FUCK

Så jäkla less på det här, är hur trött som helst så jag orkar inte göra någonting alls men samtidigt är jag hur dampig dom helst men kan inte göra något för orken tillåter mig inte. Hur irriterad tror ni jag blir? Jag blir nog dampig på kvällarna fast jag gör saker på dagarna.
-
Ska iallafall käka jordgubbar och glass sen ska min papi skjutsa mig till maxi för att köpa choklad, med lakrits i<3<3<3<3 min lycklighetsnivå steg :P
Hejdå


Gårdagen

Käkade massa god mat hos Eva, roligt sällskap och en lång kväll vart det. Var hemma vid halv ett, trött? Eh ja, ganska ;) ingen energi någon tid på dygnet alls. Så har börjat ta dom där tabletterna igen, väldigt glad kommer jag bli ifall dom funkar igen.
-
Sitter nu på golvet i vardagsrummet med musiken ikopplad i tvn och gör inte så mycket mer, får se vad som händer senare idag. Hejdå!


rosor rosor och typ rosa rosor

bra bild :)))
 

tuva: <3<3<3<3

Bloggar imorgon. 

aldrig gråtit så mycket

Hallå!

Nyss sett film och jag tror att jag aldrig gråtit så mycket under tiden jag sett en film, haha less. Nu kan jag inte sova heller, kan ju knappt andas :PPP 
Vad är det med mig och filmer, kan ju börja gråta av vilken film som helst. 

Trötthet

Är såhär jättetrött så man knappt orkar stå upp, så känns det nu och det suger. Jag förstår inte hur jag kan ha så lite energi nu för tiden.
-
Är iallafall påväg till stallet nu, rida ut på pippin. Stackars Thor har blivit halt när dom for omkring i dom nya hagarna så han vilar, bebisen. Ikväll far vi på middag hos Eva och det kommer bli mysigt. Ville dock ha klackar men min fot håller inte för det, varje morgon gör jäveln ont. Ifall jag aldrig kommer kunna ha klackar igen pga foten kommer jag få sngalafaaoja, 155 cm lång och kan inte ha klackar. Vad har jag för alternativ då, ben inplantat ifall det finns :P
Nej men hejdå!


Outfit

DET HÄR SKULLE PUBLICERATS IGÅR.
Är påväg och ska käka någonstans med min familj, vart i stallet hela dagen. Red på pippin och det var väl en av dom sämre gångerna även fast det gick bra i slutet.
-
När man står i stallkläder och blir skitig hela dagarna samtidigt som man ÄLSKAR att klä upp sig så blir man rätt lycklig när man har tillfälle att klä sig lite finare än ridbyxor och en piké :P hittade tre olika klädesplagg som fick bli ett, kreativt Jennie kreativt.


Jävla blä

Är hur less som helst och det är äckligt drygt. Är iallafall ute med hunden nu och äcklet skäller för allt han ser.

Ska snart till stallet också, typ inte ens det känns roligt. Lol fan va less, ifall jag bott ensam hade jag lätt legat i sängen med mat hela sommaren sen en balkong att sola på, hur skönt. Sen hade Thor fått bo med mig i rummet.

Positivt inlägg


orkar jag

Hallå!
Hade planer på att fara ut och träna men det blev inget med det, kanske tränar ett tag hemma. Ska iallafall till stallet senare och rida på Skrutten (Pippin), vi far ut i skogen och galoppar :P
 
Hejdåå
 

Egen lägenhet=egen fucking kyl

Ska sova nere i ettan för att äckel flyggrejer. Blä usch fy. Så jag får ett eget kök, dubbelsäng, egen kyl, egen frys, egen tv, egen toalett, jag är lycklig :):):):)

Så nu ska jag packa ner saker dit ner, hejdå! Kolla ryttarbloggen för att se vad vi köpte på hööks.


"Mamma armband"

-


Choklad<3

Hade en rolig kväll med Vickan igår, vi tog cyklarna och vattenpistolerna och begav oss mot mjölkudden. Drack lyxshake på Max sen for vi omkring lite sen började vi cyklade hemåt där vid 12 någonting. Käkade chips, jordgubbar och ost och såg en film men nästan direkt stängde vi av filmen och somnade.
-
Dagen idag har bestått av att rida ut på en överpigg häst i skogen, barbacka tillochmed. For först med tuva och cafasch sen när dom for hem for jag ich Thor till sandtaget och galopperade i en sån hög fart så jag tror knappt jag kunde se något, nej men typ. Han älskar att vara där :P då skuttade vi något hinder sen for vi hem igen. Så kul tyckte både han och jag. Man kunde dock inte tro att han sprungit så mycket och att det var så varmt när man var påväg hemåt. Ville verkligen inte skritta ;-)
-
På vägen hem stannade vi på hööks rean, hur underbart??? Fick med oss lite grejer, kommer upp bilder snart.


Summer

Shorts- Malaysia
Piké- hööks
Converse- My


Fick mig en sovkompis igår natt

 
Hallå!

Dagen har inte varit så händelserik då jag inte gjort något förutom att duscha, äta och fixa i garderoben :P Men sen kanske jag ska vara med Vickan på kvällen. Stallfri idag också så jag fick sova länge, mamma väckte mig vid 12. Sov som sagt i soffan igår inatt (säger man inatt eller igår natt???) också för att jag har lite panik över flygande jäveln i mitt rum som dock är död nu men. Så då fick jag mig en sovkompis som jag trodde jag skulle döda under natten, lill bebisen som aldrig bruakr få sova med någon eftersom att man så lätt dödar honom fick sova med mig i soffan. Han är så mysig och ful :P
 
Nåja ska se lite prison break sen hjälpa mamma!
 

Dålig tajming

 Skrutten♥
Hallå!

När jag bloggar dåligt är det massa fler läsare och när jag bloggar bra är det mindre läsare, logiken i det :P Har iallafall vart med om en hemsk natt, satt uppe och försökte lösa lite korsord och läsa lite, kolla filmer osv. Men det slutade med att halv fyra fick jag nog och väckte pappa för att han skulle komma och döda den, men jag klarade ändå inte av att sova i sängen vilket jag nog inte kommer kunna inatt heller. Så jag bosatte mig i soffan (där kommer nog min sovplats vara inatt också) vilket  var förvånansvärt jävla skönt alltså.
 
For till storheden och köpte ny sportbh och regnkläder sen till hööks och köpte en pike och en huva till Thor. Red sen Pippin på banan och gick över lite bommar och det gick bra! Skulle sen hoppa Thor och det gick mindre bra, orkar inte ens skriva om det haha så onödigt :P
 
Sen hade vi lektion för Ebba och Michaela och det gick bra! Sen hade vi möte, kom inte fram till så mycket men vi käkade pizza och det var gott haha.
 
Ska nog gå och duscha nu ifall jag orkar sen kolla serier för att sen lägga mig och sova för att få lite mer sömn.
 

Någon snäll jävel som kan rädda mig??

Ett äckligt jävla päckel är på min vägg och jag kan inte döda den för det klarar jag Inte av men jag vill inte väcka hela huset för då blir alla så jävla sura och jag kommer verkligen Inge sova med den där. På riktigt jag vill ha vinter, dö fucking sommar


Haha nae

Fan va less att båda inläggen hamnade på den här bloggen, en skulle till andra bloggen så därför vart det så knasigt.


Midsommar

 
hallå!

är nu i bilen på väg till stallet för att kolla till dom sen ska vi mot Piteå någonstans och fira midsommar. Solen verkar äntligen ha hittat hit! Jag har dock ingen dag jag har tid med att varken springa eller sola, isåfall på kvällen och brännan blir inte så bra då. Livet som hästägare :PP
 
 
 

Wow solen är äntligen här

hej!

Dagen till ära har solen tittat fram, får väl se hur länge den är framme. Ska någonstans mot Piteå och fira midsomma med folk, så solen får gärna värma oss då vi säkert kommer sitta ute. 
 
Men nu är vi iallafall på väg till stallet och ska kolla till alla hästar. Sen göra oss klara och bege oss. Hejdå!

yum

Hallå!

Käkar frukost just nu, ska så snabbt som möjligt fara mot stallet. Rida Pippin sen ta det lugnt, om jag kan ska jag  sova en stund haha! De har avslutning på lägret så det kan bli kul att kolla på också. 
 
Nu vart det ett tråkigt inlägg, hejdå!


Lol, less,

Hallå!

Red på Thor på banan barbacka, tränade övergångar och sånt. Sen red jag ut på Pippin, kommer skriva om den kaosritten på andra bloggen för ja bara för att. Det är värt det så kolla på den här bloggen!!
 
Vart äckligt less på min familj på eftermiddagen, lol jag fick typ 70 nya myggbett när jag drog ut och det var inte värt det för det slutar inte klia. Nog för att det var värt det just då, nåja nog snackat om det. 

Ska snapa ett tag sen sova, godnatt!
 

Snapchat<3

Hallå!

Dagen har varit rolig men rätt seg, är trött och benen värker. Ridit två ponnysar, båda var grymma. Det var dock inget wow pass med Thor då han var så jävla pigg. 
 
Imorgon kör vi samma sak igen, fast upp ännu tidigare tror jag så jag ska sova typ NU. Samma hästar fast byter nog att ut med Pippin och Thor på banan. godnatt!

Tycker livet är helt underbart

Lyssnar på björn bröder låten och snackar med Ewa. Ska sova nu för att jag ska upp kvart över sju och fara till stallet, heh någon som vill byta plats med mig? ;) Nej men jag är glad för jag ska få rida både Thor och Pippin!! 
 
Nu vart det en deppig låt så nu vart jag less, godnatt. 
 

Jeansjackor

 
Klicka på bilderna för att komma till hemsidan!

GE MIG

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN 
 
 
 

Jävla bakknä

Bara för att Rasse är så söt.  
Hej alla människor!
Har vart och kollat tävlingar, ponny dressyr och det var rätt långtråkigt men kul att se balansarna och andra bekanta! Har inte gjort så mycket mer idag, varit i stallet (såklart) och sett när Ida red på Thor. Sen har jag bara duschat och sett PB, min älskade Michael♥ 
 
Har hoppat omkring på kryckjäklarna hela dagen och jag känner hur hela högerbenet och foten börjar ge upp helt, lär få byta ben sen att krycka runt på :P Haha men den skadade är mycket bättre och jag ska upp på hästryggen igen redan iövermorgon, tror ni jag längtar? :D Dock har bakknäet på det benet börjat typ rycka och göra ont. 
 
Ska skriva ett inlägg på ryttarbloggen om mina och Thors mål under året direkt efter jag skrivit här så kolla där sen ;-) 
 
 

Många turer

Hallå!
Ni vet ju att jag skadade foten igår, så inatt så hör jag hur Michaela skriker "hallå hjälp mig!!" Helt panikslagen så jag glömmer helt bort foten och springer upp och ska såklart snubbla på filten som åkt ner på golvet haha fast jag hinner ta emot i bordet så hinner inte ända ner till marken men foten vart lite tillknycklad. Så när jag kommer in till där hon sover har hon ju skrikigt i sömnen haha, Ida tyckte det var väldigt komiskt när jag rusade in där :P
-
Sen på dagen har vi varit och kollar dressyrtävlingar, sen for vi på dop och sen bestämde vi oss för att vi skulle till vårdcentralen och efter vi väntat där ett rätt bra tag trycker han lite på fotknölen sen skulle vi till akuten för att ta några bilder. Väntetiden var rätt lång och det visade sig att det Inte var någon fraktur som tur var. Men yttre fotknölen blir typ större och mörkare så det känns som att något är fel där inne även fast det inte är något brutet :P
-
Nåja, ska lägga mig nu med foten högt och vila många timmar för att förhoppningsvis kunna rida Thor barbacka imorgon då har jag Inge behöver röra foten så mycket, haha önsketänkande. Men när jag bestämt mig för något brukar det oftast gå bra ;-)
Godnatt!


LOVE

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

Sommarklänningar

 
 
 
Klicka på bilderna för att komma till hemsidan!

Mot akuten höh

Ramlade inatt och skadade foten ännu mer så har inte kunnat gå på hela dagen så nu ska vi och röntga skiten i sunderbyn, blä vad jobbigt. Har inte heller ett par kryckor så jag har fått hoppat på ett ben hela dagen, gissa hur bra mitt högra ben mår nu? :P


Tredje gången gillt kanske??

Gick omkull med Thor idag, stackars älsklingen :( men han är oskadd och jag kom lindrigt undan, som typ... Alltid :P skadade foten och den gör ondare typ hela tiden men det kan inte vara något brutet för jag har kunna som "halta" haha mig fram och då belastar jag ju den lite. Ni kan se filmen från när vi ramlade på ryttarnal.blogg.se haha.
-
Har varit barnvakt med Ida hela kvällen och eftermiddagen, Michaela och Ebba är här. Vi har käkat på Max (kycklingsallad<3) och sen köpt godis och sett film. Nu har dom lagt sig och även jag då jag är i inre rummet :(
Ska kolla på mobilen ett tag sen sova jag också för imorgon är det dop!

Godnatt!


-

Hallå!

Ska snart bege mig mot stallet för att rida på Thor, dom har hoppat bana på ridlägret så då kan jag lika gärna också göra det när det väl är framme.
hejdå!

Skrämde ihjäl hela huset

Höll på att pissa på mig och kunde inte sova för jag var så hungrig. Så jag bestämde mig för att gå upp, skrämmer bokstavligen (typ) ihjäl Ida och tror jag väckte mamma eller pappa, iallafall Bamse och nu har jag ångest här men jag har åtminstone mina mackor<3


Hunger- värsta känslan

Nej men typ, ligger här i sängen på mitt rum.. Instängd. Eftersom att man måste genom Idas rum för att komma ut från mitt så är det lite svårt att inte väcka henne och ifall man väcker henne är det ju ett helvete. Så istället ligger jag här och svälter :P
Har haft jättesvårt med att äta bra under lovet, vaknar konstiga tider, lunchen och frukosten blir samma, hinner inte käka middag när jag är i stallet kommer hem sent och käkar middag. Som idag så käkade jag ingen frukost för jag hann ej sen käkade jag vid 9, sen donkenmat vid fem, vart lite konstigt alltihopa så min mage låter lite underligt haha. Stackaren behöver sin mat, nej men typ.
-
Hittade även bröstcancer stödjande(säger man så?)hästgrejer, ROSA!! Haha hur söt hade Thor inte vart i dom??


Lovilovielovieloviee

Hej!
Red barbacka på Thor imorse vid åtta eller nio. Gick super, hade en grym känsla efteråt. Sen red jag även på Pippin som även han var helt underbar. Ni kan läsa mer om det på andra bloggen.
 
Ska inte göra så mycket ikväll, är hur trött som helst man kanske ska orka träna lite. Hittade min shaker som inte var diskad efter jag druckit, den hade stått i någon vecka och fy helvete vad den luktade vidrigt. Så den har stått hela dagen på rengöring haha fyfan mår illa bara jag tänker på det.
 
Vi har också hämtat mamma från sjukhuset och imorgon får jag agera betjänt haha. Hon lär dock aldrig komma upp ur sängen ifall hon behöver hjälp för hon kan ju bara drömma om att hon kan få upp mig ur sängen på andra sidan huset med bara rösten. heh.
 
Kolla andra bloggen för att få lite tips på snygga sommarkläder, kommer komma ett inlägg eller två varje dag resten av månaden!
 
 
 
 

Tufft liv

Vaknade kvart över sju för att ha skjuts till stallet, heh jag ångrar mig redan :P
Ska väl iallafall rida Thor barbacka på banan direkt sen ska jag käka för jag hade ingen matlust alls nu. Kommer väl dö när jag ska rida men sånt händer.

Sen ska vi förhoppningsvis och hälsa på mamma idag, hon måste stanna till på fredag så det var ju lite drygt. Nåja, hejdå!


Helvete

Åhhh vad drygt, har förflyttat mig från köket till vardagsrummet, om man bortser från att vara ute med hunden är det det ändå jag rört på mig idag.
Vädret suger, mamma smsar aldrig och jag har Inte haft något som helst socialt umgänge på typ flera dagar. Skulle dock ha varit med isse och Rasmus igår men då var jag för trött och behövde planera lite nu när mamma inte kan göra något haha.

Nu smsar pappa och vill att jag ska kolla posten så det är väl bäst att göra det. Det är förövrigt förjävla kallt i huset och jag orkar inte ta mig till garderoben för att hämta kläder.


lekledare

 
Hallå!
Har hunnit duscha och vara ute med Bamse på en kort tur. Nu sitter jag och käkar och ska snart slå på ett avsnitt PB innan jag ska bada Bamse. Insåg just att det fanns champinjoner i min mat, deprimerande. 
 
Men iallafall ikväll vid sju beger jag mig mot stall balans och ridlägret där jag ska agera lekledare ifall jag inte missförstått det. Jag ska iallafall vara där :P Kommer bli väldigt kul men det känns som att min kropp kommer vara lite slut efteråt, vissa har lite tendens till att hoppa på en när man inte är beredd haha :( 
 
Nu ska jag käka klart så hejdå!
 
 
 

Sanningar

  • Jag har hur svårt som helst att lita på folk jag inte känt sen tidigare
  • Ifall någon skriver något snällt till mig tror jag det är en facerape eller liknande, lite hemskt att det gått så långt :P
  • Jag har svårt att vara med folk för jag hittar "fel" som jag stör mig på och klarar inte av det, börjar dock bli bättre och jag måste sluta med det för det kan vara småsaker som andra inte ens märker.
  • Jag har fått mycket bättre humör sen jag slutade stressa över skolan
  • Jag har bra betyg för att inte ha pluggat hemma en ända gång under terminen, dom ska dock bli bättre i åttan för då ska jag kanske lägga ner lite tid på skolan :P  
  • Jag har jättesvårt för lärare, gillar jag den inte eller känner mig inte "trygg" med läraren kan jag varken redovisa eller snacka som vanligt med.
  • När jag skriver dom här börjar jag bli orolig att jag har någon social inkompetens eller liknande haha.
  • Jag har hur svårt som helst att snacka om känslor med vissa och jättelätt med vissa
  • Jag ogillar kyrkogårdar väldigt mycket, om jag får välja vill jag helst hålla mig borta från dom. Jag vet inte hur jag ska bete mig och det är bara jobbigt. Det kan dock vara rätt fint men det är en annan sak.

 

 

Ensam hemma hela veckan

Hallå!
Har inte kunnat blogga för appen funkar inte. Sen har jag tappat bort datorn här hemma och orkar inte leta haha. Men jag har inte gjort så mycket, hjälpt mamma att jobba, varit med Bamse för jag är den enda mänskliga varelsen i huset den här veckan, alla tre jobbar och här sitter jag utan pengar :PPP Nej men jag har varit på lite promenader med hunden sen har jag fixat diskmaskinen och målat naglarna.
 
Igår var det ju hemskt, det regnade och åskade och jag är rädd för åska när jag är själv. Fast igår vart jag inte så rädd faktiskt, det är dock väldigt mysigt ifall man är med någon haha.  Sen kunde man inte göra något ute och när jag inte gör något för att bli av med energi får jag typ jagvetintevad jag kan inte sitta still och måste göra saker HELA tiden, kan inte sova och blir helt dampig. Så jag gjorde väl lite olika saker igår kväll, byggde ett rum i mitt rum (haha), naglar, kollade serier i tio minuter sen kunde jag inte koncentrera mig nåmer, ritade, gjorde milkshakes, tränade ja asså jag gjorde allt möjligt :P Men idag ska jag till stallet och rida på Thor så kommer nog inte bli så ikväll.
 
Det har varit så tråkigt väder, vad hände med det fina vädret för en vad är det, en vecka sen kanske. Då hade jag ju kunnat sitta ute och sola men icket.
 
Kan ju även berätta att jag ser på prison break och brukar aldrig läsa kommentarerna då det alltid är någon jävel som ska berätta vad som händer men då vart jag bara tvungen att kolla på en och då är den en äcklig jävel som skrivit hur fucking serien slutar, förstår inte vad det är för fel på folk. Jävla ofwjogihigo. Jag är dock duktig på att förtränga och glömma bort saker haha så ifall ingen jävel säger det igen kommer jag säkert glömma bort det tills dess.
 
 

Hopptävling på wallöfs

Hallå!
Ska snart till stallet, hoppa Valborg, rida ner Thor från betet och sen rida pippin tillsammans med Ida och Thor. Så mycket ridande idag.
Det är ju snart tävling på wallöfs, dressyren hoppar vi över den här gången då det är så snart. Men jag tror att jag ska anmäla mig på hoppningen LD eller både LC och LD. Får se hur det känns. Det värsta med hopptävling är dock när man måste skrika vilket hinder man ska hoppa innan man hoppar det på framridningen haha. Sen är jag inte så grym på att hoppa så det ser väl inte allt för fint ut haha, nåja det är kul tycker både jag och Thor :D
-
Juste Thor och Bernie var här i Karlsvik igår, riktigt mysigt. Vi red runt här omkring på GRYMMA vägar och badade, klättrade och ja allt man kan tänka sig.


Åskar :0

Åh det åskar och det hade kunnat vara så mysigt ifall jag vart med någon men istället är jag vettskrämd här i min ensamhet haha!
Är också lite orolig för Thor som går på ett nytt bete med rajraj. Vet ej ifall dom hittat huset, kanske är livrädda :( dock har han ju gått runt i Irland där han var ute vilket väder det än var så han borde ju vara van.


Nytt nytt nytt

Hallå!
Orkade inte blogga när jag kom hem från bion. Men det var väldigt hemskt iallafall, först höll vi inte på att komma in för han påstod att man var 14 och skulle fylla 15 ifall man var född 97 så Viktoria tog till sin bitchröst och vi kom in tillslut haha! Filmen var hemskt äcklig men det var bra att blodet var väldigt overklighet så det underlättade sen såg jag väl mest in i Isses tröja och mosade hela han, dels för att det var läskig sen för att han tvingade med mig på den där skiten. Men jag trodde den skulle vara läskigare faktiskt. Ja vi alla fyra överlevde iallafall, juste Vickan och Ahmed kom också.
-
Pappa hämtade mig och vickan så skjutsade vi hem henne sen var vi hemma vid typ kvart i tolv. Hade inga mardrömmar tack och lov :D
-
Idag har jag pappa och Ida käkat lunch på stan, köpt mer kläder från stadium, ritat och nu är vi snart i stallet. Köpte förut ett par svarta träningsshorts och en orange sportbh. Idag köpte jag ett par vita shorts som var genomskinliga, nåja haha.
Ska ta en promenad med Ida och två ponnysar, Bertil och Thor. Sen har vi hoppträning, wiiie.
Hejdå!


Värsta valet i mitt liv

Far mot bion för att se på Evil dead. Har ångest, men sånt händer. Får se ifall vi ens kommer in lol. Kommer sitta och gråta och skrika hela filmen så ja det är nice.


Underbara dag

Hej!
Skolan var nice, vi hade bara en fototävling då man ska fara omkring överallt och hitta olika saker som man sen ska ta kort på, vi kom delad andra plats men vi var grymmast ändå. Sura människor som inte lät en ta kort på dom haha.
-
Skolavslutningen gick snabbt och var fyllt med fina uppträdande. Min kära syster fick ett stipendium och det var lite orättvist kände jag även fast hon förtjänade det!! Vi fick ju också betygen och dom är jag nöjd över faktiskt. Borde kanske börja satsa lite mer i åttan men jag har ju inga skit betyg haha. Fick ett B i svenska och det var jag väldigt glad över :-):-):-)
-
Efter skolavslutningen for vi till skolan och niorna hade deras avslut med betyg och sånt. När det var klart böt jag om och gick mot skogsvallen för att träffa isse. Men den jäveln var ju inte där, så smsade jag och ringde men han svarade ju inte. Så efter typ 45 minuter kommer han så hade han vart ute och sprungit på träningen :P
-
Efter ett tag började vi cykla hem mot hon eller jag satt på hans sadel och han cyklade, så for vi tillsammans med två andra boys som sen for hem.
Var väldans läskigt när han cyklade snabbt i gupp för det var ju såhär 50/50 ifall man skulle landa på sadeln eller i luften haha. Som tur var kom vi tillbaka oskadda och med en Rasmus. Vi for hem till isse för att fixa lite grejer sen skjutsade han mig och Rasmus på hans cykel, var också riktigt läskigt för han såg inget när Rasmus satt på styret. Mitt stackars hjärta har fått vara med om mycket ikväll, lol.
-
Vi for och handlade, Rasmus skjutsade omkring mig i en sån där bil grej haha. Vi ba plockade på oss massa grejer att dricka och grilla, sen betalade vi och for hem till isse för att packa och sen bege oss mot svartöstan och bada/grilla på stranden. Dom två badade och jag visade mina grilltalanger och grillade vårt kött, grillade även godis som vägrade smälta.
-
Vi höll på att brinna upp några gånger också, Rasmus den jäveln skulle ju spruta med massa sån där vätskagrej och först började det rycka såinihelvetes mycket(ni ser på bilderna), såklart flög allt mot mig. Sen när det slutat röka massa sekunder efter så ba typ "explodera" skiten, hela grejen ba började brinna och vart helt skum :P men vi överlevde som dom överlevarna vi är.
-
Vid tolv kom pappa och hämtade mig och nu lyssnar jag på lite musik medan jag bloggar och sen ska jag sova.
-
Imorgon ska vi upp och gå med ponnysar så det blir skönt att röra på sig lite.
Ni får massa små bilder, blir för mycket ifall alla är fullstora.


Helvete va kallt det blev

Hallå.
Vart lite halvt deprimerad när jag insåg att det var dåligt väder ute sen fryser jag ihjäl också så jeans, jacka och päls grej på! Haha.
-
Vi början nio sen slutar vi efter lunch sen ska jag skynda mig hem och göra mig klar. Vet inte ifall jag ska ha smink eller Inte, nu när jag inte haft smink på flera månader ser det så ovanligt ut. Det slutar nog med smink eftersom att jag gillar att sminka mig haha. Sen får jag tvinga Ida att hjälpa med mitt hår, sist jag gjorde det själv tog den någon timme och några ihjäl brända fingrar.


Fuck it all :-)

Känner hur jag börjar få känslan av att skolan är slut och det är så äckligt skönt. Ska hålla mig till ett schema som ska se ut såhär:
-
Morgon- 30 min promenad med hunden. Bra och god frukost ute i solen med musiken på högsta.
-
Förmiddag- fara till stallet tidigt och göra allt sånt där.
-
Eftermiddag- planer för dagen annars träna
-
Det finns ju dock undantag och jag brukar inte hålla mig till scheman så bra men något jag MÅSTE börja med är att vakna i tid. Typ nio/halv tio någonting sånt, så man inte sover bort hela jäkla dagen.
-
Ja tillbaka till nutid, ifall planerna går som dom ska far jag och har skolavslutning imorgon eftermiddag sen far jag till örnäset och är med Isse och firar att vi har sommarlov! Party vettni, två personer, cola, tablettaskar, vi kommer ha vildaste kvällen ever. Lol nä men det kommer bli nice, förhoppningsvis kommer Rasmus också.
Godnatt!


Brännboll

Hej!
Tillslut somnade jag och vaknade relativt pigg. Med det menar jag att jag inte kände för att dö imorse.
-
Fick nyss veta att vi har brännboll hela dagen vilken känns blä för jag är inte ens med. Så är det kallt och jävligt ute, så det var väl inte allt för kul :P
-
Har inte orkat välja klänning till skolavslutningen än!! Vad är det med mig? Får väl ta och bestämma ikväll, hade dock velat ha den som inte kommit än, vadå less. Har även beställt ett par cheap monday jeans som förhoppningsvis passar.


Vadå problem

Hallå!
Hade ju värsta planen för dagen idag men det gick ju inte då jag vaknade tio över två, det var då Ida ringde. Ja asså jag ville gråta men det var väl bara att göra allt i motsatsen till sakta haha kommer inte på ordet.
-
Käkade, böt om och började min vandring mot mjölkudden. Skönt var det, även fast jag inte är så pigg på att gå på bilvägen med massa läskiga lastbilar :( men det gick bra, mamma hämtade mig sen på Tuna. Vi hämtade Ida och begav oss mot stallet.
-
Hade Alva på lektionen och det gick förvånansvärt bra för att vara Alva jag satt på. Hon är rolig och fin att rida när hon går framåt, har ju haft lite problem med det där haha. Men det gick bra idag och hon var jätteduktig!
Hade såklart Thor på hoppningen och bebisen är lika duktig som alltid, taggad och småbusade på hans nivå haha! Det vill säga typ stoppa ner huvudet och skaka haha!
-
Har sett prison break och nu har jag försökt somna men icket, kan ju vara för att jag sov till två, eller vad tror ni??
Haha fan va less, godnatt nu.


Trött och less

Usch och fy vad jag är irriterad just nu. Samtidigt som jag är väldigt ledsen på något konstigt vis.

Jag vill så mycket men kan inte göra ens en tredjedel av det jag vill.
-
Nåja, stannar hemma imorgon pga lite olika orsaker. Ska ta mig en rejäl tränardag sen tar jag en promenad till mjölkudden/stan/mammas jobb. Får se vilken destination det blir :P sen far jag till stallet, rider lektion och hoppar lektion efter det.
-
Just nu hade det vart perfekt med en pojkvän man kunde kramats med hela natten, får nöja mig med mi flodhäst Fia. Är väl Inge vidare det heller haha.
Godnatt!