En av det bästa kvällarna av mitt liv

Vi började kvällen på Coop, träffade nadine och melissa som vi skulle vara med men sen vet jag inte vad som hände så vi var inte med dom haha, sen drog vi till Arons och dom tvingade upp mig på något tak eller Rasmus fick "bära" upp mig lol jag var rädd att mina byxor skulle spricka, de sprack ändå sen när jag skulle krypa ut under det där jävla staketet. Nåja efter jag kommit upp ska vi ner igen och jag hade ångest över att hoppa ner haha. Vi for omkring där sen satte vi oss på en bänk och snackade ett tag.
-
Efter att tag såg vi en ensam man sitta och ha picknick med mig själv så vi bestämde oss för att vara trevliga och gå och hälsa. Så erbjöd han oss fika så vi satte oss där, tyckte ju synd om han att han var ensam men sen kom ju massa folk haha, så vi satt och socialiserade ett tag. Väldigt trevligt må jag säga. Inte alla som hade erbjudit oss fika, han förstod dock inte vad vi sa.
-
Sen gick vi till gården och spelade pingis, jag var riktigt grym om jag får säga det själv. Sen spelade dom FIFA och jag och rasse spela nå sån där ja, ni behöver inte veta allt för jag vet ej vad det heter. När vi varit där ett tag begav vi oss mot Coop igen, gick in och köpte dricka och godis. Dom fick även bära runt på mig lite överallt för att dom tror jag är invalid och inte kan springa, så isse fick springa med mig på ryggen för att kolla vad brandkåren skulle göra heh, rätt skönt att slippa springa själv. Gick till klätterställningen och träffade en av det trevligaste främlingar jag träffar på. Han var lite påverkad och hade det lite tufft men han var ändå så jäkla mycket trevligare än andra människor man snackar med. Resten av kvällen tillbringade vi med honom, tror vakterna trodde att han skulle köpa ut åt oss eller göra något för dom kollade efter oss hela tiden, lol. Men det var hemskt, lärorikt och helt otroligt sorgligt det han snackade om, började gråta en gång haha :o
Men vi snackade i nån timme sen vid tjugo i tolv hämtade pappa mig. Ska upp jättetidigt imorgon så godnatt! Min kväll har varit grym, mina små pojkar är riktigt grymma.
Jävla äckel blogg.se funkar ej så bilderna kommer imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback