Jeans, jacka, skor, jeans

Har vart och shoppat lite men har endast bild på de här två plaggen. 
 
En vinterjacka från HM och ett par låga jeans från HM. 
 
Bortsett från de har jag även fått hem ett par skor som jag kanske ska lämna tillbaka (beslutsångest x100) och ett par ljusa låga jeans. Är hur nöjd som helst över mina köp och är helt in love i mina mörka jeans, de som är irriterande är att alla mina jeans töjs ut även fast jag inte köper för små jeans. Irriterande är bara förnamnet. 
 
 

Dåligt samvete

Haha vad jag mår dåligt över er som fortfarande går in här, försöker många gånger komma igång med den här bloggen men det går inte riktigt. Stallet är i princip hela mitt liv så allt som händer skrivs på andra bloggen (ryttarnal.blogg.se)
 
Men på bilderna ser ni iallafall vad jag ägnat de senaste två dagarna åt!
 
KOmmer lägga upp vad jag köpt i ett annat inlägg.
 
 
 
 
 

Two can keep a secret if one of them is dead

Hallå!
Ska till stallet nu, antingen rida Thor och lektion eller bara lektion.

Dagen har gått hur snabbt som helst, trots en hemsk huvudvärk jag har. Ska försöka plugga lite i stallet för då har jag inget bättre för mig.

Såg väl mest troligt ut som en sne ko på skolfotot då jag började helt plötsligt skratta när hon tog kort (det typ 10onde kortet för hon vart inte nöjd med någon annan) så jag ba men jag såg skum ut hon kan inte välja den så ba "men den här vart fin den tar vi" så jävla less. Det är inte jag som är i skolkatalogen ifall ni ser någon som är lik mig.

Känner att jag fastnar på bild idag ;)


Grattis

massa grattisar till min fina fula vän, din present är en glass på max för jag hann inte köpa något.