Jag tycker jag är lagomt grym faktiskt!

Hej!
Har skrivit klart min svenska läxa. Man skulle skriv nå ord typ, 6 verb på g substantiv osv så ni får läsa min otroligt fina berättelse!
Circusen och apan
Alfen Albin är albino och har en egen circus i Sibirien. Hans bästa nummer är med apan Alfred och Anakondan Anders. Anders är grön och grotesk. Alfred är galen och graciös.
Albin ska ha en show om fem minuter.
-Hejsan allihopa hur mår ni ? frågar han alltid publiken innan dom börjar
Barnen i publiken skrattar när dom ser apan bakom Albin som gör olika grimaser bakom honom.
Alfred trippar iväg innan Albin hinner se honom, Albin kollar sig okmring men ser ingen. Han undrar vad dom skrattar åt.
-Apan Alfred och anakondan Anders ska trolla idag för er!
Apan och Alfred kommer in på scenen, Alfred blir sur och ryter åt Anders att han gör fel. Anders blir sur på Alfred och stryper han, hela publiken tittar med stora ögon på dom, helt förskräckta.
-Hjälp, aj sluta Anders sluta! Alfred skriker men Anders släpper inte så Albin kommer in med en hammare och slår honom i huvudet med den så han släpper.
-RING 112! ropar någon i publiken
Albin tar upp sin mobil och rigner ambulansen. Ambulansen kommer och i den står ett grumligt äckligt akvarium som fiskarna guppar omkring inuti. Apan ligger på en bår inne i ambulansen. Han ser suddigt och hör bara nå gubbar som tisslar och tasslar bakom honom. Albin tacklar Anders och tackar publiken som tittar undrande på alfen. Albin springer ut till omklädningrummet och springer till sjukhuset för att träffa apan som mår bra nu, han har bara några blåmärken efter ”kramen” med Anders.

Kommentarer
jennike säger:

Sv: nej inte det. tyckte bara du verkade himla duktigt på det så vill gärna se en video hur du gör osv, dom var riktigt fina naglarna :)

2011-10-12 | 23:31:40
Bloggadress: http://jennikeholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback