Åh va glad

Hej.
Skolan var riktigt rolig faktiskt. Började med bild, fick lite idéer och har nu påbörjat mitt arbete. Har dock en känsla av att det kommer bli ett dåligt resultat haha! Vi hade sen musik, börjar lära mig våran nya klasslåt, fick även veta mitt betyg för mitt förra spelande. Fick B-A hade fått A ifall någon sjungit till och det passade. Men jag är iallafall riktigt nöjd och glad över det! Sånt här gör att skolan blir roligare ;) hade även a&s. Jag och Ewa satt för oss själva och jobbade, fick sitta bredvid en jävla fläkt som blåste kall luft på mig, ville skjuta någon. Nej men typ, fast min älskade filt räddade mig. Stallet var hemskare än hemskast.
Shit vilket väder, trodde jag skulle blåsa iväg samtidigt som jag trodde kag skulle bli en snögubbe. Riktigt hemskt var det, tog in säkert 7 hästar som stod i hagar med snö upp till knäna, sen rida Bertil en timme när det var som värst tror jag. Ridningen fick ändå bra ifall man tänker på förutsättningarna.
Tar stallet imorgon, far ut och går med honom så han inte är trött till på fredag då det är hoppträning. Får bara hoppas han sko sitter kvar eller att Benka kommer och fixar den annars får jag ta någon annan ponii.
Jaja godnatt!
Man kan ju tro att dom är bröder ;)


Kräks älgar?

Hallå.
Är i bilen påväg till skolan, ska på textilklubb så jag blir klar med min tröja. Väldigt krångligt var det med massa flätor, ökningar och olika mönster ja det var komplicerat ^^
Har musik som jag ser fram emot, vad har hänt med mig!! Sen bild och à&s hela dagen, ska bli kul nu när jag har något att jobba om. Måste bara jobba igen dom tre eller fyra veckorna jag missade haha.
Är riktigt less på att jag har slut internet så det går jävligt segt, så inga bilder..
Jaja, hejdå!


!!

Hallå.
Är på bussen påväg till storheden där pappa hämtar mig. Det var trevligt på hockeyn, Luleå vann. Eller jag missade dom sista minutrarna så det var lite drygt men ja :P jag är nog den ändå på hela stället som inte vill att det ska bli mål, man blir ju helt ärligt döv. Det är dock ganska kul att lyssna på folk när dom är upprörda över någonting haha!
Tout fick reda på att han kom in på fotbolls gymnasiet, jag är jätteglad för hans skull! Det var ett bra tag sen jag såg någon så glad haha :D
Bloggar nog Inge mer idag, så jag säger godnatt nu. Godnatt!


Hockey

Hallå. Tar snart bussen mot hockeyn. Träffar Isse och Tout där, så det ska bli väldigt trevligt.
Har hittat massor med billiga kläder från rean idag när jag var på stan med Ewa. Dock hittade vi Inge en prao plats som vi var där för. Haha. Ingen vill ha oss lol.
Nej men ja, hejdå!


-

Skulle ha publicerats imorse.
Hej.
Är påväg till skolan, ska på SO klubb och göra det där jävla provet. Åh va less, hatar verkligen SO. Till och med mer än NO och Idrott, då är det illa.
Har tennis ikväll, ska försöka få med Ewa till stan så att vi kan hitta en prao plats.
Hejdå!


Otäckt

Höll precis på att somna när jag helt plötsligt inte kunde andas. Pep och hostade, så är jag så kass så jag vet inte vars min medicin är. Haha, hittade iallafall nån i köket tillslut och nu väntar jag på att det ska börja värka. Vågar inte lägga mig ner än då det oftast blir sådär när jag ligger ner. Väldigt längesen något sånt här hände så det är skumt. Jag passar iallafall på att blogga när jag inte har något bättre för mig, så inläggen blir ju inte riktigt så intressanta :P
Jaja godnatt


Geordieee

Hallå.
Stallet gick bra, hade Alva. Lite busig men jobbade på bra ändå. Har käkat och skurit frukt till min frukost imorgon. Måste upp halv sju för att pappa måste vara på jobbet kvart i åtta och jag måste göra omprov. Haha åh fan va kass, skäms ju. Fick iallafall bra på NO provet, så det var riktigt roligt!
Ser nu på MTV, ska snart sova. Godnatt!


-

Hallå.
Orkade inte blogga igår. Men vi såg på film, the mist tror jag den hette. Den var väl bra, väldigt orealistiskt :P tog bussen hem 20.00 för att hinna plugga. Fick lite gjort iallafall. Gick och la mig för sent, jag ska ju börja lägga mig jättetidigt så jag kommer upp på morgonen. Ja iallafall så har jag ridlektion ikväll, det ä näjs. Bloggar mest troligt då eftersom att jag har typ mer än tre timmar som jag inte har någonting att göra på.
Hejdå!


🔫🔫

Dagen har varit upp och ner, jävligt förvirrad och allt blev så skumt. Sånna dagar finns väl också antar jag. Stallet gick iallafall jättebra.
Är nu påväg till Mike, ska vara där ett tag sen hem för att göra alla läxor och arbeten jag är efter i. Åh va jobbigt :(
Jaja, hejdå.


Skjut mig

Jag måste vara den personen som väljer fel saker flest gånger. Haha så jävla less :P
Är iallafall påväg till stallet. Ska först rida ut på Thor sen gå lite bommar med Bertil på banan.
Bloggar senare, hejdå!


Du som är inne 50 gånger per dag på min blogg

För att du ska slippa gå in och märka att jag inte bloggat kan jag säga att jag bloggar oftast ett på morgonen, ett på dagen och ett på kvällen ;)
Puss


Myser

Hallå.
For ju till David, fan va jag snackar om typ allt möjligt när jag inte varit med kompisar på länge haha. Stackarn. Jaja det var trevligt, vi snackade som sagt, haha, såg film, käkade korv hehe. For hem vid halv sju. Käkade och gjorde inte så mycket mer. Skulle ha tränat men träningsvärken sen idrotten (ja jag har träningsvärk efter idrotten, det var faktiskt jobbigt) har dödat mig dom senaste dagarna. Varken jag Ewa, Brianna eller Tove kunde knappt gå nerför i trapporna på skolan, så jag vilar nog någon dag sen kör jag igen haha.
Har tänt lite ljus, stoppat på musiken och ska snart sova. Vill bara få lite vaniljlukt i mitt rum :P
Far tidigt till stallet imorgon också, sen drar jag till Mike. Bloggar då.
Hejdå!


Förvirrad

Det känns som att klockan är 6 på eftermiddagen men egentligen är den typ två. Är väl för att jag vaknade så tidigt och blev klar i stallet så snabbt. Det är iallafall väldigt skönt, nu har man hela dagen på sig att göra andra saker.
Så jag sitter på bussen påväg till David. Lär väl vara där ett tag så jag bloggar efter det.
Hejdå!


Vad gör jag uppe nu

Far till stallet och rider lektion nu haha.
För jag ska hinna vara med David senare. Hejdå!


tuff tuff

orkar inte blogga om dagen, har haft en oerhört tråkig kväll. Planerna var att vara med Isse men det blev så sent och konstigt. Så jag har sminkat mig och provat lite olika kläder och klänningar. Ni får lite söta bilder.

Morgontrött

Haha åh va less på mig själv. Pappa har möte så vi måste komma i tid men jag vaknar aldrig när han försöker väcka mig så jag har med mig min frukost till skolan sen har jag hemskt hår och Inge smink. Får väl skylla på mig själv :P
Började iallafall halv elva idag, ja jag åker ändå så tidigt till skolan för annars måste jag åka buss. Slutar tre, fan va hemskt egentligen, jaja far till stallet direkt efter iallafall, sen kanske isse och Rasmus kommer. Ifall det gick bra för alla så sover dom hos mig, måste bara se med mina päron hehe. Ni lär väl märka, hejdå!


Morgontrött

Haha åh va less på mig själv. Pappa har möte så vi måste komma i tid men jag vaknar aldrig när han försöker väcka mig så jag har med mig min frukost till skolan sen har jag hemskt hår och Inge smink. Får väl skylla på mig själv :P
Började iallafall halv elva idag, ja jag åker ändå så tidigt till skolan för annars måste jag åka buss. Slutar tre, fan va hemskt egentligen, jaja far till stallet direkt efter iallafall, sen kanske isse och Rasmus kommer. Ifall det gick bra för alla så sover dom hos mig, måste bara se med mina päron hehe. Ni lär väl märka, hejdå!


Sent svar

Verkligen ledsen att jag missat din kommentar. Fråga gärna istället i blogrespsone, då ser jag dom lättare och du hittar ditt svar lättare.
Men jag beställde min skärm till iphonen från ebay. Har ju dock inte den mobilen nu då jag fick en ny, men det var väldigt krångligt att fixa den, så ifall du inte har erfarenhet utav det så borde du nog inte ge dig in i det, helt sjukt små skruvar och massa skruvar, ska på rätt plats, nog hårt osv. Väldigt komplicerat :P men det är väl bara att prova ifall du vill, annars tror jag det finns folk som man kan betala någon hundring till så fixar dom det, alltså folk som kan.


Söta bilder

Hallå.
Har duschat, snackat med David och sett på geordie shore. Ser nu på något annat program på MTV. Ska snart gå och sova, kände att mitt hår ska få torka lite så att det inte är kaos imorgon på morgonen.
Har planer för imorgon kväll och lördag, kanske söndag också får se hur det blir. Har dock väldigt stressigt alla dagar så stallet ska klämmas in varje dag, men det fixar jag ;)
Godnatt'


Gött

Är på grillen och käkar kycklingsallad. Satan va bra det gick i stallet och skolan var helt okej, rolig idrott (det trodde ni aldrig ni skulle få höra av mig va ;)) så jag är på bra humör, ska duscha när jag kommer hem sen kanske läsa lite och gå och sova. Sköööönt. Hejdå!


Kan inte bestämma ifall jag är lycklig eller inte

Väldigt frustrerande, hähä. Jaja, redovisade min låt i musiken idag. Fick massa beröm av alla tre lärarna, åh vad skönt att ha fått det bortgjort och att jag inte spelade fel eller nå, ännu ett plus att dom tyckte det var så bra! Det är väl en sak som gör att jag är så glad, på den listan är även båda ridpassen med på. Något som är lite mindre roligt är att jag måste komma på något att jobba om, är ungefär 3 veckor efter alla andra i planeringen så det kan ju dra åt helvete hela alltihopa. Får väl ta itu med det, måste även träna engelska verb såna där tråkiga nutid dåtid eller något liknande. Samt plugga inför so provet, ska göra om provet då jag endast hade svar på en fråga, skjut mig. So är det ämne jag gillar minst av alla, fyfan vilket mörker.
Något jag är glad men även jävligt irriterad över när det gäller mig själv är att jag tänker "jaja, det är inte hela världen jag måste inte stressa" det som är bra med det är att jag inte bryter ihop varje vecka för jag är så stressad, dock känner jag mig stressad ibland men jag gör inget åt det haha! Det dåliga är då att jag aldrig får det gjort.
Har dock varit väldigt nere och trött dom senaste månaderna, det är mörkt när jag vaknar, mörkt när jag far till skolan, mörkt när jag far till stallet, mörkt när jag far hem från stallet, har inte sett dagsljus på väldigt länge känns det som. Ska försöka hitta energi och ork så tar jag itu med skolan, bloggarna, träningen, ponnysarna och även kompisarna. Har hållit mig så långt ifrån socialt umgänge hur länge som helst nu, det har varit en så skum period dom senaste månaderna.
Oj va långa inläggen blir när ja väl bloggar, ifall ni vill ha mer att läsa så läs på ryttarnal.blogg.se skriver inte bara om hästar där, skriver om min dag och mitt liv också, fast den bloggen prioriterar jag oftast först så det blir mer inlägg där.
Nae, godnatt nu!


Juste

Har slut internet så det går jättesegt när jag är i bilen eller ja så det blir inga bilder.


Gymnasium

Hallå.
Är påväg till någon gymnasie grej med Ida och My. Ska sen till skolan för att gå på syslöjdsklubb. Sen far jag till stallet efter skolan, tror jag rider på banan.
Ska försöka blogga sen, lär väl glömma bort båda bloggarna helt. Jaja, hejdå'


Lol

Det här skulle publicerats igår kväll.
Hej.
Skoldagen var som vilken annan skoldag som helst. Som den nörd jag är var jag kvar på skolan och läste ut min bok som vi jobbar om i skolan. Åkte hem med pappa för att jag hatar att åka buss. Har varit ute och sprungit med Ida och Bamse, fortsatte även träna lite här hemma. Ska försöka fara ut med Ida och Bamse några gånger i veckan, gäller bara att alla tre är på bra humör, haha.
Något jag inte rekommenderar är att sjunga samtidigt som du springer när det är kallt ute, man drog in såinihelvetes mycket kall luft så det var ju sjukt. Sen uppskattade inte Ida min sång blandat med riktigt tunga andetag haha. Sånt händer när man är livrädd för björnar och andra djur i skogen ;)
Stallet imorgon, älskar mina två små bebisar över allt annat. Ska ta ett pass på banan sen ska jag väl ut med Bamse och Ida!
Har sett gordie shore och duschat, nu ska jag sova så godnatt!


Alträsk

Hej.
Har varit hos mammas kompis och käkat middag och pratat. Väldigt gott och trevligt!
Ska skriva några pinsamma sanningar på ryttar bloggen sen sova,gå in dit och kolla ;)
Ska upp halv åtta och ge morgon imorgon. Varför gick jag med på det här... Fyfan. Jaja, hejdå!


Smiling

Tennisen gick helt okej. Dock kom isse, T och någon till, haha så jag snackade med dom ett tag.
Har duschat och varit ute och gått med Bamse samt sprungit ett tag. Ska se klart tvd sen sova. Textilklubb imorgon, kan förhoppningsvis börja på min tröja som jag ska sticka. Känns som ett självmordsuppdrag men vad gör man inte för att höja sig.
Var på stan förresten, köpte en tröja och en kavaj. Kanske kommer nån bild, fick även en tröja av Ewa. Väldigt fin! Så den kommer användas flitigt.
Godnatt nu!


Förvirrad

Matte är förjävla förvirrande. Skolan har förstört mitt intresse för matte, jag tyckte det var jättekul förut nu är det lika illa som att bada med hajar. (Nej jag har inte gjort det men jag är rädd av att bara kolla på en haj på datorn så jag kan föreställa mig hur hemskt det är).
Jaja längtar tills senare då jag får åka till stallet. Hejdå!


14 januari

Hejsan.
Är i bilen påväg till skolan, lär väl få göra provet jag missade i fredags för jag drog till stallet istället, hähä. Jag orkade verkligen inte en två timmars lång so lektion med prov, sen helt jävla ensam också, nä fyfan.
Efter skolan beger jag mig mot stallet för att rida lektion, kanske Bertil ifall AK vill det. Hjälper kanske till på nybörjarlektionen ifall dom behöver hjälp, så jag kommer nog somna ovaggad ikväll (det är dock inte sant då jag har svårt att sova hur trött jag än är, tyckte det passade så bra, haha :P)
Hejdå!


Ian

Hej!
Skola imorgon, får träffa Ewa. Mitt liv är fulländat, slipper göra alla prov själv och allt sånt där haha.
Jaja godnatt!


Nytt skal

Hallå.
Har varit i stallet i några timmar, skuttade i repgrimman. Red även ut ett tag, riktigt duktig bebisen är.
For sen och handlade, köpte ett nytt skal från media Markt då mitt andra gjorde så jag tappade min mobil hela tiden haha.
Ska käka och se ponnyakuten, ska nog göra en fruktsallad senare med kesella och nutella, mums! ;-)
Ha en bra kväll!


Ouuff

Hur snygga är dom inte?


horton

hallå.
Har ingen blogglust at all. Gör ingenting på dagarna typ, eller är i stallet och ser på vampire diares. Lol jag älskar mitt liv, önskar att man inte behöver vara social eller gå upp ur sängen. Thor kude flytta in i mitt rum och det hade vart perfekt. 
Har dock badat bamse och borstat honom, även städat lite i huset och tränat lite sådär typ nästan ingenting för jag är så lat. Ingen ser mig ändå så varför ska jag få fin kropp, makes no sense :P
Iallafall så har jag sett "cyberbully" heter den så? Ja iallafall så har jag sett den och nu ser jag horton. Haha, den är så söt. 
Far till stallet imorgon. Hoppträningen igår gick mycket bra, så fin min pojke.
Hejå!
Längtar tills jag får inviga mina snygga stövlar! Snälla vinter försvinn. Ta krypen med dig. 

LIFE

Jag har alltid trott att jag varit så ärlig, mot mig och mina nära personer. Men på senaste tiden har jag insett, att allt bara varit något jag inbillat mig. Jag sätter en press på mig själv som stiger och stiger precis innan jag nått toppen. Så jag lyckas aldrig, känner aldrig att jag lyckats, att jag ådstakommit det jag ville. 
-
Som jag nämnt tidigare så kommer och vill jag alltid försöka hjälpa personer för jag ser inte det som att det är "försent" som vissa påstår. "hon har varit sådär i flera år hon kommer inte förändras", ändå ser jag hopp i henne. För jag vet själv hur svårt det är att få tillbaka förtoendet och respekten när man en gång fått det att rasa. Hur mycket man ångrar sig men måste ändå fortsätta i samma gamla utnötta spår, för att man varken vill eller orkar försöka förbättra sig när man vet att 99% av luleås befolkning inte kommer ändra syn på en. 
-
Det vart ett litet sidospår redan nästan första meningarna. Det inlägget från början skulle handla om var hur jag har insett att jag måste sluta lägga sån press på mig själv, att jag ska få alla att må bra. Att jag ska få hela världen att bli en bra plats, det är mina önsketankar som jag måste släppa innan jag rasar helt. 
Jag kommer inte nämna några namn då jag inte vill hänga ut någon men under dom tre senaste åren har jag haft många kompisar/bekanta som haft problem, vissa större än andra men jag gör inte skillnad för det. Jag försöker hjälpa alla lika mycket, men när jag tänker efter har många av dom försvunnit, jag har suttit och kämpat för att få dom på fötterna igen. Jag har lagt mina behov och mina känslor åt sidan för att sen bli lämnad kvar där med mina "problem". Visst jag väljer att ta på mig att hjälpa andra men det känns inte rätt. Nu efter några år har jag börjat inse att jag måste sluta ta på mig ansvaret för att få någon att må bra, ALLT ansvar kan inte vara på mig. Menar inte att jag inte vill hjälpa, det vill jag mer än gärna. Det som är felet är att jag själv tar på mig så pass mycket ansvar i det hela att jag börjar må dåligt av det jag själv. 
Ni vet, eller dom flesta iallafall, när man har sina ups and downs. Ifall man är i en svacka i livet, som sen byggs på med att ens kompis har problem, så man vill verkligen sätta sig ner och prata med personen, plus att skolan går skit för att man inte orkar ta itu med det, sen att man har sån fittig attityd mot dom som inte förtjänar det. Allt det tillsammans kan bilda en bomb som exploderar för eller senare. Och den bomben exploderar inuti mig mellan varven, jag vill inte nämna det för att jag egentlgien hatar att snacka om mina känslor och all sånn där skit. Skriva är liksom helt okej, jag når ut till mina vänner för att göra det lättare för dom att förstå.
-
Jag vet faktiskt inte vad jag vill få ut utav det här, det är svårt när man inte vill skriva för mycket det blir lätt fel och jag känner mig inte bekväm med det. Men det kändes onödigt att radera det när allting egentligen är sant. Så ha en bra natt så hörs vi imorgon. 
Förlåt för att jag nästan aldrig har bilder men ni får klaga på blogg.se appen. 

Alla bara lämnar mig, fuckers

Nu har david också åkt, åhh fan va less. Ska sitta inne på mitt rum med min ipad och tvd resten av terminen. EWA DET HADE UNDERLÄTTAT IFALL DU KOM HEM NÅGON GÅNG. åh, det är fan illa att jag inte klarar en skolvecka utan Ewa men sång händer. Sen ska brianna och tove bort på fredag så då är jag helt jävla ensam, blir inte förvånad ifall jag kommer vara hemma då. 
Sen är jag typ socialt störd, vill vara med folk men när jag ska vara med någon orkar jag inte och ja. Jag är inge bra på att hålla kontaken med folk, haha. Sen hitta ja en bula på mitt huvud, vars den kom ifrån vet jag icket. 
Ja hejdå, någon som vill typ ha hemundervisning för mig? Snälla, någon???
 

Dagen har varit blä

EWA KOM HEM FÖR HELVETE.
-
okej ja jag är leSs. 

Är du singel? –lol ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? – aldrig varit med om det så vet inte
Hur många har du varit kär ? Såhär jättejätte kär så typ en
Är du kär just nu? – kär och kär,faktiskt vet jag inte vad jag är men något ör det väl :P vill inte vara det men ör det ändå så har väl intalat mig själv att inte vara dset :p

-Tio frågor om dig själv
Namn? – jennie
När fyller du år? – Andra mars
Vad har du på dig just nu? – Mjukis och pappas t-shirt
Vilken årstid är bäst? – Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – vakna upp bredvid ian eller stefan (lol kom intenpå hans riktiga namn)
Vad tycker du mest om hos dig själv? att jag försöker hjälpa människor även om andra inte tycker dom förtjänar det, asså att jag inte rbry mig om vad andra tycker och t.nker om mig när det gäller att hjälpa folk. 
Vad är du bra på?  säg mig det
Vem älskar du mest på denna jorden – kan inte välja en
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – beroer väl på vem det är med men för det mesta med någpn då jag sover bättre med sällskap.

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? – ehm allt, ja typ vickan, ewa, markus och david vet väl en hel del den isse och rasmus vet väl också litegrann mem eftersom vi inte hade någon kontakt på ett tag så missa dom väl en del :P 
Vem är den roligaste av dina vänner? – ewa, för det mesta annars tyå, alla är roliga på npgot sätt
Vem är snyggast av dina vänner? – lol jag är snyggast
Vem är mest partyprisse? – jadu
Vem är den du helst har filmkväll med? – spelr väl inte så stor roll, 
Vem av dina vänner är mest ”evil”? – isse ;)

-10 frågor om idag
Vad har du gjort? – skola, tennis
Vad ska du göra nu? – sova
Vad har du ätit idag? – skollunch, och massa annat
Har du ätit choklad idag? 
Lol ja

Är du trött nu? – Nej
Vad händer i morgon ? –skola sen ut till min älskling
Går du i skolan? – aa
Har du varit i skolan idag? – ja

- ANNAT
Hur mår du just nu? – ehm typ less
Är du hungrig nu? – alltid
Vad är klockan nu just nu? – orkr inte kolla
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – facebook,swefilmer, etsy, google, bloggen, nån piano greej

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? – papi
Vem ringde du senast? – mamma haha
Vem sms:a till dig senast? – isse
Vem sms:a du till senast? –isse

- KÄRLEK
Är du kär just nu? – redan svarat
Har du haft sex idag? – nej
Har du kysst någon idag? – nej
Har du ett förhållande? – ne
Är du romantisk? –haha tror inte det, jag vet inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – vad är det här för fråga? 
Vad hette din första flickvän/pojkvän? –filip haha
Hur länge höll det? – ett halvår faktiskt haha!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – förhållande, så Ian du kan gärna få komma hit nu


Jag hatar blogg.se jävla fitthelvete

DÖÖÖÖ JÄVLA BLOGG.SE. HAR JAG VARIT DUKTIG OCH SKRIVIT ETT LÅNGT INLÄGG OM ALLT MÖJLIGT SEN DÅ BESTÄMMER DOOM SIG FÖR ATT JAG HELT PLÖTSLIGT SKA LOGGAS UT. Jag tycker jag tar bra tålamod med blogg.se, appen funkar inte, när den väl funkar kan all text helt plötsligt försvinna, man loggas ut utan anledning, bilderna läggs inte upp, det tar ibland väldigt lång tid för att ladda upp bilderna till inlägget och massa annat skit. Fan va less, nae nu måste jag gå och sova både sur och less för att skolan är imorgon och Ewa den jäveln kommer inte.

*spyr*

Hej!
Är nu på bussen påväg till stallet. Är såhääär nära på att spy, nej men seriöst mår jätteilla efter att jag och Ida tränade imorse. Hatar att min kropp är så känslig för allting. Jaja, Bertil och Thor ska ridas sen är det lektion så det är bra att vi är ute i god tid.
Måste dock byta buss i stan vilket är jobbigt. Eller så stannar vi vid kvantum och köper någonting att äta eller dricka.
-
Eftersom att pappa är så beskyddande gällande mobiler så har han farit in till stan och köpt mig ett skal. Även mina kläder jag beställde borde komma snart, väntat i nästan två veckor.
Hörs senare, hejdå!

Lumpen

Hallå alla människor!
Lars Lindvall kursen var rolig, skulle ha Alva men kände att mina ben inte orkade med det så jag tog Messi istället. Riktigt rolig, förstår inte varför barn inte gillar henne haha. Hon gick tillochmed helt okej slutor.
Men han var rolig då han lärde ut andra saker än vad jag är van vid.
Min mobil är fortfarande hel och jag har fixat mina låtar och lite annat.
Ska se film sen sova när vi kommer hem, börjar känna träningsvärken i mina ben redan nu!


Jag är så lycklig

Hej!
Har varit i stallet sen klockan tio imorse, bloggade men det ville inte läggas upp på bloggen. Så jag bloggar nu istället. Har varit på Lars Lindvall kurs, även sätt hantering med honom. Ska snart bege oss mot stallet igen för att rida för honom. Ida tar Thor eftresom att jag har han på hoppträningarna så jag tar Alva, haha min lilla javetintevad. Vi får se hur det här kommer gå ;)
Men iallafall, när vi kom hem från stallet har pappa köpt en iphone5 åt mig, något glad jag blev! Mina päron är bäst ;) Det första jag gjorde var att tappa den, haha fan va dålig. 
Ja måste iallafall skynda mig nu, hejdå!
 

Bitches

Hola!
Är i stallet och fryser ihjäl. Satan va kallt det är. Ska snart upp på Bertil så hejdå!


Inhandlat!

Fast det är brunt med guldigt på rumpan och det där, köpte även ett par ridskor. Hittade ingen bild på dom. Halva priset på bägge sakerna så det gick på under tusenlappen ganska precis tror jag. 
-
Min bästaste mamma har även slutat röka och det är jag jättestolt över henne för! Hon betalade även sakerna så tack hähä ;) 

Jennie är lite väl ärlig ;)

Meningar jag anser vara skapade av idioter och anledningen till det. 
-
"Sluta klaga det finns dom som har det värre" den meningen måste vara den mest idiotiska meningen jag hört. Klart som fan att andra har det värre än en själv men vad är det för anledningen för att man inte ska få vara ledsen.  
-
"ät upp maten tänk på barnen i Afrika" hur hjälper det barnen i Afrika ifall vi inte äter upp och slickar tallriken. Lyft istället på röven och hjälp barnen istället, vi har mat så det räcker och blir över vi måste inte spara varenda ärta. Jag anser inte ens att det är respektlöst att inte käka upp all mat som vissa verkar tycker. Är man mätt så är man.
-
"alla är perfekta" det är endast något som folk säger för att smöra och verka så snäll och oskyldig. Så fan heller att någon tycker att alla är perfekta, enligt mig är i princip ingen perfekt. jag tar inte åt mig ifall nån säger att jag är "perfekt" (finns undantag ;)) för jag vet att det bara är bullshit. 
-
"jag tycker alla är fina på sitt sätt, ingen är ful" ja precis, är det därför ni sitter och skrattar åt den där feta finniga killen där borta eller? Eller anorexia tjejen på facebook? jag står fast vid att alla människor är mer eller mindre fin (ibland inte fina alls), då kan det vara typ att jag tycker att Gerda 15 år har fint hår men hennes öron är skitfula. Ni förstår vad jag vill komma fram till. Men jag kan tycka att vissa är fula, vad ska jag göra åt det liksom? Den person som jag tycker är svinsnygg kanske Gerda tycker är jätteful och tvärtom. Sluta leka att ni är så snälla mot alla, det är bara ett spel som ingen kan reglerna till. Står du fast vid att alla är fina på sitt sätt gå inte och säg att någon är ful eller skratta åt någon, försök istället hitta det där fina som du promt står fast vid ska finnas på alla människor. 
-
"jag är för fet jag måste banta" okej innan jag skriver något om det här börjar jag med att säga att det inte gäller alla. Man märker ifall någon säger det för att få andra att säga att man är så jävla fin och smal och om man verkligen tycker det. Jag kan ibland säga att jag måste träna för att jag tycker mina lår är för stora eller att jag vill ha en mer vältränad mage men då är jag inte ute efter att någon ska säga emot och ja det finns andra anledningar till att nämna det. Så ifall du inte tycker du har för mycket fett på din mage håll käften om det eller gör något åt det för att förhoppningsvis kommer folk sluta fjäska genom att säga att du är så fin när du står fast vid att du är så "tjock". 
-
"jag hatar honom/henne" sen nästa vecka är ni såkallade "bff" syftar mest på tjejer i detta sammanhang. Säg seriöst inte att ni hatar någon och snackar skit om någon ifall ni sen ska gå och bli "bff" med den. Jag hade aldrig accepterat det, hade inte heller accepterat att någon kalla mig "bff" då jag tycker det låter så töntigt. Sorry.
-
"hoppar du hoppar jag" men hur dum är du egentligen? Hur uppmuntrande tror du att det är att höra att ens kompis tar livet av sig ifall du själv gör det? Jag hade blivit rädd as fuck. Och nej det är inte så att ifall jag bestämt mig att jag vill ta mitt liv så ändrar jag mig för att min bästakompis säger att hon/han också kommer begå självmord då för ifall man verkligenverkligen vill bort härifrån kan man inte ändra sig för att någon säger en så korkad mening. Sen är det 99% av folket som säger det som inte ens skulle tänka tanken att göra det ifall någon sådant skulle intäffa. Uppmuntra era kompisar till att hitta meningar till att leva istället. Reslutat kommer bli bättre, lovar.
-
"det är ingen riktig vänskap utan bråk" och där kom en dålig ursäkt för att du och din bästavän har bråkat och sen blivit kompisar igen. Jag kan skriva ett intyg på att en bästavän man aldrig bråkar med är en bättre vänskap än med den man bråkat med. Lol hör no hur uppenbart det låter?  
-
Ifall du blivit irriterad så är det antagligen bara för att du känner igen dig i det jag skriver, men ta det lugnt det är endat min åsikt ;) puss på er

Vådrcentralen

Hejsan!
Har inte orkat blogga. Men ni fortsätter kolla ändå, känner mig dum :P Nej men ja, ska FÖRSÖKA ta tag i det. 
Har varit i stallet, red ut på Bertil och sen for vi till vårdcentralen. Skulle kolla mitt hjärta, fick ta blodprov i min arm som gjorde jätteont och jag höll på att spy när jag såg två såna där rör fulla med mitt blod i. Ja det var äckligt och ja jag är känslig :P Sen fick jag ta EKG, det var hemskt. Nog sagt om det. 
Har inte fått svaren på blodet än men EKG saken var helt okej sa han, skulle göra nå "övningar" för att slippa få hjärtklappning. Så det var väl bra att höra. 
Har även varit och klappat på Elsa, ska snart se film sen sova tidigt. Varje morgon känns det exakt som när jag går upp klockan halv sju på skoldagar, det är förjävla jobbigt. Men det finns väl en andledning till det också.
Har även börjat träna nu, nu jävlar asså ska jag hålla det här. Även ungdomssektionen är igång så det är mycket att skriva då jag är sekreterare, hehe jag ångrar mig lite ;) Nej skoja men det är ganska mycket text ändå. Men det är kul så!
Ska hinna blogga på andra bloggen så hejdå!