socialisera

Äckligt seg dag har det varit, städat hela dagen för senare kommer folk och ska fira Ida. Vad vinner jag på det liksom? :PP Nej skoja så egoistisk är jag inte haha. 
 
Har suttit i sängen och lyssnat på musik från förr och kollat igenom bloggen, nog saknar man vissa saker. Det finns ju för och nackdelar med allt egentligen, förr hade jag mer fritid till att vara med kompisar, hade en pojkvän jag kunde mysa med nu har jag bara Fia, haha. Men då hade jag det jobbigt med klassen, mer drama då än nu, var väldigt deppig där en period. Nu har jag Thor, grymma möjligheter till att bli bättre inom ridningen, lugnt i klassen, ja som sagt så finns det både bra och dåliga saker hela tiden. 
 
Ska ligga i sängen ett tag till, är ensam hemma och har mobilen ikopplad i högtalarna på högt, är orolig att grejerna som hänger på väggen ska falla ner för hela mitt lilla rum skakar :o Hör hur det ba skakar till ibland i mini ljuslyktorna. 
 
Nåja, ska skriva lite inställda på andra bloggen. Var med i tävlingen om en länkning där, hur enkelt som helst klicka bara här , vi har faktiskt rätt många läsare på den bloggen haha :PPP 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback