm, det är högt för en hund som är 19 cm. 
Men nu ska jag se film hejdå!
 

Jag har köpt en ko

den där kon är så söt

Nämen hej jag har lila hår självdå?

Ni får bättre bilder nån annan dag 

Alla dessa bilder

Ursäkta men fyhelvete vad äckliga dessa bilder på sjuka barn och foster och massa. Visst det är synd som fan om dom men vad hjälper det att dela bilden? jomenvisst en krona till den ungen för att jag delade, men är du helt dum eller? Dom vet inte ens om att deras bild skickas omkring runt hela fb och jag kan garantera att det inte hjälper någon alls. Någon stackare som är extremt känslig kanske spyr upp lunchen h*n nyss ätit, för asså det är fan extremt vidrigt vissa bilder. 
Såg denna bild (om du är känslig kolla inte) mums när jag nyss ätit middag och skulle käka min choklad, tror ni jag ville äta den efter? NEJ. Fast jag är jävligt känslig när det är äckliga saker när man äter :P
Jag hoppas verkligen att ni inte tror på dom här bilderna för då är jag riktigt orolig.

-

Hann inte blogga igår, vi såg inte på hunger games utan en annan men ja jag hann iaf inte blogga. Sen imorse hann jag inte heller, skulle hinna med bussen 12.16 så fick skynda mig och hann inte blogga. Men jag hann iaf till bussen så for till Markus. Snackade mest åså. Sen kom mamma och hämtade mig för han skulle och träna, sitter nu och äter och har provat det som fanns i paketet. Har ingen bild eftersom jag inte kan blogga från mobilen och orkar verkligen inte koppla in molbien och allt det där. Men det är fyra lila och fyra röda hårslingor som jag har i underhåret, finfint. Har beställt från beautynet tror jag det hette, syntet fast jättebilligt och ville bara prova så det funkar. 
Hejdå!


hunger games

hunger games med pappa nu, bloggar sen!

Gustavo Lima

Hej!
Sitter och kollar på Disney och smsar med Markus, samma som alla andra dagar den senaste veckan haha. Det måste vara kul att läsa om mitt liv :') Nej men, vill göra nå, vill vara med någon nununununu. Åhh, va jobbigt :( Vaknade med ont i halsen IGEN, precis när det började bli bättre. Nej nu ska jag gå och hämta min melon och fortsätta se på disney. Hejdå!
 
 

hold your head high, and your middle finger higher. Let him know what he's missing

Hejhej!
Vaknade vid elva, av mig själv. Inte hänt på länge :P Men är hemma själv med Bamse, Ida är på moppekurs sak. Så jag har gjort frukost som skulle vara för en person stog det i receptet men det blev för typ 7 personer, ojdå :P 
Har sett på tv och inte gjort så mycket mer, ska snart ut för att hämta posten tror jag och se om paketet har kommit. 
Ska ta och duscha också, har haft på mig samma byxor i typ fem dagar båda natt och dag, inte okej Jennie :P Fast har ju duchat men asså nä haha, ifall ni ville veta det. Nä hejdå :P

Mariestad!

 
 Som jag skrev så skulle jag skriva om denna resa 9-16onde juli. Jag och min familj bila ner till Mariestad, låååång resa ner dit så vi ska övernatta på något hotell på vägen. Ska bli riktigt trevligt med några åksjuketabletter och en mobil med många sms och många timmars internet :P Ja, jag kanske borde skriva vad vi ska göra där. Vi ska hälsa på våran morbror och hans sambo som flyttat dit förra året tror jag. Som bor där nere i något stort hus med stor gård, förstår faktiskt inte meningen med att bo där.. men det är säkert jättemysigt! :D 
Vi tar med ipaden och datorerna tror jag men kanske ändå inte hinner blogga så mycket. Vi ska förhoppningsvis till Liseberg sen ska vi shoppa och ta det lugnt! 
 

-

Kvällen, ja suttit och genomlidit ett avsnitt teen mom för att sen se på Jersey shore men självklart så är det ju nå annat program istället, asså fyfaaan. Men jag gick upp och gjorde pannacotta och ska äta den om ett tag med familjen medans vi ser the wire. Ska lägga mig tidigt för att ännu en gång försöka bli helt frisk. 
Sen hoppas jag på att träningvärken i låren ska försvinna innan torsdag då det bär av till stallbalans igen för att rida på Alva, ska bli trevligt om jag inte är lika döv, Emmah kunde inte hjälpa mig förra gången för jag hörde inte vad hon sa, ja jag önskar mig nya större öron till jul :P 
Kommer bli lite bloggning 9-16 juli ifall inte blogg.se har fixat appen tills dess, ska skriva ett inlägg om det som kommer upp ikväll eller imorgon!
Hejdå!

Svar ang navelpiercing

Hejhej!
Tack så mycket vad glad jag blir :D Jag gjorde min på dead mans hand men det går också att göra på solgården, vet inget fler ställe men det kanske finns. Båda ställena är i stan och jag tyckte att DMH var bra.
Själv tyckte jag det gjorde jätteont, haha förlåt men det är ju olika för alla. Vet massor som inte tyckt det gjorde ont alls, olika från person till person. Men jag tyckte det var lätt värt det! Det kostade 500 med tvättsaken om jag minns rätt, iaf något sånt där. 
Ah juste, jag tycker verkligen att du ska vänta tills efter sommaren, mycket större infektions risk på sommaren och det tar ju flera månader tills den läkt och varför stressa och göra den om det är jättestor risk att få ett fult ärr. Jag och massa av mina kompisar tyckte jag var dum som gjorde det i Maj eftersom det var nära sommaren och det var stort infektionsrisk. Men min navel mår helt okej, har varit inne där igen och bytt ut min stav mot en längre eftersom den tröck och blev därför någon slags typ bubbla eller nå under. Så far in och kolla om din navel ser knas ut :P 
Men iaf nu vart det ett långt svar, samanfattning då: GÖRDET!! men vänta tills efter sommaren så får den en riktigt lång läketid. Den är värd smärtan men tvättatvättatvätta och sköt den bra så får du en snygg mage tills nästa sommar! 
Hejdå, kram! Skriv gärna namn :D 

Don't trust words, trust actions

4938713i_large

1 år Idag

Haha bilden <3
Ett år sen vi träffades, shiiit. Minns du hur vi var? haha fyfan alltså. Du skulle ha varit här din fulis. Men du, din present väntar så kom hem snart! Love u 

Iphone

Wall PhotosWall PhotosGoogle Image Result for http://1.bp.blogspot.com/_3rKXpDbqJj0/TLZtjAEcPwI/AAAAAAAAAKU/woUfTAv3hkI/s640/tumblr_l7loczW1s31qai6wao1_500.jpgWall Photos
Hejhej!
Vaknade för nån timme sen. Har inte gjort något idag heller, ska baka med Ida senare och bli frisk frisk frisk. Vill gå och hämta posten för att se om mitt paket kommit meeeen jag orkar inte så det får vänta. 
Ser på sonnys chans haha, disney <33333 Men nu ska jag fortsätta se, hejdå!

Kingston, Zingo, Alva, Ayla

Hejhej!
Förlåt för inget inlägg alls på hela dagen men har verkligen inte haft tid. Vaknade vid åtta, tro det eller ej men det är sant. Dock för att mina ögon typ satt fast och mina öron pep :P Men jag gick upp och snackade lite med pappa sen la jag mig i soffan med Bamse och vi somnade och vaknade igen vid halv tolv tror jag. Hade aldirg orkat med denna dag utan dom där timmarnas sömn. 
Vi gjorde oss klara och for till storheden, jag och mamma köpte presenter till Lova och Alvina. Sen For vi på Hööks, jag köpte ett par ridbyxor, 15% från 499 så det var inte illa :P Letar även desperat efter en tjock väst med luva, men det går inte så bra det. 
Vi for hem och lämnade pappa sen drog jag mamma och ida på Alvinas kalas, jättegod tårta och studsmattehoppning sen hann Alvina ramla med cykeln och skrapa upp foten, på sin 6års dag med sin 6års present :P Men iaf, Ida fick leka tjuv och polis med dom för mitt huvud typ sprängdes. Men iaf, efter nån timme drog vi vidare hemåt för att snabbt byta om sen vidare mot stallet. 
Började med att hämta Kingstone från hagen, red hela vägen på en väldigtväldigt seg liten sak. Ridningen gick väl inte nå bra, eller asså dom som satt och kollade tyckte jag fick fram han bra men alltså vilket jobb och sitta och få fram han. Shiit, stor och tung och nae ingen bra kombination och inget vidare pass. Fick även prova Zingo,  förstog mig inte på den ponnyn alls! 
Sen red vi tillbaka med dom till betet och hämtade Alva och Ayla, jag började med Alva. Den ponnyn var fin, dock bara 5 år så inte nå mycket muskler så hade hon svårt att hålla galoppen men traven och skritten var fin. SKa rida henne på torsdag och Fredag också tror jag. Red Ayla också, också fin ponny men galoppen. Fan vad bortskämd jag är med Jitzu. Det här funkar inte :P Men jag vänjer mig väl snart och då kanske det blir lättare. Saknar dock JItzu nå jävluskt men sånt är livet, kommer över det där snart hoppas och tror jag! 
SItter och är nästintill döv och halvblind efter att jag fått något stort skräp i ögat och ont som fan gjorde det men nu är det ute men fortfarande ont och lite sådär halv blind :P Haha asså min kropp, hatar den verkligen. 
Ska stoppa på någon film, hejdå!

Blair Waldorf

Hejhej!
Har varit hemma ett tag, vi hämtade viktoriaF och Ida från tivloit på vägen hem ochpappa skulle köpa nå solglasögon för resan till Mariestad haha. Ska se gossip nu så, skriver imorgon godnatt!

Skjuttävling med pappa!

Åhh, jag vill också ha en stuga. Så mysigt och fint! Men vi ska iaf käka om ett tag. Pappa och Dick har med sig sina pangsaker så jag har haft en skjuttävling med pappa, ingen har vunnit än men vi ska fortsätta efter maten :P
Men nu skUlle vi äta förätt så hejdå!

Chillar Sönder

Hejhej! 
Är i Monica och Dicks stuga någonstans nästan i Pite. Riktigt skönt i solen! Ska käka middag här och ha det trevligt! Bamse är då glad som får springa lös överallt :P 
Imorgon ska vi till stallbalans förhoppningsivis och provrida, ska bli jättekul faktiskt! Har Inge mer att skriva så hejdå! 

I love doing silly things in public and not caring because I'm with my best friends

Tumblr_m629e2h5me1rr3x98o1_500_large
Hejhej!
Det går dåligt med bloggandet, men jag gör inte så mycket när jag är "sjuk" heller så det finns inte så mycket att skriva. Har kollat på friendzone hela morgonen typ, haha vill inte sitta inne nåmer.. Ska dock på middag ikväll, ska bli skönt att komma ut härifrån! Dock är det väldigt pinsamt när något frågar nå och jag hör ju knappt med mina igensvullna öron så måste jag fråga typ tusen gånger vad den sa, blir ganska jobbigt efter ett tag ^^
Måste in till stan och köpa nån present till Vickan, vet dock inte vad jag ska köpa än och hon vägrar att säga vad hon vill ha. 
Men nu ska jag göra mig klar, hejdå!

Ännu en gång

ursäkta kaoset på bloggen.

Life doesn't get easier, you just get stronger

Tumblr_m5rooe0nel1qfik8to1_500_large
Hejsanhejsan!
Har sett på film med min familj, jättefin sann historia osv. Börjar bli less på allt man måste göra innan man ska sova, tycker synd om alla som måste ta MASSA tabletter och mediciner. Känns tungt som fan att börja med att ta, nässpray, ibumetin, hostmedicin, inhalator (?), tvätta naveln och tvätta ögonen på kvällen när man är trött och vill lägga sig i sängen och ha det gött ;) Menmen, snart är jag frisk och tre av sakerna far bort iaf :P Nämen nu ska jag se klart ett gossip avsnitt jag började se igår. Godnatt!
Jag vill bli frisk nununununuununu 

never give up

Tumblr_m5vcazhcui1qfhyb9o1_500_large
Jag är ganska så jätteless på att man inte kan blogga från mobilen. Är så drygt att man måste gå in på datorn varje gång. Sen blir det ju inga roliga bilder alls. Weheartit bilder i varje inlägg, yää!! Nä asså hoppas dom fixar det snart..

The blind side

Hejhej!
Har nyss beställt lite saker, ni får veta när jag får dom på måndag eller tisdag. Då kommer bild också!
men ah nae orkar inte blogga, hejdå

We live in a world where losing your phone is more dramatic than losing you virginity

125096500_large
Hejhej!
Dagen har varit trevlig! Vi har varit på Kolarens Café med Emmah och hennes päron sen drog vi hem och fixade det sista med maten. Käkade god mat och god tårta som Ida gjorde. 
Ska se gossip ikväll, saknar att vara med kompisar, saknar Markus, saknar att rida, saknar hästarna... fan hatar att vara sjuk. Så nu ska jag bli helt frisk innan jag drar ut och gör något. 
Men nu ska jag se gossip, hejdå!

Döv, stum och blind

Photo_69270667_14_large
Nämen hejsan!
Såhär lägligt till midsommar är jag sjuk och har vaknat i natt och mina ögon går typ inte att öppna. Tror jag fått nån ögoninflamation eller nå, känns helt åt helvete. Det måste ju vara det värsta, gör ont som fan och man blir ju livrädd på morgonen när man ska öppna ögonen men det ggår inte :P 
Men Emmah, Marie och Lennart kommer idag, ska hålla mig långt ifrån dom, tror dock inte jag smittar men inte värt åh chansa. Men ha en bra midsommar, bloggar sen!
 

not give up, the beginning is always the hardest

Tumblr_m5qr7gss3t1qzmceso1_500_large
Hejhej!
Har kollat lite tv, försökt dricka lite och inte gjort så mycket mer, käkat lite tomater och glass :P Mina öronen blir typ bara värre, he ä nice. 
Ska fråga pappa om jag får spela döda spel på hans dator, hähääh. Hejdå!

Superman

282867_434970519856759_314923132_n_large
Åh, har gjort en enkel header men hittar fan inte vart man ska stoppa in länken. Men nu ger jag upp. Får fixa det här någon annan dag. Bloggen för se ut såhär ett tag. Man ser ju vad det står iaf. 
Kom nyss på en jättecool design till bloggen, brb. 

fuuck

Det är ju ny stilmall också, haha fan också. Får se hur det går med det här då, någon snäll person som vill hjälpa?!

Ska jag våga???

Tumblr_m5z7xe9gq41r0i9t4o1_500_large
Ska jag våga radera hela designen och börja om?? är ju sjuk och har inget bättre för mig så kanske kan fixa lite på bloggen? åh, tänk om jag gör typ fel åså blire jättekonstigt, haha. 
Nämen nu kör vi trorja.. men bloggen är under konstruktion ifall någon kollar bloggen och den är kaos! 

Hoppar du hoppar jag

Alla dessa texter till varandra som alla skriver, förlåt men jag tycker det är jättetöntigt. "skär du dig, skär jag mig" "begår du självmord, begår jag svälmord med dig" och allt sånt där, varför inte hjälpa varandra istället? :P  Tror slutresultatet blir bättre då :P Sen TROR jag inte det är så mycket sanning i alla texter. Vad blir bättre utav att sitta med varandra och skära sig t ex, man mår ju verkligen inte bättre utav det. 
Sen stör jag mig också på alla "fjortistexter" som finns överallt på facebook och bloggar. Shiit asså, ni har nyss lärt känna varandra och skriver som att ni kännt varandra sen ni föddes. "Du och jag föralltid gumman, vi till döden" sen nästa vecka är det slut på den vänskapen.
Kan ju säga att det här inte är riktat till någon så ingen behöver ta åt sig. Det är endast min åsik.
Nu kommer säker någon kommentar "bara för att du inte har någon kompis som skriver så till dig", är faktiskt glad för det, skulle typ bli rädd :P 375772_3552299798534_1530630051_n_large

Mina pumpor kommer ruttna

smurfspelet funkar inte och jag får panik snart 

I always have this fear that one day you are going to discover that I'm not as great as you once thought I was

303454_382911615090376_1265823217_n_large
Tjaa
Morgonen då, jo har kollat på tv, försökt äta nå, gick ut i det fina vädret och satte mig för att sola men just då när jag kommer ut börjar det såklart regna när det varit sol hela morgonen. Men jag har duschat och nu ska jag se på gossip tror jag. Fortfarande ont i halsen och öronen, värre nu än tidigare. Man borde inte kunna vara sjuk på sommarlovet :P Saknar Markus som fan också.. 
Kan inte gäspa, nysa, hicka, svälja, hosta eller nå för då exploderar typ mina öron eller så gör det jätteont i halsen :P Den här dagen får gärna gå fort!
Kan inte spela mitt smurfspel heller, noo. Hatar verkligen min mobil, suger osvosv och knapparna slutar funka hela tiden. Kanske frågar pappa om han kan lämna in den, fast vet itne hur jag ska kunna leva utan den, vi får väl se hur det blir!
Nu ska jag kolla ponisar sen stoppa på gossip och försöka att inte gäspa fast jag är svintrött, för då slutar det i tårar, nämen typ så :P
Hejdå!

Nate Archibald

Tumblr_m5ajo3mt4h1qg4dqeo1_500_large
Alla dessa gossip bilder.. Jaja. Får duga när man inte har nå bilder på datorn och mobilen går inte att blogga ifrån. Hoppas dom fixar appen snart, blir så irriterad när man ska gå in och blogga åså ba nä ^^
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer faktiskt. Varit sjukling så har inte planerat något. Kanske blir en extra krya på sig dag eftersom jag inte är helt frisk ännu. Vi får väl se. Ska se lite gossip och läsa lite bloggar sen sova direkt och få en lång natts sömn, med lite lidande för mina öron :P
Nu ska jag stoppa på gossip så godnatt!
 
 

Criminal Minds

Hejhej!
Sitter i soffan med pappa och kollar criminal minds. Ska snart se the wire med hela familjen. Har inget bättre för mig så. Eller kanske stoppar på gossip. 
Det var kul på stallbalans också, vi skrattade och hade det skoj :P haha. Ska blir spännande det här!
Nä nu stoppar jag på gossip, hejdå!
Tumblrstolen--kisses on imgfaveResultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2010/276/2/5/dan_and_serena_by_megan90-d2zzk1o.jpgWall PhotosCover Photosnever let me goGossip girl'

Kardashian

Hej!
Eftersom jag inte kan blogga från mobilen så blir det inte lika mycket bloggande. Fyfan va less när min dator inte funkar heller. 
Men denna dag då, jo har sovit och kollar på disney :P Och nu kollar jag på familjen Kardashian, ska snart börja klä på mig och fixa mig. Ser ut som nån väldigt risig liten sak. Har suttit i mina mjukiskläder i två dagar och inte duschat eller borstat håret eller nå, känner mig liiite risig. Jaja det får bli duschen ikväll. Ska till stallbalans med Emmah, mamma och Ida. Ska bli väldigt trevligt! 
Men nu ska jag se simpson och sen fixfixfix! hejdå! bloggar kanske inte så mycket ikväll är fortfarande lite sjuk och ska lägga mig tidiigt.
 
Tumblr_m5u4b3zjxu1qj7gp8o1_500_large

en sån här vill jag ha

 

nya blogg.se?!

Va dålig nya blogg.se är, vart ju as skumt. Men ja, det går inte att logga in på blogg.se på mobilen så har inte kunnat blogga för min dator är sönder och Ida har haft sin.
Men jag har blivit friskare iaf, eller kanske är för medicinen men ja. Hoppas jag blir frisk snart, hatar att inte göra något på hela dagen :P
Har inte ätit på hela dagen så ska äta en fiskpinne sen kolla på gossip nu medans Ida inte är hemma så jag kan ta hennes dator :P Hejdå!

Fan

Har vaknat säkert fem gånger under natten. Har blivit sjuk och måste på toa men när jag sätter mig upp i sängen snurrar det som fan och jag ramlar bakåt. Åhh, fyfan va less.


Illa illa illa illa fuck

Hej!
Ridningen gick bra, hade Jitzu. Vart dock inte så bra slut på kvällen. Men vi for hem och jag ska gå och sova nu på ett tag, känner mig sjuk och inte okej. Kan vara för allt som händer men vi får väl se imorgon. Ska upp tidigt för att hinna med bussen 12.16 till stan för att träffa Rasmus.
Pallar inte vara sjuk nu..
Ånaäapahs godnatt


Nu stallet

Åh, tror jag börjar bli sjuk eller så är jag bara allmänt trött och deppig. Blir ju nå knas när jag inte gjort nå på hela dagen och blir helt trött. Vill inte ens till stallet, men jag kommer säkert ändra mig när jag är där.
Ont i huvudet också, skönt! Jaja hejdå


ASSÅ SNART SLÄNGER JAG MIN DATOR I VÄGGEN

Blogg.se kan följa med datorn också. Asså förfan, sitter hemma och har inget att göra och ska se gossip. Jo vänta min dator är helt fuckad och går inte att se på någonting inte ens på youtube. Sen så skulle man skriva på bloggen ett långt inlägg men såklart när man skrivit ner massor så loggas man bara ut helt plötsligt. Vill inte ha på blogg.se längre men jag orkar verkligen inte byta. Asså fuccck. Vill inte bo i Karlsvik, hur jävla kul är det här då. Går ju inte att göra någonting.
afpaiesohtiolht3o hejdå ska sluta klaga, eller det ska inte gå ut över bloggen iaf :P

mamma om du läser det här

Du vill väll att jag och Ida ska vara lyckliga? ;) Överraska oss med att vi åker till Malysia över Julen, julen suger ändå här i Luleå. Om vi har tur kanske Ida hittar sin drömkille och gifter sig där så slipper vi henne :P

and finally i'm forced to face the truth

Hejhej!
Min blogg är kaos, vet inte hur jag ska få själva inlägget bredare. Någon snäll människa som vet hur man gör? ni får gärna skriva på fb eller kommentera eller nå. Men har en ny "header" en bild med dålig kvalla och jag ser ut som jag gör men det får vara så nu ett tag.
Sen om någon är duktig på att göra en header eller designer? SKRIVSKRIVSKRIV!!
Är väldigt less på min blogg och funderar på att ta bort allt och börja om, men känns så jävla drygt och kommer ta lååång tid.
Men nu ska jag fixa lite tidsinställda, lyssna på musik, chilla sönder sen byta om till stallet. Hejdå!
^^

Lil wayne

Ida hade beställt ett Lil Wayne linne som kom idag. Förjävla fint.
Käkar bär och taggar sista ridlektionen.
Mycket tankar som snurrar runt i huvudet, då slår man på ett avsnitt gossip eller en film. Så hejdå!


Måste Erkänna..

..att smurfarna är en förjävla söt film


Smurfarna

Eftersom att gossip inte funkar och har inte laddats ner klart så lägger jag mig in sängen med Bamse och ser Smurfarn!
Kommer nog inte blogga nåmer ikväll så godnatt!


Markuuuus

Hejhej!
Är påväg hem nu, istället för att pappa hämta mig gick jag till Markus och var med han tills nu.
Trodde det skulle vara jättejobbigt att gå till Markus, meeeeen det var inte jobbigt alls. Musiken i öronen och allt är bra ;)
Ska käka nå och byta om sen vet jag inte vad jag ska hitta På.
Jaja hejdå!


Tunavallen

Är på tunavallen nu, var inte ens jobbigt att gå hit. Sitter på busshållsplatsen och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Skulle först gå men mina byxor och skor är helt blöta för att jag har gått i blött gräs :P aha hejdå


Ute och går

Morgonen blev ju.. Speciell på något sätt.
Är iaf ute och går nu med musiken i öronen. Vet inte vars jag ska dock, får väl se vart jag kommer.
Bloggar senare, hejdå


Vi kör ett snabbt natt inlägg

Borde sova, men lyckas inte så jag berättar om dagen.
For till Markus. Vi drog till tunavallen och kollade vickans match och Johns. Sen drog vi hem till Markus och var ute ett tag. Sen gick vi in och lyssnade på musik och chillade.
Senare gick vi till stranden men gick hem direkt nästan, mygg borde försvinna från denna jord tycker jag. Sen ganska direkt när vi kom hem hämtade mamma mig för hon hade varit och lämnat Emmah och bussarna går ju aldrig, men vi for med pappa och åt på Max. Sen hem och kolla Dear John och gossip.
Är jättetörstig också, fan. Orkar inte gå upp. Min hund skrämde även livet ur mig för en timme sen eller nå, han drömde nå och ylade högt som fan och jag vart inte lite rädd.
Men nu MÅSTE jag sova, godnatt!
Fick även en bild från när Markus och John var på klubbviken. Haha fan va söt pojke


Vädret <333333333

Varmt och soligt ute <333333 nej men är på bussen påväg till tuna.
Mitt hår ville inte bli som jag ville så det blir ett bildlöst inlägg :P


Avancerad ny talang

Sitter och kollar på Disney, Hähä :P ska snart till bussen för att åka till tunavallen. Ska med Markus och se på Johns match. Sen hittar vi väl på nå.
Bloggar sen, hejdå!
Åhhh Nate är sååå snygg


-

Är jätteyr och mår illa, ska sova om ett tag. Se gossip om jag inte somnar. Förjävla drygt att vara yr, menmen..
Godnatt'


Svar

Haha vänta va? Vart det inte nå fel nu. Drog till John :P Hähä


Hej jag har världens bästa pojkvän

Hejhej!
Pappa kom nyss och hämtade mig. Känns som att klockan är typ sju.. Men ska käka choklad och se gossip sen sova tidigt för att inte sova bort hela dagen.
Men jag for till John och var med han och Markus. Vi chillade ett tag, sen drog vi ut och gick till kvantum och sen till John igen och kollade på film. Jättemysig kväll. Är dock väldigt trött, orkar inte blogga nåmer, hejdå!


Drar till John nu!


I would lie and say that you're not on my mind

Hej!
Förlåt, måste verkligen blir bättre på att blogga. Men har verkligen ingen lust. Tror det kommer blir mindre bloggning under sommaren. Ska ta vara på tiden, då också sluta sova bort halva dagarna. Vi får se!
Men gårdagen då, som alltid så kan jag och Vickan aldrig stanna på samma ställa, far runt överallt. Det började med att jag tog bussen till henne och gav henne ett busskort. Sen en kvart senare drog vi till mig, gick till cmapingen och kollade om vattnet var varmt. Förvånansvärt vad det fakstikt riktigt varmt, för att det var kallt i luften men ja :P
Efter kanske tre minuter där drog vi hem till mig, hämtade cyklarna. Eller Ida hade lämnat min cykel hos My så vi tog hennes och skjutsade till My för att hämta den. Sen cyklade vi till storheden. Kollade stadium, hööks och mediamarkt sen drog vi till willys och köpte portello och melon.
Kollade kläder på H&M sen skulle vi cykla hem men vickan höll på att bli överkörd för hon kom på att biltema har varm choklad, fick lite halvt en hjärtattack. haha så ful, men vi drog dit och drack latte, varm choklad och cappucino och bullar :P Vi ringde Gustav och frågade om han kunde komma men det var så långt så vi lämnade cyklarna på biltema och tog bussen till stan och mötte Gustav.
Trodde ju att det skulle bli kallt så jga tog mjukisbyxor. Men något jag ångrade det, svettades ju ihjäl. Så vi drog till cubus och kollade shorts hittade ett par för 100 på rean så dom fick följa med mig hem, räddade mig från värmen också :P Men väldigt fina och sommriga.
Sen tog vi bussen till björx, gick hem till Gustav. Vi kollade på tv och chillade, skulle spela döda spel men det vart nå knas :P Sen vid halv åtta tog jag och vickan bussen till stan. Eller den stog på avstigning och vi trodde man skulle gå på där för vi gick av där åså öppnade han inte dörrarna men klockan var inte 28 så tänktei nte på det åså åker ju busshelvete iväg så vi får springa efter den, snäll busschaufför som inte sa nå O.o Jaja, åkte in till stan. Gick till Max medans vi väntade på att andra bussen skulle gå. Åkte buss till storheden och hämtade cyklarna, sen cyklade vi hem och åt. Så for vickan hem efter en timme. ja vi kan ju aldrig stanna på ett ställe :P
-
har varit och handlat, ska käka middag och duscha sen far jag till Markus. Hejdå!
Quererte es mi pasión;morderte mi perdición.

Bloggar imorgon

Godnatt!


Stan!

Är påväg till stan med Vickan för att träffa Gustav. Bloggar sen!


Bamsiii

Hejhej!
Ska snart till tuna. Möta vickan, ge henne ett busskort, tillbaka till Karlsvik och vara på campingen och chilla sönder.
Bloggar sen, hejdå!


-

Hej!
Har tillbringat kvällen åt släkten. Massa folk kom och vi åt osv.
Gick ut med Bamse och mamma och snackade om saker :P
Ska se gossip sen sova, får se vad jag hittar på sen!
Godnatt!


Hejhej!

Är på bussen påväg till storheden sen kommer pappa och hämtar mig. Sture och Sussie ska käka hos oss så det kommer bli nice.
Fick med mig hem två par trosor från rean. Mår illa så jag orkar inte blogga, hejdå :P


Stan

Drar till stan och träffar Ewa. Ska spara pengar så förhoppningsvis kommer jag inte hem med någonting ;)
Hejdå!


Piggelin, körsbärs tomater, gossip girl, en säng

Hej!
Har sytt mig ett par shorts ikväll. Bild längre ner, dom har varit långa så har sytt om dom till shorts och sytt dit dragkedjan.
Ska lägga mig i sängen och se gossip och käka piggelin och tomater ;)
Godnatt!


Woooppsii

Hejhej!
For till Markus vid två, vi chillade bara sen gick vi till David och John kom sen. Dom spelade ett tag sen gick vi till Konsum. Sen tillbaka till David, pappa hämtade mig vid åtta. Ska käka sen se gossip och käka piggelin :P
Hejdå!


Outfit

Fin mobilbild


Sommar förfan!

Sommaren är påväg nu ju! Varmt och skönt så jag kör på shorts.
Ska till Markus, eller jag skulle åka med bussen 13.12 men såklart sov jag och missade den.
Ska bara försöka få hunden att äta så han slutar spy, mums.
Hejdå!


-


Skiter i om du är tjock, smal, fin eller ful ända regeln är att du ska ha så jävla kul och du ska dansa

Hej!
Min dator har haft något emot mig den senaste veckan, kanske försöker hjälpa mig att skaffa ett liv. Nej men alltså den typ som ja dog (?) eller asså fattade inte vad som hände så började sy på mins shorts med musiken i öronen. Även min mobil har slutat lyssna på mig, nämen den är helt knasig och bara stängs av, knapparna funkar inte och allt ba åhh.
Har inte gjort så mycket mer, det var hoppning på ridningen hade Jitzu som alla andra lektioner ;) men jag klagar inte! Får inte kära ner mig nåmer i den ponnyn det kommer inte sluta bra :P
Ska sova om ett tag och drömma om hur underbart det kommer bli med Markus imorgon ;)
Igår om man tänker efter tolv osv, asså 11 före tolv, nae asså 11 juni hade jag och Markus varit tillsammans i två månader, hur fan har han orkat med mig ^^
Hähä godnatt!
Och lite Malaysia bilder såklart ;)


You know how I like it

Lägger mig i sängen med musiken i öronen, bilderna från Malaysia och drömmer mig bort.


Hatar det här

fattar ju inte vars bilderna är, skulle byta bakrundsbild och såg dom där men hittar dom inte igen. Fuck. Jaja lägger ut när jag hittar

hahaha

Har hittat ännu fler bilder från Malaysia, har suttit och skrattat väldigt mycket till vissa. Fyfan vad jag längtar tillbaka, allt kändes så jävla bra då. Bara ha kul! Snälla någon kidnappa mig och sätt mig på ett flyg till Malaysia ikväll!!
Ni får bilder om ett tag ska bara ladda upp dom!
image description

Bapahsoahb

Är inte på nå bra humör, inte varit det på länge. Ska till stallet nu om ett tag.
Förlåt för inget bloggande men har ändå ingenting roligt att skriva så.


ingen ork alls

J-O träningen gick jättebra, igen! finponnyn.
Ingela, Stefan och Lovina har varit här, trevligt trevligt. Har inte gjort någonting typ, dålig start på sommarlovet. Men nu ska jag gå och göra choklad, hejdå!
hellre det ↑
än det ↑
dock är ju inget utav det bra men tycker det är så hemskt när dom sliter som fan i munnen (dock inte med flit antar jag) ajajajaj stackars mun
och den där var bara för söt

That moment when you can actually feel the pain in your chest from seeing or hearing something that breaks your heart

Tjenaaaa
Trött som fan, ska till stallet nu. Inte taggad alls men det blir nog bättre sen.
Har inget att skriva så hejdå!


If you want more, then here I am

Grillkvällen var trevlig men kall ;) god mat osv.
Men orkar inte blogga, ska sova. Upp tidigt och träning halv elva hejdå!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019652.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019652.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019653.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019653.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019654.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019654.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019655.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019655.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019662.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019662.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019689.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019693.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019694.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019697.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_206019703.jpg" class="image">


Denna helg

Fyfaan, mina ben. Redan nu. Men ponnyridningen gick bra, gick i ungefär 3 timmar, skööönt.
Sen jan-ove träning, vi red ute och det gick riktigt bra faktiskt! Imorgon träning halv elva tror jag, sen på måndag är det vanlig lektion. Mina ben gör redan ont.
Men vi for snabbt hem och böt om och fixade oss och nu är vi påväg till skäret igen för grillkväll med styrelsen. Sen hem och dö framför gossip.
Hejdå!


Svartöstan

Är framme nu, mycket träning iaf sen ännu mer på jan-ove.
Bloggar sen


Ba provar

Lite olika ögonfärger, hähä ;)
Nä nu sova


Tjena

Har suttit under hela vägen hem och försökt komma på en rubrik. Tyckte den vart bra tillslut ;)
Men ja, mötte vickan och vi gick till tunavallen och träffade dom andra. Chillade där, jonte och markus försökte få en kondom genom näsan till munnen. Markus spydde i målet nästan, mums. Så skulle jag ju filma, mys åh se allt. Jaja efter ett tag drog vickan för hon skulle bara komma snabbt.
Men vi chillade vidare på tunavallen sen började jag markus och davve frysa så vi gick hem. Sen skulle hanna och Irma hem så jonte kom sen.
Så såg vi film.
Ska upp tidigt imorgon för att promenera med ponnysar på svartöstadsdagen sen träning för jan-ove och efter det grillkväll.
Hejdå!
Fin text jag skrev i ettan/sexårs!


-

Är påväg till bussen. Ska till markus och vara med jonte, hanna och Irma. Niice
Har varit duktig och bakat biskvier, hann dock inte göra klart så jag lämnade det åt mamma och Ida :P
Bloggar sen hejdå!


-

Hej!
Har varit på thai affären och köpt frukt ;) sen har vi fixat nytt abonnemang (?)
ska snart och handla sen städa, yää. Nejmen jag vill kunna fixa rummen så det är bara att städa ;)


Ajajajaj

Hejhej!
Är påväg till någonstans jag inte vet :P ska fixa massa saker med Ida och pappa.
Märkte för ett tag sen att jag har ett sår på min häl, måste ha varit från skorna igår. Konstigt att det inte gjorde ont igår men ja, det gör förjävla ont nu och jag stoppade ett plåster för så det skulle göra mindre ont, gör bara ondare och vill inte dra bort det eftersom det typ sitter fast i såret. Och självklart gör det ont som fan när ALLA skor tar i där.
Jaja överlever förhoppningsvis.


Keep on fighting

Imorgon blir det inge kul alls, eller ja. Ska stöda all day ihopp om att mamma och pappa ska hjälpa mig att flytta om klart i detta hus. Ska få mitt rum som jag skulle få för läääängesen. Men när det är klart är det lätt värt det!!
Kommer bli väldigt mysigt ;) men nu se gossip, inget har funkat med det ikväll. Jaja har säsong två nu så ska se, godnatt!


Har inte fattat att det är sommarlov

Hejhej!
Det var nice på skolavslutningen, pinsamt då vi uppträde eftersom att ingen hördes typ, dock bidrog jag till den tystnaden.. ;)
Sista dansen med fyrorna, femorna, lärarna från vårat arbetslag och Peter åh Magnus var väldigt underhållande, hähä.
Efter det drog min familj och ewas familj till Friends och fikade senare drog bara min familj och käkade.
For sen till Markus sen gick vi till David. Chillade, var ute, dom skrämde mig med en fucking mask. Ja typ så.
Ska slå på gg och käka min chokladsås sen sova, är jättetrött! Imorgon ska jag vara med Vickan, fyfan vad längesen! Vi ska kolla markus skolavslutning.


Fyfan vilket väder

Är påväg till kh för skolavslutning. Jävla fitt http://blogg.se">blogg.se och min jävla mobil vill ju inte funka så bilderna funkar ju inte, om dom inte kommer upp så lägger jag upp dom senare!
Ha en bra kväll, det ska jag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_205682300.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_205682302.jpg" class="image">


Påväg hem!

Ska skynda mig hem sen drar vi tillbaka och gör ett super uppträdande i kh!
Hejdå!


Förlåt förlåt förlåt

Har inte hunnit blogga igår. Men två minuter efter jag vaknade kom My så vi och Ida började med naglarna.
Tog några timmar, men nu har dom naglar till ikväll :P
Sen på kvällen cyklade Markus till mig, i regnet. Nae fyfan va läskigt på kvällen.
Jaja vi chillade bara och snackade.
Såg sen gg hela kvällen, ångrar ju nästan att jag börjat se. Går ju inte att sluta :P
Är påväg till skolan nu iaf, shorts och höga klackar, nu är det ju ganska fint ute! Dock skulle det bli dåligare ikväll..
Kommer inte bli mycket bloggande idag heller, skola, stressa hem, stressa sönder när jag ska göra mig klar, skolavslutning, sen kanske jag hinner blogga.
Känner mig förjävla risig just nu menmen.
Ni får bilder på nglarna sen, min mobil vill inte vara snäll idag


It's okay, it only hurts when I breath

Jättefina klänningar och massa fina bilar!
Vi for till max efter, käkade minimål och lyxshake <3
Kom hem och har sett gg, fyfan vad bra! Mycket att se fram emot men ska inte tillbringa hela sommarlovet åt att kolla gg, förra sommaren var det ju bb.. Haha.
Smsar med Markus och ska se ett sista avsnitt innan jag ska sova!
Fixa naglar tidigt imorgon på My och Ida. Mycket att fixa inför skolavslutningen, nåja får väl bli som det blir'


Staden nästa

Grässtråfestivalen var verkligen dåligt. Dom som sjöng var duktiga men inga sommarfeelings alls, som ljusgårdsmöte och ihoptrycka ungar haha. Jaja allt kan ju inte vara perfekt :P
Är påväg till stan med mamma och Ida. Ska träffa Ingela och lovina, kolla balklänningar och se Tobbe som tar studenten! Tråkigt väder.. Fyfan.
Vill också!!


Luleå växer

Hej!
Är ju något duktig som gjorde mig klar på en kvart och for till skolan, allt för ewas skull ;)
Grässtrå idag, uhm vill inte Vara på skolgården men vi får se.
Imorgon är det ju också nationaldag, så fixa Idas naglar.
Men nu ska jag hoppa ut ur bilen och snacka med Anna om torsdagen, hejdå'


Skolavslutnings outfit

Hej!
Ser på gg, ska sova snart.
Lektionen, riktigt nöjd! Ponnyn <3 men ja har provat skolavslutnings outfiten. Den är fortfarande hemlig, bara för att jag lovat Ewa ;) har provat locka halva håret, får se vad det blir. Nu fortsätta se hejdå!


Done

Efter skolan for jag och ewa till hennes mammas jobb. Efter ett tag åkte vi Och köpte lite saker.
Har sett gg och fixat lite shorts. Ska byta om sen drar vi till stallet, träningsvärk som fan också, får stå ut ;)


Fixar


Grattis Hanna J

Har jag redan skrivit det? Orkar inte kolla men hon kan få två grattis


Hemskaste morgonen på riktigt

Nämen typ, trött som fan. Orkade inte upp, fick stressa och hann inte borsta tänderna.
Sen är det maskar ute igen och regn. Kan dom inte stanna där nere så slipper man det problemet. Trodde jag skulle dö påväg till bussen. Dock är det ju skolavslutningsnart och grässtråfestival! Fast regnet förstör ju allt, skolavslutingskänslan och allt. Förra året var ju perfekt 30 grader och sol!
Jaja jag kommer då inte sitta bredvid någon mask på grässtrå så kommer sitta uppe i vårat klassrum med öppet fönster och kolla :P
Är iaf på bussen nu, hejdå


Xoxo gossip girl :P

Pll var så knasigt, såg dock inte ens ett avsnitt :P men har börjat på gossip Girl istället.
Men nu ska jag sova godnatt


Pretty little liars

Eftersom My, Ida, Ida och mys mamma trorja har börjar se det och är helt fast i det så har jag satt mig i soffan för att börja se det medans jag väntar på Markus.
Hejdå!
Juste hoppträningen gick super! Hade Jitzu, blir mer och mer kär i den ponnyn för varje gång man ens kollar på henne. Ååååh, helt såld.


Just say fuck you and smile


Fyfan för det här fittvädret

Åhh maskarna är tillbaka. Sprang som fan till bilen och fick panik, började även gråta märkte jag. Men är iaf påväg till stallet. Hoppträning, nice som fan. Typ två veckor sen jag red, hemskt ;)
Hejdå!


noooo

Vaknade vid elva av  att pappa och Pelle var utanför mitt sovrum (utomhus) och fixade på taket med en skylift. Gissa hur mycket sömn man fick då? :P det lät ju ganska så jättemycket och man trodde dom skulle fara in genom väggen. Haha jaja.
Ätit osv.
ska se film sen göra mig klar för att fara på hoppträning, sen ikväll kommer Markus. Vi hittar väl på nå :P
hejdå
image description

Skulle göra mycket för att sova med Markus just nu

Försökt sova, paus till att blogga om hur svårt det är, nu fortsätta att försöka sova


Åhhh

Ser bb nice.
Hade jättetrevligt hos My och dom. Käkade svingott och kollade film.
Juste, chokladen hos Markus med han och Jontä. Kollade film osvosv
Ska se bb hejdå!
Ska fan klara alla 800 pussel (?)


Familjen Gabrielsson

Är på middag hos familjen gabrielsson :P bloggar när vi kommit hem


Hähä

Kom nyss till Markus, han sover igen :P ska låta han sova ett tag för han var så trött.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_205003507.jpg" class="image">


Hähä

Kom nyss till Markus, han sover igen :P ska låta han sova ett tag för han var så trött.


Påväg till Markus


Header

Ifall någon irriterade sig på det så på min header är det bara att jag tagit en "gratis header" från någon annan och bytt bilder så det är inte med i bloggen allt det där :P


Perfect jeans

Ida och My satt och pratade (Ida väldigt väldigt högt) imorse så dom väckte mig vid tolv. Har duschat och ätit. Ska åka till Markus om ett tag.
Ska fixa mig åså. A men hejdå


Don't worry about people in your past. There's a reason they didn't make it to your future

Hej!
Har försökt fixa bloggen lite. Har inga ideér så det fick bli såhär för tillfället. Ska försöka fixa ganska mycket, får se hur det går med det.
Ska sova snart, spela lite :P
Platt vs Lockigt
Det är dock inte mina riktiga lockar, från en fläta :P


fixar bloggen

brb

-

Hejhej!
Har inte kunnat blogga för ja. Men iaf skolan flöt på som vanligt. Orkade inte idrotten så satt och spelade spel istället :P
Efter skolan drog jag och Ewa till stan och kollade.
Sen tog jag bussen, fel buss en timme för tidigt. Till Tuna, mötte Ida och vi gick till den andra busshållsplatsen sen åkte vi hem och sen tillbaka till mjölkudden. Tog ut pengar sen hämtade mamma oss och vi for till björsbyn och kollade tävlingar. Kallt men roligt.
Ska kanske ut och hjälpa pappa på taket sen, fårse. Hejdå
Ni får bilder från vårat bröllop och när jag är död sen lite fina bilder från idrotten.

 

 


Fyfaaaan


Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain

Hej!
Kom nyss till skolan. Fan vilket dåligt väder. Sen har vi idrott idag också, fast jag orkade inte vara med, träningsvärk, ont i fötterna och astma yää. Glad att jag inte ska vara med.
Efter skolan drar jag mamma och Ida till stallbalans och kollar tävling. Emmah skulle också med men det gick inte..:s
Hejdå


My head says "who cares?" but then my heart whispers "you do, stupid"

Hej!
For ju till Markus, vi chillade, sov, käkade, var ute med melvin, gick till David, var med David sen gick vi tre till Markus och hämtade mina saker sen till bussen.
Jävligt läskig busschaufför, vände sig om och kollade på mig as skumt flera gånger, och hade nå ryck typ.
Så var jag ju självklart sist på bussen själv. Fick panik när det var en busshållsplats kvar så klickar på stop. Långt är det ju och mina ben mådde inge bra efter dagen. Så jag frågar mamma om hon kan möta mig med bamse men istället kommer pappa och skjutsar hem mig, lyckan!
Har spelat "med andra ord" med familjen, haha pappa ger en ju ett gott skratt alltså ;)
Ska sova nu och tagga idrott imorgon, yä!!!
Godnatt