Grässtråfestival

Hej!
Dagen har varit seg as fuck. Men skönt väder så det var nice. Jag brianna och ewa cyklade till max på mjölkudden för att käka glass, Vi kom Försent men det var värt det, skolan består av betygssamtal och inget mer så man kan ju spendera tiden bättre. Gick och sov på pappas rum på skolan efter idrotten, satan vad trött jag blev. Kan aldrig somna på dagen annars men i pappas rum går det alltid :o nåja, drack väl upp hela hans kyl men sånt händer.
-
Har hjälpt till att laga mat och börjat se på prison break. Han var ju riktigt snygg killen där, haha. Men iallafall så är det grässtrå imorgon och det kommer bli väldigt roligt! Förhoppningsvis får vi en bra plats så vi kan bli lite bruna också. Får se ifall jag kör på klänning imorgon också eller ifall jag tar shorts/kjol.
Thor vilar imorgon också, såjävulskt varmt!


Min ritade lilla åsna

Vi gör ingenting i skolan så jag har ritat Thor men han vart lite åsnelik med långa öron och smal hals haha!
Nåja, sånt händer :P


KAN INTE TRO DET, BÄSTA KÄNSLAN I VÄRLDEN

JAG HAR VÄXTVÄRK I BENEN OCH JAG KUNDE INTE VARA LYCKLIGARE TROTS SMÄRTAN SOM ÄR OLIDLIG. Haha jag vill bli lång :(


Åhh

Hallå!
Har försökt tvinga med Ida ut och springa men det vart det inget utav. Så jag har övertalat Filip att bada och sola med mig istället, haha! Det tog sig tid men han är övertalad ;-)
Jag hade dock behövt träningen mer än badet då jag ändå är rädd för hajar men jag blir ju brunare så.
Kanske är bra att jag inte tränat med min kropp som än inte är hel men jag kan verkligen inte bara sitta inne och stirra hela dagen. Då blir det kaos på kvällen :P
-
Kanske rider Thor sen, får se hur det blir. Så jäkla varmt för stackaren. Hejdå!


Sömnlös natt??

Känns som att min natt kommer bli så. Ont i kroppen och medicinen funkar ej, vart inte bättre av att rida men vafan haha, vart inte jättemycket sämre heller. Sen är jag väldigt frustrerad och arg, känner mig så liten, jag vill kunna förändra så mycket men jag kan inte och jag blir så irriterad och ledsen på samma gång. Blä


Statistiken

Haha folk verkar tycka om att läsa om mina skador för statistiken igår var väldigt hög :P
-
Är på väg till skolan, fråga inte varför jag for. Är nä jävulskt trött och ont överallt, lär ångra det här haha. Har nu ont i nacken, ryggen och massa andra delar, är väl inte allt för skönt :P men sånt händer och medicinen funkar helt okej så jag överlever. Ska kämpa mig igenom lektionen och hoppningen, är väl lite rädd att jag ska ramla av och aldrig komma upp igen :P
Åh hade gärna ätit sån frukost idag också, min frukost från fredags.


meh äh dagen haha

Nu kanske jag borde berätta vad som hänt lite snabbt innan jag ska lägga mig. 
För att göra det enkelt skriver jag som korta meningar och inte nå detaljerat. 
 
Jag, ida, Maria, Anja och Elin rider ut och far till sandtaget sen kommer vi på att vi ska på upptäcksfärd runt björsbyn/rutvik för att hitta nya vägar. Sen kommer vi på att jag skulle hoppa valborg så jag fick lite panik där men vad kunde man göra så ja haha. Men iallafall under denna ridtur skulle vi galoppera en gång när vi var på en sandväg som var väldigt fin och slät sådär. Så galopperar jag efter Ida och Maria, jag hade då Bertil. Så helt plötsligt bara går jag omkull med Bertil och får han som över mig lite halvt, slog i höften och ena ridstöveln vart lite ful. Men Bertil var oskadd och det var det viktigaste. Jag och Ida böt häst för att jag skulle kunna skynda mig hem till Valborg så jag körde lite galopp intervaller för att det skulle gå snabbt. 
 
Jag kom fram och hade dåligt samvete över att de hade behövt vänta så länge men ja. Så jag satt upp och började trava. Fattar galopp och tredje språnget snubblar hon mitt på släta marken och landar som på mig, då försökte jag ta mig bort från henne och hon försökte ta sig upp men fastnade i tygeln så hon började sprattla och prickade mitt huvud med ena bakhoven. Som tur var prickade hon inte ansiktet för hjälmen är grym på att skydda, värd varenda krona! Dock är den sönder nu och finns inte att köpa nya haha. Denna gången vart det väl lite värre då stackaren fastnade. Hörde bara hur massa skrek att jag skulle lägga mig ner så jag ba la mig ner och det som snurrade till först sen kände jag hur ont det gjorde i armen och huvudet, som tur var klarade nacken sig som Jenny trodde jag hade skadat då det tydligen hade sett ut som att jag hade som vridit huvudet eller något sånt. 
 
Tycker synd om barnfamiljen som var där, massa barn skulle rida och dom får se hur jag ba flyger och går omkull haha stackarna måste ju ha blivit helt rädda. Men samma där var det tur att hon bara fick ett litet skrubbsår, tur att hon klarade sig utav värre skador, lilla prinsessan♥
 
Så det vart ingen hoppning för mig och Valborg men en tur till jouren vart det men hon sa att inget var brutet så vi får väl lita på det. Känner hur jag inte borde ha skrivit det här, armen gör lite ont haha! Men huvuvdet är det inge värre med och jag tar mediciner för att dämpa smärtan i armen, funkar väl inte helt bra men bättre än inget. Får se ifall jag kan vara med imorgon på lektionen och hoppträningen, eller ja, jag ska vara med vare sig armen är hel eller ej haha! :P
 
Godnatt nu!
 
Fick dåligt samvete över att ha gått omkull med två av andras hästar på samma dag! :s kändes lite hemskt. 

Jag lever!

Jag lever och mår väl lite halvbra. Inget brutet vad läkaren sa även fast det här gör ondare än när jag bröt armen haha! Men ingen häst skadad och det är jag hur glad som helst för, hade någon av dom skadat sig hade jag vart äckligt sur på mig själv. Men dom verkade må bra.
Har sovit ett tag och nu ska jag kämpa mig till någon restaurang och fira världens bästa mamma. Hejdå


Gick omkull två gånger och fick båda över mig 👍

På väg till jourcentralen nu. Skriver sen.


Morgonjour

Hej!
Slänger in ett kvällsinlägg innan jag ska bädda ner mig själv i sängen och sova skönare än skönast. Eller man kan ju alltid önska. Har sån vad heter det?? ja, pain iallafall i halsen och täppt i näsan men inte stoppar det mig från att gå upp halv åtta imorgon, pigg och glad. Sen far vi till stallet och ger morgon. Sen vid nio kommer Elin, Maria och Anja som ska med mig och Ida ut på en skogstur! Tänka sig att man kan få upp tre tonåringar före nio på en helgdag för att fara till stallet ;-)

Haha jag rider iallafall Bertil, nog tror jag det kommer gå bra. Får se vad han tycker om vatten. Godnatt nu!
Som sagt, inga bilder när det är mobilinlägg.


gårdagen och Dagen

Hej!

Som ni märkte vart jag lite sur igår, lol. Men det är riktigt jävla irriterande när man skriver ett inlägg sen försvinner det. Men jag kan väl ändå skriva om gårdagen. 
 
Var hemma från skolan så jag sov ett längre tag sen ställde jag mig i köket och började göra min frukost. Frukter, turkisk youghurt blandat med hallon och såklart mjölk till det! Hallonblandningen vart lite för sur men frukten mättade nog ändå så. Hade värsta vilauppmig dagen, satt ute i solen med hunden och lyssnade på musik, gick på en promenad och hade det grymt skönt! Sen for jag till stallet och red ut med Tuva, Maria, Anja och Ida. Vi for till sandtaget och raceade i vattnet och sanden. For på upptäcksfärd i skogen och hade det kul. Jag hoppade några hinder i skogen med Thor och han vart hur glad som helst!! Jag lät han ju inte springa iväg så han började stegra (inte rätt upp och ner) och hoppa runt och studsa, haha så jäkla söt. Sen hoppade han nå jävulst och vi sprang nästan i ett träd sen, men det är så kul att se när han blir så glad! 
Idag lunchade vi ute på altanen med Andre, Karro och deras barn Hanna som förövrigt är hur söt som helst! Solade, käkade och njöt av sommaren. Sen ska jag förvåna er, jag hjälpte mamma i trädgården tills det blev för mycket och jag gav upp. Ja ifall ni inte vet det så är jag äckligt rädd för kryp och liknande. 
 
Efter ett tag for vi till stallet, jag red på Thor och Ida på Rajraj. Vi red ut och skulle köra ett konditionspass med långalångalånga sträckor trav sen en lite halvlång sträcka galopp. Rajraj var svinpigg och då travar han mycket snabbare än Thor, annars brukar de springa ganska samma tempo då Thor är jättepigg och Rajraj går att korta rätt mycket. Men idag var Rajraj jättepigg och jag tränade på att samla hans (Thors) trav och få upp han lite i formen. Men efter ett tag började han bara springa iväg för mig så jag saktade av till skritt och han ser hur Rajraj försvinner. Så ska jag försöka skrika åt Ida att stanna med min hals som gör jävligt ont, men hon bara travar vidare och Thor börjar stegra (han är inte dum ifall någon nu tror det men han skenar inte iväg för han vet att han inte får det, så energin blir uppåt istället) Sen efter kanske 10 skrik och 50 meter bort stannar Ida och väntar, det är då efter Thor stegarade, backade ner i diket och höll på att fastna i en gren. Haha! Men han var hur fin som helst annars, gick i rätt hög form och kunde galoppera i rätt hög form också, hör och häpna ;-) 
Nu ska vi käka sen se film, imorgon upp före fan och ge morgonjour! Jag har fått en förkylning eller något så kändes väl inte allt för bra. Men jag står ut :P 
Hejdå!
 

Jävlar också

HELVETE.
Jag slutar blogga ifall inte fucking blogg.se kan fixa deras stora jävla problem! Bilder kan man inte lägga upp och inläggen bara försvinner när dom känner för det, dra åt jwhajaöacaöaha.
Godnatt.


älskade sommar<3


Hallå!
Har nyss kommit från skogsvallen där vi hade idrott. Vi hade lite olika grejer, det var förvänansvärt kul. Skönt att jag börjat gilla idrotten mer nu eftersom att jag kan höja mig i det ifall jag vill, nu låter det som att jag tycker jag är grym eller nå men det är för att jag aldrig var med förut så då borde jag väl höja mig. Höjde mig även i musik igår, wiie!
 

Men jag missade bussen och nu sitter jag och käkar hos pappa, laddar mobilen, dricker massa vatten och bloggar. Ska ladda om för ett pass på banan med Thor, förhoppningsvis är han lika glad om mig över vädret och är arbetsvillig idag. Nog för att han alltid är det men det lät bra :P Ida ska ta kort så det kommer bilder till den andra bloggen sen. 
 
Juste vi hade också matteprov idag och det gick väl inte allt för bra men det var mina bekymmer för någon timme sen. Haha jag orkar inte låta skolarbete förstöra mitt humör, klarar jag det så klarar jag det annars blir det väl sommarskola för mig ;) Nä men nu släpper vi det. 
 
Jag ska blogga på andra bloggen sen bara ta det lugnt ett tag sen beger jag mig mot stallet med syster. Jag hoppas vädret håller sig så att jag får rida i finvädret! 
 
 

Cyklar snart till

Hej.
Skyller på att det är så bra väder, då ska man inte sitta inne och blogga ;) ska iallafall till David på ett tag, jag cyklar så hurtig som jag är. Haha ordet, nåja. Lär väl bryta ihop när jag ska hem men sånt händer.
Dagen har varit så jäkla dryg, redovisningar hela dagen och mina ögonlock har typ pressat ner sig själv så Tove satt och skratta åt mig för jag somnade två sekunder sen hoppade jag till och vaknade, heh ja det kändes lite drygt att jag somnar när någon annan redovisar.
-
Igår var det skoljoggen, jag gick med Ewa och Martin. Jag och Ewa såg en så jävla het kille som dock var typ 25 :/ men han var perfekt och så mums, åh. Haha men nu ska jag blogga på andra bloggen sen börja cykla för att komma dit någon gång.
Hejdå!
Jävla blogg skiten går inte att lägga upp bilder på. Men kolla min instagram för att se lite bilder, jennielooi tror jag att jag heter.


Hehe juste

Glömde bort er heh.
Ligger iallafall i sängen och lyssnar på musik, har gått till stallet Idag sen hoppat på lektionen. Imorgon är det skoljoggen 7 km eller något sånt. Haha yey, jag ska då iallafall fara och gå/springa med Ewa. Extra motion istället för skola, det är nice.
Är lite frustrerad och sjavalaoa. Massa arbeten ska in, redovisningar, prov, ja massa skit. Sista veckorna ska man ju ta det lugnt men icket, nu ska vi jobba mer än någonsin.
Nåja, ni får se bilder från kvällen med isse och Rasmus för det funkade ej förut! Vart även två andra bilder. Asså jag lovar jag skjuter någon snart!!!! Jävla fitt blogg.se går ju inte att lägga upp bilder på, åhhhh wkagqoagslaja.


En av det bästa kvällarna av mitt liv

Vi började kvällen på Coop, träffade nadine och melissa som vi skulle vara med men sen vet jag inte vad som hände så vi var inte med dom haha, sen drog vi till Arons och dom tvingade upp mig på något tak eller Rasmus fick "bära" upp mig lol jag var rädd att mina byxor skulle spricka, de sprack ändå sen när jag skulle krypa ut under det där jävla staketet. Nåja efter jag kommit upp ska vi ner igen och jag hade ångest över att hoppa ner haha. Vi for omkring där sen satte vi oss på en bänk och snackade ett tag.
-
Efter att tag såg vi en ensam man sitta och ha picknick med mig själv så vi bestämde oss för att vara trevliga och gå och hälsa. Så erbjöd han oss fika så vi satte oss där, tyckte ju synd om han att han var ensam men sen kom ju massa folk haha, så vi satt och socialiserade ett tag. Väldigt trevligt må jag säga. Inte alla som hade erbjudit oss fika, han förstod dock inte vad vi sa.
-
Sen gick vi till gården och spelade pingis, jag var riktigt grym om jag får säga det själv. Sen spelade dom FIFA och jag och rasse spela nå sån där ja, ni behöver inte veta allt för jag vet ej vad det heter. När vi varit där ett tag begav vi oss mot Coop igen, gick in och köpte dricka och godis. Dom fick även bära runt på mig lite överallt för att dom tror jag är invalid och inte kan springa, så isse fick springa med mig på ryggen för att kolla vad brandkåren skulle göra heh, rätt skönt att slippa springa själv. Gick till klätterställningen och träffade en av det trevligaste främlingar jag träffar på. Han var lite påverkad och hade det lite tufft men han var ändå så jäkla mycket trevligare än andra människor man snackar med. Resten av kvällen tillbringade vi med honom, tror vakterna trodde att han skulle köpa ut åt oss eller göra något för dom kollade efter oss hela tiden, lol. Men det var hemskt, lärorikt och helt otroligt sorgligt det han snackade om, började gråta en gång haha :o
Men vi snackade i nån timme sen vid tjugo i tolv hämtade pappa mig. Ska upp jättetidigt imorgon så godnatt! Min kväll har varit grym, mina små pojkar är riktigt grymma.
Jävla äckel blogg.se funkar ej så bilderna kommer imorgon.


Far till örnäset

Hej!
Har varit i alträsk och käkat god mat. Ska nu till örnäset och vara med isse och Rasmus. Hejdååä


KOLLA DEN HÄR BLOGGEN

Alla kollar på den här grymma modebloggen, grymma outfits och grymma bilder! 
http://nyheter24.se/nextinfashion2013/fashionbyidag/
 

Vädret är några steg före min kropp

Hej!
Har varit kass på att blogga, jag vet. Har ridit ut med Anna och tuva idag. Vi plaskade runt i sandtaget, man såg att Thor älskade det, haha jag tycker nog det är minst lika kul. Han plaskar och gör värsta knälyften!
-
Har tränat 45 minuter hemma, är nu på väg för att hämta mamma. Har haft massa planer det senaste dagarna som det inte blivit något utav, får se ifall det blir något imorgon kväll. Det hade vart rätt kul att komma ut, inte gjort något på såå länge. Har satsat på ridningen till 100% sen kämpat på med min träning sen har jag legat helt död efter det haha! Sen känner jag väl att det inte ger så mycket att bara sitta och stirrar i en väg, eller typ kolla på film i 5 timmar. Typ det man kunnat göra i vinter utan att frysa ihjäl, men nu när det börjar bli varmt kanske det blir bättre.
-
Nåja, vet ej vad jag ska göra senare. Kanske tvingar Filip att följa med mig ut bara för att det är så varmt :P han är dock så jävla lat så lär väl få släpa med honom vilket jag också är för lat för, haha.


Frukost

Ska stå i cafeet idag med Ewa, så morgonen består av att baka bullar!! Kan det bli bättre? ;-)


Jag har gjort det alla 14 åriga tjejer gör

Så jäkla gott det var, men bara med mjölk. Med vatten smacka det riktigt äckligt. Fick även lite nudlar på köpet för jag beställde inget haha, sen även min fina rosa shaker. Nu jävlar, bara vädret tillåter börjar jag. Undra hur många gånger jag sagt det men vafan, min häl är helt sönder nu igen, och mina fötter har nå allvarligt fel, sen varit kallt. Så bara mina fötter och hälsenor blir hela och fina haha!
-
Har varit med Vickan på stan idag, for till hälsans hus och träffade henne, hade klackarna och jävlar vad fötterna har gjort ont. Pappa hämtade mig sen, vi började högtryckstvätta bilen och transporten, hallå det är väl det alla 14 åriga tjejer gör på kvällskvisten lol ja jag är konstig :P har även tränat, kört lite blandade grejer.
-
Imorgon kör vi bad med skolan, är väl inte så pepp på att visa mig i bikini inför klassen. Vet ej Varför men det är väl helt okej ändå haha. Något jag är stolt över mig själv är att jag redovisade inför hela klassen och sista delen av redovisarn för 7a och 7b, ja jag har typ fobi för att snacka inför folk.
Nåja godnatt, ska snart sova :P
-
Köpte nya träninstights idag. 249 på cubus, hur sköna som helst!! Bilderna funkar ej.


Ajajaj

Min tunga har ett Jack som gör nå jävulskt ont :( haha. Iallafall så hade jag Cassi igår på lektionen, det var kul och funkade helt okej eftersom att det var första gången.
For sedan ut och sprang upp och ner på stranden, de där sandbackarna. Något jävla jobbigt var det :P
-
Idag far jag ut själv till stallet för att rida ut ifall jag vågar lol, ja jag är rädd för björnar. Annars så rider jag på banan och sen kommer mamma och hämtar mig. Kom just på att jag har varit i stallet varje dag sen någon vecka tillbaka, riktigt skönt. Solen skulle dock kunna få visa sig lite oftare, så roligt att göra outfits med benlindor, schabrak och pikéer/tröjor!! Men det orkar man inte ifall det regnar och är grått ute haha.
-
Men nu är vi snart framme och det är bara vad är det, tre veckor kvar?!? Åh vad jag längtar, orkar verkligen inte med skolan :(


Lol fult

Sitter på bussen nu. Satt och läste bloggar medan jag väntade på bussen och glömmer helt bort tiden så kollar jag upp och ser bussen åka förbi, han var dock snäll och stannade ändå haha! Riktigt fint väder blev det, skönt. Fick även veta att jag skulle ha Cassi idag, haha det kan bli spännande. Men det kommer nog gå bra och bli kul, är bara orolig för att jag ska ta i henne för mycket haha :o
Nu mår jag illa, hejdå!
Heh ja jag lutade mig överdrivet bakåt på bilden :-)


Du hemska värld

Bild från Haparanda tävlingen, super duktiga tjejer var det! 

Har spanska just nu och vill skjuta någon, lol livet är tufft. Less när lärarna ger för svåra uppgifter, man tappar koncentrationen, lusten och självförtroende. Man inser hur jäkla kass man är och det blir så jäkla drygt att sitta och kämpa med något man vet att man aldrig kan göra ett bra arbete utav. Nåja, google översätt har varit min vän genom alla dessa år även fast det blir jävligt kasst gramatiskt haha! Vi har nu NO och vi ska plantera en växt med energidryck i, heh. 
 

Var försvann solen??

Jag hade ju fixat värsta sommaroutfiten och allt :( så börjar det regna och äckla sig, nåja det stoppar inte mig från att ha sommarkläder haha.
Ville dock ha klackar men eftersom att vi har rörelse idag kändes det inte helt okej ifall vi ska på promenad igen, så conversen fick ställa upp ännu en dag.


Sommar outfit

Morgondagens klädval, lite somrigt nu när solen börjar visa sig!


Finally

Hej!
Vilken dag, solen strålar och fåglarna kvittrar. Riktigt skönt är det! Ska ta och inviga min nya piké och slipa på hoppningen litegrann. Medan är mina USS kompisar och leder hästar på bergnäset haha!
Men nu har jag inget mer att säga så hejdå!


Lite nytt

Ojojoj vilken dag alltså!! Började då med bilresan till Haparanda, jag Ida och tuvalie delade bil. Sen började vi på hööks, ingen gick därifrån utan en höökspåse, åh vad jag älskar att köpa saker till min älskling! Jag unnade mig också en piké.
Sen käkade vi på Ikea och hade det kul på andra affärer, en toppen dag men riktigt duktiga tjejer i tävlingen. Tyvärr ingen placering men lika glada var vi ändå! :D
Ni får se lite vad jag köpte under resan, klädställningen är också nyinköpt idag för att hänga upp kläder inför morgondagen, perfekt tycker jag!
Godnatt!
Har även broderat in "munsboro Thor" på luvan! Sen tog jag även men min andra piké som jag aldrig tog något bra kort på, ridbyxorna vart så fula på kort så jag sket i det!


Nu beger vi oss

Nu far vi mot stallet för att hämta upp tuvalie och ha lite pepptalk (drev) med barnen haha! Nej men ja, det kommer bli grymt, hade vart ännu grymmare ifall det hade vart fint väder :( nåja, dagen kan bli bra ändå!
Hejdå!


Läskig uteritt

Hej!
Bägge lektionerna för barnen gick bra idag, duktiga ponnysar och duktiga ryttare!
-
Red sen ut med Elin och tuva och vi for runt lite överallt. När vi skulle börja bege oss hemåt gav jag Thor lite halv långa tyglar för att han skulle få pusta efter galoppen. Jag gick först med han sen kommer de två andra skenande förbi mig. Var inte beredd och Thor vart livrädd för dem, båda mina fötter flög ur stidbyglarna och tog skenande iväg efter de två andra hästarna tills han insåg att han inte brukar skena när han blir rädd så han stannade som lite av sig själv nästan, jag försökte ju självklart få stopp på han samtidigt som jag försökte att inte ramla av utan stidbyglarna. Han övergick till piaff och jag fick tag på stigbyglarna samtidigt som de två andra höstarna försvann runt hörnet och Thor började stegra och hoppa omkring eftersom att han då inte skenar iväg för han vet att det är fel, hans rädsla gör att han bara flyger högre och högre istället, haha! Så jag släppte efter och skulle trava till dem men det vart en galopp på sidled istället fram till de andra. Har aldrig sätt Thor så rädd, han lugnar alltid annars ner sig direkt men nu var han rädd nästan hela vägen hem och gick knappt att trava på till en början. Min lilla älskling, stackaren. Jag är då glad att alla ryttare och alla hästar är oskadda, kunde ju ha slutat illa.
-
Imorgon far jag, Ida, tuva och alla små deltagare i teori tävlingen till Haparanda för att ta hem ett pris sen även kolla hästsaker och käka på Ikea, åh vad rolig dag vi kommer ha vare sig vi vinner eller ej, håll tummarna för oss nu!
-
Har även fått nya fransar och fixade ögonbryn av Amanda ikväll, väldigt fint blev det! :D
Men vi ska upp tidigt imorgon så godnatt!


Hallååå

Hej!
Är på väg till stallet nu, har två lektioner i detta underbara vädret haha! Så två timmar plus arbete i regnet, som tur är så har jag och Ida införskaffat oss enorma regn grejer :-P nåja, det är kul med lektioner, bara inte hästarna är på dåligt humör pga vädret.
-
Ikväll får jag nya fransar och sen käka middag med Sture, Sussie och Amanda. Nu är vi snart framme och jag måste skynda mig att fixa allt eftersom att vi vart lite sena.


Skaffat ny blogg, kolla på den

Har skaffat en blogg för att skriva om mina träningsgrejs, mest för min skull och för att känna mig motiverad till att träna. Men det kan väl vara kul med lite läsare också, inte för att jag vet hur man kollar statistiken men det lär jag väl lista ut snart. 
På tal om träning ska jag gå och träna litegrann, har dock ingenstans att vara på våra 250 kv m plus källare. Källaren är FÖR läskig, våran morbror och hans sambo bor i ettan nedanför oss, mamma och Ida jobbar i köket, pappa kollar tv i tvrummet, garderoben är kaos i, mitt rum är för litet, Idas rum är svinkallt och dåligt med utrymme även fast rummet är stort, ja då är det väl toaletten och mamams och pappas sovrum kvar, haha vafan. Nåja jag hittar nog på något. 
 
fitnessguru.se/jennielooi
 

Någon som har något jobb åt mig??

Hallå, ni som har typ något som behöver göras kan väl typ skriva till mig eller smsa eller ringa, ja gör vad ni vill men jag är i desperata behov av pengar eftersom att jag har sparat ihop några tusen och jag känner mig så kass ifall jag spenderar upp det direkt. Ska beställa lite grejer från fitnessguru, sen även från börjes, så hittade Ida några klänningar som vi ska beställa. Sen har jag en månadsutgift (?) på några hundra kronor för mina fransar, sen ifall jag ska skaffa gymkort också, åh herre mina pengar kommer bara flyga iväg. Kanske helt enkelt ska ta och bli prostituerad, lättförtjänta pengar. 
 
Kollar nu på halv åtta hos mig, haha Helge är ju för härlig alltså. Älskar honom<3<3 
Men nu ska jag be pappa beställa mina saker så att inget tar slut för sånt har jag varit med om förut och ingen är väl på så topp humör när jag blir irriterad, haha. Med andra ord så blir folk rädd för mig :P
 
Har även haft en dag full med skratt när jag läst om hur ungdomar tycker om att dela ut reklam, jag och Ewa höll på att avlida först, sen så skulle jag försöka läsa det för mamma och Ida, det lät väl såhär "hahahha det var hahahahha ahaujbe hhahah så ba bahahah jävlar hahah" pappas kommentar "sluta skratta man hör inte vad du säger", "det är inget kul, du borde också prova jobba och se hur det är" det roliga var ju att folk jobbar för en skit lön, det är väl dock bra för folk som verkligen behöver att det finns möjlighet att få pengar men jag tycker att det företagen som fixar det är för snåla. Någon hade delat ut 225 kg reklam och fick 140 kronor, haha asså fyfan va tragiskt. 
 
hejdåå
 

Ring mig imorgon för att

Vart inget springande för mig nästan, vart istället trampad på hälen av en klump på 300 kg, en väldigt söt klump dock. Ponnystackarn blev ihjäl skrämd av en fet jävla långtradare på vägen som tog upp hela asfalten så jag var tvungen att he sönder någons gräsmatta haha! Men de hade parkerat den där, fast den var på och bredvid stod gubben med hans kompis och skotta ur jord från ett släp som de sen slängde spaden på precis när vi gick förbi och jag själv vart till och med rädd för ljudet, gillar hur folk visar hänsyn när man ser att hästen näst intill svimmar av rädsla, nåja tur att Thor är Thor och ingen annan. Det var lite gulligt för han sökte trygghet hos mig, därför fick jag en hästhov på hälen.
-
Red sen ut med skimmer, tuva, Elin och Svante. Gick väldigt bra, alla tre pigga och glada.
-
Imorgon är sista jobbdagen men vi får se ifall jag tar mig upp, ingen kan väcka mig och jag och väckarklockor går inte ihop, så ni får ju gärna ringa mig upprepade gånger klockan åtta imorgon, förlåter i förväg för att jag möjligtvis kan säga saker som handlar om något annat eller möjligtvis somna medan jag snackar med dig. Heh, ja så är det.
Godnatt!


Känner för att...

...springa, så vi får se ifall värdet tillåter det när jag kommer hem. Orkar inte fara och springa när det är kallt :( haha. Eller så far jag ut och springer med Thor först innan jag rider, så får det bli. Så ifall ni ser en skenande häst med en dvärg flygande bakom är det mest troligt jag och Thor XDxd:PXD
-
Praoen bestod av ännu mer vikande men nu plusade vi även på att stå på alla fyra och damtorka staket, haha det var som tur var när alla gäster var borta men det var lite plågsamt för knäna mina. Men dagen gick snabbare idag och var lite roligare, god mat också.
-
For sen på stan med Ewa till den nya affären i strand, älskar den! Så fina fräscha sommarkläder, mums ;-) ser dock ut som en potatis när jag har klänning då jag är så kort men vafan, man kan ju inte alltid vara snyggast XD:P<3 nä vad jag driver, riktigt rolig. Iallafall så ska jag nog unna mig en shopping dag någon dag framöver när jag hittar någon som orkar gå med mig, hehe. Nu när mitt kort tillåter det, är så duktig som har sparar!
-
Juste, imorgon kanske jag går till stallet ifall vädret tillåter det och ifall tuva vill följa. Men nu ska jag snart av, njut av dagen nu!

Vad tycker ni om min bild? tog den med min nya Canon D400 men har inte riktigt lärt mig alla funktioner än :)


Lektioner

Hallå!
Praoen är väl inte allt för rolig, nåja. Står ut ett tag till. Har rätt många lektioner för tuva, Mira, Ebba och Michaela tillsammans med Ida och det är superkul!! Riktigt kul att de vill att vi ska hjälpa dem.
-
Jag står iallafall på busshållsplatsen nu och inväntar bussen, sen lär vi väl vara inne på kioskbaren till klockan tio som igår, inget annat är öppet och det är ganska kallt haha. Det är ju inte sommarvärmen precis.
-
Juste, lektionen gick bra igår med Skimmer.
Hejdå!


Prao

Hej!
Ska snart med bussen till stan för att jobba. Ewa väntar där så det blir väl nice :P
Ska sen fara till stallet, har en hemsk träningsvärk så vi får väl se ifall jag håller mig kvar.
-
Hejdå!


Springa, springa, springa

Dagen började ganska tidigt, som vanligt. Vi for till stallet och jag hoppade en pigg Valle, kom även på ett sött smeknamn för Valborg :P haha men det gick bra, hon var duktig.
-
Sen mockade jag och fixade vatten för att sen ha lektion för Tuva och Mira med Ida. De båda var superduktiga, hästarna också! Sen fick jag även ett träningspass, jag fick springa före för annars galopperade inte Bernie, så jag fick springa runt runt, snabbare än en häst galopperar, det ni ;-) haha sen skulle jag visa hur de skulle rida övningen och då hade jag två travande hästar bakom mig sen islutet galopperande. Nämnde jag att jag får panik när någon jagar mig? :P
Men det var bra träning, har varit dålig på att träna när jag varit så trött. Sen tycker jag även att det är superkul att hålla lektioner :-D


Gaaaah

Nu är vi på väg till stallet för att gå PP, tre eller fyra varv. 55 anmälda + säkert några till.
-
Jag känner hur sliten och trött jag börjar bli, tävlingar, aktiviteter, PP, ridning, ja asså jag har saker hela tiden och det är saker som tar på krafterna nå jävulskt. Känner hur jag börjar bli sjuk och hur både kroppen och huvudet börjar bli helt slutkörda. Sen är det PRAO nästa vecka också så då blir det väl bara att jobba på.
Bläää


Dubbelnolla

Min ponny är bättre än bäst, dubbelnolla i LD och efteranmälde mig till LC då jag missade sista hindret. Haha fan va kass, publiken började applådera och jag trodde det var klart, nåja ponnybebisen var grym! Inga ner och inga vägringar.
-
Vart lite less på mig själv att jag missade hindret men det var nog bra ändå, 90 på omhoppningsbanan kändes lite tufft för han även fast jag vet att han skulle klara det för han är en sån snäll häst, han gör allt för mig och Ida och då måste även vi ge han bra förutsättningar. Men det var så kul Idag för jag kände hur han sög mot hindret och han verkligen tyckte det var kul! Han slutar aldrig förvåna mig min lilla skrutt som jag inte hade sålt för alla miljoner i hela världen!
-
Nu ska jag fråga pappa ifall vi kan fara och köpa BJ glass sen ska jag göra en tidig natt, hejdå!


A

Hallå!
 
Vi har nu svenska och jag fick tillbaka mitt engelska hörförståelse och jag fick A, det var väldigt roligt haha. Nej men ja, jag är nöjd.
 
När vi slutat far jag till stallet och förereder mig inför tävlingen. Men nu ska jag jobba, hejdå!


Älskade dusch

Hej.
Dagen har väl varit givande, eller nå sånt. Ni har väl sätt hur glad jag var tidigare idag, mådde illa resten av dagen typ. Och nej jag överreagerar inte, jag har bott med en mamma som rökt sen jag var liten (nog för att hon har slutat nu men) jag är van vid röklukt men det där var extremt äckligt. Nåja, imorgon är det hopptävling och jag startar LD kanske LC, beror på hur det går på LD.
-
Thor fick en rosett i pannan som matchade min kavaj, lillpojken


Så jävla fittigt

Sitter på kvantum pga den där jävla tanten, fick ju jävla hosta såinihelvete och jag hatar att hosta på bussar så ja nu måste jag vänta ännu längre, haha åh. Nu luktar jag säkert äckel rök jag också.

Blääää det är svinkallt också och det står nån jävel som öppnar dörrarna hela tiden.


Vad händer

Det känns som att hela jag är inställd på "trött" och min kropp har nu bestämt sig för att stanna där. Jag sov till kvart över tolv (var väl inte riktigt det jag ville men nu blev det så) och jag är ändå trött, fast det var väl nå om att man blir inte piggare utav det eller nå sånt. Nåja, jag är på bussen på väg till stan för att vänta där en halvtimme sen fara mot stallet, nybörjarlektion och sen hem och sova igen haha.
-
Har ägnat den förövrigt kassa dagen åt att redigera bilder från lång tid tillbaka men inte går de att ladda upp för det är nå jävligt stor fel på datorn.
Sen hur kan det börja snöa nu? Det ska ju vara sommar nu :(
-
Dagen blir bara bättre också, mår illa på bussen hela tiden, så kommer en jävla tant som stinker äcklig cigg så nu mår jag ännu mer illa. Sen nån Annan som bokstavligt talat skriker i telefonen.
Blä för denna dag, hejdå


Andra plats!

Hej!
Är så jävulskt trött och mår illa så meddelar bara att det slutade med en andra plats och jag är supernöjd. Jag skulle Klara alla gångarter utan avbrott och vi klarade det, kanske inte finaste programmet men vafan, vi var rosa så det kompenserade ut det ;-)
-
Ni får läsa mer detaljerat om dagen på ryttarnal.blogg.se
-
Nu taggar vi hopptävling på fredag, sen får Thor ha några lugna dagar!


Nu kör vi!

Sitter i bilen med musiken i öronen, försöker rensa huvudet på annat som inte borde vara där för att memorera programmet.

Förhoppningsvis har Thor kvar sina knoppar så jag inte behöver fläta om och allt sånt där.

Ha en bra dag, det ska jag!