Gårkvällen

Haha ja, vi är duktiga kockar.


Ouuuch

Hej.
Har varit i stallet hela dagen, trevligt att Andrea och Viktoria följde. Massa pigga ponnys!
-
Är nu på väg till Ewa för att leka pizzabagare och sen lär vi väl se serier eller något haha!
Höll även på att halka ihjäl mig nyss, av alla skor jag haft dom senaste två dagarna så har mina klackar varit dom jag halkat minst utav :P
Jaja, bloggar kanske senare. Hejdå!!


Vars försvann solen

Hej!
Är i bilen på väg till gammelstan för att hämta upp Viktoria sen far vi till notviken för att hämta upp Andrea. Sen beger vi oss mot stallet för att rida ut alla fyra i det fina (det ska vara överstruket men det funkar inte på mobilen lol) vädret. Det är iallafall bra att det är varmt men solen hade gärna fått komma fram också.
Vi får se ifall alla hästarna kommer tillbaka med ryttare på ryggen annars ligger vi väl medvetslösa någonstans i skogen fullt med älgar och björnar. Nä men det kommer nog gå bra.
Hejdå!


Mördare och pedofiler gör rätt

Vad är det som gör att vi människor inte tänker längre än vad näsan räcker?Varför har vissa inte förmågan att tänka utifrån olika perspektiv och synvinklar.
-
Att säga "han mördade någon, döda honom", nu ifall det hade varit så att det var i ett land med dödstraff för mord. Så hade mördaren mördats, ska mördaren till den mördaren också dödas för att han mördade mördaren? Ifall någon hängde med där så borde ni förstå vart jag vill komma, att säga att någon som mördat någon förtjänar att dö är inte rätt. Jag försvarar INTE mördare då jag tycker det är något fruktansvärt och äckligt hemskt. MEN ingen och då menar jag ingen föds till att bli mördare, som att dom är dömda till att bli det. Det är vi, vi människor runt omkring som gör personen till en mördare. Sen är det väl ingen heller som vill bli det frivilligt men har man problem och hamnar fel i livet samt att man inte får någon hjälp, så kan ansvaret inte ligga endast på den som höll i pistolen eller tände eld på huset.
-
Jag stödjer inte mördare, men jag tycker väldigt synd om dom.
-
Förstår inte alls varför jag skrev detta men jag kom bara och tänka på det. Godnatt.


Tufft liv alltså

Stallet från åtta i morse till 5 på eftermiddagen. Trodde jag skulle svimma där borta, var helt slut i både kroppen och huvudet. Nåja, är hemma nu och har laddat om för att fara ut och käka. Sen ville Ida kolla bokrean så jag åker väl med på det också. Så jäkla mysigt det är nu på våren på morgonen. Har inte insett vad jag har missat förrän nu, har alltid sovit till typ 12-1 ifall jag fått och då är typ solen påväg ner, nej men den var då nere innan jag tog mig ut.
-
Håller på att hungra ihjäl nu så på med klackarna och väck familjen. Kommer mest troligt ramla och dö i mina skor, sånt händer. Hejdå ;)


Privat chaufför

Hallå.
Är i bilen på väg till stallet för att ta morgon jouren. Fyfan vad jag är trött lol. Mamma och Ida snackar om bil och körkort och jag insåg just att Ida kommer kunna skjutsa mig vart jag än vill. Åhhh va skönt.
Nä asså nu är jag hungrig och jag får inte äta förrän efter jag gett alla hästar mat och vatten samt tagit ut hästisar.
Hejdå!


GRATTIS!!

Grattis David!!! Du är bäst<3
Hittar ingen bild på min nya mobil hehe.


+6

Satan vad varmt det är ute ändå! Skönt när man ska till stallet. Rider först ut sen har vi lektion klockan 7 så det blir trevligt.
Bloggar senare, hejdå!


Födelsedagsbarn

Tja.
Skulle hinna ut med Ida och Bamse men icket, min morgontrötthet tog över hehe. Nu står vi och bakar till när släkt och alla kommer, jag fyller år snart och känner mig inte särskilt glad alls haha. Fan vad jag är tråkig men jag vill inte bli gammal, lol. Eller äldre kanske man säger.
Tar sen bussen till stallet så hejdå! Vi har också fått hem ett par skor vi beställde för längesen. Hoppas att mina andra skor och min klänning kommer till veckan!!


Åhhh kärlek

Hej!
Är på väg till stallet nu, i det underbara vädret! Stackars poni har massa päls så han lär väl svettas ihjäl.
Får se ifall jag orkar göra något sen, kanske far och våldgästar Ewa ifall hon är hemma.
Hejdå!


Sheldon<3

Hej!
Stallet gick bra. For ut redan halv tio för att Ida skulle till hotellet och jag till tio lektionen. Thor var fin och pigg. Red sen på rajraj på lektionen, väldigt fin han också, hög som ett hus dock :P
-
Har varit ute och sprungit med Bamse, käkat godis och frukt, sett på melodifestival och påmints om varför jag inte ser det längre, satan vad kassa dom flesta är.
Ska iallafall se på tbbt sen sova så godnatt!
Glömde blogga igår, gjorde inget speciellt efter stallet, tog en promenad till Arcus och var med isse och T. Såg fotboll och vaktade lol.


Hårdträning

Har beställt en klänning till galan samt ett har skyhöga klackar som jag inte riktigt vet om jag kan gå i, haha! Ska köra hårdträning nu sista veckorna innan klänningen ska på, ser galan som en motivation till träna för att se bra ut i klänningen ;)
-
Dagen har varit väldigt roligt, eller skön. Ja iallafall, idrotten var väldigt rolig. Tro det eller ej Jennie har börjat tycka om idrott!! Haha vad händer med mig, först musik och nu idrott. Matteprovet som vi skulle göra i par gick bra, förvånar det er att jag gjorde det med Ewa ;) sen efter skolan for vi på textilklubb, den timmen är typ den mest avkopplande timmen på hela veckan, iallafall när det är i princip bara jag och Ewa när vi får lyssna på musik haha! Men det har varit trevligt, har tränat litegrann och sett serier. Fan också, har 5 serier jag ser på just nu, många timmar blir det, borde lägga ner dom timmarna på träning och stallet istället :P
-
Far till stallet imorgon, sen är det lov. Så skönt, ska ägna många timmar åt Thor och sova! Riktigt skönt lov det kommer bli ;)
Godnatt!


Vad är det för värld vi lever i med trångsynta människor som lever i deras lilla bubbla

Nu kommer en av Jennies tyckar inlägg, love it or hate it jag står för det jag skriver ut här eller någon annanstans. Denna bubbla alla lever i, ifall jag hade kunnat hade jag sprungit runt och sprängt allihopa. Det vi håller på med är inte okej, man ser tonåringar titt som tätt försöker ta livet av sig, vissa lyckas, vissa inte. Livet ska vara något man borde verderar högt, vi måste ta hand om varandra och sluta se allt negativt som vi stöter på under livets gång. För att överleva i den grymma världen vi lever i kan vi inte mobba någon för att dom gjort ett misstag.
 
Jag blir så frustrerad över allt som händer runt omkring mig, sen står jag här helt utan att kunna göra något åt det. Det gör ont i mig att se hur folk kan skriva sådana hemska saker till en livs levande människa. Jag är blyg, jag säger inte mycket, jag delar inte med mig om mina känslor och tankar särskilt ofta men det är något jag ska bli bättre på, jag lovar. 
 
Vad är det som försiggår i erat huvud när ni skriver eller säger dessa kommentarer? Mår ni bra utav det? Nej tänkte väl det. 
 
"Hon/han lägger bara ut bild på sina armar som är fulla med skärsår för att få uppmärksamhet, jag borde kommenterar att hon/han är en attention whore för hon/han mår inte ens dåligt" Helvete alltså, när det går så långt att man skadar sig själv för uppmärksamhet så kan man inte må så bra va? 
 

Nu ska Jennie yttra sig om hennes tidigare kunskaper om just självskadebeteende
, haha. Många människor i vårat samhälle skadar sig själv. Det är bevisat att tonåringarna är dom flesta som skadar sig själv. Vissa bara för att prova och vissa för att dom anser att dom mår bättre utav att skada sig själv. Man kan med andra ord säga att man straffar sig själv för att man tycker att man förtjänar det. I slutändan mår man inte bättre än innan men för stunden känns det som det, tro det eller ej. Jag förstår folk som mår dåligt och skadar sig själv, men dessa töntiga tonåringar som gör det för att vara "cool" kan slänga sig i väggen. 
Folk som gör det för att dom mår dåligt ser det som ett sätt att överleva, att skada sig håller dem ovanför vattenytan. Ifall det får dom att orka leva så låt dom, samtidigt som ni försöker hjälpa såklart. Men man kan inte ta bort det ända som dom har i livet som får dom att vela stanna kvar på jorden. Något jag dock inte förstår är ni människor som trycker ner folk som redan ligger ner. 
 
Tänk om, tänkt rätt. Vi alla har en uppgift, vi ska få folk att trivas, må bra och älska livet. Gör någon glad, stå upp för någon utsatt, berätta för någon att den betyder mycket, vi alla gillar att få bekräftelse och komplimanger, det är inte särkilt jobbigt att säga något snällt till någon eller hur? så kom igen nu, let´s make this life worth living för jag ger snart upp. 

Det börjar bli en bit ;)

-


Han är finast

<3


Bil!

Hej. Är i bilen påväg till stallet, fan va tufft liv :P nej men, vi har morgon jour så jag tänkte följa med. Så jäkla kallt det är, helst när man är trött och vaknat för en kvart sen.
-
Efter stallet ska vi hem sen tillbaka för att vara med på årsmötet sen kanske USS har möte. Sen far vi till Monica och Dick och grattar honom.
Hejdå!


Desperate housewives

Hej!
Har nyss tillbaka till skolan från skridskoåkningen. Haha, det gjorde väldigt ont i mina fötter :(
Ska snart till utvecklingssamtalet, sen far jag hem, duschar, ser serier sen ska jag väl bara ta det lugnt. Är så jävla trött så jag hade kunnat somna nu.
Hejdå!


ÅH VA LESS

HUR LYCKAS JAG ENS???
Blää.
-
Är iallafall påväg till skolan, inget nytt idag förutom att det är skridskor. Vi har slagits ihop med 7a när det är no och idrott, så dom följer med. Men det som är så hemskt är att jag alltid tar klackar när jag ska åka skridskor. Så först ska jag gå i dom till Coop, sen döda mina fötter i skridskorna för att sen ta på mig klackar igen och bege mig mot skolan igen. Jag har inte haft klackar på hela veckan så kommer jag på idag att ta det, precis som förra veckan. Jag hade gärna velat ha en ny förbättrad hjärna.
Sen kom jag även på nu att det är glosförhör, haha åh fan va less.
Hejdå.


Tjalallalala

Hej.
Red ut på Thor, galopperade. Tränade lite övergångar osv. Red sen i 18 gruppen på Bertil, gick inte så bra. Men jag höll humöret ganska bra ändå haha.
Skolan var skön, vi slutade två istället för tre.
-
Imorgon är det utvecklingssamtal, sen kanske jag är med någon. Det är ju trots allt alla hjärtans dag, haha har aldrig förstått mening med denna dag, kanske är därför jag alltid lyckas vara singel just detta datum ;)
Nej men ja, längtar tills på fredag, då står jag och Ewa i cafeet och sen är det hoppträning!
Godnatt!


Myskväll

Vi har ju haft våran aktivitet idag. Började med teori delarna. Jag frös ihjäl men det var ju okej. Några timmar efter det hade vi tidsrunda sen for vi mot byagården. Hade prisutdelningen och diplom utdelning. Sen käkade dom pizza och vi agerade servitörer. Dom leker nog just nu och jag och Ida är påväg hem för ombyte+uppfräschning för att sen fara på fest. För typ.... Gamlingar, haha nej men våran kusin fyller år och det skulle vara nån fest så varför inte ;)
-
Hann Inte blogga igår men jag agerade son till pappa, haha, vi spelade döda spel, NHL och bildspel. Är man en bra dotter eller ;)
Bloggar senare, hejdå!


Onda fötter

Blä va ont det gjorde i fötterna av att åka skridskor, förstår inte hur hockeyspelare klarar det. Haha. Jaja, det var ändå ganska kul, det var väldigt kallt dock.
Men något som var kallare var när brandlarmet gick då ja och Ewa var i cafeet, så hade Ewa inga skor, jag hade mina klackar och då var jag tvungen att ha henne på ryggen. Klassens mötesplats är ner för en backe på en basketplan som nu för tiden är en is grej. Samtidigt som djupsnön ville bryta fötterna på mig, ja det gjorde ont. Mina höfter mådde inte bra efteråt hehe. Men det var nå fel på ventilationen i matsalen så det var helt immigt, varmt och luktade äckel. Det var väl att röken från köket i matsalen inte for ut så ja.
Jag for iallafall till stallet, det gick bra. Vi red ut. Sen hade vi möte, det gick bra det också.
Sen har Sture och Sussie som bor nere hos oss några dagar nu samt Amanda och hennes kille Adam varit här och käkat. Sture stod för maten och Yvonne för efterrätten. Hon och Kalle kunde dock inte komma. Men mamma fyller år imorgon så det var nån slags "grattis middag i förskott" haha.
-
Börjar ju halv elva imorgon så min snälla mamma skjutsar mig vid nio så jag kan sova ett tag. Jag vägrar åka buss, då går jag hellre upp kvart i sju och åker med pappa. Haha. Så jag får sova en timme längre ;)
Sen är det helg igen och livet leker. Ha det gött, hejdå


Öhhhh

Nä hej.
Orkade inte upp på morgonen, så hann inte fixa håret eller sminka mig. Hatar min morgontrötthet. Jaja, efter skolan far jag till stallet och rider ut med Ida och Bertil. Jag har alltså Thor. Sen har vi möte och efter det middag. Väldigt trevligt kommer det bli.
Kom nyss på att jag hade skridskor idag på idrotten, glömde min tjocktröja jag skulle ha med mig. Lånar skridskor från skolan, haha. Fyfan vad hemskt. Jag kommer bryta foten och slå sönder skallen.
Haha, ni lär väl märka ifall jag överlevt senare under dagen. Hejdå!


Friends

Hej.
Efter skolan for jag till stan med Viktoria. Kollade lite kläder, sen hittade vi några söta navelpiercing smycken som vi köpte.
Sen gick vi till friends och fikade, väldigt gott och väldigt dyrt ;)
Har gjort lite skolarbete och arbete till USS aktiviteten. Tränat lite piano, snackat med lite folk och myst med Bamse.
Ska sova, så godnatt!


6 februari 2013

Hallå.
Isse fyller år idag så GRATTIS ISSE!! Hehe, ja, jag är påväg till skolan. Svin kallt är det ute. Träffade även Sture och Sussie som ska bo hos oss i några dagar. Väldigt trevligt, blir någon liten släkt grej på fredag?? Eller torsdag, jag är inte säker.
Drar på stan med Vickan efter skolan. Fick min julklapp från henne och hon fick min igår, jag fick en väldigt fin röd tröja. Kanske lägger ut bild sen ifall jag kommer ihåg. Har även beställt ett par jeans från Nelly.com som förhoppningsvis passar.
Hejdå!


ask.fm

Tjaa.
Fråga i min sån där ask.fm grej så hade ni varit söta. Heter Jennielooi, jag orkar inte länka.
Är iallafall påväg till skolan nu, har faktiskt inte träningsvärk sen igår. Först när jag klev av bussen såg jag Thor och Ida så då följde jag med dom ut, sprang och promenerade med conversen i snön, hur skönt? ;)
Red sen Bertil på 6 lektionen, sen hemlis på min vanliga lektion 7. Så jag trodde jag skulle vakna med träningsvärk.
Vi har slutat med tennisen så ingen tennis ikväll, ifall jag orkar hittar jag väl på något.
Jaja, hejdå!


-20

Satan va kallt det är. En sån här dag hade jag hellre suttit hemma i sängen med ett täcke och varm choklad. Men istället är jag nu i bilen som förövrigt har två igenfrusna bakdörrar så jag måste gå in fram och hoppa till baksätet, hehe. Ja vi är iallafall påväg till skolan, inget speciellt idag tror jag. Efter skolan far jag som alltid till stallet och rider lektion. Får se ifall jag tar Bertil på lektionen innan.
Jaja, hejdå


Mums

Kollar film och käkar bär med kesella. Har nyss tränat och ska packa senare för Boden. Jag och Ida far till Boden imorgon med förhoppningsvis Andrea också ifall hon blir frisk!
Vi sover där och har det massa mys. Ska bli trevligt.
Iallafall skolan var så jävla kass så jag ville börja gråta. Haha, alla tre brudsen var borta och jag var ensam. Lol är stolt att jag ens stannade kvar, blev attackerad av pennor av några fittor i klassen. Haha, jag lät bitchig där men dom har gjort mer än bara slänga pennor så dom förtjänar det :P
Nej men ja, stallet gick bra. Robban var dock sjuk så ingen hoppträning.
Jaja hejdå!


Guld

Hallå.
Far direkt till stallet efter skolan och har hoppträning. Så jag kommer nog inte hinna blogga så mycket idag. Mest troligt något inlägg på ryttarbloggen.
Men nu är jag i skolan och ska kolla lite serier i min ensamhet. Vi börjar halv elva så det hinner bli lite avsnitt. Hejdå!


Hoppträning

Hallå. Gårdagens idrott var h e m s k. Var sist kvar i spökboll tror jag det hette. Trodde jag skulle dö men sånt händer väl. Vill dock aldrig vara med om det igen. Ewa var sjuk och det sög, hon verkar vara sjuk igen så ja mitt liv suger, nej men typ.
Efter skolan igår skulle jag till stallet men märkte att mitt busskort och bankkort var i andra jackan så det var bara att promenera till Porsön för att åka med mamma. Trodde att jag skulle halka och sen bli överkörd, ja jag klarade mig ifrån överkörd biten. Men det var halt ja, och blåsigt. Men det var väldigt skönt ändå. Kom till mammas jobb och käkade upp hennes godis sen for vi till stallet. Benka skodde Thoris så han är nyskodd och fin nu Lagomt till hoppträningen idag som förövrigt kommer bli grymt!
Efter stallet ringde isse och frågade ifall han och Tout kunde komma, men det slutade med att jag tog med mig Bamse och gick till Arcus och var där ett tag. Sen gick vi alla hem till mig och lekte mörkerkurragömma haha! Det är det hemskaste man kan leka i min källare. Så filmade dom jävlarna också. Kollade lite fotboll sen for dom hem.
Ska göra ett annat inlägg om dagen så blir det inte så långt.