två åtta december två noll ett ett

Hejhej!

Internet funkade inte här, eller det var jättesegt så jag skriver på pages och lägger ut imorgon (eller idag då)

Dagen har bestått utav väntan och väntan, det börjar med att vi går upp klockan 9, eller dom väcker mig. Så äter vi en macka och dricker milo och far vidare till ett uteställe där vi åt ”riktig” frukost. Jag åt uhm, det heter nå konstigt som jag inte kommer på just nu, men det är ”tjocka” nudlar och kött. Gott osv.

Vi gick och handlade lite sen vidare, vi satte oss i bilen och skulle åka till Genting Highland MEN det var riktigt långt kö så vi tänkte vända men efter ett bra tag var alla köer borta. Så vi åkte i ca en timme, i hittade inte och massa sånt hähä. Tillslut när vi kommer fram, inte i GH utan på sky lift saken, lägger in en bild. Ni kan ju gissa hur jävla lång kö det var, vi väntade i över två timmar i en kö, barn som skrek runt omkring, ont i benen, ont i fötterna, trött efter så lite sömn osv. Inte vad jag drömde om faktist.

Så får vi reda på när vi kommit fram en bit att man kunde köpa Express biljetter för bara fem ringit mer (tio kronor) Lite less bara ^^

Ida vart sur på mig för att jag är snäll och ler tillbaka när någon ler mot mig hähä. Typ det vi pratade om sen var jag med lillkusinen, kan inte stava hennes namn.. hähä pinsamt :s  Vi åkte skylift i en kvart, jag och Ida tyckte att det kunde vara lite mer fart menmen, fint och kolla på utsikten? ;) Vi satt och tjocka där iaf. I slutet, när vi nästan var framme så helt plötsligt blev allt helt vitt men kunde inte se ut alls. Dimmigt som satan och kallt eftersom det är på ett högt berg. Vi gick först till tivolit och där såg vi en bergochdalbana inomhus som såg rolig ut så vi ställde oss i kön glada för att ha kommit ifrån allt köande, men då när vi kommit en bit och tror att vi är framme så ser vi en lång jävla kö framför oss, men vi tänkte att det går snabbt så det gör inget. En timme tog det att vänta och vi åkta i en minut och 20 sekunder typ, inte ens en rolig, typ tråkigaste bergochdalbanan jag åkt ^^

Vi gick omkring och bestämde att pappa och David skulle till kasinot, Jag, mamma, Ida, Annie och kusinerna skulle till spelhallen, haha. Man gick till ett ställe och fick ett kort som man fyllde på med pengar och med dom betalade men spelen man skulle spela. Sen om man vann fick men ”biljetter” som man kunde få saker utav, jag och Ida spelade bara för 20 ringit och varje spela kostade 4 ringit så vi fick bara 75 biljetter, hähä :s Dock hittade vi inte heller stället man fick saker från så ;)

Våra kusiner spelade upp 200 ringit alltså 400 kronor, ojoj va dom spelade. Haha så gulligt det var när dom stog och sköt med pistol och massa saker, vissa spel var typ som cod och nå alien och massa. Spelade inget utav dom där sjutspelen men kul att kolla på ;)

Vissa man såg måste verkligen ha varit spelberoende, jag och Ida såg en tjej med en hög full av biljetter som var säkert 2 dm när hon spelat klart ETT spel, helt sjukt. Slösa så mycket pengar ;)

När jag och Ida spelat klart gick vi till shopping komplexet med mamma, inte så mycket att se så vi gick och beställde en tallrik (något jag inte kan stava) men kött och ris ;)

Alla andra kom och den här gången köpte vi expressbiljetter, fyfan va lång kö det var där också! Så vi fick gå före alla, hähä. Så tog en kille kort på mig och Ida, han frågade om han fick och vi sa nej men ändå så tar kan kort när vi båda garvar och blundar, inte ok.

Vägen ner i skyliften är ju VÄLDIGT brant neråt och det var inte lite läskigt och pappa tyckte det var läskigt att kolla ner, dock tyckte typ alla det men. Så var det ju dimma i början sen försvann det längre ner. Så stannade våran mitt i hela saken, så stog den still där och alla andra rörde på sig och pappa ba: DONT MOVE, DONT MOVE! hahahha fan va jag och Ida garvade, det lät så roligt. Alla blev fett rädda men så började den igen och vi kom hem, eller till där vi lämnade bilen och då åker vi en bit sen går vi till ett ställe och äter. Åt inte så mycket, var mätt och ville orka frukt ^^

När vi ätit klart så går vi vidare mot fruken, hähä så jävla gott. Vi köpte dock lite mycket, man äter det där på stället och vi beställde:

Tre Durian

1,5 kg Rambutan

2 kg (trorja) Mangostan

och så hade vi en annan sorts rambutan, mätt som fan!

Nu funkar internet igen så ni får läsa nu, hähä godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback