:P

Always the same

hahahah fan sant


maybe you should eat makeup so you can try and be pretty on the inside

Tjeeaaa
Chillar i soffan, vart fett jävla less när jag insåg att jag missade BB för den där jävla fotbollen, fml. Jaja, jag ska äta tåååååårta, fyfan vad gott! Men stallet gick super, mår så jävla bra just nu! Vet inte varför men allt känns så bra, så fyller jag år snart också, nice som satan!
Sunnie, första gången någon satt på henne, duktig flicka! Jitzu, underbar är det enda jag kan säga om den ponnyn, Tindra, mitt hjärta <3 Mår verkligen bra i stallet, fast det är jävligt tungt, jag är trött och ont i kroppen men jag överlever!
Sverige vann ju fan, cålt. Nej men ja hejdå

Malaysia, Borneo bilder del 6

gullig väska som är lika stor som mig typ♥
sjukt söta
- zooet

Nu stallet!

Hejhej!
Man hinner verkligen göra mycket när man vaknar tidigt och gör sakerna när man ska göra dom och inte tre timmar senare :P jag och viktoria kom hem för ett tag sen. Hon åkte nyss hem med bussen så nu ska jag äta och göra mig klar för stallet! Härligt att fara ut och rida idag, så fint väder!
Men iaf, det var fett jobbigt att gå dit, djup snö på isen med MASSOR av klader på oss :P men vi får muskler, nä drev men sen kom vi fram till nå ställe, vi satte oss och skulle göra en eld fast vi hade inge ved eller nå så vi gjorde med tändstickor, hähä. Bilder längre ner.
Chillade, pratade, lekte med elden osv, ah vi råka he sönder någons skidspår, stackarn, märkte det när vi förstört halv men det gick inte att gå på sidan för det var massa vatten så :P
Sen gick vi hem och nu äter jg :P


Blev väckte nyss

Utav Viktoria som undrade om hon skulle ta med solglasögon. Haha så söt. Men jag ska iaf börja gå upp och göra mig klar!
Hejdå!


Disney in my fucking heart

Hejhej!
Kvällen har tillbringats åt att snacka med David och Markus, sett på BB och funderat över varför mamma gör allt jag ber henne om :P Rätt nice ändå.
Imorgon ska jag upp tidigt för Vickan kommer till mig halv elva sen fixar vi mat och varmchoklad sen drar vi ut på isen och chillar. Massa fina bilder kommer sen, om jag orkar ta kort..
Jag kom på idag att jag fyller år om 3 dagar, eller det blir som 2 för denna dag är nästan slut, hähä. Då får jag mitt älskade kort, fyfan vad nice att slippa ha pengar med sig hela tiden, så jobbigt.
Men nu ska jag snacka med Vickan och Markus sedan gå till min underbara säng.
Hejdå!
ta mig tillbaka dit NU

Veckan!


nae palla rubrik

hejhej
Jag och ewa for på bio, såg på Mästerkatten i stövlarna, den var så söt!
Sen for vi på tennis, gick inge bra idag är trött osv. Icket nice.
Ah juste det är någon som verkligen inte har något liv som ringer runt till folk och säger att dom är någon annan så om någon ringer och säger att det är jag och säger nå knas så är det inte jag :P hääh
hejdå, ska se älskade big brother nu!
så sött

Svar till kajsa: skriv ett sms eller chatten eller nå så svarar jag

Har nytt gjort en omelett utan ost, hähäh be mig inte att göra mat till någon, bara ett tips :P
Men bussen till stan går snart så jag ska fixa det sista sen drar jag vidare mot Ewa.
Beslutsångest, ska jag ta skinnjackan eller vinterjackan, det är ju typ varmt ute.
Jaja hejdå! Halvt fint face


move on bitch

Hejhej!
Blev väckt typ halv tio, nice. Men jag ska in till stan med busen vid ett för att sen gå till Ewa. Sen går vi till bion och ser på film och sen far vi hem till mig och chillar sen tennis, eller vi går på stan också :P
Ida och Ali ska och köpa kiwi åt mig <3333333333333
Nae pallar inte hejdå.

Vad hände med allt, vad hände med det du sa

Hejhej!
Dagen har varit hur chill som helst. Skulle ju på stan med Markus men jag drog istället till hockey saken på tuna med vickan och träffade markus där. Vi gick hem till markus och chillade på hans rum, sen kom david, han är 14 nu också, har redan grattat dig men grattis igen i efterskott, jag älskar dig vännen <3
Men sen drog david och sen Vixxi, så chillade vi ännu mer sen kom pappa och hämtade mig.
Så for jag på ridningen, hade Måne. Fin poni. Red Jitzu efter det också, duktig som alltid.
Men imorgon ska jag på bio med Ewa sen tennis så nu ska jag sova så att jag inte missar bussen.
Ni som frågat i blogresponse har svar nu, kommer skriva när jag svarat eftersom den där saken åkt ner så man ser inte :P
Jaja godnatt!


Staden nu med min söta bögkompis

Hejhej!
Gör mig klar för att ta bussen till stan och träffa Markus. Är fortfarande jättetrött, det känns som att jag inte blir pigg hur mycket jag än sover, nice.
Men nu måste jag gå och fixa mig så jag inte missar bussen. Hejdå alla fina!

Börjar typ lipa


Allt på en gång

Har typ blivit sjuk nu också, fast smittar inte för ingen i familjen har blivit sjuk. Men jävligt jobbigt. Vaknade iaf kvart i tolv, eller ida väckte mig så nu ska jah väl försöka ta mig upp och fixa lite saker sen stoppa på någon film eller nå.
Allt känns så jävla konstigt nu, fast ska försöka att sluta tänka på det så slipper jag det.
Men ja hejdå!


Det som sårar mig mest är att du inte ens verkar bry dig

Går och sover i hopp om en bättre morgondag. Älskar verkligen att sova, slippa tänka på allting.


Japp, jag är singel nu. Nu slipper ni fråga det


Min dag..

..har sett ut såhär. Legat i sängen/soffan, lyssnat på musik och försökt sova. Nice.
Imorgon drar jag på ridningen på kvällen och förmiddagen, vettefan vad jag hittar på. Nu lär ju märka det imorgon iaf.
Jaja ska försöka sova innan bb nu så hejdå!


Malaysia, Borneo bilder del 5

Extremt gullig min
Där man köper biljetter för att fara till en ö i Borneo
Ida på båten :P
Duktig jag är som tagit alla kort för att jag inte vågade bada för att jag är rädd för hajar :P

svar till hejpådig: vet inte om det är markus eller vickan men ni båda snackade så :P

laddar upp bilder från malaysia snart så kolla igen om typ 10 minuter?


näfan så här ska det inte vara

Jag ska inte sitta och deppa hela dagarna, allt ska flyta på som vanligt! Jag hade en super mysig kväll/natt/morgon med Vickan och Markus, David svarade inte när vi ringde så han kom inte.
Vi snackade, film osv typ ja hah. Alla tre pratade i sömnen, nice. Jag satt och sa "vickan, vickan" och petade på henne så sa jag nå mer kommer inte ihåg :P Markus "hej jag heter ksgosgj" jag typ vafan :P Åh vickan gjorde bara nå ljud. Söta <3
Idag så ska jag inte göra någontign alls. Eller jag, pappa och Ida kanske far och kollar nå skor till tennisen. jaja ska se film eller nå hejdåå.
VILL HA!!

fuck kärleken.

Pallar inte blogga. Kommer inte blogga så mycket är less osv.
nae hejdå.

stop judge me from my past, now is now so just give me a fuckin' chance

Hejhej!
Stallet gick jävligt bra! Jag red först på Jitzu, min älskling <3 fyfan asså jag skulle inte gå och kära ner mig i någon häst men nog fan gör jag det ändå.. Hon var som vanligt helt underbar. Sen skulle jag rida Rose men fick nå ryck eller nå assså jag vet inte men jag tyckte att Ida skulle rida istället och det var tur att jag sa det för det gick jättebra för dom! Ida ramlade av SH, dock gick det mycket bättre än senaste gången, tur det. Men iaf medans Ida red på Rose så red jag på Sunnie, eller hängde på henne eftersom att hon inte haft någon ryttare på ryggen och är bebis fortfarande. Så gullig, jag gick omkring i ridhuset och hon var rädd för högtalarna där det kom musik ifrån och nån hink så jag skulle gå fram så när hon vart rädd stoppa hon in huvudet mellan min arm och mage, så söt poni. Men det gick också riktigt bra! Sen red jag Fiona medans Ida red QB, hon var duktigare än vad jag trodde. Ett rent galoppombyte och sen med ett "halvt" travsteg, duktig för att vara en gammal, tjock, ridskoleponny, åså en seg b-ponny på det ;) Red henne barbacka och hon var duktig ;)
Nu väntar jag på två underbara som jag ska tillbringa kvällen/natten med, ska bli riktigt nice. Så nu ska jag göra mig klar, eller ta på mig kläder :P
Imorgon drar jag till Råne så bloggar på bussen eller nå.
Hejdå alla söta och fula!
-
Jag sa att jag inte kunde leva utan dig,
jag hade fel, för jag ska klara det här,
jag ska leva för dig min ängel ♥

Jag älskar dig, du har gjort mig till den jag är idag

Första dagen i skolan och jag tyckte att du verkade jättekonstig. Precis som du trodde om mig och vi båda hade rätt. Det klickade mellan oss direkt, som magi. Jag vet inte var jag ska börja, men ändå sen vi var små har vi varit som siamesiska tvillingar. Dom första åren gick vi ju seriöst inte ifrån varandra, höll varandra i handen eller armkrok all the time. Lärarna kallade dig för Jennie och mig för Ewa och vi tyckte det var jättekonstigt eftersom att vi inte var lika alls ;) Alla saker vi hjälpt varandra med, när vi kommit tidigt till skolan för att hjälpa varandra med skolarbete eller läxor.
Många säger att det inte är äkta vänskap om man aldrig bråkat men det är verkligen inte sant för oss iallafall, aldrig har jag bråkat med dig på riktig men no fan är det här riktig vänskap!
Haha alla pinsamma saker vi gjort tillsammans. Våran humor, INGEN förstår sig på våran extremt grymma humor. Vem fan sitter i en timme och skrattar åt ett rosa äpple? ;) umdra hur många som har tyckt att vi är helt dumma i huvudet, jag kan nog inte ens räkna så långt.
Maskerader har vi ALLTID haft på oss något som är likadant och när vi var mindre ville vi alltid ha samma kläder, så gulligt när vi gick omkring i samma kläder!
Jag förstår inte hur du har stått ut med mig i alla dessa år, herregud alla bråk med folk och massa skit. Men tänk vi har alltid stått på samma sida i bråken, vi har stöttat varandra genom allt.
-
Kommer du ihåg, när vi gick i ettan så lovade vi varandra att vi ALLTID skulle gå med varandra när vi skulle någonstans, det kanske låter knäppt men vi har hållt det, det jag lovar dig på riktigt håller jag.
Ja kan skriva en hel bok om allting men jag vill bara berätta för dig hur mycket du betyder för mig. Jag hade inte varit den jag var idag om du inte funnits i mitt liv. Du har fått mig att må bra när allting fuckar sig. Jag vet att du alltid finns för mig och jag finns alltid för dig. Jag kan inte lova dig att jag kan få dig att må bra igen varje gång men jag kan lova dig att jag alltid står med öppna armar.
Vi var, vi är och vi kommer alltid vara knasiga men jag bryr mig inte när jag är med dig för du och jag, vi är oslagbara!
Ville bara tacka dig för allt du gjort för mig hjärtat, Ewa jag älskar dig!


Candy world

Är på candy world, eller påväg hem därifrån. Vi har varit ute och ätit men mår inte bra så vart inte så mycket äta för mig.
Nu ska jag hem och gå och sova sen väcker dom mig när bb börjar så kanske jag mår bättre efter det. Allt känns så allmänt tungt just nu, får hoppas att det försvinner.
Imorgon far vi till stallet och rider lite pånisar ;)
Hejdå!


Pinsamt :PPPPP

ÅHHH, tankafetast är tillbaka typ åhhh kärlek. Ska  ladda ner någon film och sedan se om jag kan somna :P
Nu till det pinsamma igår.
  • Våran lärare gick ut för att prata med någon och vi trodde att vi fick sluta så jag går ut och hämtar min mobil och ringer Vickan. Så ska jag gå till klassrummet och går in och där sitter alla på sina platser och har lektion jag typ tja :P så stirra alla på mig så stog jag kvar och pratade med vickan, fattade inte vad jag gjorde :P man ja det var pinsammare än vad det låter som :P
  • Jag och Ewa skulle till stan och hade inte kollat busstiderna så kolladej ga dom och den hade gått för en minut sen men den är alltid sen så vi började springa mot bussen så ser vi att den står där och då ställer vi oss mitt i vägen och hoppar och vinkar och när vi kommer in i bussen stirrar alla på oss :P
  • Sen när vi kom in i bussen så hade jag inga pengar på busskortet, nice.
Dock inte jättepinsamt åde men asså det var ganska fult :P
jajajaj ska äta nu dör snart av svält, hejdå!
nå men söt

If you can dream it you can do it

Hejhej!
Sitter på bussen påväg hem.
När menyn på sidan har åkt ner så ser jag inte om jag fått nya frågor och svaret kommer inte så snabbt men dom 6 senaste som frågade kan kolla nu för nu har jag svarat.
Jag ska ta och äta någonting sen sova eller se på film.
-
Glömde berätta igår om min pinsamma dag :P så ni kan kolla in senare så skriver jag ett inlägg om det ;)
Nu ska jag snart av bussen så hejdå!


Dagens outfit


Jag gillar ju kött också..

HAHAHAHAHAH, jag dog när den där tjejen i bb satt och lipade för att hon inte kunde välja mellan kött eller fisk. AHHAHAHA.
Ska se "min mamma är topless modell" nu haha vet inte vad deet är men :P hejdåååå!


Skinnjacka

Hejhej!
Skulle till Markus efter skolan men det blev inget av det så jag for på stan med Ewa istället. Fick med mig en skinnjacka, midjelång och ett par tights med dragkjeda på sidorna.
Skinnjacka / h&m / 300 kr
Tights / h&m / 129 kr
Bra mobilbilder men orkade inte ta med system :P


Colaa

Är påväg till skolan, fick äta frukosten i bilen. Duktig som man är så vaknade jag när vi skulle fara :P
Kanske drar på stan eller hittar på något annat efter skolan, nice.
Men nu hejdååå
Åhå, har ni hört att prinsessan har fött? Asså egentligen, varför bryr man sig om hon är gravid eller får sitt barn eller vafan, tycker det är så överdrivet med det här :P


Svar till Alma: okej, tack! :)

Hejhej!
Jitzu var verkligen jätteduktig. Man är ju inte lite stolt över ponnyn! Ska se om mamma eller ida kan ta kort med systemkameran så blir bloggen lite roligare med nya bilder.
Har suttit och kollat på tv hela kvällen och ätit väldigt god mat!
Det jag har suttit och stirrat på i flera timmar är bb 24/7, bb och mästerkocken (heter det så? :o) och nu ska jag sova. Börjar få ont i halsen igen, blev ju aldrig helt återställd sen förra gången så det får bli tidiga kvällar framöver. Får verkligen inte hamna efter i skolan.
Godnatt!


Wiiiie

Hejhej
Sitter på skolan med ewa, jag dör av trötthet typ.
Vi far till stallet ikväll och rider Jitzu och Rose. Sen vila från träningar tre dagar <333333
Men ja hejdå


Bra och dåliga saker med Jennie Looi

Dåligt
•förlåter personer för lätt
• tror fortfarande på att saker ska bli bra igen när det egentligen är helt omöjligt
• har världens sämsta självförtroende
• kort stubin häääär, fast rätt nice ibland
• när allt blir för mycket så går det ut över den som är närmast även om den inte gjort något :P
• hatar mig själv
• tror på det folk säger om mig (inte lika mycket längre)
• guldfisk minne :P
Bra
• bra självkänsla
• kan vara en riktig bitch ibland (tycker det är rätt nice när jag fuckar ur på folk jag inte gillar :P)
• jag vågar argumentera emot lärarna om jag tycker det dom säger är "fel" även andra
• tar åt mig mer av allt snällt andra kommenterar och tar åt mig mindre av det andra säger som är dumt
• tycker jag är ganska grym som hittat så underbara kompisar ;)
• jag har börjat äta nyttigare :D hähä, och tränar mer :P
Nä Nu sova godnatt!


Are you afraid of cats? :P

Kom hem nyss. Jag åkte buss till notviken där mamma och Ida hämtade upp mig. Dom stog dock på andra sidan och det kommer bilar hela tiden så stog där ett bra tag, sen så när jag skulle springa över vägen håller jag på att halka :P men vi for till granngården, letade efter en lädergrimma till SH, hittade ingen billig. Jag hittade dock en jacka, ett schabrak (?) och ett par vantar men fick inte med mig någonting hem.. Hähä.
Men ikväll är det tennis så jg ska äta och göra mig klar så kommer ewa sen far vi! Vi funderar på att filma och lägga ut när vi spelar så att alla bloggläsare kan få se våra dålda talanger, vill som inte dölja det för världen ;)


fettisdagen :PPP


Fuck rubriker

Behövde bara blogga, vet inte varför. Har dock inget intressant att säga men det kändes så kul :P
Imorgon är det tennis igen, tror att mina ben och armar kommer ramla av, min rygg också hur det nu skulle gå till..
Jag skulle börja lägga mig 10 varje kväll men nu kommer big brother och förstör allting :P hihi tagga städa min garderob till veckan, nice! Sen sminkbordet också, det här är som en påminnelse till mig själv bara :PP
Juste, fick hem 10-pack med limm idag också. Behövdes verkligen!
Får lite bilder på den ovanligt fina garderoben och limmet från ebay för ca 35? Kronor eller någon sådant.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_190434513.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_190434520.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_190434528.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_190434529.jpg" class="image">


What the hell is that?

Hejhej!
Ridningen gick.... Helt ok. Har hunnit duscha och äta. Sitter nu och inväntar bb. Hanna W är min favorit i tjejerna, hon är så jobbig fast ändå rolig :P det var fan tråkiga deltagare i år. Varför vara med om man är gravid? Hihi barnet kan ändå säga att han föddes på bb, haha nä vad dålig..:P
Men nu ska jag hitta något gott att äta medans jag glor på tvn resten av kvällen, godnatt!
Extremt söt bild!


Ljusgårrdddennn

Sitter i ljudgården och väntar på att bussen ska gå. Allt går så segt idag, men jag har ridning idag iaf. Trött som satan. Ska lägga mig dirr efter bb idag så kanske inte hinner blogga nå efter ridningen.
Jaja hejdååå


My heart is a stereo that only plays for you

Borde sova nu men jag skriver ett kort inlägg eftersom jag verkligen har varit dålig på att uppdatera..
Har nå sjukt ont i ryggen, vet dock inte varför direkt men den blir nog bättre.
Skola imorgon sen stallet, jag borde vila någon dag, ridning imorn, tennis på tisdag, stallet på onsdag.. Låter inte mycket men jag har haft konstant träningvärk i en och en halv vecka nu och det kommer inte bli bättree efter det här. MEN jag överlever ;)
Men nu måste jag sova, godnatt!


Ponihestar

Nu BB, fyfan kärlek! hejdå!

BIG BROTHER!!

Hejhej!
Skulle till råne men jag var ännu sjukare imorse och ont överallt. Men vi behövde verkligen nya hjälmar så vi for och köpte dom och en grimma till Jitzu. Fick även med oss en juicepress :P
Tagga bigbrother och ponnyakuten ikväll!!
Hejdå!


Bamse!


Gååådis

Hejhej!
Har verkligen inte haft lust att blogga så det har inte blivit något. Det gick bra i stallet, orkar inte skriva nå mer om det.
Men ska snacka med folk sen sova. Kommer somna snart ändå så :s vill sova länge, men ska till Råne imorn. Sover där ist :P jaja hejdå!


Nu sova, upp till stallet imorn.


Skaffa dig ett liv Jennie.

*Vem var den senaste killen du pussade? - på kinden Markus :PP Annars Stralle <3
*Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? brb räkna
*Gillar du nån nu? Jo
*Vad gjorde du inatt? Sov med Evert ;) ;) ;) ;)
*Och i förrgår natt? sov :P
*Vad gör du innan du ska sova ? chattar, smsar, bloggar
*Kan du prata med din mamma om allt?  nästan
*Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dej? nej, för läskigt :s
*Choklad eller glass? båda? :s

*Stövlar eller sneakers? högklackat!!
Kjol/klänning eller jeans? - jeans!

 

f a k t a
. Hårfärg: Mörkbrunt typ
. Längd: 154
Frisyr: plattpermanentat, ah asså nae
. Ögonfärg: bruna
. Skostorlek: 35-36
. Humör: just nu? deprimerad
. Vänster eller högerhänt: Höger

 


T i o s a k e r o m d i t t l i v
. Har du nånsin varit kär?-  ja
. Tror du på kärlek? - antar det


. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? japp.

. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ja.
. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? tror det
. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nja
. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? nej
. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - no

 

 

 

 

. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? haha, jå :PP
. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - vetit

 

 

. One night stand eller förhållande? beror väl på ;)
. Tv eller internet? -Internet
. Pepsi eller cola? - Cola förfan!
. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? bådaa
. Färgfoto eller svartvita? - dudududududdäädädäddä
"H a r d u n å n s i n?
. Har du nånsin gjort något du ångrar? - vem har inte?
. Har du hoppat bungy jump? - Nej, höjdrädd :s
. Har du nånsin varit med i en olycka? - vad för olycka?
. Har du nånsin ätit en hel tårta? -  nej, men en halv :D 
. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - åhfan, varje dag ;) ;) ;) 
. Har du nånsin gått på bio ensam? - är man forever alone så är man, nä drev har inte ;)
. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ganska ofta

 

 

T r e G r e j j o r
kille eller tjej förhållande?  boyys 
. Sover du helst själv eller med någon? med någon

. Tror du på spöken? - nja veinte

 

 


S k u l l e:
. Skulle du vilja vara längre? njeeee jag är redan fett lång 
. Skulle du vilja kyssas nu ? åh visst

K a n:
. Kan du röra på öronen? - nej :( 
. Kan du slicka dig på näsan? neeeeeeeee
. Kan du kolla i kors med ögonen? ja
. Kan dina föräldrar lita på dig? jooooooo
. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? när jag sover? 
. Kan dina vänner lita på dig? jappppp
. Kan du tänka att pierca dig i naveln?  JAAAAA
. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - jooo

 

 


H a r:
. Har du pussat någon som är fyra år äldre? uhm, tror inte det
. Har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? njee

 


V e m:.
Vem älskar du? kåååmpisar, familj osvosv
. Vem är den bästa artisten/gruppen? - jag
. Vem pratade du senast i telefon med? mammmaaaa
.Vem är snällast i världen?  jag?
. Vem vill du prata med? - just nu, typtyp många :P
. Vem sov du senast med? evert <333333
. Vem vet allt om dig? ingen vet exakt allt men kanske, Ewa, Vickan, Stralle, David och Markus <3
. Vem kramade du senast? kanskeee markus? eller ewa? eller david, nä vet inte



Ha inga förväntningar, det är så du blir lycklig

Chillar in the soffa med Evert. Ska ta bussen klockan tre till Andrea sen far vi till stallet på hoppträning.


Fotboll

Chillar med ewa och brianna på bv, vi kollar när dom spelar footsal (?) vårat klasslag (?) ska spela mot norrskenet sen, nice.
Fattar inte varför dom som inte ska spela ska vara här, jag vill sova. Vi sitter och kollar på andra :P
Hejdå!


Vaknade halv sju..

..och nu ska vi göra oss klara sen börja åka mot bergviken!
Jag och Ida far direkt efter skolan till Andrea sen far vi på hoppträning. Träningsvärk i benen som fan.. Jaja hejdå!


Sova snart!

Chillar med Ewa, vi är duktiga och har lagt oss nu. Kommer dock inte lägga oss på "riktigt" fören ganska länge :P nice, nä drev :P
Hihihi men imorgon ska vi upp halv sju, yäy! Fuck skolan.
Men nu ska jag spela ballong spelet hejdå!


Är hos evert!

Hejhej!
Är hos Ewa nu, jajajaj pallar it hejdå!


Ändrade planer!

Hejhej!
Nu var det ju så att Stefan var sjuk idag så vi slutade tre som vanligt. Vi ska dock börjar vi typ tjugo i åtta på torsdag. Nice, ska sova hos ewa då annars går min buss 07.12 yä!
Jaja ska plugga, jävla fitt skola kan dra åt helvet, sen blir det ju inte bättre när folket inuti skolan är helt jävla pantade. Hejdå.


Ingen bloggning pga

Sitter i bilen påväg till skolan. Kommer inte kunna blogga fören ikväll. Har idrott till fyra sen ska vi duscha och göra oss klara. Yäy! Sen ingen sjuts hem så jag vet inte hur jag kommer hem, typ buss :s
Jaja hejdå!


Nya naglar!

Hejhej!
Tennisen gick bra, dock väldigt ont fortfarande. Längtar som satan till imorn!! Åhhh skriver imorgon efter skolan, haha..
Men iaf, jag, ida och pappa har snackar lite minnen med bara oss tre. HAHA ja, man får då skratta iaf!
Hann fixa mina naglar innan tennisen också. Bild på dom längre ner! Blev inga bra bilder :s
Men nu ska jag kolla på tv och äta mango!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2593751/images/2012/pic_189448019.jpg" class="image">


"jag kommer aldrig lämna dig" vafan hände med det?

Hejhej!
Hemma från skolan för en timme sen. Har ont som fan fortfarande, typ överallt. Ska isf på tennisen om någon timme.
Hejdå!


hihiuhihihiih

Hej!
Jobbar SO nu, eller jag och Ewa sitter och tar kort :P
Blev deprimerad nyss när jag fick reda på att vi slutar 16.00 på onsdag, vi har idrott sen ska vi byta om och duscha. Yäy jag kommer komma hem klockan sex på onsdag, fuck it.
Åhhhhhhhh hata. hejdå
loveu

ALLA HJÄRTANSDAG!

Hejhej!
Påväg till skolan nu, fortfarande inte helt frisk men smittar iaf inte ;)
Det är alla hjärtansdag idag, ni som inte redan visste det. Hoppas ni får en bra hjärtig dag :P nämen jag fattar inte vad man ska göra som är så speciellt idag men ja.
Hejdå!


Vadå otur?

Hejhej!
Ridningen gick helt okej. Hade conrad osv.
När jag, Ida och Nora skulle fixa i stallet efter vi ridit så mockar vi ur alla spiltor och sen ska jag och Ida tömma skottkärran. Gissa hur det gick, jo Ida klr den och välter den. Jag skrattar så jag börjat hosta och knappt kan andas och lägger krokben på mig själv och ramlar. Tror att det var mjuk snö men under den där snön var det en hård metallbänk. Nice, har ett rött/blått märke på höften nu. Slog även i ryggen, hur tur får man ha?
Sen har jag fortfarande jävla hosta, tar mediciner, det hjälper dock men jävligt jobbigt! Ont i ryggen och magen, men jag ska ta mig till skolan imorgon och sen tennis.
Det känns som att jag borde vila från alla ansträngande saker, men det går typ inte :P
Jaja nu ska jag sova, godnatt!


Jag var dum, du var smart jag var fängslad, men min mun ville ha dina läppar

Hejhej!
Jag hatar verkligen att bara sitta hemma och inte göra någonting. Det ändå jag har gjort idag har varit, film, tv, ätit, försökt sova. Nice!
Men jag mår lite bättre iaf. Ska stoppa på en till film nu sen väntar duschen!
Vill fixa mina naglar men jag har beställt nytt lim idag så jag får vänta ett tag.
Juste, har fått massa saker också. Har inte orkat lägga ut, känns inte så intressant.
Jaja hejdå!


Magrutor, yä!

Hejhej!
Ännu värre natt i natt. Fyfan, jag hatar att hosta.
Jag kommer typ få magrutor av allt hostande. Så jävla träningsverk i rygger och magen. Kan inte stå rakt utan att det gör ont som fan, nice.
Så idag blir det en sova och kolla på film dag.
Filmer jag kommer se idag, vet inte varför jag laddat ner filmer som är för småbarn men dom är så söta!

 

 


Rubrik.

Hejhej!
Har inte orkar blogga. Ridningen gick jättebra, både på Conrad och Jitzu! Så fina!
Vi kom hem och sen låg jag i sängen och snackade med markus och spelade spel, det var min eftermiddag ;)
Vi ser på någon konstig film just nu iaf, fattar igenting :P
Kanske inte kan fara på skolan imorn, vill fan dit.. Men jag MÅSTE bli frisk. Åhh beslutsångest, ska jag till skolan och riskera att bara bli sämre och inte hamna efter eller ska jag stanna hemma och vila och komma efter, skaiwuqhqv.
Hejdå!
Ah juste, jag lägger ut många kollage (kolage? Hur det nu stavas) men ni får leva med det! Det som är nu, jag vet inte vilka affärer det var men bikbok och gina iaf :P


Junkyard


-

Inte den roligaste natten på länge. Fyfan, vaknade hostade som fan tog massa medicin somnade, vaknade även innan det men orkade inte ta medicin. Åhh fan vad jobbigt, menmen nu ska jag hitta någon mat sen drar vi till stallet och tränar igen!
Hejdå!


Hostar upp inälvor

Nu försöka sova med igentäppt näsa, ont i lungorna av allt hostande, fryser och hostar som fan. Halstabletter räddar mitt liv typ. Godnatt!
Ah juste drev ju bara med rubriken ni som inte fattade det :P


Gott!


Nailssss!

Hejhej!
Ridningen gick super! Så jävla stolt över ponnyn!
Nu är vi påväg till Harnet och ska äta där med Ingela och Stefan. Ska lägga mig tidigt för att orka upp tidigt till stallet imorn.
Kanske hinner blogga innan jag går och sover. Hejdå!


Två månader, 1238362 underbara minnen


Fem månader idag!

Jag älskar dig Stralle <3


Dagens vill ha..


Jan-ove träning!

Hejhej!
Vaknade för ett tag sen, har hunnit äta äpple och kollat på tv. Senare drar vi till stallet. Tror jag ska stoppa på en film och chilla.
Har blivit ännu sjukare, nice.
Hejdå!


Kan inte annat än hata vintern

Hejhej!
Ska sova nu snart så jag kanske får lite mer sömn och är pigg till träningen imorn!
Jag och Vickan for ju till Råne och var med Rasmus, Stralle ich Isse. Niiiice. Nämen dom puttade mig och Vickan i snön, mest Vickan (a) fyfan va kallt. Sen kollade vi på film. Rasmus och Isse dödar en typ, sätter sig på en och går inte bort. Skönt!
Ska läsa bloggar nu sen sängen hejdå!


Nämen tja

Drar till stan nu, träffar vickan sen råne!


Dagens vill ha..


Phineas and ferb!!

Hejhej!
Ridningen gick helt ok. Ska lägga mig typ nu, far till stan efter skolan imorgon. Sen åker jag och Vickan till Råne! Längtar fan :P
Sitter och kollar på JerseyShore, ska snart se Phineas and ferb, åh dom är så söta!
Sture och Sussie har även varit här och bott i en vecka. Dom lagade jättegod laxsoppa idag, längtar tills vi ska till dom! Långt bort men kag älskar att åka bil långt, mysigt!
Hejdåå!
Måste även vara med David någon dag (detta är en påminnelse till mig själv, mitt minne :P)


Vickan: jaja samma sak :P

Hejhej!
Sitter och äter äppelpaj och ska snart fara till stallet och rida Jitzu!
Imorn blir det två prov till, niiice. Vi får ha med typ kakor men vi får inte äta dom när vi gör provet. Funderar på varför vi ska ha med dom då.
Men nu ska jag äta upp och sen ska vi bege oss!
Imorn åker jag till Råne med Vickan, saknar både Vickan och Stralle så!
Hejdå!


HAHAHAHAHA ewa försöker göra en bakåtkullerbytta!

Extremt söt vän man har!


Dagens vill ha..


Sen till dejten med kuddisss

Bandlösa bhn jag köpte!


1001 inlägg!!


Du finns i mitt huvud varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund

Hejhej!
Skulle ut och ta lika kort men icket, för nu är det för mörkt ute. Ska stoppa på en film och sedan gå och dejta min underbara kudde.
Har även börjat med "dagens vill ha.." kommer lägga in saker som jag vill ha/ska köpa dom dagarna jag orkar och när jag hittar något fint! Ska dock inte köpa så mycket nu, ska spara!
-
Folket for hem för ett tag sen, jag Ida, Pontus och Lovina spelade Games, haha, jag och Ida vann. Fan vad jag börjar tänka på ridlägret. Kommer fan sakna det, ska typ inte gå i år. Dock inte 100% men vi får se!
Nu ska jag gå till sängen och kolla på film!
Hejdå!
2010?

Dagens vill ha..

KÄRLEK

Svar på kommentaren!

Svar: oj men tack! Dom där var verkligen inte dom finaste jag gjort men! Jag gör det på dom som vill ha typ ;) eller ja ;)
-
Har hunnit baka massor, forever alone. Hihi nämen nu är Lovina, Stefan, Ingela, Arvid och Pontus! Vi firar mamma. Hon ville inte ha nå stort så det fick bli såhär ist ;)
Nationella gick väl typ bra, eller nja ganska bra iaf :P
Jag och Ewa ska springa ut till montesori efter varje lunch och hoppa i snön. Det går fan inte att putta ner markus i snön.. Slutar med att jag ligger i snön..
Ska iaf vara social nu, sen sova tidigt kanske bloggar sen! Hejdå!
Bilder på jeansen!


Nationella prov

Hejhej!
Tagga nationella prov nudå. Lite chill ändå.
Sen hem och vara med familjen. grattis mamma!! Älskar dig!
-
Är påväg te skolan med my nu hejdå!


Du var den som förstod mig bäst nu är du som borta.

Hejhej!
Håret blev det inte så stor skillnad på.. men det är glansigare och lite ljusare, mest i dagljus. Sitter och kollar på tv.
Orkar verkligen inte fara till skolan imorgon men jag måste. Ska gå och sova nu snart, så kanske jag kommer upp imorgon.
Men nu ska jag borsta tänderna och chilla i sängen! Hejdå!
lagomt charmig bild från Malaysia!

Snäll min pappa är och fixar mitt hår!


Wish me luck

Tennisen gick väl bra, haha lika grymma förtfarande ;)
Ska iaf försöka tona mitt hår själv? Hähä önska mig lycka till. Jag tycker jag har en så underbart snäll syster som inte gör det på mig :')
Men nej så nu ska jag fixa det själv och kläderna kommer ju bli förstörda uhm. Vi får se hur det blir med det iaf!
Kommer med resultat sen om jag orkar göra det ;)


Fick med mig hem..

... En tröja från monki för 20 kr
Ett par jeans från diva (cheap monday) för 150 kr
En bh utan band för 50 kr
Hårtoning från h&m 20 kr
Ska tona mitt hår ikväll om pappa vill och orkar fixa det.
Allt var på rea så fett billigt!
Hejdå! Juste hittade inget bra ljus för att ta kort på jeansen åde men kanske kommer sen!


Vidare mot staden!

Hejhej!
GÅR snart till stan med Ewa sen far vi hem till mig och sen tennis.
Håller på att dö, åt fyra jävla paltar idag till lunch. Hade palttävling med tove, jag vann enligt mig. Men vi åt lika många :P
Sen gick vi ut på rast, blev snöbadad av Ewa och hon med, kallt som satan!
Hejdå!


KRISTINA

Jobbar so, skriver om drottning Krisitina. Riktigt trevligt, ska jobba om det hela dagen. Eller vi har engelska också :s
Bloggar senare efter tennisen eller nå. Hejdå!
saknasaknasaknasakna

Du har jobbat som strippa och giraff :PPP

Hejhej!
Är påväg till skolan med My och Ida. Vaknade en kvart innan bussen skulle gå så jag orkade inte åka :P
Det känns som att jag och ewa kommer frysa ihjäl när vi ska gå till stan..
Men nu ska jag skynda mig till skolan hejdå!


When I text you it means I miss you. When I don't text you. It means I'm waiting for you to miss me

Ska sova nu snart, tennis imorgon.
Jag och ewa drar på stan och får kanske med mig ett par jeans om jag hittar några fina!
Godnatt!


-

Hejhej!
Skolan gick fan fort ändå! Gjort på våra marionetter, haha..
Vi har tre (?) nationela prov i veckan, dom verkar dock inge svåra men.
Jaja ikväll är det ridning så vi far dit och fryser ihjäl :P
Hejdå!


Acrylic nails

Filmen då, stressade dock för att hinna se ett program :P och jag gör typ aldrig annars med acryl men jag har slut nagellim. Vart dock inte fint menmen pusspiss bitches.


Jag går i dagar i tröjan du hatar

Hejhej!
Ligger och chillar i sängen och försöker sova. Hur går det? Inte bra.
Imorgon är det skola igen. Satan vad jag taggar! Helt seriöst faktiskt!
Nu somna med musik i öronen, godnatt!
Har även filmat då jag fixade Idas nagel. Uhm vi får se om kag lägger ut.


Bilderna!

-


Instagram

Hejhej!
Orkade inte blogga igår kväll. Kvällen spenderades med Viktoria och Markus. Förmiddagen spenderades med Ida, Alen, Ali och Viktoria. Haha på förmiddagen, dom är ju sjuka ;) men vi hade kul iaf!
Sen när Markus kom så hade hade Ali och Alen farit precis typ eller nå. Så chillade vi, kommer inte ihåg vad vi gjorde först hähä.. Men klockan halv åtta tog vi på oss massa kläder och började gå mot Arcus. Vi chillade där på den där madrassen och kollade när Ali och Alen spelade. Vi snackade, skrattade, vickan vart sur :P ja men iaf klockan elva? Eller tolv? Ringde vi pappa och frågade om han kunde hämta oss för man frös sönder :P
Sen när vi kom hem tog vi in alla madrasser i garderoben och kollade fb och gjorde inte så mycket, sen såg vi på american pie. Markus somna hela tiden så jag och vickan var tvungen att väcka han hela tiden. Sen sluta filmen och Markus somna igen så målade vi på hans ansikte :P han vart jättesöt ;)
Nu är hela familjen påväg till stallet. Riktigt kallt ute och ännu kallare i skäret. Blir att rida Jitzu och fixa i stallet osv.
Hejdå!
Detta skulle dock publiceras klickan ett i morse men det gjorde inte det.
-
Kan ju skriva om stallet när jag ändå skriver!
Jag red Jitzu, riktigt duktig men det hände lite saker så jag fick sitta upp på Rose. Hon var även ganska duktig, galoppen var ju inte helt ok men :P unghäst så.
Ska fixa idas naglar idag trorja? Vi får se om det blir en film!
Bilder i ett annat inlägg.


Svar på kommentar!

Svar: haha söte :P
-
Tror jag stannar inne hela dagen, fyfan asså. Åhh fan vad sur jag blir. Man kommer ju typ inte kunna göra någonting.
Menmenmen jag kanske gör nå naglar eller bakar eller något.
Hejdååå!


Hahah bjuder!

När jag var med ewa, haha jag tyckte att jag var riktigt gullig. Vi sa dock inget men jag pallade inte snacka :P men nu ska jag snart gå och sova och tagga en dag inomhus (mest troligt) uhm trevligt.. Hejdå!


-


du och jag under täcket baby

Hejhej!
Skolan var helt okej, fredagarna är ganska chill ändå.
Efter skolan gick jag och Ewa till kvantum och köpte marängbotten, hallon, jordgubbar och grädde och drog hem med bussen. Frös ihjäl påvägen till bussen och påväg till kvantum. Rolig fakta.
Menmen, vi åt och gjorde tårta. Såg på film osv. Jag slog vad med Ewa om att jag kunde äta nästan halva tårtan, gissa om jag lyckades??!? JAG KLARADE DET FAN, men jag höll på att spy på riktigt sen...
Så kommer mamma och pappa hem och säger att vi ska äta palt, nämen gud vad jag var sugen på det!
Sen har jag och Ewa chillat, kollat på tv, jag har sminkar mig jävligt gulligt. Kanske men bara kanske lägger ut en fin film på oss, hähä :P
Men nu ska jag träna (tärna bort tårtan :P) Nämen jag kommer inte orka typ men ja, ska iaf se på film. Laddar ner massor just nu.
Som det ser ut nu så kommer jag nog tvingas sitta inne imorgon. -39 fucking grader!?!?!?!? skojar dom eller? Jag hade ju massa planer imorgon, asså nae.
Jaja jag pallar inte skriva, ska se på film nu.
Följ mig på instagram så följer jag er! JenniiieL
Hejdå!
wiee fina ben.

Svar!

Svar: många har frågat om naglarna osv så jag ska försöka fixa det så snabbt jag har tid osv. Har beställt nya nagelsaker för allt är typ slut. MEN. Jag vet inte om jag ska vänta med att göra filmen eller göra en nu och en sen då jag har allting.. Uhm jag hatar mina naglar som jag har nu så vi får se!
-
Är med ewa nu skriver om dagen sen!
Det ska bli -39 fucking grader imrogon kväll, Asså mina planer inför imorn kommer ju inte gå, asså fuck this.


Jag hade inte klarat en dag utan er

Kollade igenom alla mina filmer och hittade denna extremt söta film från förra året? När vi sov hos brianma :P haha söta!


Svar!

Svar: Tack, säkert du också! Tackar!
Svar: Hejhej! Jag beställer allting från Ebay.se, bra och billigt! Tack! det är bara att träna ;)
Kram!

Sitter och tränar spanska, vill äta något men jag ska sluta sitta och äta hela tiden :P Men jaja måste träna nu heirå!

knyt båda nävarna och fokusera på något bra

Hejhej!
Snackar med David på skype. Ingela och dom är här, trvligt. Fast jag är inte så social men.. Iaf skolan var typ, nae pallar inte skriva om det.
David sitter och skrämmer mig, fan inte okej.. Men ja, jag ska beställa lite nagelsaker, kolla på tv och sen gå och sova tidigt som fan!
Hejdå!

Det psykiska gör ondare än fysiska.

Vill egentligen verkligen inte till skolan men jag SKA dit och jag ska inte ha nå frånvaro något mer. Jag ska gå ut med jävligt bra betyg så nu ska jag jobba som fan.
jaja sova nu, godnatt!

MÅSTE lära mig!


Vill bara försvinna och komma tillbaka när allt är bra igen.

Hejhej.
Skolan vill jag inte ens skriva om, men kan säga att halv eftermiddagen satt jag och pratade med rektorn och lärare.
Fick pengar av pappa nyss <33333333 nämen jo, men ska hoppa in i duschen nu sen ska jag baka kladdkaka om jag orkar.
Bamse har blivit jätteful när han klippt sig, han blev så ful så han blev söt. Sen blev han MYCKET mindre också.
Hejdå!