ba äter

Åh vad jag saknar gamla serierna jag sett, åh va äckligt less jag blev. 
 

Nåja, här äter vi bara hela tiden, haha det är för att jag är i en dålig matrytm och äter inte när alla andra äter :P 
Har iallafall nyss duschat och ska snart gå neråt för att kolla serier. Ska bara först kolla lite tävlingar ifall vi ska anmäla oss och ta rätt på datumet den här gången, haha så jävla kassa egentligen. 
 
Meeeeen nu ska jag gå ner till min stora mjuka, mysig, förhoppningsvis kalla säng och se på serier. Fast det är typ en bastu där inne så lär väl dö av värme. Vågar inte heller öppna fönstret, hemska val i livet man måste göra. 
 
 
 

Thor hoppar

En film från typ i våras (eller höstas kan ej vilken ordning dom kommer i men den efter vintern)
Klicka HÄR  eller så kan du klicka på bilden för att se den.
 
 
 
 

inköp från Mariestad

HÄR kan ni se vad jag och Ida köpte under veckan då vi var i Mariestad. Har glömt att visa på den här bloggen.
Ni kan klicka på filmen så ser ni också!
 
 

Massa massa skor

Kanske börjar bli dax att fixa i ordning lite bland skorna? Snart ska ju även vinterskor in i högen där. Vissa får ju även en ny form när dom ligger helt knosade under varandra :P
 

Hejsan!

Har varit i stallet från kvart över elva tills nu (17.00) och är väldigt trött. Två utepass till sandtaget, en med en piggare ponny och en med en lite tröttare från gårdagen. Skriver som vanligt om det på andra bloggen. 
 
Ska hjälpa pappa med trappen sen, skriva lite inställda och duscha. Har ständig allergi känns det som, trots medicinen jag tar, blir så irriterad. Men det blir väl bättre snart förhoppningsvis annars vet jag inte vad jag tar mig till. 
 
Ska skriva lite åsiktsinlägg på ryttarbloggen så ifall ni vill höra mina åsikter kan ni gå in där, kommer kanske länka inläggen när dom är ute på bloggen. Hejdå!
 
 

Ridfilm Beril och Pippz

HÄR  finns en ridfilm från dagens pass med Beril och Pippin. Jag på Pippz och Ida på Bertil. Riktigt duktig skruttar idag, massa pussar fick de!
ni kan också klicka på videon för att komma till filmen!
 

babes

 
Älskar bilden, den är så sann♥ haha 
 

Ska lägga mig nu för att sova lite innan vi ska upp imorgon och fara tidigt till stallet för att rida ut med folket som hyr häst nu i veckan. Ska bli väldigt trevligt med en uteritt till sandtaget på Pippz, får se hur galen han är ;-) Kanske till och med skuttar ett skutt med honom, ni vet yolo. Haha nä tillochmed när jag driver är det fult. 
 
Har en riktigt bra period humörmässigt (tacka rosenroten haha) och då blir även bloggningen bättre, så nu blir det massa uppdatering ifall jag inte deppar ihop helt snart haha. Vi får hålla tummarna och svälja många tabletter rosenrot haha! 
 
Godnatt nu!

outfit, nytt, dagen

Två av fem saker vi köpte från hööks efter stallet. Finns mer om det på andra bloggen då det är hästrelaterat. 
 

Hejsan!
Vi har nu kommit hem från stallet. Båda gick hur bra som helst (utvärdering på andra bloggen som vanligt, kommer även komma upp en film från passet då vi red för AK) och sen for vi förbi Hööks för att köpa paddar men såklart kommer vi hem med massa fler saker än vad vi planerade, hehe vems fel tror ni det är ;-) 
 
Ikväll ska jag börja fixa inför ett projekt Ida håller på med som jag som den snälla systern ska hjälpa till med, vet inte ifall jag får skriva vad det är så håller det utanför bloggen tills hon själv går ut med vad det är. Sen ska jag kolla lite serier (as usual), fixa i trappen och förhoppningsvis hinna träna lite här hemma då mina fötter inte håller att springa på längre. Tror ni jag är nå less? Är duktig och tar mig ut och springer och för det får jag såinihelvetes ont i fötterna trots bra skor och fotledsskydd eller vad det nu är.
 
Nåja, har massa inlägg till andra bloggen att skriva så hejdå!
 

Suck suck

Är trött som alltid på morgonen men inte stoppar det mig från att fara till stallet. Två hästar var ska ridas idag och det ska bli äckligt kul då dom säkert är helt pigga och galna när dom inte vart ute i sandtaget på ett tag. Får väl se ifall vi kommer hem oskadda ;-)
Skriver sen, hejdå!


Tips på serier

Har absolut inget för mig så kan lika gärna tipsa om lite serier som jag sett. 
 
One Tree Hill

Så äckligt bra så jag har sett hela serien på 10 säsonger två gånger. Har förmågan att glömma bort allting så det var lika underbart andra gången. Ifall ni inte sett den så MÅSTE ni se den.
10/10 Jenniesar
 
 The Vampire Diaries 
 
Alla säsonger har inte kommit ut än men tror nästa kommer ut i November ifall jag inte har fel. Lika bra som One tree Hill och killarna är äckligt snygga. Även fast jag hatar att se såhär icke komedier ensam så kan jag se den här serien, förvånar mig att jag inte blir rädd då jag blir rädd för typ allt som inte innehåller regnbågar och teckande gubbar. 
9/10 Jenniesar
 
Desperate Housewives 
 
Så rolig och otroligt LÅNG serie haha men det ser jag egentligen som något bra då den är så grym. Den här erkänner jag att jag faktiskt vart rädd när jag sett den ensam på natten haha. Men den är både rolig, läskig, sorglig, ja allt sånt där. 
9/10 Jenniesar
 
Gossip Girl 
 
Började att se serien sen slutade jag helt och sen började jag om och såg hela serien och den är så underbar. Chuck och Blair är så underbara tillsammans och det är typ det som får en att kolla på serien haha. 
8/10 Jenniesar 
 
New Girl
 
Har inte sett alla avsnitt som kommit ut än men det är typ komedi hela serien. Bara en kvart/tjugo minuters långa avsnitt och bra innan man ska lägga sig för att rensa hjärnan. Dom är riktigt roliga allihopa i serien. 
6-7/10 Jenniesar 
 
The Big Bang Theory 
 
Haha åh Sheldon är min älskling<3 Samma som New girl så är den äckligt rolig och Sheldon är så underbar, ifall man ser Ida sitta och skratta för sig själv är det för att hon ser på det här :P Det är också en sån här hjärnrensare och avsnitten hänger som inte ihop som dom gör på sånna där serier typ Vampire Diaries som man måste se alla avsnitt för att fatta. 
8/10 Jenniesar 10/10 Sheldonisar 
 
 Prison Break 
 
TOTALLY IN LOVE WITH MICHAEL. Hur grym serie som helst, den ända som var dåligt med den var att det var väldigt lite avsnitt :( Men den var så underbar. Ni måste se den!!
9/10 Jenniesar 
 
 
 

Pippin

Skruttjäveln som jag gillar väldigt mycket♥
Hallå!
Har inte orkat blogga, förlåt får det haha. Men jag tänkte dra ut igår kväll och vara med tre små pojkar men orkade inte för jag försökte tvinga med Viktoria men hon orkade inte cykla och då vart det så sent så orkade inte fixa mig haha. 
 
Idag har jag ridit två ponnysar som jag kommer skriva om på andra bloggen då jag inte orkar skriva två gånger så kolla på den HÄR bloggen för att få reda på vad jag gjort idag. 
 
Ikväll vill jag lägga mig i sängen, krama en kudda, kolla på the carrie diaries eller once upon a time och äta frukt.
 
Hejdå!

spam

får massa kommentarer som är märkta med "misstänkt spam" vet inte vad det är men det är väldigt fula kommentarer från lång tid tillbaka :P
 

Så duktiga som vi är vi systrarna Looi så tog vi fel på datumet när tävlingen var så vi trodde den var imorgon. Väldigt less blev vi alla men som tur var så var dom så snälla så vi fick fara dit och hoppa något skutt och rida lite i ridhuset eftersom att det var miljöträningen vi var ute efter. 
 
Thor var hur pigg som helst, bara studsade på stället när jag skulle fatta galopp och hoppade mycket bättre än vad han brukar förutom att han hoppar över väldigt mycket. Dom två första sprången var inte så roliga men resten var han duktig på. 
 
SKa sova nu och förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen men jag har varken tid, lust eller ork till att blogga då jag inte gör så mycket. 
 
Imrogon ska jag äntligen få sova ut ifall ingen väcker mig vill säga sen ska jag hjälpa pappa att renovera trappen då vi gör om hela "trapphuset" eller vad det nu kallas i hus. 
 
 

fan va fittigt

Hej!

Har och har haft en sån äcklig huvudvärk dom senaste dagarna, huvuvdet värker, öronen blir knasiga och blir lätt såhär att det svartnar för ögonen när jag ställer mig upp, är dock för lat för att ta medicin då det inte funkade första gången haha. Nåja, när värmen sjunker lite kanske det blir bättre. 
 
Har vart på stan med Ewa och det var väldigt trevligt, hittade lite saker men mitt kort är så nött (på chipet) så det funkar ju inte. Sen står det att jag får ett nytt kort 2015, hur länge som helst kvar ju. Så pappa får fixa ett nytt kort som går att använda ^^
 
Sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och kollat på the valleys och inte gjort så mycket mer. Käkat en glass och lyssnat på musik. Ska fråga mamma eller pappa snällt ifall vi kan fara och köpa godis för jag skulle kunna döda för godis till senare när jag ska se film. Eller så tvingar jag Ida att skjutsa mig på moppen, fast det är inte så troligt så päronen är mitt enda hopp nu.
 
Hejdå!

I väntan på Gustav

Gustav kommer hit på ett tag, ligger på altanen och bokstavligt brinner (typ). Riktigt skönt även fast det blir så jäkla varmt.
-
Ikväll far jag till stallet och rider på Thorre min bebis. Pippz får vila idag samma med Bertil. Nu ska jag fortsätta sola, hejdå!


var tvungen

 
Fick panik och var tvungen att skriva ett snabbt inlägg innan mina ögon ger upp helt. Helt röda och går knappt att hålla dom uppe, tecken på att jag behöver sömn kanske? ;)
 
Nåja, red två hästar idag igen. Riktigt varmt var det som förväntat, men både Pippin och Bertil var duktiga även fast dom båda var riktigt pigga. Skruttarna<3
 
När vi kom hem for jag och Ida ut och sprang igen i sandtaget, mamma och pappa följde med men gick bara och Bamse sprang ibland med oss. Sötisen kan inte springa i djup sand för han kvävs all sanden som far in i näsan haha. Men han var helt galen. 
 
Sen har vi sett en film som var bra men mitt fiskminne kommer inte ihåg någonting nästan haha, vad är det för fel på mig. Nåja godnatt!
 
Juste, jag har även anmält mig till payNjumpen på wallöfs med Thorre på 80 cm. Nu på söndag, längtar! Sen ska Ida vara med på RajRaj och jag är hur taggad som helst på att få se dom hoppa, så sött par. 
 

Vilken värme

Helvete vad varmt det är ute. Nu ska jag till stallet och rida två hästar, hallå uttorkning :P
Sen ska jag ut och springa igen med Ida, nu måste jag ta med vatten annars är jag ju död. Nåja, jag gillar värme så det är inget att klaga på, jag gillar dock att ligga och sola på stranden hellre än rida och springa när det är såhär soligt och varmt :P


Den här beskrev mig väldigt bra

Lol


Vilken plåga

Hej!
Bloggningen är inte på topp, är lite såhär off för tillfället. Men det blir bättre som vanligt.
-
Red ut på Thor tidigare idag han var överpigg sen red jag barbacka på Bertil på banan. Närmare beskrivning på andra bloggen.
-
När vi kom hem böt jag och Ida om och begav oss ut för en springtur. Vi sprang och gick upp och ner för sandbackarna som fanns där sen sprang vi i skogen också. 40 minuter, 4 km, det är inte nå bra ifall det vart planmark men åthelvete vad det var jobbigt i sandbackarna. Trodde jag skulle dö där ett tag haha. Vi var mitt ute i skogen i något sandtag där så jag var lite rädd för att stöta på något djur igen, fyfan.
-
Har nu vart hos Ingela och Stefan, jag mamma och Ingela gick ut på en promenad med hundarna så det var skönt. Något som är riktigt jobbigt är dock att jag inte kan ha klackar längre sen jag gick omkull med Thor och foten vred sig. Efter 10 steg knäcks något till i foten och det gör så jäkla ont. Sen måste jag gå barfota, haha fan. 155 och kan inte ha klackar, kill me.
Sen har jag redan drabbats utav världens träningsvärk, wie.


Nu far vi

Lite försenade men nu far vi hemåt, pappa har lite svårt att se ut bak då det är massa påsar för, stackaren haha. Men jag ska försöka sova nu för jag fick i princip ingen sömn inatt.


Fyra timmars sömn framför mig

Fyra stiger vi upp imorgon för att sen börja rulla hemåt, trots att jag bokstavligen älskar att bo här så längtar jag hem till Bamse och Thor väldigt mycket, mina små älsklingar.
-
Kan inte sova för tillfället, tog mig ju en sovstund tidigare idag och såfort jag gör det är ju nattsömnen förstörd. Något less blir jag ju.
-
Nu byter jag ämne helt här men jag är SÅ glad över allt vi köpt, så underbart. Min nya vinterjacka har sån cool färg även fast jag hade velat ha en XS istället för S, det var dock inte så bra med storlekar så det fick duga. Sen kjolarna, klänningarna, tröjorna, jeansen åhhh så lycklig jag är. Jag och Ida var ju beredd på att betala våra egna kläder (som Inte mamma och pappa ansåg vara nödvändiga) men sen kommer pappa och säger att dom ska betala allt, förstår ni lyckan?! Så dagen efter for vi och shoppade för våra egna pengar ;) lyx.


Va??

Vad menar du Eva som kommenterade, förstod inte vad du menade och är inne på mobilen så vet ej vilket inlägg det var så du får gärna skriva en till kommentar om vilket inlägg det var och vad du menade :P


Ullared bitches

Några tusen fattigare, massa klädesplagg rikare, massa hästsaker rikare, en proppfull bil och en så inihelvetes jävla smärta i benen och fötterna. Tänk er att gå från 12 på morgonen till 8 på kvällen konstant röra på er, riktigt tufft liv alltså men så värt det!
-
Känns lite jobbigt att bilen är helt full nu, har tidigare shoppat saker som ska få plats, fyra stycken väskor med packning hemifrån och på torsdag ska vi och shoppa i Göteborg, haha hm.. Pappa fixar ;)
-
Nu har resan påbörjat hemåt och vi beräknas vara framme 23:04 men då ska vi hinna käka också. Så blir massa bilande för våran del.
Hoppas ni haft en lika grym dag som jag!


Vilken energi

 
Min första outfit som jag sen märkte var way to varm för att leva i resten av dagen så kjolen åkte på som vanligt. Var dock ändå varmt, suck. Hörde förresten att ni i Luleå hade tråkigt väder ;) 
Hallå!

Kommer lägga upp en film med klipp från hela dagen på andra bloggen så för att se den får ni gå in HÄR  och antignen gå ner lite eller så har vi inte gjort något mer inlägg så det kanske är högst upp, ni ser väl. Jag orkar inte skriva om hela dagen detaljerat så kan ju bara skriva snabbt vad vi gjort. 
 
Vaknade vid halv nio (tror ni jag vaknade av mig själv eller? skulle aldrig hända;)) sen käkade vi frukost och jag la mig i deras fatboy och solade, underbart. knappt haft nå solväder i Luleå så hade gärna bosatt mig här i längre än en vecka för att få lite färg iallafall haha. 
 
När alla var klara så tog vi bilarna och for och skulle fika men det var stängt så vi begav oss mot någon restaurang och käkade, gott men väntetiden var rätt lång. Sen efter det for vi med bilen igen och letade ett annat fik, haha! ja vi bara käkar låter det som (det kanske är så också haha). Men vi gör annat mellan som inte är sådär jätteintressant, var vid göta kanal och kollade när båtarna skulle igenom, facinerande må jag säga. 
 
Kom hem för ett tag sedan, ligger i sängen och knapprar på datorn. Ida ser film och alla andra vilar tror jag haha, funderar på att fara ut på en springtur i värmen för att sen ställa mig i duschen. Får se ifall jag får med mig Ida, har inte så bra lokalsinne, elelr ingen av oss har det men bättre jag har någon annan att vara vilse med än ensam.
 
Skriver senare, hejdå!
 

Inte bra Jennie

Inte ens framme och har redan spenderat 1000 kronor på kläder och skor, ja asså känns inte helt okej. Nog för att jag är överlycklig att jag hittat grejer :P hittade en HV polo piké för 300!!!!! Hör ni priset?!?! Den slutar aldrig förvåna, den befann sig på en vapenaffär, haha.
-
Nu ska vi käka på Ikea sen far vi till Mariestad!
Gallerian var helt sjuk, hade gärna fått komma till Luleå ;)


Börjar bra

Är i Örebro nu och har nyss kommit ur från hööks, med en kavaj till i garderoben. Hur underbart, drömmer dock fortfarande om kingsland kavajen haha.

Nu ska vi till någon galleria, så hejdå!


Gävle

Är nu framme i Gävle, sitter på någon pub/restaurang grej och ska käka lite gött som jag inte är sugen på at all då hela resan har bestått av att äta haha! En bil med massa mat och grejer, tror ni jag kan hålla mig borta? ;)

Nåja, hotellet är fint och imorgon på förmiddagen far vi mot Mariestad och käkar mest troligt på Ikea. Längtar nå jävulskt till Ullared, helt sjukt!!!

Saknar dock redan mina älsklingar vilket suger rejält, men dom har det bra så.


Kass

Jag är kass på att blogga. Har ingen inspiration alls.
Ska nu till stallet och vara med mitt kusinbarn sen ikväll ska jag på lhf. Hejdå!


Örnäset

Är på bussen på väg till örnäset och ska vara med Rasmus och Isse. Har fått stressa för att hinna med bussen men jag hann, annars hade jag behövt vänta tills tjugo över åtta. Enda problemet nu är väl att isse inte svarar den jäveln.


mat, frukt, nutella

Vad jag ätit dom senaste dagarna, mums. 
 

Hallå!
Igår gick vi bara upp med hästarna till betet. Så nu får dom alla vila och käka massa gräs. PÅ söndag far vi mot Gävle för att övernatta där sen far vi vidare till Mariestad. Ser mest fram emot Ullared, förvånar det er? ;) Ska shoppa såååå mycket till Thorre och massa kläder, nu när jag inte sminkar mig behöver jag inte lägga ner pengar på smink fast nu har jag istället en häst, lite pengaskillnad kanske :P 
 
Tänkte fara ut och springa men det har regnar och regn=maskar, fy. Aldrig att jag går ut då, gillar inte sommaren lika mycket längre haha. 

nu orkar jag inge mer

NU ska jag sluta med ALLT som tar mer energi än vad det ger. 
 
Hästarna ska på bete, vi far till södra Sverige. Hade inte kunnat ha en bättre tajming, verkligen! Är trött på att jämnt och ständigt bli av med energi av saker/människor som jag inte ens bryr mig om.
 
Så nu börjar vi om, imorgon är sista dagen då vi rider upp ponnysarn till betet. Sen börjar mitt healty life, ja lycka till Jennie. Hur många tänker inte så nu? Men jag ska börja lägga mig i tid, vakna tidigt. Gå en PW på morgonen, käka god frukost, vara ute i solen, kolla lite serier, hjälpa till i huset, träna och ska även försöka börja läsa mer hästtidningar. Har lyckats ta mig igenom några när jag har tråkigt haha! 
 
Det enda som krävs för att jag ska klara det här är inge jävla humörsvängningar som gör att jag blir deppig, SOL och värme, inga deprimerande människor runt omkring mig och andra jobbiga människor som bara tar energi hela tiden. Inte så många krav men rätt svårt att pricka in allt samtidigt. Vill få min "drömkropp" och må bra, för det går ju inte att förneka att man mår bättre av att träna och äta nyttigt bara man orkar. 
 
Sen har jag också funderat mycket på att flytta (nu kan jag såklart inte göra det då jag har tre andra personer plus en hund och en häst som jag måste få med mig också) nu helst till något annat land. Men jag kan nöja mig med längre ner i Sverige. Just nu känns det som att jag inte har något att stanna kvar för, bara djuren följer med såklart. Mormor är borta, morfar är borta, Mimmi är borta, mina älskade Tindra och Jitzu är borta, har tappat kontakten med i princip alla mina kompisar (nog för att det vart mitt fel och mitt val), har tappat all tillit till människor, kan inte prata med någon längre för jag kan inte lita på någon, det ända negativa är att jag måste lämna min ponnyskrutt Pippin.. bortsett från det känns det helt meningslöst att sitta här i Karlsvik när det finns så mycket mer jag kan göra. Upptäcka världen, satsa på ridningen till 100%, ge Thor och Bamse ett underbarare liv. Jag vill kunna ligga i min säng, kolla ut genom fönstret och se Thor och en till ponnyskrutt beta i hagen, Bamse som sover bredvid mig och musiken på högsta. 

hopptävling wallöfs

Kommer komma massa bilder från tävlingen idag om en vecka eller så på ryttarbloggen. Har för tillfället så mycket bilder från pippin, thor och bertil passen. Så ni får vänta ett tag innan dom är ute på bloggen. Kommer säkert lägga ut någon på den här bloggen, instagram eller facebbok.
 

Nu kör vi

En trött men hyper Jennie sitter i bilen på väg till stallet, lite för sent, lite för hostig, lite för hyper, typ något sånt. Thor ska få många pussar när jag hämtar honom, sen ifall jag hinner ska jag massera honom.

Ninni (hans ena skötare haha :D) är där redan och ska hjälpa oss! Hur grym som helst ju. Har lite ångest över kavajerna så Ninni ska få hjälpa mig :P


Önska mig lycka till ;-)

Nu ska jag sova för att vakna upp före sju imorgon och göra mig klar inför tävling sen skyndar vi oss till stallet för att göra Thor klar, förhoppningsvis är hab mer taggad än någonsin på att hoppa nu! Ska även fundera på ifall jag ska köpa en kingsland kavaj eller inte, röd eller svart, billig eller dyr. Svårt det där med att välja ;)


tävling

Hallå!
Ska snart fara mot wallöfs för att kolla storhästtävlingarna. Sen ikväll far jag och rider Pippin och sen sa vi fixa iordning Thor allt som ska fixas inför imorgon. Har haft hur svårt som helst att somna dom senaste dagarna så får inte så mycket sömn, hur less. Igår somnade jag kanske halv tre, tror ni jag blir nå trött sen när jag väcks tio? :P Nåja, min kropp kanske förstår att den måste somna tidigare snart. Sen är min aptit hur kass som helst också, så frukosten idag fick bli mjölk. Får se på tävlingen ifall det finns något gott att köpa ifall ja inte hittar något här hemma. Ska nog ta med kameran och ta kort på ekipagen som hoppar, kul kul. 

Min älskade älskling

Hur underbar
ord kan inte beskriva, hur taggad som helst inför tävlingen

Vad hände

hatar när mobilen ska ändra orden jag skriver, den är skyldig till förra rubriken. 
 
Ska sova nu, far till stallet imorgon på kvällen så hinner göra något på dagen. Typ första gången på hela sommaren :PPP Nej men jag gillar att vara i stallet. Tävlingen är ju snart också och det känns som att jag tjatar på om den hela tiden men jag är så taggad, men ändå inte. Jag är som lugn eller vad man nu ska kalla det men ifall får jag ryck och blir hur taggad som helst. Haha vad är det med mig. 
 
Nåja, godnatt!
 

Cykeltider

Hallå!
Har någon kärlek till cyklar nuförtiden, så far på cykelturer hela tiden. Dock inte i skogen längre, undra varför. For iallafall runt Karlsvik tre varv, skulle till campingen och sätta mig på stranden och ta det lugnt men det finns ju massa folk där, saknar tiden då jag var ensam om att vara där :P så jag for mot storheden istället, köpte lite saker sen for jag hem och nu ska vi se film. Kanske far ut och cyklar något varv runt karlsvik senare, hur skönt som helst!!


Lägger mig och sover med min älskling nu

Visst ser han underbar ut på bilden??


hemsk kväll/natt-björnbesök

Hallå!

Min kväll/natt var både hemsk och "nice" på samma gång. Börjar med att Ida hittade en larv i mjölet när vi skulle göra paj, tror ni jag åt något? nja. Alla sätter sig och ska se film och jag känner hur jag inte kan sitta still i två timmar så jag beger mig ut på en cykeltur, far på cykelvägen mot mjlölkudden för det är den vanliga. Så cyklar jag helt glad med musiken i öronen så kollar jag åt vänster och tror jag ser en stor sten, men ni kan ju gissa vad fan det var. En stor hårig, mörkbrun läskig varelse. Äcklet rörde på sig och kollade på mig så jag cyklade hur snabbt som helst bort därifrån och kom ut på cykelvägen parallelt med E4an och stannar där fast mellan två skogar. Dom som känner mig vet hur rädd jag är för björnar (kunde dock ha vart en älg men såg ut som en björn, kollade inte så noga utan fick panik när "stenen" rörde på sig) och det här var nog gången jag vart som räddast i hela mitt liv, hyperventilerade och grät i kanske 20 minuter innan jag ringde vickan och frågade ifall hon kunde komma och möta mig så jag kunde cykla runt och fara bilvägen hem. Så på vägen hem hoppar kedjan och mina lungor ger upp hoppet totalt typ och en läskig lastbilschaufför tutar åt mig, dog halvt då jag är rädd för lastbilar också. Ja jag är rädd för många saker, dom är faktiskt stora och låter högt.
 
Kvart i ett är jag iallafall hemma och hel, ingen som tuggat på mig och lungorna är väl fungerade igen. Skönt! kommer dock aldrig cykla i skogen igen, ser framför mig hur äcklet såg ut och vill bokstavligen skrika rätt ut. 
 
Tack Viktoria för att du räddade mig haha
 

Orkar jag gå

Hallå!
Funderar på om jag ska ta mig antingen en cykeltur eller en promenad, vet bara inte vad eller vars. Hemskt liv, jag vet.
Nae hejdå!


vad hände i förrgår?

Nu vart jag helt nyfiken och kan inte hitta vad det var men jag hade massa fler besköare än vanligt i förrgår, någon snäll person som kan berätta vad som hände då? :P haha så jäkla ful jag är, men jag är nyfiken.

fast car

 
Hej!

Har äntligen fått mina älskade fransar, älskar att ha dom. Kommer aldrig kunna sluta haha :( satans beroendeframkallande. Nåja, det är skönt att slippa sminka sig och tvätta bort smink varje kväll.
 
Har som sagt fixat fransarna och hann inte så mycket mer, tog 4 timmar. 19-23 haha, hur snurrig som helst när jag klev upp men sånt händer, ramlade iallafall inte. Efter det såg vi ett avsnitt av tonårsbossen. blir så irriterad. Jag hade klarat det där så äckligt mycket bättre än dom där sakerna, haha. Ja jag är lättirriterad :P 
 
Ligger nu i sängen, lyssnar på musik och funderar på att antingen äta min älskade choklad eller hoppa ner i frysen för att det är så jäkla varmt här. Usch fy blä, typ så känner jag. Nåja, tror det blir chokladen även fast frysen lät riktigt lockande. 
 
Godnatt!
 
 
 

"sluta mobbas med dina frågor jävla fula äckel, snälla skjut dig själv"

 
 
Jag ska börja med att säga att jag inte alltid tyckt det här, eller jag har inte alltid tänkt på det här sättet så när jag var mindre kan jag ha gjort fel jag ångrar nu, så nu behöver ni inte påpeka att jag gör samma sak för jag gör inte det längre. 
 
Jag vet många som är emot sånna här "ask" grejer men jag tycker faktiskt det är rätt kul då jag själv har en haha.  99% av personerna som gör en användare där är medveten om att hatfrågor kommer att ställas så ni alla är väl förbereda sen innan ifall ni inte nyss upptäckt datorn. Så ser jag många som får frågor som är liknande den här "din fula jävla äckel unge, gå och dö vi vill inte se ditt fula face. Ingen vill ha kvar dig på jorden så försvinn din fitta" Nu har jag bara tagit delar från olika frågor och satt ihop det till en. 
 
Som de flesta andra så regarerar jag väldigt starkt på det här, det är inte okej någonstans. Så tycker jag synd om personen som blivir utsatt för det här men sen läser jag svaret "asså jävla anonyma äckel dra från min ask ifall du inte vågar säga det face2face ska du inte skriva här heller. Du är så feg och äcklig, hoppas du dör en plågsam död  din fula mobbare" sen uppdaterar man sidan och ser ännu en fråga "asså du som skrev att Esmeralda var ful och allt det där kan dra hon är hur fin som helst och hur vågar du säga att hon borde dö, ifall någon borde dö är det då du. Det är såååå lågt att mobbas" svar på den frågan "åh så sant gumsi, jag älskar dig" 
 
Så tänker jag ett tag och förstår inte logiken i det hela, vad har "mobbaren" gjort för mer fel än vad mottagaren och hennes kompis gjort? Vissa säger att man "försvarar" sig själv, men hallå hur kan det vara att försvara sig själv när det är en annan person man sårar. Skillnad på mobbning och självförsvar. Sen kan man inte heller använda argumentet "hen började så hen för skylla sig själv". Hur bra tror ni det argumentet kommer funka ifall det blir större diskusioner i vuxenlivet? precis, det argumentet kommer du inte komma långt med. 
 
Man kan självklart försvara sig själv men inte så att man sjunker ner på "mobbarens" nivå för då är du exakt lika illa som hen. Det hela blir en ond cirkel och båda skyller på varandra och både mobbaren och du själv har en anledning till att säga att den andre behandlat en på ett oacceptabelt sätt. För det är vad ni båda gjort, ni har sjunkit ner på en sån nivå att man tror att ni är dagisbarn. Att säga att man önskar att någon ska dö är sjukt, samma med att kalla folk saker som ingen vill bli kallad. 
 
Som sagt kan jag än en gång nämna att jag har gjort ovanstånde grejer när jag vart mindre, jag vart väl inte behandlad så bra och jag var typ 11 år (äldre personen som man förväntas ha kommit längre var hur hemska som helst mot mig) så visste inte hur jag skulle hantera det. Men nu i efterhand kan jag ju ångra mig väldigt mycket och inse att det var fel, men det visar väl bara på att jag kommit någon vart på livets långa väg. 
 
Sammanfattningen: 
Sjunk inte till samma nivå som mobbaren för då blir du precis likadan, en mobbare. Tänk på vad ni skriver innan ni lägger ut det på internet för ett ord som du inte tycker är så illa kan vara hur sårande som helst för en annan person. Får du en hatfråga/kommentar, håll huvudet högt och visa att du kommit längre än den personen, för det har du ifall du inte skriver ett lika hemskt svar som frågan var.