I know I'm good for something, I just haven't found it yet

Hejhej!
Hela dagen har tillbringats med Markus, så har inte orkat blogga när jag har kunnat vara med han :P
Han kom vid ett, vi gick direkt ut till niporna, satan vad varmt det var. Skönt som fan, har fått lite färg också. Ganska mycket på benen! Något nice. Vi hade inte planerat att bada så hade ingen bikini men jag skulle sparka vatten på Markus för han sparka på mig men istället halkar jag i vattnet och hela jag och mina kläder är svinblöta. Haha fyfan alltså, skulle få ner Markus men han är två huvuden längre än mig, mycket starkare och kan lyfta upp mig så asså det gick inget vidare ^^
Sen kom en kille från Markus skola, glömt bort hans namn, knasigt. Men han skulle och fiska men stannade och var med oss istället. Jättekallt vatten faktiskt, iaf i fötterna. Tog på mig sockarna och sprang ut och doppade mig i vattnet med Markus. Sen låg vi bara i sanden och solade. Vid halv fyra gick vi hemmåt. Bytte om och bakade en tårta, världens finaste också! Haha.
Käkade tårta och sen satt vi och kollade på tv och myste i soffan. Efter ett tag gick vi ner och såg film, wrong turn. Såg dock inte så mycket. Förjävla äcklig.
Så vi snackade och myste mest. Sen gick vi upp och käkade sen drog vi ut med hunden. Gick till campingen, chillade på bryggan ett tag, kollade fiskar som hoppade. Gick hemmåt och chillade bara i ettan. Markus höll på att skrämma mig och leka att han var han i filmen. Råkade slå till han men inget hände. Sen fjärde gången tror jag det var så fick jag panik på riktigt. Blev helt seriöst svinrädd. Råkade slå till han på kinden sen näsan så det ba rann blod. Fyfan va dum jag känner mig, men asså förstog inte vad jag gjorde fick bara panik :P men ja. Sen ett tag senare drog han hem.
Har sett esc, sverige vann ju förfan! Bra jpbbat Loreen! Det var ju ett tag sen Sverige vann.
Men nu ska jag sova sen upp till stallet imorgon.
Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback