Davääd

Hej!
Stallet gick..... Bra typ.
Har nu käkat och bytt om, så nu åker vi från stallet till David. Väldigt längesen jag var med han så det blir roligt!
Hejdå!


Det finns inga skridskor i öknen

Hej!
Har svenska, sen so. Slutar tidigare för att hinna till tävlingen. Kom försent igen, hehe.
Men jag måste lyssna nu så Hejdå!


Stressad

Är stressad som fan, över typ allt. Just nu vill jag bara ha Markus bredvid mig och sova hur länge jag vill utan skolan eller andra måsten.
Saknar verkligen dagis, vill vara fem igen.


Gårdagen+dagen

Hej!
Igår kom Markus och hans mamma och hämtade mig från skolan. Så for vi hem till Markus. Han käkade, vi såg på tv. Han spelade nå spel, jag såg oth, vi drack smoothie, snackade, kollade ännu mer tv, snackade ännu mer, ja typ så. Sen följde jag med när han, John K och Gabriel skulle på träning men Markus mamma skjutsade hem mig! Så jobbigt när bussarna inte går.
Men idag då. Seg dag, inget speciellt har hänt. Skolan flöt på, hade idrott. Alla killar skjuter så hårt så man dör typ. Ja med andra ord stog jag typ och gömde mig under hela lektionen ^^
Efter skolan skulle jag och Måns skynda oss till bussen, men jag missade den. Träffade även Lukas på vägen dit.
Tog nästa buss till mamma och sen åkte vi till stallet. Gick super!
Imorgon blir det att sluta tidigare och sen tävling, försöker intala mig själv att det bara är träning. Hatar tävling och all press. Jaja det blir bra!
Godnatt!


Tävling

Hej!
Har spanska nu. Efter skolan far jag till stallet. Imorgon är det ju tävling! Börjar bli nervös, men jag ser det som en träning.
Brianna och Ewa tror jag kommer och kollar! Så det blir Nice.
Hejdå!


Textil

Ewa sov ju hos mig så nu är vi påväg till skolan för att göra vantarna klara.
Ja hejdå!


Så jävla cooola

Hej!
Efter skolan for jag och Ewa hem till mig som jag skrev. Så spelade vi och såg oth och gossip. sociala osv.
Så for vi på tennis klockan sju. Sprang hem och tog på oss massa kläder sen tog vi cyklarna och cyklade till storheden. Mörkt och jävligt, så hemskt. Men vi överlevde trots allt. Köpte vattenmelon och grapefrukt. Frågade en gubbe ifall han kunde ta kort på oss, sprang omkring och snackade engelska, skrattade och ja. Så gick vi till Max Ewa köpte glass och jag lyxshake. Hittade en plats med två såna där "bänkar" utan något bord i mitten så vi la oss på dom och käkade/drack. Sen for vi hemåt vid kvart över nio. Höll på att dö påvägen hem. Måste skaffa en cykel som inte är 10 gånger så jobbig att cykla på än alla andra.
Men nu ska jag sova.
Godnayy'


Aldrig mer

Friluftsdagen var HEMSK! Fy helvete. Jag och Ewa for dit. Träffade alla, dom vanliga fyra gick vi. BRIANNA ramla och skrapa sig. För en lärare skrämde henne.
Sen gick vi en bit, vi hörde en Björn eller nå. Jag fick panik och började gråta och skrika.
Sen skrämde david mig och Brianna så vi ramlade och började gråta, ja jag grät mycket idag. Så var hela mitt ben blått.
Fortsatte vi ett tag sen skulle vi gå en genväg, kom till någon myr som alla sjönk ner i. Allas fötter var genomblöta. Efter en kvart eller nå kom vi ut på nå torrt ställe sen skulle vi skynda tillbaka för att inte komma försent. Slutade med att jag ramlade ner i leran och vattnet. Det var säkert en halvmeter djupt typ. Fick panik och sprang hela vägen genom leran, fick i ansiktet och hela benen. Skulle värma mig i elden så kommer en kille förbi och säger "Asså din fot ryker" så jag kunde inte stå där. Så jag och Ewa snackade med nå John, trevligt. Sen kom pappa och skjutsa hem oss. Skriver om kvällen i ett annat inlägg. Slutade vid halv tolv.
Hejdå!
ALDRIG MER.


Hemskt

Det är ju förfan vinter ute, tre grader. På med vintertäcket på Thor och inhandla en vinterhals till han också!
Är iaf påväg till Markus nu, dom vann mot Älvsbyn! Duktiga pojkar ;)
Asså helvete va kallt det är, ska försöka få tillbaka värmen i fingrarna, hejdå!


Påväg till flygplatsen!

Har nyss varit och handlat, köpt tuggummin <3 är nu Påväg till flygplatsen för att hämta mamma!


Försov mig

Haha åh. Vaknade halv elva när Ewa ringde och väckte, less. Så nu käkar jag och väntar på nästa buss.


Skolfotot

Hej!
Väntar på att ta enskilda kortet. Vi har redan Tagit gruppfotot. Ja men hejdåå


-

Käkar frukost och dricker oboy, ska snart dra til skolan.
Nä måste göra mig klar hejdå!


Äntligen!

Nu funkar det att blogga från mobilen. Nu när jag skulle lägga mig i tid.. Men nu ska jag dricka min oboy och mysa med Fia med lite musik och förhoppningsvis somna. Har varit i stallet idag sen drog jag till Markus. Såg film, myste och snackade.
Men godast!
Skolfoto imorgon så jag behöver min skönhetssömn ;)


Vi bara chillar

Allt känns så jobbigt just nu, fixar ingenting i skolan, fattar inget fast jag verkligen försöker, försöker att skärpa mig och verkligen försöka redovisa inför klassen är så jävla feg så det finns inte, saknar Markus, har insett nu hur stor skillnad det är på när någon verkligen bryr sig om en, man märker det inte förän någon annan visar att det kan vara annorlunda och det känns förjävla dåligt efter allt jag gjort, blir bara tröttare och tröttare, deppigare och deppigare, känns inte som att jag kommer klara att få nå bra betyg alls, visst jag går bara i sjuan men får jag dåliga betyg, sjunker mitt självförtroende och jag ger upp om att ens försöka, är så i allt, ridningen också, går det dåligt en gång är jag "rädd" för att jag aldrig kommer fixa det.
Jag vill kunna resa mig direkt upp efter jag fallit, visst för alla att JAG kan, den blyga tjejen som aldrig öppnar munnen, bara när det gäller att dryga mot lärare. Jag vill bevisa för alla att det var jag förut. Det gäller Att göra ett bra första intryck, därför försöker jag verkligen. Högstadiet ser jag som en ny chans jag fått att börja om och göra det rätt den här gången. Stå för vad jag tycker men visa det på ett moget sätt, inte Flippa ut när någon gör något, det är bara ett bevis på att jag är så jävla mycket bättre än dom. Jag har sagt det där ordet jag lovat mig själv och alla andra att inte säga till han för att han fått mig att må dåligare än någonsin. Att behandla någon som han behandlat mig, DET är inte rätt, men varför ska jag vara lika dålig människa för? Jag har gjort fel då säger man förlåt och förlåter. Och han hade tagit mod till sig att sagt förlåt, visa att det är rätt då.
Ifall det hade fortsatt hade jag inte gått kvar i min klass, kanske inte ens på Nlv. Men jag är glad för dom valen jag gjort för min klass betyder jävligt mycket och jag skulle aldrig lämnat dom utan en bra anledning.
Behövde skriva någonstans, oftast är det bloggen som blir utsatt för det. Nu ska jag snart sova, godnatt och håll tummarna för en bra morgondag. Då far jag ut till stallet.
-
Bilder från dagen, fula allihopa <3 ska börja ha håret som på bilderna!


oj

Hej!
förlåt för inget bloggande, mobilappen funkar inte och jag använder adlrig min dator längre. 
Men vi ska snart fara på tennis, ja nice ida dampar så hejdå

Fan

Det går inte att blogga från mobilen. Så dåligt med bloggande. Men jag har varit i stallet, sett oth. Sen efter middagen skjutsade pappa mig till Markus. Vi såg på hockeyn sen såg vi baksmällan 2 och början av nån annan kommer inte ihåg va den hette. Vid tolv hämtade pappa mig. Ska se oth sen sova, eller snacak med markus ^^ godnatt!


Visste ni att jag har ett plastben?

Ska börja göra "visste ni att/bekännelser" eller va ni nu vill kalla det.
Rubriken var ju såklart inte sann.
•det största traumat från min barndom som jag kommer på var när Mimmi såldes, fast det var flera år sen kan jag börja gråta av det nu.
• Markus får mig alltid att bli glad hur ledsen/arg jag än är.
• Jag har ALDRIG bråkat med Ewa.
• jag drömmer ofta om döden, vilket jag inte tycker är så trevligt, slutar med att jag vaknar och gråter.
• David är den jag har/hade lättaste att prata med.
• jag och Viktoria har sjuka minnen, vissa vill jag inte ens tänka på ^^
• jag är stolt över Måns.
• jag skämms över mycket jag sagt/gjort, saker jag aldrig ens skulle kunna tänka mig att göra nu.
-
Fredagar går bara inte att jobba på helst inte när man ska ha 2 timmars lektioner med en 5 minuters rast. Så one tree Hill räddade mig. Försökte förstå vad dom snacka om men det kom in genom ens örat och for ut genom andra. Så Asså då kunde jag ju göra nå vettigt utav det istället.
Efter skolan Tog jag bussen med Gustav och Ewa. Gick och kollade affärer sen efter ett tag for Gustav hem. Jag och Ewa gick till blågåsen, jag köpte daim Latte, väldigt mycket för kaffeigt ^^ håller mig till chai!
Sen vid fem kom pappa och nu är jag snart hemma. Har bara köpt en bh.
Nä nu mår jag illa, hejdå!


Yää

Hej!
Går till skolan med Ewa. Träffade Julia på bussen så snackade med henne. Duschade och såg one tree Hill.
Fan nu är vi sena. Hejdå!


Ensam på bussen, IGEN

Någon som skulle kunna typ komma och snacka med mig och rädda mig ifall något händer? Hatar verkligen att åka buss själv på kvällen.
Men ja, jag for till Markus. Amir var där sen efter ett tag for han hem och skulle käka.
Så spelade Markus nå spel, sen snackade vi och gjorde inte så mycket Mer, myste.
Är påväg med bussen hem som ni kanske märkte, ska käka och duscha sen sova direkt! Fyfan Asså vad trött jag är.
Nice som fan att det är fredag imorgon!


Påväg till

Markus!
Vi hade ju Orientering idag, vi visste inte vars vi var mesta utav tiden. Men vi hittade alla! Jag vet inte vad som hände med mig men jag är glad att det inte var så många där i skogen, hade typ flyttat från Sverige. Nej men typ. Sen gick jag och Ewa till skolan, dog lite halvt. Ja på vägen dit fick vi låna Louise cykel, jag trodde båda vi skulle dö, cyklade i nå jävla jag vet inte vad, kunde inte sitta Heller för sadeln var för hög. Ja Asså det gick inte bra.
Men iaf, vi spelade på ipadsen ett tag sen for hon hem. Sen hämtade mamma mig och Ida. Jag har börjar se one tree Hill, fyfan. Men iaf så for vi till Stallet. Vet inte varför jag följde men nu blev det så. Så hade jag inga kläder till stallet eller medicin. Så jag satt där och jobbade på min iPad sen smsade markus och nu sitter jag på bussen påväg till Markus, eller till stan sen tar jag bussen därifrån om nu bussen vill vara så snäll att komma fram i tid annars missar jag andra bussen.
Jamen jag kan inte andas, fick springa till bussen utan medicin, så ny ska jag försöka börja andas igen hejdå!


Varm choklad <3

Stamkunder i caféet. Nej men typ, vi är här varje dag.
Dock får man inte ha ipaden här så vi kanske går upp snart.
Hejdå!


School

Hej!
Är påväg till skolan, idag är det orientering. Ja Asså jag och Ewa lyckas aldrig utan att gå vilse först. Men idag då fan ska vi klara det! Blåbär distraherar en så mycket... Sen har vi väl typ svenska/engelska och no? Nä jag gissa bara har ingen aning om vad vi har.
Inget stall idag men ifall jag inte hittar på något drar jag till stallet ändå och följer med ut och går med ida och Thor. Tror dom skulle rida ut.
Glömde stänga av musiken igår (somnade) så jag höll Ida uppe, Hähä.
Men nu ska jag snart se klart min film, hejdå!
Bilder från igår!


Jag är lyckligare nu

Hej!
Skolan var typ, lång. Nej men vi jobbade a&s. Böt till norrmejerier istället för skogen för jag hittade ingenting om skogen. Har börjat på min keynote. Ska försöka få med dom flesta ämnena. Inte lätt.. Men det går! Dock har vi bara två lektioner på oss, vi skulle igentligen ha redovisning till veckan tror jag. 
Men efter skolan for jag till stallet. Skriver om det på hästbloggen. Efter stallet for jag direkt till tuna och hämtade Vickan sen for vi till Maxi, köpte godis och vickan bussbiljetter. For till gammelstan för att åka och kolla på Davids träning med Markus (han var redan där) så när vi är framme smsar dom och säger att dom nyss åkt hem med bil. Något less, sen är det nån surkärring i kiosken på badet som inte ger oss ett glas vatten. Snåla jävlar. 
Så vi tog nästa buss tillbkaka till Tuna. Gick av på fel busshållsplats, vi åkte på "baksidan" så ja. Motion!
Kom fram till David, chillade på hans rum ett tag eller ja. Så gick vi ut, for till Markus. Såg på simpsons, sen låg vi bara i sängen och sov. Nej men alla var trötta och orkade inte göra någonting, så ja. Vid nio for David och Vickan hem, vi satte oss och såg tv i Pernillas rum, myste ett tag sen kom pappa och hämtade mig. Tack pappa <3
Har käkat och sett lite på en film. Lyssnar just nu på musik i min säng och ska blogga på andra bloggen sen sova. Har stoppat på elementet på högsta för att ens orka ta mig upp imorogn. Det blir såååå mycket jobbigare ifall det är svinkallt. 
fan glömde duscha..... gör det imrogon. Orientering då också, nice ;)
Hejdå!
 

2050 ska europa vara rökfritt

Hej!
Är påväg till skolan, ska på textilklubb med Ewa och börja på våra lovikkavantar. Tränar på LC programmet bara för att vara säker på att jag kan det utifallatt ;)
Nae jag har en långärmad tröja, en fet tjocktröja, en skinjacka men fryser ändå I BILEN!! Vad fan är det för fel på mig.


5 månader

5 månader idag med Markus Larsson. Jag älskar dig <3


-

Hej!
Har varken orkat eller hunnit blogga (som vanligt) men nu så kan jag skriva.
Skolan var som vanligt, fast brandlarm och jag och Ewa hade inga skor och hela klassen sprang över dom så vi nådde inte dom. Så vi stog där i vattenpölarna i typ 10 minuter. Skönt!
Gjorde inget speciellt. Efter skolan for jag och Ewa till kvantum. Köpte, glass, skedar, godis och minicola. Haha jag som hade slutat med allt sånt där :/
Ja men då for vi hem och chillade med paddorna sen såg vi film och käkade. For på tennis, fyfan va grymma! Roligt var det, kunde andas för första gången utan medicin, det är stort ;)
Kom hem, duschade och for och handlade. Kom hem vid 10 ska käka lite frukt sen gå och sova. Har varit pigg hela dagen, ska försöka hålla kvar det nu tills veckan är slut.
Imorgon far jag till stallet, Markus kanske följer med. Sen inte så mycket mer.
Men Hejdå!


Drar och handlar!

Bloggar sen.
Hahahah bilden på Ewa och brianna <3


Tack pappa!


Glömde nästan bort er ;)

Hej!
For ju till stallet, lekte med thor, hjälpte på nybörjarlektionen åså. Sen hade vi lektion, hade hoppning. Läs mer på ryttarnal.


Spanska

Har spanska.
Ska till stallet efter skolan. Ida är ön så hon kanske inte hinner till stallet. Jag ska hjälpa till i nybörjargruppen så måste dit tidigt.
Hejdå!


Hej!

Har inte haft så mycket att blogga om så det har varit ganska tråkigt på bloggen. Men kolla på ryttarnal.blogg.se om ett tag så kommer det upp om ridpasset och massa bilder!

Chai latte

Hej!
Ida sprang in i mitt rum klockan tio i morse så jag vaknade då. Hon skulle sminka sig och behövde min spegel.. Ja men ja. Låg och myste med Bamse ett tag och spelade på ipaden. Har helt seriöst typ blivit beroende.
Sen har jag bara spelat hela morgonen, ätit mat från nims och druckit chai Latte.
Juste igår var vi ju och åt, for sen direkt eller vid halv tio till tuna. Mötte Vickan och vi cyklade till Markus, jag trodde vi skulle dö. För vi cykla i skogen och det var mörkt och guppigt.
Men vi kom iaf fram, hämtade Markus. Sen Skulle vi till stranden men sen orkade vi inte. Så vi drog till tunaskolan. Träffade folk där, hade tråkigt. Så jag och Markus for hem till han och Vickan for hem till henne. Vi såg film tills typ 12, då kom pappa och hämta mig.
Nu ska jag till stallet och hoppa med thor. Hejdå!


Toscana

Är och käkar med familjen och Ingela och Stefan.
Ska snart fara och grilla med folk på tuna.
Hejdå!


Oboy

Hej!
Har suttit och jobbat ett tag i mitt rum som jag snart tror är istiden. Satt med tjocktröja och mjukisbyxor och täcke, ändå kallt. Skönt när man ska sova iaf.
Men nu har jag stoppat in Bamse i väskan och oboy i en mugg och far med pappa till stallet. Ska löshoppa Thor.
Hejdå!


Jobbar a&s


Du har gjort mig till världens lyckligaste

Jag älskar dig världens finaste <3


Gårdagen

Det här skulle ha publicerats igår.
Hej!
Efter skolan for jag till Markus. Käkade glass och såg film. Var med han ett tag innan Vickan kom. Såg film, skrattade typ så.
Sen gick vi till David och träffa han och John. Dom spela basket ett tag sen gick vi till Markus igen.
Eller jag och Markus skulle gå till Konsum och dom andra hem till Markus men efter ett tag gick vi tillbaka för det var så kallt. Så var dom andra borta så vi väntade på Markus rum. Så kommer Jonte, jonatan, William, Alexander, Joakim och säkert nån mer? Och stället sig bakom fönstret och skrämmer oss. Vadå rädd. Men ja så kom dom andra, vi gick ut och var med dom som skrämde oss. For omkring där runt husen, dom kastade äpplen på varandra, jag Markus och William var tvugna att stanna för att nån kvinna tappat sin hund och hunden följde efter oss ifall vi gick iväg.
Så for vi till tunavallen, for omkring där resten av kvällen. Efter nån timme vart jag och Markus less och jag höll på att frysa ihjäl så vi gick hem till han igen.
Så myste vi, värmde oss, och såg film. Mysig fredag kväll! Pappa kom och hämta mig vid 12. Ska käka nu så hejdå!


Bilder från igår


Ipads

Har fått våra ipads idag. Jag och Ewa fick en svart <3 lycka.
Ska vara med markus sen tror jag. Ja men nu ska jag spela med Ewa hejdå!


Smsa i sömnen

Jag har smsat mamma i sömnen.. Förstår ingenting ifrån smset, fast jag stava ganska så bra i sömnen ändå! Kanske betyder att jag är sms beroende eller så var det nå viktigt jag drömde som jag behövde komma ihåg, haha nae va ful. Är iallafall påväg till skolan nu. Börjar inte förän halv elva. Ska visa mina dolda talanger på musiken för att få nå betyg ;)
nu orkar jag inte blogga nå mer. Hejdå!


TA MIG TILL NÅGOT STÄLLE UTAN PROBLEM

är less, less, less. Får inte få någon jävla depperiod nu, då blir ju allt fel. Fan. GLATT HUMÖR NU!
 

-

Red på ridbanan ett tag sen red jag ut ett tag för han skulle harva ridplanen sen på banan igen. Gick väl helt okej.
Har snackat med David och Vickan hela kvällen. Ska snart gå och sova, vi börjar ju halv elva imorgon.
Hejdå!


Glömt bort er

Eller prioriterat bort er ;) nej men vi har haft idrott (var inte med eftersom jag fortfrande är yr och inte helt frisk) så jag Gustav, Albin och Måns skulle gå. Så vi gick in till stan, dom köpte nå spel sen gick vi tillbaka. Mötte Ewa och vi gick till bussen. Sitter nu på bussen påväg till stallet. Känner mig ganska så jätteensam som ska till stallet själv. Hähä.
Men jag ska börja blogga mer, lovar. Hejdå!
För söta, iaf tindra ;)


fitthelvete

Hur tur kan man ha? For till skolan, mådde bra. Efter någon timme fick jag ont i huvudet, blev bara värre och värre. Så jag och Ewa gick ner till skolsköterskan men hon var upptagen så vi satt där och väntade, blev jätteyr och såg suddigt. Men då började musiken så gick vi upp. Sen efter ett tag orkade jag nte så då gick jag ner igen, ingen som var där. Gick upp, efter ett tag gick jag ner med Ewa och då öppnar hon och ger mig ett glas vatten. Men bra, ja tack för det. Fyfan va less. Så jag gick till biblioteket med 7a och min klass. Satte mig på golvet och ville lipa typ. Nej men ja. Snackade med Gustav, Måns, Lukas och Brianna tills vi skulle gå tillbaka då kom pappa och hämtade mig. Höll på att spy ner skorna men eftersom jag är så ninja så hann jag springa upp :P 
Men ja lite less, gått och väntat i 4 dagar på att få rida på Thor och inte varit sjuk på evigheter. Såklart ska jag bli det nu. Hoppas det bara var nå en gång sak :P 
Men nu ska jag käka någontign för jag vart jättehungrig sen sova eller se film eller nå så ser vi om jag orkar fara ut ikväll.
Hejdå!

svar

svar: Jaha va kul :D Jo det var hon!  det är ju bara att komma och hälsa på henne någon dag, ifall du inte bor jättelångt bort, vet inte vilken emma du är. Jo det tror jag hon gör!
 

Usch

Usch va kallt det är ute!
Efter skolan for jag och Ida in till stan, träffade Ali snabbt för han skulle till hans skola. Sen träffa vi Arvid och Lukas så letade vi efter lite saker.
Så tog vi bussen till stallet. Frös sådär halvt ihjäl. Sen när vi kommer fram så börjar det spöregna och har gjort det ända sen dess!
Mamma skulle ut och gå med thor men det blev inget.
Så vi har pysslat på med han och fixat mat osv.
Vi ska nu till wallöfs och kolla Emmahs nya ponny!
Sen fira pappa och käka på österns pärla. Grattis världens bästa pappa!


Less

Hej!
Skolan, var tråkig. Som fan. Åt halv ett, äckel mat så jag och ewa drog till grillen. For till stallet med Ewa igår. Ida red på Thor sen hade vi lektion. Brianna och tove kom också. Jag hade hemlis. Det gick bra! Gillade henne, lite unghäst tänkande igen :P
Bakade igår också. Orkade inte dekorera förutom Ewas tårta men nu är hon sjuk. Vill typ Jesqsöa, nae va less nu måste jag på slöjden själv och maten åh allt. Less som fan, Ewa jag hatar dig.


No

Hej!
Har no, förstår ingenting. Så drygt när man vill lära sig och försöker men lärarna står bara och snackar om saker man inte förstår någonting om. Inget fastnar ju så det är en timme och tjugo minuter man sitter här i onödan.


Heheh

För er som inte fattade så var det Ida som skrev "lol" inlägget igår.
-
Har varit duktig och gjort mig klar på 20 minuter!!! Det är duktigt.
Så jag väntar på att pappa ska komma in med Bamse sen åker vi!


Tårtor

Hejsan!
Markus kom till mig som sagt. Vi såg film och myste, Bamse fick vara med ett tag också. Sen for han hem och jag började kolla på naglar, men då kom jag in på tårtor! Shiet va kul det verkar vara och Ingela har köpt tårtdekoration saker så det är bara att öppna plånboken mamma för jag lär behöva mera ;)
Nej men imorgon om jag hinner ska jag göra några muffins och dekorera, ska kanske göra en mini bröllopstårta också, bilder kommer såklart ut!
Men nu ska jag sova så godnatt!


lol

Har pussat på markus hela kvällen, det var kul
hehe ^^
Vi pussas rätt mycket, men hångla är lite över gränsen.

Tja

Hej!
Är påväg till nims. Ska käka frukost där sen far vi till stallet.
Juste, orkade inte blogga igår efter bion var så trött. Men var ju på bio med Markus och hans päron, fick gå dit bakom och kolla med hans pappa. Det var coolt. Sen när den slutade skjutsade dom hem mig, var hemma vid halv tolv och snackade med mamma ett tag sen gick jag och la mig.
Har städat lite i garderoben åså. Sen ska Ida rida Thor. Jag följer med och är kameraman ;)
Är med Markus efteråt.
Hejdå!


bioooooo

Hejsan!
Ingela och Lovina är här, dom skjutsar mig sen in till stan. Ska på bio med Markus och hans familj, trevligttrevligt. 
Sitter och kollar på william spetz med folket här i huset :P 
Har inget att skriva så hejdåå!

1 september 2012

Kolla bilder när jag rider på Thor. HÄR!

-

Hej!
Somnade tidigt igår och vaknade vi tjugo i elva. Så nu är jag utvilad! Käkar frukost, vid ett ska vi till stallet. Ska bli kul och se hur han är nu.
Bloggar sen hejdå!


Grattis!

Grattis fulis, hoppas du får en bra dag! Love u♥