Nyar osv

Hejhej.
Jobbigt inlagg igen utan sista bokstaverna menmen.
Vi ska snart till SW och shoppa, hann bara ga tva vaningar igar och det ar typ 10 vaningar sa. Sen ikvall blir dte att fira nyarsafton, det blir 2012 sju timmar tidigare for oss hihi.
Men nu ska jag packa for imorgon natt aker vi hem till kalla Sverige, langtar inte precis..
Ahhh vill fira nyar med alla i Sverige men mini nyar sen, hih hejda!

29 December 2011 och 30 december 2011

Hejhej!
Laddaren till varan dator brann upp sa dom tre sista bokstaverna finns inte pa datorn jag lanar.. Lite jobbigt men det far ga!
Igar:
Vi var ju och red, lite hemskt men. Vi borjade med 30 minuters ridpass pa banan for att se att vi kunde rida eller na sant. Jag hade en javligt knapp hast, tjurig som fan och vande var den ville och holl pa sa fraga jag om ett spo och safort jag nudda hasten med spoet sa fick den na ryck och sparka och skena ivag och ja och inga handskar sa helt sariga fingrar och ackel. Pa hackingen bot jag och Ida hast for jag kunde knappt halla i tyglarna och Ida hade en lugnare hast. Det var kul osv, rida i djungeln med massa branta backar, kulkul! Vi kom tillbaka och gjorde oss klar for att fara pa middag, vi skulle prova mat till ett brolopp. 12 rattersmiddag, riktigt gott, det mesta iaf ^^
Vi har borjat packa ocksa, om tva dagar ska vi hem.. Vart lite deprimerad nar jag kom pa det. HAde kunnat stanna ett tag till men skanar anda alla dar hemma sa skont anda att komma hem och kolla vad man kopt. Kommer inte ihag sa mycket av det jag kopt :P
Idag:
Vi akte till Sungai Wang, ett stort shoppingkomplex. Jag mamma och Ida gick runt och kollade och handla massa saker. Alskar verkligen att shoppa, fyfan va kul! vi fick med oss tillbaka kanske 15+ pasar och det som ar sa sjukt ar att det ar sa javla billigt, sen kan man fa  t ex idag en typ planbok fast anda inte for 399 ringit  fick vi for 60 ringit istallet, nog for astt dom borjar valdigt hogt men anda!
Fick med oss sjukt snygga skor ocksa, snygga som satan ar dom! Vart typ kar.
Men nu snart ska vi ut och ata. vi skulle det for en halvtimme sen men halla tiden ar den har slakten inte sa bra pa ;)
hejda!

två åtta december två noll ett ett

Hejhej!

Internet funkade inte här, eller det var jättesegt så jag skriver på pages och lägger ut imorgon (eller idag då)

Dagen har bestått utav väntan och väntan, det börjar med att vi går upp klockan 9, eller dom väcker mig. Så äter vi en macka och dricker milo och far vidare till ett uteställe där vi åt ”riktig” frukost. Jag åt uhm, det heter nå konstigt som jag inte kommer på just nu, men det är ”tjocka” nudlar och kött. Gott osv.

Vi gick och handlade lite sen vidare, vi satte oss i bilen och skulle åka till Genting Highland MEN det var riktigt långt kö så vi tänkte vända men efter ett bra tag var alla köer borta. Så vi åkte i ca en timme, i hittade inte och massa sånt hähä. Tillslut när vi kommer fram, inte i GH utan på sky lift saken, lägger in en bild. Ni kan ju gissa hur jävla lång kö det var, vi väntade i över två timmar i en kö, barn som skrek runt omkring, ont i benen, ont i fötterna, trött efter så lite sömn osv. Inte vad jag drömde om faktist.

Så får vi reda på när vi kommit fram en bit att man kunde köpa Express biljetter för bara fem ringit mer (tio kronor) Lite less bara ^^

Ida vart sur på mig för att jag är snäll och ler tillbaka när någon ler mot mig hähä. Typ det vi pratade om sen var jag med lillkusinen, kan inte stava hennes namn.. hähä pinsamt :s  Vi åkte skylift i en kvart, jag och Ida tyckte att det kunde vara lite mer fart menmen, fint och kolla på utsikten? ;) Vi satt och tjocka där iaf. I slutet, när vi nästan var framme så helt plötsligt blev allt helt vitt men kunde inte se ut alls. Dimmigt som satan och kallt eftersom det är på ett högt berg. Vi gick först till tivolit och där såg vi en bergochdalbana inomhus som såg rolig ut så vi ställde oss i kön glada för att ha kommit ifrån allt köande, men då när vi kommit en bit och tror att vi är framme så ser vi en lång jävla kö framför oss, men vi tänkte att det går snabbt så det gör inget. En timme tog det att vänta och vi åkta i en minut och 20 sekunder typ, inte ens en rolig, typ tråkigaste bergochdalbanan jag åkt ^^

Vi gick omkring och bestämde att pappa och David skulle till kasinot, Jag, mamma, Ida, Annie och kusinerna skulle till spelhallen, haha. Man gick till ett ställe och fick ett kort som man fyllde på med pengar och med dom betalade men spelen man skulle spela. Sen om man vann fick men ”biljetter” som man kunde få saker utav, jag och Ida spelade bara för 20 ringit och varje spela kostade 4 ringit så vi fick bara 75 biljetter, hähä :s Dock hittade vi inte heller stället man fick saker från så ;)

Våra kusiner spelade upp 200 ringit alltså 400 kronor, ojoj va dom spelade. Haha så gulligt det var när dom stog och sköt med pistol och massa saker, vissa spel var typ som cod och nå alien och massa. Spelade inget utav dom där sjutspelen men kul att kolla på ;)

Vissa man såg måste verkligen ha varit spelberoende, jag och Ida såg en tjej med en hög full av biljetter som var säkert 2 dm när hon spelat klart ETT spel, helt sjukt. Slösa så mycket pengar ;)

När jag och Ida spelat klart gick vi till shopping komplexet med mamma, inte så mycket att se så vi gick och beställde en tallrik (något jag inte kan stava) men kött och ris ;)

Alla andra kom och den här gången köpte vi expressbiljetter, fyfan va lång kö det var där också! Så vi fick gå före alla, hähä. Så tog en kille kort på mig och Ida, han frågade om han fick och vi sa nej men ändå så tar kan kort när vi båda garvar och blundar, inte ok.

Vägen ner i skyliften är ju VÄLDIGT brant neråt och det var inte lite läskigt och pappa tyckte det var läskigt att kolla ner, dock tyckte typ alla det men. Så var det ju dimma i början sen försvann det längre ner. Så stannade våran mitt i hela saken, så stog den still där och alla andra rörde på sig och pappa ba: DONT MOVE, DONT MOVE! hahahha fan va jag och Ida garvade, det lät så roligt. Alla blev fett rädda men så började den igen och vi kom hem, eller till där vi lämnade bilen och då åker vi en bit sen går vi till ett ställe och äter. Åt inte så mycket, var mätt och ville orka frukt ^^

När vi ätit klart så går vi vidare mot fruken, hähä så jävla gott. Vi köpte dock lite mycket, man äter det där på stället och vi beställde:

Tre Durian

1,5 kg Rambutan

2 kg (trorja) Mangostan

och så hade vi en annan sorts rambutan, mätt som fan!

Nu funkar internet igen så ni får läsa nu, hähä godnatt!


27 december 2011

Hejhej!
Imorse for vi och badade i en pool någonstan ja, och kollade på hästar och bokade tid att rida, hähä..
Sen efter ganska många timmar for vi hem och jag vilade och sen och åt.
Petaling street efter det, fett mycket folk och saker. Fick med oss ganska mycket, dyrt från början men billigt tillslut, hähä. Jag och Ida är grymma på att få billigt, haha egentligen suger vi och säger typ to och dom ba "ska ni döda mig eller?!?!?" men ja vi fick det billigt när pappa kom haha.
Några gubbar eller gansak många höll på att skrika jennie och jag vart fan rädd för dom skrek det när jag gick förbi och Ida frågade vad dom skrek och det var tydligen klockans märke men sen fick dom reda på att jag också hette det så då skrek dom Jennie ännu mer.. Jag fick billigare bara för att jag hette Jennie hähä.
Men det har varit en as chill dag, nu tagga Genting Highlands imorgon tidigt och sen hem på kvällen senare.
Saker jag fick med mig hem:
Svart linnen
Vitt linne
En bikini
Ringar
sen kom jag inte ihåg nåmer hähä.

26 december 2011

hejhej!
Vi har nyss kommit hem från mid valley, ett jävligt stort shoppingkomplex.
Köpte dock ingenting, fanns massa affärer som är typ jättedyra och var trött så orkade inte kolla alla affärer ;) Somnade sent igår, eller kunde inte somna så jag är jävligt trött. Mamma, Ida och Annie är hos frisören och ska klippa sig.
Vi ska ut senare skrever kanske efter det!
Hejdå!

asså faaaaaaanaannnanan, har fått någon ögoninflamation, kul liv.

Hej.
Rubriken är ju fin osv, är lite less.
Aja, hari nget att skriv aså ni får läsa ett test thihi.
vad heter du i andranamn? - Emilia
har du några piercingar? vart? - I öronen och det är fett nice!
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon
din sämsta egenskap? - Tänker inte före jag säger något
är du nöjd med ditt utseende? - Sådär:/
vad vill du ändra med ditt utseende? - notera min kebabnäsa, och min mage.
frågor om kärlek
är du i ett förhållande just nu? - no
har du varit kär på riktigt någon gång? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja..kanske?
hur många har du varit riktigt kär i? - 1
frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Moa, Lisa, Emelie och Alva
vem skulle du vilja träffa just nu? - ingen, vill sova :P
vem saknar du mest just nu? - har ingen aning..
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - Lisa
vem krama du senast? - min kusin Ida
vem står dig närmast? - Lisa och Moa
vem vill du träffa oftare? - Lisa kanske?
vem ringer du när du är ledsen? - jag ringer inte någon, jag pratar om mina problem när jag väl träffar den personen som jag behöver prata med.
har du kysst en kompis någon gång? - Jo, någon gång när jag var LITEN
farligheter
snusar du? - nej
har du snott något från en affär någon gång? - nein
brukar du röka? - nope
har du tagit droger? - varför skulle jag?
känner du folk som tar droger? - Inte vad jag vet?
har du blivit jagad av polisen? - nej
har du druckit så mycket att du spytt? - nej?
dricker du alkohol varje helg? - nej
skulle du kunna testa droger? - no
skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? - Hade väll försökt hjälpa han att sluta?
har du varit i slagsmål? - varje dag
-
vad heter du i andranamn? - Nå malaysiskt
har du några piercingar? vart? - I öronen om det gills
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans
din sämsta egenskap? - haha min fmailj för stå ut med mina utbrott när jag är less på någon/någon annan sen finns det mer men ja
är du nöjd med ditt utseende? - Njee ibland ^^
vad vill du ändra med ditt utseende? - jadu.
frågor om kärlek
är du i ett förhållande just nu? - Yes <3
har du varit kär på riktigt någon gång? - Jo
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - uhm njeaa vetit
hur många har du varit riktigt kär i? - 2
frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Ewa, Stralle och vickan typ, men många andra vet mycket ^^
vem skulle du vilja träffa just nu? - Stralle <3
vem saknar du mest just nu? - som lever? eller som har dött? som jag saknar mest nu som lever är Strallee,,
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - åhå, nämen orkar inte tänka
vem krama du senast? - Min farbrors fru ;)
vem står dig närmast? - Ewa och Stralle av mina kompisar då.
vem vill du träffa oftare? - Stralle, haha.. nämen många
vem ringer du när du är ledsen? - Brukar oftast inte ringa någon, har ringt ewa några gånger men bruakr smsa eller fb sen snackar jag irl.
har du kysst en kompis någon gång? - Jopppp
farligheter
snusar du? - nej fyfan
har du snott något från en affär någon gång? - nje eller haha en frukt :P
brukar du röka? - nej
har du tagit droger? - Ja varje dag :P
känner du folk som tar droger? - uhmm, som har.
har du blivit jagad av polisen? - nje
har du druckit så mycket att du spytt? - nä
dricker du alkohol varje helg? - nej
skulle du kunna testa droger? - nej
skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? - ful fråga. Men hade väl snackat med honom.
har du varit i slagsmål? - nje inte seriöst

25 december 2011

Hejhej!
Vi åkte hem från sunway lagoon efter några timmars solande och badande i hotellpoolen, varmt som fan var det! Många som bor här vill ju inte bli bruna så vi fick solplatserna för oss själva hähä. Jag och Ida hade vattenkrig med nå pistoler mot våran kusin, haha enligt oss vann vi ;)
Jag och Ida beställde dricka och mat och sedan for vi mot Davids hus.
Jag och Ida kom hit, mamma, pappa och David for till Ebby. Jag satt vid datorn en stund sen somnade jag, har sovit i ca 3-4 timmar. Sen väckte pappa mig, är jävligt trött mest hela tiden.
Men nu ska jag gå ner och dricka färskpressad vattenmelon juice! Senare ska vi ut och äta någonstans på gatan.
Hejdå!
image description
Har köpt lite nagelsaker och ska fixa mina naglar på salong här om jag hittar nå ställe och har tid!

24 december 2011

Hejhej!
har varit jättedålig på att blogga men semester ska vara semester från allt, right? ;) hihi nämen dagen!
Vi vaknade tidigt och åt världens godaste och störtsa frukost jag sett, exakt som jag kom ihåg den sen några år tillbaka ;) Sen kom David, Xiong Jin och Kaiyun (vet inte hur man stavar hennes namn hähä..) och vi gick skulle gå till vattenlandet och det där.
Det börjar med att vi måste gå ner för ca 7 rulltrappor och såklart skulle vissa vara sönder så vi gick ner för vissa. När vi kommer ner ser vi fullt med folk och långa köer överallt, kaos som fan. Så vi orkade inte stå i kö för att köpa några billjetter så pappa och David gick upp till hotellet och skulle köpa biljetter där.
Det tog jättelång tid så jag, Ida och småbarnen skulle gå upp och kolla var dom var men vi hittade dom inte och vi var borta ett bra tag så efter kanske tjugo minuter går vi ner till där mamma står igen men vi träffar henne på vägen och sen pappa, dom hade tydligen tagit en annan väg.. Men dom hade inte fått biljetterna för tjejen före köpte 30 biljetter O.o
Så vi fick ändå stå i en kö som tog riktigt lång tid, vi stog där i en timme.. inte kul.
När vi kom in så började vi med karuseller, Ida åkte någon liten sak med barnen sen åkte alla vi "skon" haha kom ihåg den som mycket roligare menmen ;) Jag och Ida åkte tillsammans en vattenrutschkana som man satt i typ en gummisak, skrev som satan men roligt!
Sen åkte vi en mini bergochdalbana som jag också kom ihåg som mycekt roligare.. hihi. Vi gick omkring och kollade på djuren och sen vidare mot vattnet, helt sjukt stort asså. Träffade även några trevliga pojkar som badade, dom undrade om jag ville ta kort med dom haha. Sa dock nej, skulle ha sagt att det kosta hähä. Snelflika. Sen skvätte dom ner mig när jag inte skulle blöta håret, inte okej. Ja osv. Så skulle Ida tvinga upp mig i någon jävla liten rutschkana som vi åkte och gissa vad som händer, min bikiniöverdel åker av och min bikiniunderdel blev som string, ni kan ju gissa hur mycket jag hata Ida efter det.
Vi gick upp och åt sen gick jag Ida och mamma till den stora bergochdalbanan men den var sönder så dom skulle fixa det, tio minuter senare fick vi åka, lite läskigt att vi åkte direkt efter att den varit sönder men vi dog inte ^^ Riktigt sjuk bergochdalbana, i början rätt upp asså riktigt rätt och och sen rätt ner lika mycket och samma sak typ tre gånger efter varan, den var dock väldigt kort.. Men Ida fick typ panik så, jag skrek som nå javetitvad, inte lite läskigt.
Chillar vid poolen just nu, klockan är ca ett på natten här ska snart gå upp och göra mig klar. Ebby, Natascha och Rose är här och gör oss sällskap, riktigt kul att träffa dom igen!
Jag orkar inte skriva om kvällen men inget speciellt har hänt så ^^ Hejdå!
Hoppas ni har haft en bra och kommer ha en bra julafton! Puss och Kram!

23 December 2011

Hejhej!
Sitter och packar inför nästa resa till Sunway lagoon, ligger dock i kuala lumpur så bara bilresa!
Ska bli riktigt kul med vattenland, tivoli och hotelfrukost <33333
Hihi bloggar ikväll eller ikväll frö mig^^Hejdå!

22 december 2011

svar: jag plattpermanentade det i Malaysia, du kanske redan vet det men, på .. kommer inte ihåg men ett litet ställe i ett shoppingkomplex. Det fanns två olika ställen med samma. Om jag kommer på så skriver jag det!
Hejhej!
Vaknade för ett tag sen, eller mamma väckte mig halv tolv för att vi skulle hinna göra något idag. Vi far snart och äter, riktigt gott har inte ätit något och är riktigt hungrig.
Bloggar senare, hejdå!

21 december 2011

Tjaa!
Hemma nu efter ganska lång tid resande tillslut. Taxi ca 20 minuter, flyg tre timmar, buss en timme, bil en halvtimme typ. Men nu är vi iaf hemma hos våran farbror igen i KL, imorn ska vi fara och shoppa i något stort shoppingkomplex, riktig nice. Måste hitta mer shorts, egentligen måste jag ha mer av allt, eller måste och måste, ska kanske skriva vill.
Vi kom hit, lämnade upp väskorna och bjöds på riktigt god middag. Massa olika maträtter och frukter efter det.
Det är nästan som ett hotell här, varsitt rum, frukost när man går ner, flera våningar, städat rum när man kommer hem osv.
På fredag far vi till Sunway lagoon och jag taggar som fan! Riktigt nice kommer det bli, pappa gillar att ta kort och filma så han kommer säkert filma när jag typ dör när vi åker bergochdalbanor och massa karuseller, om jag inte är allt för störd på de så kommer det ut på bloggen ;)
Men nu ska jag vänta på att säret som aldrig vill logga in ska göra det sen vet jag inte vad vi ska hitta på senare, sova tidigt för mig iaf!
hejdå!
lite arkiv bilder jag hittat som jag vill ha, har dock köpt en underdel till bikinin igår kväll men man kan inte ha för många enligt mig ^^

21 december 2011

DÖÖÖÖ, krev nyss ett inlägg som försvann asså fml.
Jaja, vi ska flyga tillbaka till KL om några timmar, chill osv. Mycket att packa, fett jobbigt.
Håret är fortfarnade platt, eller lite "lockigt" där framme men det är bara att platta.
Orkar inte skriva så fint har lite brottom så hejdå! Bloggar ikväll, när det är kväll för mig ^^
image descriptionimage description
image description
image description
image description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
Saknar alla som fan, dock är inte alla med men hittade bara bilder på dom här ♥

20 december 2011

Hejhej!
Kom nyss tillbaka från frisören, satt där i fyra timmar, inte ok. Jobbigt som fan men lätt värt det. Har plattpermanentat håret och klippt osv ni får dåliga bilder från datorn.
Har även köpt lite annat onödigt men ändå bra att ha ^^ En av sakerna är lösögonfransar, provade dom nyss och dom var ändå fina men syns inte nå mycket på bild, slarvjobb för att se hur dom såg ut ;)
aja ni får lite bilder på min fina mobil, *host* haha. sämst kvalla osv.
fett sexig mobil för 100 kronor ^^

Jag har skrivit fel datum trorjag på många men jaja, 20 december 2011

Hej!
Kom nyss ut ut duschen. Vi ska ut och shoppa snart, ska bara göra mig klar osv.
Ska också lämna tillbaka skorna om man får, fett less osv, jävligt fina och letat efter sånna aslänge men tydligen så gick dom sönder lätt och var höga åh massa sånt, men fan va sur jag är.
Snackar med Johannes, jävligt längesen vi träffades.
Hejdå!

18 december 2011 kvällen

Hejhej!
Vi gick ut och åt på något uteställe vid hamnen, mysigt ställe! Sen började det spöregna, jag tycker det är riktigt kul med regn men det verkar inte restan av familjen hålla med om hähä ^^
Efter vi ätit så gick vi till en bar en bit bort, jag och Ida drack cola och åt nötter. Började gå hem vid tolv och sen har jag bara chillat.
Klockan är typ halv två nu så ska sova snart, det känns som att mitt huvud ska sprängas, ont som fan ^^
hejdå!

Svar till Stralleb00i: ..<3 19 december 2011

Hejhej!
Riktigt trevlig dag har det varit. Vi åkte till ett zoo, massa fina och roliga djur. Fick mata apor <333333333333
Vi var där i några timmar sen åkte vi hem och fixade oss och gick ut för att äta. Ät kyckling och ris, sen fixade vi ltie saker och åt efterrätt sen.
Mamma for till hotellet och vi andra for till ett shoppingkomplex. Jag och Ida fick ansiktsbehandling och pappa fick massage. Riktigt trevligt förutom att hon tog bort en bit av mitt ena ögonbryn.. Jaja, det växer ut jag använder ju ögonbrynspenna så ^^
När vi skulle gå hem så spöregnade det. Så istället gick vi och kollade på affärer och hittade jävligt snygga skor! Ett par röda och ett par beigea, dom var ca 13/15cm höga så inte så praktiska men det gick att gå i, kommer inte ihåg materialet men typ som "lack" hähä.. Ah snygga iaf. Bilder kommer när jag kommer hem som dom andra.
Har även fått en riktigt fin mobil här hahah..
Jaja nu ska jag se på tv, vänta på att någon ska logga in på fb osv.
Hejdå!

18 December 2011

Hejhej!
Dagen har varit riktigt kul. Eller början var lite mindre kul. Mådde illa osv, riktigt less jag vart men sen vilade jag osv så vi tog en båt till en ö, Manukan, en riktigt fin ö med massa olika färgglada fiskar, regnskog, strand osv. Badade dock inte, riktigt rädd för hajar. Hähä.. Gillar inte att åka båt heller efter den hemska båtresan i Turkiet, fyfan det är nog det värsta jag gjort på riktigt. Men den här gången var det riktigt kul, hihi.
Vi solade, blev fan brun. Hade shorts och det är inte vackert där shortsen varit.. Haha fyfan så fult..
Jaja, får sola i bikini nån dag ;) Maten var inte den bästa där asså, allt var slut och en kostade 200 kronor, för lite mat som var kall, haha.
Men sen tog vi båten hem klockan fem och sen drog vi på marknaden här, riktigt kul. Mindre kul med killar som aldrig verkar ha sätt en tjej som stirrar som nå jagvetintevad. Lite läskigt faktiskt när vissa utav dom är riktigt gamla och vissa unga..
Nån kille i 16 år åldern: hello
jag: Hi
Han: I love you *ler stort som satan*
fett läskigt..
Jaja men vi gick och kollade runt osv sen gick vi och köpte durian och mangosteen, riktigt gott men jag var mätt som satan. Så vi gick tillbaka till hotellet sen efter en stund och mamma och pappa drack kaffe, då köpte ida nån Creme Brulé så ville jag också ha och jag skulle inte ha ätit det, fyfan va jag är mätt. Känns som att vi ätit hela eftermiddagen ;)
Vi gick upp på rummet och jag har snackat lite med Vickan och Stralle, saknar alla som fan.. Snart hemma!
Nu ska jag sova snart, klockan är tolv här och vi ska upp tidigt imorgon. Ska kolla lite på malaysisk tv hähä..
Hejdå sötisar.

ah vi far..

..iallafall till en ö snart, med båt. uhmm, inte en trvlig resa trorja men medicin så ;)
Hihi hejdå, ni lär märka om jag har spytt sne på bloggen ^^

18 December 2011

Hej.
Är sjuk, super kul på en semester som jag sett fram emot i flera månader. Förhoppningsvis blir jag friskar senare ikväll eller imorgon för vi ska på marknad ikväll, kul att spy där. Sen ska vi åka båt till en ö och snorkla osv, sen till någon sköldpads ö.
Asså jag hatar mig själv på riktigt. Hejdå.

Malaysia 17 december

Kulkulkul, fast ne. Less osv ska duscha snart, familjen är ute och ska äta nå grej men mår så jävla illa så kan inte följa.
Less som fan om det inte försvinner. Jaja hejdå, får väl hitta på något i min ensamhet i ett hotellrum, nä skoja men datorn är ju här så ;)
Hejdå

17 December 2011

Märkte nyss att jag skrivit fel datum igår, hähä..
Men ja, idag har vi sovit och chillat till klockan ett tror jag det var. Sen drog vi ut och shoppa, är riktigt trött nu. Vi kom hem för nån timme sen och snart ska vi gå till en restaurang mittemot.
Skriver mer senare om internet vill fungera, hejdå!

Mitt skolarbete osvosv. 17 december 2011

Hejhej!
Nu är det så att jag har fått läxor osv så jag ska skriva lite om Malaysia och resan hitills och vad vi troligtis kommer göra restan utav resan. Det här är inget ni behöver läsa om ni inte vill.
-
Hitills har vi hunnit vara på två olika ställen i Malaysia, Borneo (Sabah) och Kuala Lumpur (huvudstaden). Det är regnperiod i Malaysia just den här tiden så det var lite tråkigt men det är varmt ändå.
När det regnar här så regnar det i några minuter jättemycket, och då menar jag jättemycket. Såklart kan det regna mycket längre men nu när vi har varit här så har det inte varit nå länge alls.
Det kommer nog inte bli såmycket badande för våran del den här gången. Förutom i Sunway Lagoon för då fan ska jag bada! Ett helt vattenland och inte bada? det går bara inte.
Sen så kan man ju åka massa karuseller om det är kallt ute, det finns massor med karuseller också. Helt sjukt mycket saker är det. Jag kommer ta massor med kort som kommer på bloggen senare.
Här i Borneo och Kuala Lumpur kommer det mest bli shopping och äta! Det som är bra är att det är sjukt billigt här, t ex:
Kyckling och ris: 7.5 rm 15 kr
Iphone 4 skal: finns två för 10 rm 20 kr, finns även 25 rm 50 kronor osv
Shorts: 30 rm 60 kronor (finns dyrare men det billigaste jag köpt)
Färskpressad juice (massa olika frukter): 2.5 rm 5 kr
Mentos: 1.5 rm 3 kr
Och massor mer men jag orkar inte skriva ner allting ;)
-
Mitt favorit ställe som jag varit på i Malaysia måste nog bli Sunway Lagoon. Dock har vi inte varit där än den här gången så jag kanske kommer ihåg att det är mycket bättre än vad det egentligen är ;) Sen gillar jag ju alla andra ställen riktigt mycket också men det är så coolt med hotellet och frukosten och vattenlandet och tivolit osv ;)
Dock är jag inte så mycket för karuseller som snurrar men iår ska jag åka massa karuseller. Får ta medicin så jag inte spyr ^^ Sen ska jag tvinga Ida att åka bergochdalbanor med mig, det roligaste som finns typ! Sen är dom så jävla långa och snabba i Malaysia. riktigt chill att vi har gratis entré så vi får göra vad vi vill!
-
Men nu vaknar alla så vi ska nog dra någonstans snart! Hejdåå!

Morgon 17 December 2011

Godmorgon, eller för mig iaf.
Vaknade för nån timme sen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men antar att det blir shopping!
Inte badväder men varmt i luften. Jaja pallar inte blogga nåmer, ska snacka med Stralle innan han somnar ;)
Hejdåååå.
Fortsätttt srkiva hur ni tycker jag ska klippa mig!

16 December 2011

Hejhej!
Nu är vi inte kvar i Kuala Lumpur, i förmiddags flög vi till Borneo, inte mycket sol tidigare idag men hoppas det kommer någon senare under veckan vi ska vara här. Jag har ju slagit vad om att jag kommer vara brunare än Stralle när jag kommer hem så annars blir det fejk bränna ;) Nä men jag hoppas solen också kommer hit så man kan bada och sola. Dock är det riktigt varmt i luften men fuktigt. Fuktigt=lockigt hår, inte okej.
Vi ska klippa oss någon dag hära, kommentera vilken frisyr ni tycker, fb,blogresponse osv.
Dagen idag såg ut ungefär såhär:
David sjutsade oss till bussen, vi åkte buss till flygplatsen. Inte så enkelt för resten av familjen när dom börjar snacka malaysiska med oss så pappa för sköta allt sånt där ;)
Flyget tog ca 3 timmar, vi tog en taxi till hotellet.
Gaya Center Hotel bor vi på, fett fint hotell. Nytt också så allt var inte klart (gym osv) men vafan jag är här för att bada och shoppa ;) Vi bor mitt i stan så bara man går utanför dörrarna så är man i stan och shopping komplexen här är enorma, så jävla mycket att se och så billigt oftast! Fick med mig ett par shorts, en klocka till mitt och Idas hotellrum och en ögonbrynspenna. Dock var vi bara där i ca 15 minuter ochhan inte köpa så mycket, vi ska på stan imorgon om det inte är fint väder, då åker vi till stranden!
Vi letade efter någonstans att äta och kom till en "marknad" med mat, olika stånd med massa god mat. Det var massor med fisk som jag inte äter men nå vare gott med bläckfisk, räkor och massa annat! Det är annorlunda i Malaysia när man är och äter, man beställer massor med mat (priset är ju inget att oroa sig för så) och delar allihop, sen kostar det nästan ingenting, fattar inte hur dom tjänar någonting. En färskpressad melonjuice för 4 kronor.
Men vi åt iaf där och sen gick vi och upptäckte Borneo ;) Kollade runt lite, var rädd för kryp..
Vi hittade massa som sålde durian så vi åt det, så fucking gott! Ska dit imorgon igen, hähä. Sen var vi vilse men hittade tillsist hem, hähä. Vi kom hem vid halv elva och nu sitter alla och kollar på någon film på hotellet och jag bloggar som ni märker antar ja :P
Nu måste mamma kolla sin mail osv så jag avslutar inlägget och säger godnatt trorja, det blir inget mer bloggande innan jag ska sova.
-
Det går inte att ladda upp bilder nu, internet.. men när jag kommer hem får ni massor! redan tagit 600 efter 4 dagar , hähä..

HUR SKA JAG KLIPPA MIG?!?!?!

Måste ha hjälp av alla mina söta läsare. Hur tycker ni att jag ska klippa mig? Kommentera/blogresponse/facebook osv, skriv vilket nummer ni tyckte var snyggast!
1

2(snelugg)

3
Eller något annat, internet är jävligt segt här så kan inte lägga in några mer bilder.


15 december 2011

Hej!
Klockan är ca halv tolv här och jag ska snart gå och sova, imorgon ska vi flyga till Borneo med våran andra farbror. Det ska bli jättetrevligt och jag uppdaterar där också.
Chattar med Stralle, saknar han som fan men jag kommer ju tillbaka ;)
Ska klippa mig också, tror det blir i Borneo. Men hur är jag inte säker på och det får bli en överraskning ;)
Träffade även på en jävligt stor skalbagge idag när vi hade varit ute och ätit. Ni kan ju gissa hur rädd jag och Ida blev. Jag sprang rätt ut i vägen och skrek som fan, som tur var så stannade bilarna och Ida sprang omkring och skrek. Dom kollade inte lite på oss, hähä.
Längtar till imorgon, förutom flygturen men det blir chill. Ska tvinga familjen att gå på spa ;) Hihi, sjukt billigt här så vafan.
Men nu ska jag snacka med Stralle som sova!
Hejdå!

Chill som satan!

hejhej!
Dagen igår var lång med alla flygturer osv men tillslut kom vi fram, skönt! Sen for vi och åt, träffade kusinerna osv.
Idag har vi varit i stan hela dagen, fysatan vad stort det är! Gemfört med shopping är det här som typ hela luleå, nämen typ. Så gick jag och Ida vilse några gånger i shopping komplexen.. hähä..
Fått med mig fina kläder, nagellack och lite annat. Vad får ni se när jag komemr hem och orkar ta kort på allt.
Köpt saker till kameran också. Det är fett billigt här, mat för 4 kronor, lite sjukt.
Det finns inte godare mat seriöst fett gott typ allting nästan. Åt frusen yoghurt igår<3<3<3<3<3<3
Klockan är sex på eftermiddagen just nu och om några timmar ska vi ut och äta!
Har tagot massor med kort och ska göra en kategori "Resor" som jag ska skriva om resor och lägga ut bilder. Jadåvetni.
Nu social med folket hära, hejdå!
Sött.

Hihihi.

Sitter på Donken och äter sundae, gott osv. Ska sitta här i tre timmar till och vänta på planet till Amsterdam. Sen Malaysia, åhh vill dit direkt.
När vi kommer dit vill alla göra olika saker så vet inte riktigt vad det blir. Ida vill såklart gå och äta och marknad (förvånande?) Mamma vill duscha och läsa (tråååkigt hähä) Pappa vet jag inte rikgit vad han vill och har inte fått något svar så hähä. Jag vill shoppa, ta kort, bada och träffa kusinerna! Så jävla rolig den här resan kommer vara.
Bloggar kanske senare om jag hinner osv. Blir nog en tidig kväll ikväll.

I just had sex

Hej!
Fixat idas och mina naglar, lite slarvigt osv men hade brottom. Har packat klart och om några timmar ska jag vakna och fara iväg till flygplatsen. 20 timmars resa (inklusive väntetid) ser jag inte fram emot egentligen. Kommer typ sitta och lipa hähä nämen läskigt att åka flygplan och är less på nå som jag inte vet ännu ^^
Nä nu ska jag sova. Jag tar inte med min mobil till flygplatsen så jag bloggar från datorn under resan och det betyder ganska många inlägg utan bilder.
Smsa eller ring innan klockan halv tio imorn om ni vill nå för sen svarar jag inte mer. Hejdå!
Mina är zebra naglarna ^^


Jävla fitta.

Påväg hem med bussen från råne, missade den förra så har brottom som fan till ridningen klockan sju.. Jaja.
Fan va jag kommer sakna alla, seriöst ..:/
Fast tre veckor är ändå inte så mycket men att vara borta från alla, asså nae..
Hejdå.


Svar till anonym: visst vare

Hejhej!
Ridningen idag gick riktigt bra! Sen kom vi hem och for och handla, köpte godis till flygresan på Candy Corner.
Resten av eftermiddagen har spenderats åt att packa, det kommer nog det mesta av kvällen också göra. Måste hinna duscha så hejdå!


Chillar i min resväska!

Låg nyss i min resväska och chillade, coolt att man kunde stänga den men man får ju panik där inne.
Men imorn blir det upp halv nio och iväg till stallet och ha Jan-Ove träning!
Sen packa, fixa idas naglar, duscha osv. Har inte packat någonting, stressad tjej här.
Men sen på måndag åker jag till Råne och är med min älskling klockan 8.20 och kommer hem med bussen 16.25 eller nå sånt. Chill som fan!
Men nu sova så jag vaknar imorn.


Hahaha.. ska se kung fu panda två med ewa nu!

JJag hoppas verkligen att hon inte är seriös.

Under the coconut tree you be chilling with me

Är med en viss Ewa och vi ska se på RIO, thihi. Men nu ska vi äta.
Ridningen gick bra, hade Conrad och han var jätteduktig osv.
hihih hejdå.
image description

Tjillar hos markus!

Är hos markus och vi ska spela cod och min mobil dör snart och orkar inte gå och ladda den så skriver mer senare eller imorn!
Gonatt!


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Hejhej!
Kom hem från skolan. Jag förstår mig varken på många i min klass och lärarna på skolan. Helt fucked up. Men snart åker jag till Malaysia och blir bara gladare och ledsnare för varje dag. Fan va hemskt ändå att vara utan mina kompisar, sen min sär hund som alltid slutar äta när vi är borta kommer ju försvinna helt när vi kommer hem. Men jag behöver verkligen komma bort från skolan osv.
Men nu ska jag packa inför ikväll, packa till Malaysia, se film, lyssna på musik och facebook.
Juste ska fixa min header också hejdå!

Haha.

Hejhej!
Ska lägga mig snart, chatta med Stralle och tänka på allt mellan himmel och jord.
Det känns som att dagen imorn kommer bli riktigt kul!
Skoldagen, haha åhfyfan. Ewa vi är fan för bra seriöst.
Sen är det Jan-Ove träning och sen skynda hem och duscha sen vidare mot Markus och baka pepparkakor och spela döda spel, sen sova hos honom. Sen är David där också men far hem sen. Vet inte vad jag hade gjort utan er boyys <3
Asså nu när jag tänker så fan va jag kommer sakna alla seriöst, inte träffa stralle på en månad, och inte någon annan heller förutom släkt och familj. Men jag ska ha med dator så jag kommer blogga och kolla fb ibland så ni får lite roligt att läsa ändå ;)
Hähä hejdå! (bilder från arcus)


Nu när jag kan..

.. ladda upp filmer på bloggen hähä grym jag är. Så Kan jag göra nagelfilmerna ni ville ha. Någon som har något tips på vad jag kan göra för naglar?!? behöver inspiration!
Skolan pallar jag inte ens skriva om. Fyfan, fuck it.
Ska och handla nu sen snacka me lite folkkk hejdå!
Juste, har tagit massa kort med nya kameran så jag laddar upp dom någon dag!

Svarsvarsvar.

Anonym: Tack! nej det tycker då inte jag men ;) Stralle: <3 Andrea: Haha jadu, jag hade tråkigt på arcus så jag drog upp gräs med tänderna. Dock såvar det gasnka äckligt sen när Brianna berättade allt. Så smart är jag, fast det vet du nog redan hähä ;) Stralle: :( MEN jag kommer vara bruanre än dig när jag kommer hem! <3

Arcusssss

Haha..


Just say fuck you and smile.

Fett less på min klass (några utav dom iaf) Hoppas ni byter skola som ni sa, fyfan så jävla dryga.
Ska inte skriva mer om det, men jag är inte på blogg humör. Ska ladda ner en film och sitta om kolla på den och försöka glömma skolan och tänka på dom tre varma veckorna i Malaysia. Snart åker vi ju fan!
Men jag kanske inte kommer hinna blogga till veckan så mycket så jag kan skriva min vecka så får ni nå korta mobilinlägg till veckan och såklart innan jag åker.
Idag: Chilla som fan och sova tidigt.
Torsdag: Planera vad jag ska packa och packa litegrann osv.
Fredag: Jan-Ove träning sen sova hos Markus.
Lördag: Vara med min dvärg babe Ewa.
Söndag: Jan-Ove träning sen packa klart ALLT och vara helt klar för resan
Måndag: Ridning på kvällen sen sova tidigt
Tisdag: Malaysia!
Hejdå!

Fuck vinter.

Så jävla kallt ute.
Jaja, skolan var som vanligt. Kom hem och har inte gjort så mycket, planerat inför malaysia, packat och Emmah, Marie och Lennart kom, riktigt kul att träffa dom igen!
Nu blir det att äta sen middag och se på värsta pojkväns akademin.
Hejdå!
Ewa ska blir konstnär ! Fan får inte packa så mycket inför malaysia..


Ingenbrarubrikiminhjärnajustnu.

Hejhej!
Dålig på att blogga var man här ^^ men jag kom iaf hem från skolan nyss, helt vanlig dag typ.
Ska till stallet senare, träningsvärk och ont i huvudet ^^
Jaja ska ta medicin. Igår fick jag och Ida tidiga julklappar eftersom att vi kommer vara borta osv. Ni får bild i slutet av inlägget, även på nagelsakerna som jag skulle lägga ut.
Rosetten är från tävlingen ^^
Tack Monica!
Fuck, glömde publicera inlägget men är påväg till stallet nu. Ni får bild på nagelsaker jag fått nån annan dag men ni kan få på naglar jag gjort.


Jag ska aldrig mer..

..somna på dagen så jag inte kan somna på kvällen.. Trött som satan kommer jag vara imorn.
Nu försöka sova, gonatt!


Svar: asså det här med hur man lägger upp filmer och sånt är jag inte så grym på men ska fråga några och se om dom vet hähä har ju lovat så ;)

Hejhej!
Har varit i Råne, fem veckor innan jag ska dit igen..:/ Massa träningar och tävlingar osv sen Malaysia så vart lite less.. Men iaf vi såg på film sen kom Ammar, Karrar och Karim. Dom spelade döda spel osv. Hade as chill, råknade matte, hähä läxa..
Sen tog jag bussen hem sju för hade ingen sjuts hem från råne så Markus och John mötte mig vid bussen sen mötte vi David. Vi gick hem till Markus och chillade, jag ramla ner från sängen typ 5 gånger.. Jaja måste sova nu klubbtävling imorn, men min dag har varit kul som fan, hoppas ni haft det bra bloggar imorn hejdå!


Hahha fiint.

-


Stressigt som satan!

Har brottom som fan! Hoppträning om en halvtimme och vi ska åka nu, ska ha Tindra. Hoppas jag inte flyger av iaf ;)hähä hejdå


Naglarna!

Hahhahh ewa hade en låtsas kompis när hon var liten, ville bara att världen skulle veta det. Hahaha hon inbilla sig att den följde efter henne..


-

SISTA PERSONEN SOM: 
Sov i min säng: Stralle
Fick mej gråta: många olika anledningar.
Jag delade en dricka med: Markus
Jag gick till ett köpcentrum med: Tess, Minna, Lisa och Ida
Skrek åt mej: Ewa hähä

HAR DU NÅGONSIN: 
Sagt jag älskar dig till någon och menat det: Ja
Hamnat i slagsmål med ditt husdjur: 24/7 bamse vinner alltid 
Varit i new york: nej
Drömt något som slagit in: uhm typ 
Fått skuldkänslor för nått du har gjort: jo.
Önskat att du var av det motsatta könet: njaaa vetit 
Haft en fantasikompis: nej
Vad ska du göra när du är klar med detta testet: säkert plgga eller nå
Vad var det sista du åt: GODIS<3333
Är du uttråkad: Nej eller jo 
Hur många kompisar är online på msn: orkar inte kolla 
Sista filmen du såg: Saknar dig 
Sista rösten du hörde: Mammmmaa
Är du kär i någon just nu: Stralleboi <3
Vilken bok läser du just nu: ingen typ
Vad är det på din musmatta: har ingen 
Favorittidning: vetit 
Värsta känslan i världen: sorg, besvikelse, skuldkänsla, åh nå mer
Vad var det första du tänkte imorse när du vaknade: sover ewa fortfarande hähä 
Namnet på din framtida dotter: vetint
Namnet på din framtida son: vetit 
Choklad eller vanilj: Choklad
Framtidsarbete: vetit..
Är du högerhänt: jo
Favoitsport att kolla på: ridning, hockey,fotboll 
Vad finns under din säng: golv 
Din hårfärg: brunt
Ögonfärg: brunaa
Längd: 1,53 läskigt att jag när jag gjorde det här testet för nån vecka sen stog det att jga var 1.54..
Glasögon: nej
Ålder: 12 
Pojkvän/flickvän: pojkvän 
Favoritsyselsättning: pallar it. 
Vilken typ av bil kör du: cykelbilen 
Tycker du om att vistas runt människor: forever alone vettni
Har du varit kär i någon du aldrig kommer få chansen på: nej tror it det 
Har du jobb: nej
Någonsin älskat en nära vän: Jaaaa?
Är du ensam nu: ja 
Är du rädd att du aldrig kommer gifta dej: nej
Vill du gifta dej: om jag hittar någon jag vill gifta mig med så ja annars nej
Vill du ha barn: ja trore

FAVORIT: 
Rum i huset: vetit 
Musik: olika, beror på 
Sång: många 
Minne: många  
Dag i veckan: vetit 

DOM SISTA 48 TIMMARNA HAR JAG:
Gråtit: japp.
Köpt något:uhm trore
Blivit sjuk: ja halvt 
Sjungit: hah ja
Sagt jag älskar dej: si
Kramat någon: trore 
Pratat med någon: nej?? 
Haft ett seriöst samtal: ja 
Saknat någon: ja
Bråkat med dina föräldrar: jo, 
Drömt om någon:säkert 
Sovit mycket: nej verklige inte

when you cry it all ends

Hejhej!
Förlåt för att jag inte bloggat men har verkligen inte hunnit, så jävla mycket med skolan och allt är så jävla stressad. Ska bli klar med alla innan fredag. Kul som fan, eller hur var det nu? Skolan är ju fan för mycket, pallar typ inte är så jävla trött.
Men idag var vi på arcus, frilufsdag. Tråkigt som satan! Jaja vi sluta halv två och jag kunde bara gå hem och jag och Ewa fick sovmogon ;)
Jag har fixat mina naglar, pluggat, städat och packat upp från stockholm och ska packa till Malaysia snart för det är ju bara sommarkläder ändå. Åhhh fan va jag längtar!!
Men såklart så följer ju skolan med, läxor på semester. Vafan äre för semester??
Jaja hejdå bild på naglarna sen!
håller på att bli sjuk typ, fryser och mår illa. Som Ida och My, fan om jag blir sjuk nu, kan inte missa skolan nu seriöst asså fuck.